Moldova says no EU

Frati basarabeni, stiu ca probabil ati auzit doar lucruri pozitive despre Uniunea Europeana, dar acestea sunt doar propaganda, nimic nu este in realitate ceea ce se povesteste de catre activistii pro-UE.

De la 7 ani de la aderare NIMIC nu s-a schimbat decat in rau! Nu va lasati inselati de “ajutoarele” UE, vi le vor lua inapoi INZECIT dupa ce vor da indatora si nu veti mai putea plati in bani cash, va vor exploata RESURSELE NATURALE impotriva vointei voastre. Companiile straine vor pune marionete in Parlamentul vostru pentru a-I manipula.

Va vor distruge traditiile asa cum ne-au facut si noua.
Vor da drepturi inversatilor sexuali, asa cum deja procedeaza cei de la organizatia GENDER-M in colaborare cu AMBASADA SUA la Chisinau.
Va vor lua terenurile agricole prin ordonante date de UE IMPOTRIVA vointei voastre!
DE CE SA INLOCUITI FOSTA UNIUNE SOVIETICA CU UNA NOUA DENUMITA UNIUNEA EUROPEANA, CAND AMANDOUA SUNT TOT UN DRAC?

Uitati ce doresc sa faca “reprezentantii UE” din Republica Moldova trimisi de Bruxelles, la nivel al celor 28 de state membre UE.

Norme UE pentru combaterea “discriminarii” in Romania: HOMOSEXUALII
https://ec.europa.eu/romania/news/17012014_norme_ue_pentru_combaterea_discriminarii_ro.htm

Uitati ce s-a votat la Bruxelles, Belgia, unde este parlamentul UE:

Senatul belgian a adoptat proiectul de lege privind EUTANASIEREA COPIILOR
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/senatul-belgian-a-adoptat-proiectul-de-lege-privind-eutanasierea-copiilor_1339204.html

In 1991 ati cerut INDEPENDENTA si ati primit-o, nu va atarnati singuri la jugul Uniunii Europene pentru ca NU veti avea nimic de castigat.

La Bruxelles nu-i ca la București. Au aflat-o pe propria piele mii de români care s-au trezit că trebuie să înapoieze Uniunii Europene 23 de milioane de euro din fondurile primite pentru a-și moderniza satele. Plătesc cu vârf și îndesat neglijența celor care îi conduc și care au conceput proiecte proaste și au aprobat lucrări făcute de mântuială. Pentru că nu au cu ce plăti localitățile au ajuns la faliment iar oamenii simpli sunt disperați.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2qNex5oP51Y]

Motivele nationalistilor pentru a se opune aderarii Basarabiei la UE:

Motivele invocate pentru împotrivire la Uniunea Europeană sunt:

 • Moldova nu va avea putere de decizie reală în cadrul UE, ci va primi doar portofolii de umplutură, cum este cel de „traduceri și multilingvism”.
 • Legislația UE va avea întâietate în fața legislației moldovenesti, adică nicio decizie majoră nu va mai putea fi luată fără aprobarea structurilor birocratice de la Bruxelles și Strasbourg.
 • Aderarea va aduce creșterea prețurilor și șomajului.
 • În agricultură, vor fi impuse standarde imposibil de atins pentru țărani, iar produsele autohtone naturale și competitive vor fi sabotate de marile concerne alimentare sub pretextul „siguranței alimentare”, mergându-se până la interzicerea producției care depășește „cotele maximale alocate de UE”. Țăranii vor fi nevoiți să-și vândă pământul și vor deveni „proletari agricoli” pentru noii latifundiari.
 • Moldova va fi golită de specialiști și invadată de imigranți din Asia și Africa.
 • Va fi impusă dictatura minorităților, iar valorile naționale vor fi considerate generatoare de ură și vor fi distruse. Se va rescrie istoria Moldovei, astfel încât moldovenii/basarabenii să fie incriminați pentru suferințe pe care le-ar fi cauzat altora de-a lungul veacurilor și pentru care vor trebui plătite despăgubiri. În loc de mândrie națională și patriotism, școlile vor inocula copiilor simțământul vinovăției și rușinii față de faptele strămoșilor lor.
 • Presa, radioul, televiziunea și internetul vor fi cenzurate, convorbirile telefonice și corespondența monitorizate și opiniile contrare vor fi interzise, folosindu-se ca pretext lupta antiteroristă.

