Un nou pas spre semnul fiarei: Implanturi în creier pentru sporirea eficienței la locul de muncă

brain-implantbrain-implantPeste 30 de ani am putea deveni cu toţii Robocop. Nu vom avea corpuri din metal, nu vom fugări infractori, dar nu vom mai face faţă cerinţelor de la serviciu fără un implant în creier.

Viitorul nu sună tocmai bine în viziunea oamenilor de ştiinţă din Statele Unite. Cercetătorii americani spun că – în următorii 30 de ani, săptămâna de lucru va creşte cu aproape 50 de ore, iar pentru a putea face faţă la locul de muncă, oamenii vor fi nevoiţi să apeleze la cipuri. Dar nu orice fel de cipuri, ci unele ce se implantează direct în cap.

| observator.tv

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sursa -"oameni(lor) de ştiinţă din Statele Unite" este o sursa OBSCURA.
    O stire prezentata fara precizarea clara a sursei, este fara tagada o DIVERSIUNE si nu trebuie luata in seama. O chestie de abc-dar!
    Deasemeni si gogoasa despre cresterea nr de ore cu aprox. 50 ore este o aberatie. Istoria contrazice aceasta teorie. Odata cu dezvoltarea tehnologica, orele de lucru au tot scazut. Manopera fiind inlocuita de unelte si masini automate, computerizate etc.
    O logica sanatoasa ar spune ca nu orele de munca se vor inmulti, ci STRESUL se va mari chiar si de 50 de ori ! In asta ciuda programului de lucru din ce in ce mai scurt. Asta este deja evidenta. Bolile psihice s-au inmultit.
    Chiar astazi a fost un comentariu interesant pe Radio Trinitas referitor la munca fara chibzuiala. Cum ca Dumnezeu ne-a lasat porunca de a munci ca sa ne putem intretine si nu ca sa ne imbogatim, sau sa ne imbolnavim, sa ne extenuam. Se pare ca surplusul material si goana dupa comfort precum si munca fara noima, nechibzuita, aduc dupa sine STRESUL si multe alte felurite BOLI.

  2. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos A Înviat!
    Rugăciunile Sfinților care au trăit pe aici ne vor ajuta, ele au putere și noi vom fi alți oameni după ce vom depăși răutatea păcatelor și a patimilor personale.

    Cu Lumina lui Hristos în suflet nu va fi greu să ne opunem oricăror greutăți , chiar și celor venite de la diavol.

    Hristos A Înviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*