Un zvon a alertat întreaga Europă: Din 2014 nou-născuţii vor avea implantat un CIP sub piele

piciorus_bebeDin luna mai a anului viitor, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

Noua tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire, scrie amfms.ro.

Microcipul va fi echipat şi cu un puternic detector GPS care va funcţiona cu o micro-baterie. Aceasta va putea fi înlocuită la fiecare doi ani, la spital. Dimensiunea cip-ului va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, o zonă liberă de terminaţii nervoase.

După mai multe verificări, s-a dovedit că ştirea este FALSĂ, mai multe publicaţii obţinând dezminţiri de la autorităţile UE. În 2013 a circulat o altă astfel de ştire conform căreia toţi americanii ar urma să aibă CIP-uri.

| romaniatv.net

Acest tip de știre este lansat pentru a testa reacția și vigilența oamenilor, încât să se știe care este opoziția și dacă se poate face acest pas către pecetluire. Noi, ortodocșii, avem clar proorociile sfinților care spun că stăpânitorii lumii acesteia vor umbla cu viclenii ca să ajungă la semnul fiarei ce va fi pus pe mână și pe frunte. Deocamdată, suntem la faza actelor cu cip, pas care trebuie refuzat categoric pentru a amâna cât mai mult celalalt pas – implantul cu cip sub piele.

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei de la RTV au revenit, acum zic ca este o stire falsa..

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E Clar ca femeile vor trebui sa nasca acasa de acum inainte pt ca slugile din romania vor fi primii probabil care vor face pe plac ue

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Paul, ar fi frumos sa fie cum zici tu, insa nu cred ca se va intampla asta. De ce? Pentru ca implantarea acestui cip va fi obligatorie si prin urmare, cine va incerca sa "ascunda" o nastere va fi pedepsit "exemplar". Mai degraba femeile vor ajunge sa poarte in pantece si apoi sa nasca clandestin copiii. Cat va mai fi pana atunci? Extrem de putin timp...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu ne lasam amagiti, dragii mei ! Acceptarea buletinelor de identitate cu cip RFID inseamna lepadare de credinta, lepadare de Hristos ! Este lepadarea de Adevar ! Implantarea cipului devine astfel un lucru usor de indeplinit.
    Traim vremurile din urma. Pecetluirea niciodata nu a fost atit de aproape ca acum.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu mai striga nimeni? De ce nu se opun oamenii? De ce nu se mai face nimic si doar se tace? De ce stam si asteptam.? Cu privire la buletinele astea ce apar din aprilie chiar nu se mai poate face nimic? Doar stam si asteptam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*