Asa ca daca intrati in Uniunea Europeana nu faceti altceva decat sa schimbati imnul “Limba Noastra” cu “Oda Bucuriei”.

Imnul Europei de Rasarit , de Cristian Buica

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dk8f9AuRg30]

Institutul national pentru
analiza istorica Octavian Goga

41 comments
 1. holocaustul … ce treaba avem noi Românii cu prostiile lor ?
  Eu nu am omorât pe nimeni.
  Ei au făcut Războaie Mondiale şi s-a întors împotriva lor. Tot nu-şi dau seama nemernicii că cine seamănă vânt culege furtună!
  Hristos a zis Staţi împotriva diavolului şi va pleca de la voi. Iar ce fac ei este exact opusul – stau împotriva Evangheliei lui Hristos.Sunt blestemaţi mai mult ca sigur şi cu aceşti blestemaţi noi nu avem nici o comuniune sau unitate sau uniune de orice fel, europeana, mondială sau alt fel de părtăşie cu satana şi slugile lui.
  Doamne Ajută!
  Jos UE!
  Uniunea Europeană este o cocină infectă mai rea decât comunismul şi care e pe cale să degenereze,
  RUGĂMU-TE MAICĂ A LUI DUMNEZEU, NU NE LĂSA LA GREU PE NOI , CEI MULT CHINUIŢI DE FIARA ANTIHRISTICĂ !
  RĂPUNE TOT RĂUL LA PĂMÂNT CU MILA TA ŞI DĂ-LE CONDUCĂTORILOR ŞI OAMENILOR SIMPLI CU DRAGOSTE DE MAMĂ GÂNDUL CEL BUN CĂ NU SE POATE NIMIC FĂRĂ IUBIRE, NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU !
  AMIN!

 2. TREBUIE SĂ NE ÎNTOARCEM LA POCĂINŢĂ EXACT CUM NE-A PROOROCIT SFÂNTUL IUSTIN!
  potul şi rugăciunea, milostenia şi toate roadele iubirii de Dumnezeu şi de aproapele.
  Acestea vor fi esenţiale în salvarea sufletului dar cred că şi a întregii omeniri.
  se vor întâmpla multe minuni!
  Sfinţii sunt puternici şi sunt alături de cei care-i cheamă în ajutor!
  Îndrăzneşte , popor român! Hristos a biruit moartea şi la fel şi sfinţii!
  Doamne Ajută!

 3. E NORMAL CĂ DUMNEZEU VREA CA ŞI NOI SĂ BIRUIM MOARTEA PRECUM A FĂCUT EL!!!

  De asta ne trimite aceste încercări pentru a ne determina să alegem binele în locul răului , să fie clar că nu prin egoism putem fi liberi, nu urând vom învinge şi alte aspecte de acest gen.

  Doar cu Dumnezeu, doar iubind, vom fi liberi. LIBERI CU ADEVĂRAT!
  El ne-a spus şi asta e calea – “Fiţi voi dar desăvârşiţi precum Tatăl Vostru din Ceruri Desăvârşit Este!”
  Desăvârşiţi de Harul Duhului Sfânt care se obţine prin mers la Biserică, fapte bune, smerenie şi multe alte fapte, lucruri de taină şi minuni pe care le lucrează Dumnezeu în toţi acei care Îi ascultă poruncile LUI!
  Cel ce va crede în Mine, va face toate acestea şi mai mari decât acestea!
  Aşa a zis Hristos şi aşa se şi întâmplă. Am văzurt cu toţii diferenţa dintre cum moare un om sfânt şi cum mor păcătoşii!
  Păcătoşii mor după cum au trăit! Atât, e limpede, mor urît! Chiar îngrozitor, asta e urmarea păcatului şi a lipsei de har. Mândria lor ajunge la cote luciferice şi ce au făcut rău ei consideră că e bine şi vice-versa….
  Iar sfinţii se consideră pe ei înşişi ca fiind cei mai păcătoşi, deşi izvorăsc mir. Cum a făcut şi Părintele Iustin!
  Avem destule exemple de sfinţi lăsaţi de Dumnezeu care să ne dea şi ajutorul lor şi exemplele din timpul vieţii lor.
  Trebuie să ne rugăm acum la ei să înmulţească numărul sfinţilor şi să avem curajul de a fi şi noi alături de ei în ceata îngerilor începând cu momentul prezent.
  Sfinţilor Mucenici ai închisorilor comuniste rugaţi-vă lui Hristos – Dumnezeu pentru noi!

