La un pas de Semnul Fiarei

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Sa zicem cu toţii această rugăciune şi să ne păstrăm mai cu tărie nădejdea în Domnul :

Izbăveşte-mă, Doamne, de ademenirea mârşavului şi vicleanului antihrist, timpul căruia se apropie, şi mă adăposteşte de mrejele lui în pustia tainică a mântuirii Tale. Dă-mi tărie şi bărbăţie neclintită să mărturisesc numele Tău cel Sfânt, să nu dau îndărăt de frica diavolească, să nu mă lepăd de Tine, Mântuitorul şi Răscumpărătorul meu, de Sfânta Ta Biserică!

Doamne, dă-mi, rogu-Te, ziua şi noaptea, plângere şi lacrimi pentru păcatele mele şi fii milostiv în ceasul Straşnicei Tale Judecăţi! Amin.

(alcătuire a ieroschimonahului Anatolie de la Optina)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UCyNesHRaEM]

Asa cum aratam in articolul Cipurile RFID şi monitorizarea totală, se urmareste cu obstinatie introducerea cipurilor atat in orice obiect : produse comerciale, bani,  acte de identitate (deja in Romania exista in carnetele de conducere si in pasapoarte), automobile, cat si in fiinte fie ele animale sau oameni. Aceasta ultima varianta este promovata cu promisiunea ca va inlocui cardurile bancare, momeala fiind chipurile imposibilitatea pierderii sau furtului, asa cum este cazul cardurilor de plastic actuale.Orice om trebuie sa recunoasca faptul ca aceasta situatie seamana surprinzator de mult cu profetia din Apocalipsa lui Ioan 13:17-18: “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Mai ramane doar de stabilit daca acest cip poate fi identificat cu “Semnul Fiarei”. In cazul codurilor de bare care marcheazã nu oameni, ci produsele comerciale pe care le cumparam zilnic din magazine, acest lucru a devenit evident si verificabil de catre oricine. Codul de bare contine specificat intotdeauna numãrul 666. In codificarea acestor bare cifra 6 este simbolizata de doua linii negre subtiri || care sunt folosite si ca separatori la marginea si in mijlocul codului de bare, in total 3 separatori ||, adica de 3 ori 6, adica 666. Cele doua linii || sunt regasite in simbolul dolarului si in simbolul euro. Pentru explicatii detaliate privind codul de bare si functionarea lui, faceti clic aici.

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ''Daca M-au urat pe Mine si pe voi va vor uri.Nu e sluga mai mare decat stapanul.''Lucrurile sunt cat se poate de clare:traim vremuri apocaliptice,dar sa nu uitam faptul ca suntem chemati la sfintenie:Fiti DESAVARSITI precum Tatal Meu din ceruri desavarsit este."Cine mai vrea astazi sa fie sfant?Omul contemporan iubeste doar propriul sine(Hristos,aproapele?!?!?),fiind caracterizat de senzualism excesiv si/sau carierism excesiv.Tinerele de azi,marea majoritate vor sa devina dive(un fel de curve,nota mea),cand cea mai buna ''cariera'' pt. o femeie e aceea de a fi mama,de a naste nu atat prunci dupa trup,ci virtuti.Sunt atatea lucruri de spus,dar nu vreau sa va plictisesc.Trebuie sa marturisim ADEVARUL cu orice pret,compromisul fiind exclus.ORTODOXIE sau MOARTE,care pana la urma este un castig,cum spune Sf.Apostol Pavel.Sa avem incredere deplina in Iisus Hristos,Dumnezeu-Omul si Preacurata Sa Maica biruind astfel raul.''Indrazniti,Eu am biruit lumea...si voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor."HRISTUS VINCIT.AMIN

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca acestea sunt vremurile din urma, trebuie sa se implineasca TOATE cele spuse in proorocii, inclusiv evenimentele teribile din Apocalipsa …

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/08/apocalipsa-traim-vremurile-din-urma/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CU RABDARE SI INTARIRE IN RUGACIUNE ,LE VOM VEDEA ..VOM AVEA CRED ,PARTE DE ELE, Dumnezeu sa ne intareasca!

  4. preot dumitru m

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oricum ar fi vor veni timpuri foarte grele.Mai ales pentru acei care m-ai au o farama de credinta. depine cel mai mult decat cat stim sa rabdam.,,in rabdarea voastra va ve-ti mantui sufletele voastre,,

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A doua viziune a Staretului Antonie*
    Intai de toate, tot felul de catastrofe tehnologice. Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga. Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.
    Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu, pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturii le vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata - sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere.
    Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara. Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri. Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile, ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.
    Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite, arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri, vor fi varsari de sange. Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii. Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.

    Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Solutia iesirii din acest impas si trecerea lui cu succes este schimbarea noastra launtrica pe voia lui Dumnezeu.
    Traim o ortodoxie confortabila cu multe compromisuri si cu fapte bune facute in lejeritate cu danii din prisos.
    Generatia de astazi asa cum atrag atentia sfintii ultimilor vremuri - S.Teofan Zavoratul, S. Ignatie Briancianinov, Serafim Rose si altii - nu mai este capabila de jertfa, de un crestinism autentic, jertifitor.
    E mult de discutat aici!
    Crestinii trebuie sa se impotriveasca inca de pe acum acestor sisteme.
    Daca nu o vom putea face acum, cu atat mai putin mai tarziu!
    Dumnezeu sa ne ajute!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asemenea stiri, recunosc, imi trezesc o oarecare preocupare. insa iata ce ma linisteste: in capitolul 13 din apocalipsa ni se spune foarte clar ca cei care nu se vor inchina fiarei vor fi omorati. abia dupa aceea va aparea aceasta insemnare cu numarul numelui fiarei, care va pecetlui soarta celor despartiti de Dumnezeu pentru totdeauna. deci eu nu mi fac girji daca o sa fiu pus in situatia asta... pt ca nu o sa ajung acolo: voi fi omorat.
    dar aceste intamplari pregatesc acele vremuri? sau poate fi inchinarea la fiara si altceva decat un act fizic, poate o idolatrie?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vom invinge..cu credinta ..si increderea in Bunul Dumnezeu vom fi invingatori..

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu mai abuzati de textul Apocalipsei.Cifra 666 nu trebuie inteleasa in mod literal.Sa nu uitam de faptul ca Apocalipsa este inati de toate o carte profetica si multe lucruri descrise in ea trebuie intelese in mod simbolic.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    se zvoneste in lume de o afacere foarte sigura ,foarte buna si care iti ofera bani multii fara sa faci nimic . e vorba de acel cadr de fidelitate LYONESS. am fost si eu la un seminar in care sa discutat despre acest card. va spun ca e o afacere foarte buna , foarte sigura , e gindita foarte bine si in scurt timp se va extinde foarte mult ,la nivel mondial. ce nu se prezinta in aceasta afacere si ce nu vede lumea e mutarea finala. dupa parerea mea cind majoritatea oamenilor va ajunge sa fie implicata in acest tip de afacere se va cere ca acel cod de pe card sa fie trecut pe mina. si uite asa se va implini ce a fost scris si profetit cu 2ooo de ani in urma. unii isi vor da seama si se vor retrage, dar cei mai multi vor accepta pentru ca e o oferta de nerefuzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*