Invențiile satanei: Cipul contraceptiv

Revoluţia de după inventarea pilulei: Cipul contraceptiv!O companie din Statele Unite a anunţat debutul testelor clinice cu un microcip… contraceptiv. Să fie aceasta viitoarea revoluţie legată de controlul sarcinilor nedorite?
Compania se numeşte MicroCHIPS, localizată în  Lexington, Massachusetts şi a pus la punct un microcip implantabil, capabil să elibereze în organismul purtătoarei sale, în fiecare zi, la aceeaşi oră, timp de până la 16 ani, doza zilnică de contraceptiv. Fără bătăi de cap, fără posibilitatea de a uita, fără probabilitatea de a utiliza pilule necorespunzătoare calitativ, scriu cei de la Playboy. Dacă femeia respectivă doreşte să rămână gravidă, poate opri temporar administrarea contraceptivului, wireless, cu ajutorul unei telecomenzi. Sau, dimpotrivă, medicul curant poate decide creşterea dozei de contraceptiv, tot wireless. Microcipul poate fi implantat la nivelul abdomenului, sau sub un braţ sau aproape oriunde altundeva. Inclusiv în ceafă sau în frunte.
MicroCHIPS aşteaptă aprobările FDA pentru a porni studiile pre-clinice anul viitor şi se aşteaptă să aducă această tehnologie pe piaţă până în 2018.

| bzb

2 comments

  1. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este de așteptat ca și Guvernul SUA să sprijine un asemenea proiect, pentru că deja a investit o groază de bani în sponsorizarea avorturilor în țările lumii a treia, adică în scopul reducerii populației...

  2. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aici însă se face în același timp PROPAGANDĂ PENTRU CIP-URI, PENTRU ,,UTILITATEA” LOR, CA ÎN CAZUL COPIILOR (ca să preîntâmpine răpirile, controlul asupra lor)...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*