 4. Bună ziua!
  Sunt nou-venit în Bucureşti şi mă gândeam că ar fi bine să îmi iau şi io o icoană cu Sf. Iustin.

  Ştiţi unde se pot găsi icoane cu sfântul ?
  Am văzut că mulţi se tem să îl recunoască pt. că pot fi sancţionaţi ierarhic, asta cred că e lepădare de Hristos.
  Dacă ştiţi vreo Biserică unde este icoana sa la pangar sau la un magazinaş de icoane pe undeva m-aş bucura să o cumpăr şi eu.

  Cred că asta e una din luptele noastre, ale creştinilor, să ne cinstim sfinţii chiar dacă se doreşte ascunderea urmelor sfinţeniei lor. Harul şi minunile lor ne dau curaj iar noi trebuie să îi mărturisim.

  Doamne Ajută!

 5. aş vrea să găsesc cât mai repede o Biserică în Bucureşti unde are această icoană pt. că pleacă cineva la Petru Vodă şi trebuie să îi dau un răspuns

 6. UE e antihristica. Rusia e ortodoxa (oarecum). Ma intreb daca nu cumva salvarea Romaniei e tot la Rusia… Parca erau niste profetii cu aparitia unui imperiu slav ortodox, nu mai stiu pe unde le-am citit.

  1. Asa ma gindeam si eu, ca UE e antihristica si RU ortodoxa, dar oricum nu se lasa mai prejos ca oricum are INN, UEK, si tot pachetul de documente electronice etc. Faca-se voia Domnului, ca nu e bine nici incolo nici dincolo…

   1. exact aşa şi este! Noi românii trebuie să ne mărturisim credinţa acolo unde suntem, aşa cum ne-a zis Părintele Iustin!

 7. Iubiti fr. intru HRISTOS icoana cu pr.IUSTIN este pictata si in catedrala INALTARII DOMNULUI din BACAU , prin mila DOMNULUI si a sfinteniei pe care a avuto pr. IUSTIN
  SF.PARINTE IUSTIN ROAGATE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI

  1. mulţumesc, dar voiam să văd dacă este în Bucureşti. Am sunat la Patriarhie şi au zis că nu e canonizat încă deci nu au cum să fie icoane cu el

  2. aa, e pictată,am înţeles, e foarte frumos că au avut curajul mărturisirii. Vor fi prigoniţi – să ne rugăm pt. cei care au decis această pictură pt. că sistemului nu îi convine.
   Maica Domnului dă fraţilor noştri din Bacău mare biruinţĂ!

 8. doamne feresre…..ce sa ia Ue de la moldoveni ? ..sa ia paduchii de pe ei?
  N-au moldovenii aur, petrol sau gaze naturale de nici un fel. Europa le va da o caruta de bani; dar nu va ajunge nimic la ei. Ii vor fura pe toti politichienii lor…

 9. eu caut o icoană de perete pt. că m-am mutat de curând în Bucureşti şi nu am găsit deocamdată . Am fost la peste 10 biserici şi mânăstiri până acuma dar se pare că ascultă de ordinele Masonului Daniel… numit şi “patriarhul României” ….. ce fel de patriarhi avem şi noi, numai Dumnezeu ştie!

  Doamne Ajută-ne pe noi pt. îndurările Maicii Tale şi rugăciunile sfinţilor şi ale tuturor puterilor cereşti!

 10. Nu are mare legatura cu subiectul, dar lamuriti-ma si pe mine de ce tot aud spunandu-se ca nu-ti poti plati impozitele fara buletin? Daca stai la tara, si te cunosc cei de la primarie, iti cer buletinul cand te duci in fiecare an sa-ti platesti impozitul pe pamant? In oras nu-mi cere nimeni buletinul cand imi platesc impozitul pe apartament…

  1. Vino la noi in R. Moldova, aici la sat din cite stiu nu merge cu impozite, sau daca da nu numaidecit cu buletin, am o matusa care nu are nici un document nimic, numai certif de nastere poate si casatorie, si vad ca traieste.

