Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care L-a mărturisit drept Mesia

În aprilie 2007 „ziarul Israel Today scrie acest titlu nemaipomenit: „Rabin descoperă numele lui Mesia”.

„Rabinul Yitzhak Kaduri a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografică şi memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi şi a altor scrieri iudaice. A fost un profesor şi un maestru cunoscut al seminarului Nahalat Yitzhak Yeshiva. A cunoscut înţelepţii evrei şi celebrităţi ale secolului trecut şi rabinii care au trăit în Ţara Sfântă şi a păstrat credinţa în viaţa înainte ca statul Israel să se fi născut.

Kaduri a fost nu numai foarte stimat din cauza vârstei sale de 108 ani. El a fost carismatic şi înţelept, şi rabinii şefi se uitau la el ca la un Tsadik, un om neprihănit sau sfânt. El dădea sfaturi şi binecuvântări tuturor celor care îi cereau. Mii de oameni l-au vizitat pentru a cere sfatul sau vindecarea. Adepţii săi vorbesc de multe miracole şi elevii săi spun că el a prezis multe dezastre.”

Cu câteva luni înainte ca el să moară la vârsta de 108 ani şi-a surprins adepţii spunându-le că L-a întâlnit personal pe Mesia. El a declarat că a scris numele lui Mesia într-o notă. Website-ul lui oficial menţionează notiţa cu Mesia. David Kaduri, fiul lui de 80 ani a confirmat că tatăl lui în ultimii ani a vorbit şi a visat în exclusivitate despre Mesia şi venirea Lui: “L-a întâlnit pe Mesia într-o viziune”, a spus el. “Ne-a spus că va veni foarte curând.”

Kaduri a dat un mesaj în sinagogă sa la sărbătoarea Yom Kippur, Ziua Ispăşirii, de predare cum să recunoască Mesia. El a menţionat, de asemenea, că Mesia va apărea în Israel după moartea lui Ariel Sharon.

Când a murit Kaduri, mai mult de 200 000 de oameni s-au alăturat procesiunii funerare pe străzile din Ierusalim pentru a-şi exprima omagiile lor când acesta era dus la cimitir.

Înainte să moară acest învăţător al Israelului a scris numele lui Mesia într-o scurtă notiţa pe care a cerut-o să nu fie deschisă un an de zile. Un an mai târziu notiţa a fost deschisă în 2007. Când a fost deschisă s-au putut citi următoarele: „Cu privire la abrevierea numelui mesianic, El va ridica oamenii şi va dovedi că legea şi cuvântul sau sunt valide”.

Propoziţia în ebraică cu numele ascuns al lui Mesia este aceasta: „Yarim Ha’am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”. Acronimul acestei propoziţii este abrevierea despre care Kaduri vorbea sau prima literă a fiecărui cuvânt formând numele Iisus sau Yehoshua sau Yeshua – cuvântul în ebraică pentru salvare.

Când numele Yehoshua a apărut în mesajul lui Kaduri, evreii ultra-ortodocși ai seminarului Yitzak Yeshiva din Ierusalim au susţinut că stăpânul lor nu a lăsat soluţia exactă pentru decodarea numelui lui Mesia.

Israel Today a vorbit cu doi dintre adepţii lui Kaduri, în Ierusalim, care au recunoscut că notă a fost autentică, dar foarte derutantă pentru adepţii lui, de asemenea. „Nu avem nici o idee cum rabinul a ajuns la acest nume al lui Mesia”, a spus unul dintre ei. Răspunsul pentru identitatea lui Mesia ca fiind Iisus presupus a fi descoperit lui Kaduri este absolut adevărat. Deci acesta a fost revelat lui Kaduri de către Iisus Însuşi care i-a apărut lui Kaduri tot aşa cum Iisus i-a apărut evreului Saul în drumul său spre Damasc, cu 2000 de ani în urmă.

