Incalzirea globala – marea escrocherie

[vodpod id=ExternalVideo.906102&w=425&h=350&fv=]

Comunitatea stiintifica este impartita in legatura cu incalzirea globala: unii sustin ca este un proces natural, altii arata cu degetul spre om.

Problema incalzirii globale a impartit si lumea stiintifica in doua, unii cercetatori sustin ca activitatea omului si emisiile de gaze provenite din industrie ar fi la originea acestui proces, altii ca fenomenul este absolut natural. Un documentar intitulat “The Great Global Warming Swindle” (“Marea escrocherie a incalzirii globale” a fost lansat in Marea Britanie si face deja vilva la nivel international. Documentarul sustine ca fenomenul incalzirii globale este absolut natural si a inceput sa se manifeste cu mult timp in urma, iar efectele schimbarilor climatice, precum topirea ghetarilor si a calotei glaciare, sunt la fel de normale cum sunt caderea frunzelor, toamna. Realizatorii sustin ca dezbaterea in privinta incalzirii globale a fost “deturnata” de o alianta puternica de politicieni, oameni de stiinta si militanti pentru protectia mediului, care au inabusit toate intrebarile legate de adevaratul impact asupra mediului al emisiilor de dioxid de carbon.
Cercetatorii care apar in controversatul documentar sustin ca au primit amenintari cu moartea si ca au fost exclusi din comunitatea stiintifica. Au fost si voci care au sustinut ca marile companii poluante auincercat sa mituiasca cercetatorii pentru a combate raportul ONU privind incalzirea globala. Exista oameni de stiinta care sustin ca fenomenul incalzirii globale este natural, ca in istoria Terrei s-a mai intimplat, ca dupa acest proces va avea loc unul de racire si ca tot acest tam-tam se face pentru a pregati omenirea pentru perioada cind resursele energetice precum petrolul si gazele se vor epuiza.

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vezi stiri si video pe tema asta aici:
    http://www.noteviljustwrong.com/home

  2. Irina Ianculescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred k inceputul e natural...doar k noi am ajutat "putin" acest proces...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*