 11. Eu unul ma intreb de ce exzista doar un singur sait de genul Apologeticum, deci unde te uiti nu poti vedea decat stirii contrafacute sau in spatele lor se ascund interese de manipulare.Va rog sa ma ajutati si pe mine , nu mai suport oriunde citesti si oriunde te uiti aceleasi manipulari si aceleasi intoxicati. Deci nu pot sa cred ce poate sa inghita unii oameni, te intrebi retoric in ce lume traim? Oare chiar asta este majoritatea, robotizarea oamenilor?

 12. să dea Dumnezeu să ne unim cu fraţi noştri întru Hristos şi la modul administrativ teritorial.

  Că în Hristos suntem uniţi de 2 mii de ani!

  Asta e important!

 13. intru HRISTOS , Unirea Cea Adevarata si nu in fiara antihristica numita ue+nato
  ” fara de Mine nu puteti face nimic ” ne spune Insasi Mantuitorul Domnul Nostru IISUS HRISTOS
  amin.

 14. fr. valentin intradevar ca a fost o mica incercare cind neam apucat de pictat ic pr. iustin dar mam rugat parintelui sami indeplineasca aceasta dorinta si iata ca minunea sa intimplat
  in momentul canonizarii ramine sai facem aoreola
  asa sa ne ajute Dumnezeu

  1. păi nu așteptați canonizarea, faceți aureola că e sfânt… cine știe până mai trebuie să așteptați voi ca ăia de la Patriarhie să se hotărască să-l mărturisească pe Hristos… în persoana părintelui Iustin.

   Danion Vasile a zis acum la simpozion la Petru Voda, pe 10 februarie , de ziua Parintelui :

   Cinstim icoana lui Hristos în sufletul martirilor prigoniți în temnițele comuniste
   Iar cel care nu o vede acum și nu o cinstește acum, nu o va vedea nici în viața viitoare. Iar el cita dintr-un sfânt!
   deci trebuie să îl cinstim ca sfânt și pe Părintele Iustin chiar dacă sunt presiuni și alte interese. NU VĂ MAI LUAȚI DUPĂ PATRIARHUL ERETIC. CĂ E LEPĂDAT DE HRISTOS; E APOSTAT!
   CINSTIȚI-VĂ SFINȚII! ALTFEL NU VEȚI INTRA ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!

   1. DANION nu a mai pomenit nimic de Patriarh și de Patriarhie, dar zic eu – să nu ne mai luăm după ei pentru că ei nici nu cunosc și nici nu respectă canoanele Bisericii. Pentru că dacă le respectau își dădeau seama că ecumenismul e erezie, ar fi ascultat sfaturile Sfinților Iustin, Cleopa și Arsenie Papacioc, sau Arsenie Boca și alti mari sfinți ca Iustin Popovici și Dumitru Stăniloae , dar sunt f. mulți care au vorbit împotriva ecumenismului.

    IAR CEI DE LA PATRIARHIE SUNT LUPI !!! CU COLȚI MARI ȘI RĂI!
    De ei nu trebuie să spui ceva de bine că riști să îi duci în gura lupului pe frații mai mici.

    trebuie să tragi semnalul de alarmă că lupul a intrat puternic în Biserică!
    vrea să distrugă tot ce e mai curat și mai sfînt în sufletul creștinului!
    vrea să ne aducă la cinstirea celorlalte credințe și în felul ăsta să facă un haos în mintea și în sufletul nostru, deci să ne facă să-l primim pe diavol de bună voie înăuntru nostru.

    E ANATEMA ȘI NU MAI TREBUIE SĂ FACEM ASCULTARE DE PATRIARH ȘI DE NICI UN FALS PREOT CARE E ÎN COMUNIUNE CU PATRIARHUL ERETIC!

 15. am întâlnit un caz la polul opus – un pictor care a murit căzând de pe schela unei mânăstiri din judeţul Vaslui. Mi-a părut rău tare atunci de el pt. că eu eram de câteva zile acolo şi voiam să mă călugăresc. Nu am înţeles de ce.

  dar acum încep să înţeleg.
  Trebuie să ne rugăm neîncetat. Să trăim în Duhul Sfânt întreaga noastră viaţă.
  Doamne Ajută!

  1. Aa am ggresit. Are 20 de ani cel de mai sus. Acesta avea peste 90. Doamne ajuta-ne, pt. Rugaciunile tuturor sfintilor Tai!

