VIDEO: partea a II-a – Sfinții închisorilor. Emisiunea “În premieră”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NWrTvSvBTiE]

Oseminte din care ţâşneşte mir, mesaje de dincolo de viaţă, trupuri neputrezite, dezgropate după două decenii şi minuni făcute după moarte. Printre preoţii şi credincioşii ucişi de comunişti pentru că îl iubeau pe Dumnezeu se spune că ar exista şi martiri cu caracteristici de sfinţi.
Cu toate acestea, despre canonizarea lor însă nu se vorbeşte deschis.
Carmen Avram îşi arată de ce se păstrează tăcerea despre martirii închisorilor, într-un material marca  „În premieră”.

| antena3.ro

Vedeți și prima partea a acestui reportaj:
VIDEO – În premieră: Sfinţii închisorilor

6 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cinste lor. Datorita sacrificilor acestora si a tuturor stramosilor nostri putem si trebuie sa stam drepti in fata orisicui. Ca si ei, cu smerenie si demnitate.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    muntii neamntului, sunt pline de oseminte ale sfintilor, muntii fagarasului , cu cei ce au luptat cu securitatea, barbatii , femei mutilate care nu si/au cerut certificat ca maior revulutinarul,nesimtirea noastra par de prisos sacrificiul lor.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La sfarsitul episodului 1 a promis ca va dezvalui oculta care cere bisericii oficiale sa NU ne canonizeze Sfintii.
    Eu acum una am inteles - printre randuri - ca e aceeasi oculta care a cerut retragerea cetateniei de onoare Sfantului Valeriu Gafencu - Legionar, in frunte cu institultul elie wiesel.
    Corect.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In scurt timp, Israel va fi implicat intr-un razboi.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, haideti sa aducem o farama de lauda "celor mai mari sfinti ai neamului acestuia"-cum spunea dragul nostru parinte Justin- si sa fim prezenti la conferinta ce nadajduim ca va fi pe 19 Martie 2013 la Iasi, la Teatrul Luceafarul.
    Admin, ne poti ajuta cu informatii datatoare de bucurie ?
    Doamne,ajuta!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cel mai bun documentar despre acesti martiri din Romania, se vede si profesionalismul cu care a fost facut. Nu am cuvinte , multumim celor care l-au realizat, a venit de unde nu te asteptai. Foarte bine realizat. Pacat ca in secol 21 sunt in continuare rau intentionati, care nici nu inteleg nimic, nici pe altii nu-i lasa sa inteleaga ceva din exemplul suferinta, puterea de a rezista prin rugaciune, aidoma martirilor din primele secole, care sunt fara nici o opreliste cinstiti. Sa ne rugam si pentru luminarea mintii acelora care inca nu au inteles ce suferinta si apropiere de Dumnezeu se ascunde in viata acestor oameni, care iata sunt din nou persecutati, dar o si mai mare rasplata vor avea pentru aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*