Este cutremurător cum liderul învăţător al Israelului care până în 2006 a cercetat Scripturile şi a dorit fierbinte ADEVĂRUL DESPRE MESIA a găsit curajul să transmită „poporului ales” mesajul că Iisus Hristos este Mesia şi că se va întoarce în curând. Este din cale afară şi aproape de neconceput. Este deasemenea uluitor că i s-a spus că mesia se va întoarce după moartea lui Ariel Sharon. După cum bine ştim starea lui Sharon este „stabilă”, adică e cât se poate de mort!!!

Completare Apologeticum: Iar daca e mort, atunci cu atat mai mult de necrezut ultima parte a “profetiei” care nu este in concordanta cu nicio prfetie ortodoxa, care zice ca intai va veni antihrist – mesia asteptat de jidani, si apoi va veni Mantuitorul Iisus Hristos, Dumnezeu Fiul. Deci sa fim cu bagare de seama, sa nu fie o capcana sionista, care sa ne faca sa-l imbratisam pe antihrist, ca fiind Mesia. Mantuitorul ne-a zis clar: Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului. (Matei 24:27)

Cititi integral pe maicaecaterina.ro

Cititi si:

20 comments

  1. legionarulortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    *****"Un om sta prins intr-o groapa adanca si intunecoasa. Si iata ca vin Confucius si Lao-Tse ( primii invatatori si intemeietori de religii.) si ii striga aceluia : " De ai fi ascultat invataturile noastre, n-ai fi cazut acolo!" Si merg mai departe. *****
    *****Apoi vine Buda la el si ii recomanda: " Inchide ochii si mediteaza astfel, vei vedea ca totul nu e decat o iluzie si indata iti va mergemai bine". Si merge si el mai departe*****
    *****Vine si Mahomed si striga "Kismet! Alah te-a predestinat sa ramai acolo. Tine-ti gura !" Si-si vede si el de cale.*****
    *****In sfarsit, vine si Hristos si-i aude tanguirea. Inima Sa e plina de mila. El ii intinde omului mana si il scoate din groapa din nou la lumina. Dupa care, impreuna, pleaca mai departe...*****
    *****Pentru omenirea suferinda, nu exista decat un singur ajutor, Hristos, Cel care le poate pe toate implini. Un singur lucru insa nu poate face Hristos: sa patrunda intr-o inima care nu Il doreste..."*****

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sharon e in moarte clinica de 6 ani parca

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vedeam si pe alte bloguri - inclusiv al Maicii Ecaterina - acelasi articol in care au 'recunoscut ' - vezi, Doamne - rabinii, numele adevarat a lui Iisus...INSELARE MARE!

    Ei - evreii, o anumita parte dintre ei - vor recunoaste ca Mesia s-a nascut, a propovaduit si a murit pe Cruce cu mai bine de 2000 de ani in urma DAR...numai dupa ce-l vor primii si inscauna prin recunoastere ca mesia al lor pe Antihrist (e scris in Evanghelii) - altminteri, nu vad de ce s-ar mai uita evreii lor in gura rabinului asta batran si venerabil! Antihristul i s-a aratat in vis si/sau vedenie ca sa ii inflacareze si sa-si pregateasca intrarea pe scena politica triumfalist - e simplu!

    Numele Mantuitorului a fost prezis de Isaia , Eremia si atatia alti prooroci, inclusiv David fiind specificat si in psalmi; nu era/este nevoie sa apara un rabin batran care sa cada in fund de uimire! Pe 'mesia' lor il asteapta, pe acela il si vor avea - in prima faza! Pe Mesia adevarat, l-au rastignit prefererand un talhar - ei! or sa aiba un mare talhar alaturi de ei, cu ei...

    Hristos nu va mai venii pe pamant ci, pe norii cerului ca un fulger de la Rasarit pana la Apus
    Ceea ce a vazut rabinul in vis sau aievea era/este numele Antihristului!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine stie sa-mi spuna data exacta cand a murit (daca a murit) Ariel Sharon....