 16. fiara de la brussels “the beast “se zvarcoleste si vrea a inghiti si rasaritul prin slugile viclene, prin naimitii ce lucreaza la foc continuu pentru fiara antihristica ue si nato
  DAR ASTA NU SE VA INTAMPLA NICIODATA
  atunci vor vedea oamenii nesabuiti si se vor cu tangui cu amar de urgia ce va veni asupra celor care s-au inchinat acestei fiare …
  Credinta Cea SFANTA si DREAPTA in ORTODOXIE ne tine in picioare , ne lepadam de SFINTII PARINTI ai ORTODOXIEI atunci …are sa fie PLATA dupa FAPTA
  nimeni nu poate minti pe DUMNEZEU ca pe sine se minte si se amageste spre tanguirea cea amara
  si nici a minti pe a Sa MAICA PreaSfanta Nascatoare de DUMNEZEU , Fecioara MARIA ca raul nu are putere mai mult decat i s-a ingaduit a avea

  sa ne rugam MAICII PREASFINTE si la Cei SFINTI pentru a ne apara OGORUL Cel Binecuvantat , Poarta Rasaritului
  “antihrist se va hrani din tulburarea oamenilor ” a spus candva un Sfant Parinte
  daca oamenii nesabuiti ii fac voia , pentru noi fie ca rugaciunea si genunchii la pamint sa ne fie scut de aparare in fata fiarei si Sfanta CRUCE sa ne fie
  “arma” de Biruinta
  ” In Acest SEMN Veti Birui ”
  Bucura-te Cinstita CRUCE din Lemn LAVRA PECERSKA , pazitoarea crestinilor ortodocsi
  amin.

 17. vă rog şi io ceva: să vă rugaţi pt. mine, Valentin, pt. un coleg de apartament şi frate ortodox , Mihai
  şi pt. un satanist care ascultă muzică rock şi râde de credinţă pe nume Liviu. Mihai mi-a zis să nu-l mai bag în seamă nici pe cei ca el.

  Sfinţii trei ierarhi de azi să ne ajute!

 18. Bun titlul Admin. Si ma bucur tare mult, ca in sfarsit ati pus un astfel de aarticol pe site. Chiar ma intrebam de ce nu avertizeaza nimeni Moldova in legatura cu miscarile de trupe pe care le face terorista mUE, marea slujitoare a satanei.

  Acum trebuie sa batem fierul cat e cald. Sper ca tot mai multi basarabeni sa afle despre aceasta terorista si intentiile ei. As vrea sa nu pot muri, pana ce nu vad carpele mUE si NATO arse in toate tarile ortodoxe.

  Doamne ajuta!

  1. Eu-s din RM, majoritatea sunt contra UE, deputatii singuri fac ce vor, fara sa intrebe poporul. Tinerii cred ca mue e salvarea, p/u ei nu prea conteaza valorile si credinta stramoseasca, p/u ca nici pastorii la biserica nu zic: mai oameni, nu fugiti dupa ue, e fix acelasi cccp(666r) doar ca cu alta masca.

 19. Ziarul Monitorul de Neamţ
  PROSPECTIUNI
  …………………………………….

  Există mărturii ale cetătenilor din Războieni cu privire la tulburarea apelor din fîntîni, urmare a activitătilor de dinamitare explozibil cu nerespectarea distantelor legale fată de proprietăti private si sursele de apă. Autoritătilor locale nu li s-au prezentat avizele legale necesare.

  …………………………………………..

 20. GATA, E CLAR CĂ A ÎNCEPUT OTRĂVIREA APELOR.
  mai e oleacă și începe și cipuirea buletinelor și apoi va fi chiar pecetluirea cu pecetea antihristului 666

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Un mason batran: “Iar biserica a tacut si oda­ta cu ea ai tacut si tu, Preasfintite! Si stii de ce? Pentru ca ati intrat in jocul Diavo­lului!”

–  Preasfintite, demult voiam sa va in­treb…, incepu lordul pe un ton…

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…

Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la…

Incultura si anti-romanism: Acuzatorii Miscarii Legionare ar trebui sa stie ca aceasta a fost scoasa de sub acuzare de Tribunalul de la Nurnberg inca din 1945

  Declaratiile si Memorandumul d-lui MIHAIL ENESCU, fost Consul General al Romaniei,…