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Magda, ce atata inversunare cand ei de fapt au recunoscut ca Iisus a fost, este si va fi Mesia! Adica nu au voie evreii sa se intoarca la Ortodoxie decat dupa venirea lui antihrist? De unde bazaconia asta? Stii ce-au spus adeptii lui cand au aflat scrisoare? Au zis ca invatatorul lor a fost crestin. Cred ca Hristos i se poate arata oricui, oricat de pagan ar fi, ca prin intoarcerea lui la credinta sa salveze mai multe suflete, asa cum a fost si cu evreul Saul ce a devenit Sfantul Apostol Pavel.
    Moartea lui Sharon nu a fost anuntata oficial!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rabinul s-a inselat.
    Daca nu s-a botezat/convertit la crestinismul ortodox, atunci cuvintele rabinului sunt goale.

    Ce zice in CREZ : marturisesc un Botez intru iertarea pacatelor.
    Rabinul n-a marturisit nimic.

    Dumnezeu sa-l ierte ca a murit precum paganii.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ar trebuii sa-i plangem noi de mila evreilor sunt iei in paza lui Dumnezeu fara doar si poate, cum ramane cu sufletul nostru cu pacatele noastre , cu nesimtirea noastra si cu orbirea noastra, o problema foarte adanca si nebagata in seama de noi. La ce folos ca Romania are asa mari si buni duhovnici, dar noi gloata cand ne vom ridica la inaltimea lor? la inaltimea Parintelui Cleopa , la inaltimea Parintelui Iustin si sutele de duhovnici care sunt.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt dezamagit de marturisirea rabinului. E o marturisire la standartele oracolului din Delfi.
    Maine vine altul cu alta nterpretare.

    De la marturia lui Pavel la marturia rabinului din articol e cale lunga.

    Si ce a suferit rabinul pt ca l-a marturisit pe Hristos ? Unde sunt lanturile, unde sunt ighemonii, unde e calaul ? Unde e pocainta ? Unde e botezul ?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      de frica doar atat a putut marturisi..
      insa intr-adevar partea cu venirea lui Mesia dupa moartea lui Sharon e capcana.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ariel Sharon "isi misca degetele si s-a ingrasat", dar e tot in coma http://www.ziare.com/articole/ariel+sharon+misca+degetele

  10. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Fericiti Cei ce n-au vazut , dar Au Crezut ! "
    "Imparatia Cerurilor asemanatu-s-a omului Imparat care a facut nunta fiului sau ;si-a trimis pe slugile sale ca sa cheme pe cei poftiti la nunta , DAR ei N-AU VOIT SA VINA .
    Iarasi , A trimis alte slugi zicand:
    Spuneti celor chemati : Iata ,am pregatit ospatul Meu ;juncii Mei si Cele ingrasate s-au ingunghiat si toate Sunt Gata .VENITI LA NUNTA .
    Dar ei fara sa tina seama s-au dus unul la tarina sa , altul la negutatoria lui ;Iar ceilalti punind mana pe slugile Lui , le-au batjocorit si le-au ucis .
    Si Auzind IMPARATUL de acestea , s-a umplut de manie si trimitand Ostile Sale , a nimicit pe ucigasii aceia si cetatii lor i-a dat foc .
    APOI A ZIS CATRE Slugile SALE :
    Mergeti la raspantiile drumurilor si Cati veti gasi , chemati-i la Nunta .
    Si iesind slugile acelea la drumuri , au adunat pe TOTI CATI I-AU GASIT , si rai si buni si s-a umplut casa nunti cu oaspeti .
    Iar Intrand Imparatul ca sa Priveasca pe oaspeti , A Vazut Acolo un om , care nu era imbracat In Haina de Nunta .
    Si i-a zis :Prietene , Cum ai intrat Aici , fara Haina De Nunta ?
    el insa a tacut ;
    Atunci IMPARATUL a zis slugilor : Legati-l de picioare si de maini si aruncati-l in intunericul cel mai de afara .
    Acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor ;CACI MULTI SUNT CHEMATI , DAR PUTINI ALESI " spune Mantuitorul Domnul IISUS HRISTOS !
    cei cunoscuti sau cei care au Primit Invitatia au fost evreii , poporul Ales de DUMNEZEU pentru Mantuirea omenirii ; dar evreii nu inteles pina astazi ca MESIA A FOST , ESTE si VA FI PURUREA DOMNUL IISUS HRISTOS ;
    poate vor intelege cand Vor Vedea , ca s-au inselat si ca cel asteptat este dracul in persoana !
    si ca MESIA ESTE NUMAI SI NUMAI , DOMNUL IISUS HRISTOS !
    ceilalti care au fost chemati sunt Toate Neamurile chemate la Adevarata Credinta Crestina care astazi este Doar Credinta Crestin Ortodoxa CARE Pastreaza , ARATA si Traieste prin Tot Ce s-a Spus de DUMNEZEU , Domnul IISUS HRISTOS si SPUS MAI DEPARTE LA omenire prin Gura Sfintilor SAI Apostoli in primele veacuri de crestinism !
    iar cel ce "nu are Haina De Nunta " sunt cei care nu au Atat Botezul Sfant cel Crestin Ortodox , Botezul Adevarat in apa si Duhul Sfant , cum insasi Domnul IISUS HRISTOS A FOST BOTEZAT si CAT SI Botezul cu foc -Cainta , Spovedanie si Impartasania cu Sfintele Taine Ale BISERICII ADEVARATE - astazi si pururi , BISERICA ORTODOXA CEA UNA SFANTA SOBORNICEASCA si APOSTOLICA BISERICA !
    nu este de ajuns numai sa intram la Nunta ci Sa Avem si Haina de Nunta pe care o primeste Cel care se curateste in BOTEZUL CRESTIN ORTODOX DAR SI BOTEZUL cu Foc Sfant , ADICA Sfanta Impartasanie si Spovedanie , Cainta Sincera fata de DUMNEZEU pentru faptele rele si lepadarea de aceste fapte rele ASTFEL Albirea , Primenirea Hainei de nunta Data la Botezul Sfant cel Crestin Ortodox !
    "Fericiti Cei ce n-au vazut , dar Au Crezut ! "
    "CACI MULTI SUNT CHEMATI , DAR PUTINI ALESI "
    Doamne ajuta !
    amin!
    http://www.youtube.com/watch?v=lIvDn3NFr9Y

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CASATORIE vs FECIORIE
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2012/05/09/casatorie-vs-feciorie-2/

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Întradevăr, rabinul a precizat corect, că Iisus este Mesia / Hristos, adică Unsul lui Dumnezeu.
    Dar Hristos va reveni numai după venirea mai întâi a Antihristului.
    Iar Antihristul îl vom recunoaşte prin aceea că va fi înscăunat, ca pretins Mesia, în Templul reconstruit de la Ierusalim.

  13. evreu crestin ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ariel Saron nu este declarat mort oficial.
    Este in moarte clinca si-l tin asa deoarece dupa spusele unora ii merge salarul 250.000$ pe an ( scria o publicatie europeana anul trecut)
    Aparatura costa mai putin asa ca merita sa-l tina sub aparate.
    Anul trecut si-a miscat un deget dupa citiva ani de repaus.
    Generalul Emil Strainu in emisiunea domniei sale ``Conspiratia tacerii`` vorbeste despreun blestemcare a cazut al unei secte evreice sau grup al evreilor ultra ortodoxi care a cazut pe ARIEL SARON datoria neintelegerilor cu ei...
    BINE DE STIUT , evrei ortodoxi sau ultra ortodoxi nu au nimic deaface cu EVREI CRESTIN ORTODOXI care sint ca si noi ... ca si rusi ortodoxi sau ca si unguri ortodoxi...

    bun de vizualizat ...
    http://endtimesandcurrentevents.freesmfhosting.com/index.php?topic=353.0

    Evreii se boteaza an de an la RIUL YORDAN , pt. asta au si inchis riul cu garduri ca sa nu poate evreii sa coboare in riu sa se boteze la BOBOTEAZA... la fel au facut evrei si la SFINTUL MORMANT , pe an ce trece tot mai greu ajungi akolo, mai nou sint mereu cu luminile electrice aprinse dar DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL, DUMNEZEU DUHUL SFINT, UN DUMNEZEU si NU TREI DUMNEZEI, face minuni an de an...
    Slava Domnului pt. toate minunile daruite.
    Despre ce scriu evrei nu luati in seama, vedeti VOI FRATILOR intre vedenia unui evrei si prorocia unui Sfint Parinte deste diferenta mare.
    Astea mereu vorbesc la DOUA CAPETE ...
    Nu mult le trebuie ca sa/l scoata pe invatatorul lor naiv sau SENIL...
    Dupa cum scria si Sf. Serafim Rose, daca ISUS DOMNUL s/ar plimba acum pe strazi, unii l/ar aresta si l/ar trimite in spital la nebunii... acei UNII se referea la EVREI...
    Rugati/va neincetat...

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Atentie,Ariel Sharon nu este mort,nici in coma nu este,este intr-o stare vegetativa,nu se ridica din pat,dar misca degetele,deschide ochii,pare a fi cat de cat constient,asta spunea fiul sau intr-un interviu,deci inca este departe de a fi mort.Jidanii il tin in viata cat mai mult,se vede de ce,tin cont de profetia aceasta ca dupa ce va muri el e posibil sa inceapa o conflagratie majora.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De unde aţi luat că i S-a arătat Mântuitorul? Că a scris ceva pe foiţă, oare aşa L-au mărturisit cei cărora li S-a arătat? Cred că titlul conţine o mare înşelare.

    Cu iertare.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Andrei
      Crezi ca dracu i-ar fi zis sa marturiseasca ca Mesia a fost si este Iisus?
      Poate in urma acestei dezvaluiri au trecut la Ortodoxie dintre evrei...

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Evreii daca vor sa-l cunoasca pe Iisus Domnul si Mantuitorul ,n-au decat sa cerceteze dreapta credinta , Sfintele Evanghelii ,sa se boteze si sa creada in Cel pe care L-au rastignit ,fara sa fie nevoie de astfel de aratari !!!
    Evanghelia este propovaduita in toata lumea si au cai de cunoastere prin Legea lasata pe pamant pt toti ,inclusiv pt poporul evreu !
    N-or fi ei mai cu stea in frunte ,ca Dumnezeu insusi sa li se arate ,ca sa creada in El !
    Este Legea Sfanta ,in Evanghelii ,la indemana oricui si pot s-o cerceteze !!!
    Daca au vointa ,Dumnezeu ii lumineaza ,fara sa li se arate pe fata !
    Nici Moise ,un om drept ,nu a avut acest privilegiu de a-l vedea pe Dumnezeu ,fata catre fata ,ci doar intr-un rug de foc si atunci a fost atentionat de Dumnezeu ,sa-si dezlege curelele de la incaltaminte ,ca sta pe loc sfant ,pe muntele Sinai ,cand i-a dat tablele legii ,cu cele zece porunci !!!
    Nu-i o certitudine ca acestui rabin , i s-a aratat insusi Domnul !!!!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    domnul iisus mantuirea va prin iudei, o trealitate ce se prefigureza zi de zi, ultimul popor increstinat va fi poporul iudeu, chiar daca mai marii religiosi ai lor o tagaduiesc, dupa provoduirea proroocului ilie al doilea inaintea mergator al mdomnului iisus, enoh si sfantul ioan teologul matirajul lor este inceputul crestinazarii lor.

  1. Pingback: Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care a recunoscut că Mesia este Iisus Hristos « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*