ISLAMUL este o făcătură evreiască împotriva Creștinătății

rabin musulman

Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul şi plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

     Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

     Au reușit lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

   Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

     Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”… (Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171)

[1] v. Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

extras din cartea Ecumenismul fără mască

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PRINTEAZA ,CITESTE SI DA MAI DEPARTE.

  2. Glontele Strazii

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu se inteleaga cumva ca eu as fi un aparator al mahomedanilor .Islamismul este o inventie salbatica al triburilor arabesti . Sub nici o forma nu sunt de acord sa existe moschei si musulmani la noi in tara sau in Europa.
    Dar ce este adevarat ca pentru arabi la ei acolo ,islamul a mai disciplinat din triburile salbatice.
    Sharia islamica ,legea lor are si parti " bune".
    La hoti li se taie mana .
    Sodomia este pedepsita cu moartea , adulterul si avortul de asemeni ,veneratorii satanei la fel sunt ucisi .
    Fiecare isi stie locul lui in islam .
    La asta ma refeream cand am scris ca islamul este construit pe baza unei invataturi sanatoase.
    Cred ca nici in cateva sute de ani de acum in colo ,sodomiti si tot felul de culte mamoniace nu o sa isi permita sa defileze pe strazi in tarile musulmane cum de cateva zeci de ani isi permit sa pangareasca si sa spurce prin tot felul de parade si manifestatii orasele europei "cruciate " .

  3. terraflorin (@terraflorin)

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Alte teorii spun că (potrivit lui Alberto Rivera) islamul a fost creat de iezuiţi (care au mai creat şi comunismul, nazismul etc - ) Rivera a afirmat că Mahomed a fost manipulat de către Biserica Catolică în scopul de a crea Islamul și de a distruge evreii și alte grupuri de creștini; și că prima sa soție, Khadijah Bint Khuwaylid, a fost de fapt o călugărită dintr-o mănăstire arabă căreia un episcop i-a spus să se căsătorească cu Mahomed și să semene semințele a ceea ce avea să devină Islamul.

    Are mai mult sens decât faptul că evreii au inventat islamul! Uite ce mult le foloseşte evreilor azi această ''invenţie a lor'' - numai războaie şi conflicte, ameninţări continue din partea lumii arabe! Că doar nu le-a scăpat de sub control experimentul!

    În momentul când a ''apărut'' islamul evreii nu aveau nicio putere, în timp ce biserica catolica era pe cai mari! Şi dorea stoparea dezvoltării ortodoxiei în Asia şi Africa pt a nu o întrece ca putere religioasă! Religioasă dar şi lumească!

    Două motive pt ca NU evreii să fi creat islamul!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @terraflorin: oi fi tu tampit, dar macar esti vehement :))) bai, terchea, intre epoca lui Muhammad si separarea Bisericii Crestine in Catolicism si Ortodoxie au trecut 450 de ani!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Când împăratul Constantin a trecut la creştinism, a impus religia creştină în tot imperiul roman şi a declarat Constantinopole centrul creştinismului. Vaticanul de considera că Roma ar trebui să fie miezul şi după un timp, a creat islamul iar ulterior musulmanii au cucerit Constantinopole şi au prăbuşit imperiul roman de răsărit. Mai mult, pentru ca papa să-şi dovedească întâietatea şi "legitimitatea" ca "vicar" adică locțiitor al lui Iisus, a schimbat ziua de sabat din sâmbătă în duminică. La început numai Roma ținea sabatul Duminica, după căderea imperiului roman răsăritean, sabatul-Duminica a fost impus tuturor creştinilor. ... şi nu, nu sunt pocăit sâmbătar, sunt ortodix, dar vreau adevărul, pentru că una din cele zece porunci spune "adu-ți aminte de ziua a şaptea, s-o sfințeşti". Ar fi cazul ca biserica ortodoxă să cerceteze adevărul, sabatul e sau nu e Duminica, să ştiu şi eu sigur, nu din articole istorice.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Citeste sa te lamuresti aici: http://www.apologeticum.ro/2011/01/parintele-mihai-valica-calendarul-ortodox-pe-2011-intre-innoire-dileme-si-perspective-sa-excludem-varianta-executarii-unui-ordin-al-iudeo-masoneriei/

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Constantin a devenit crestin in 313, iar schisma a avut loc in 1045. Pune mana pe carte si nu mai debita ineptii.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in cazul asta sa facem alianta cu musulmanii, nu ne ramane alta alternativa. Musulmanii in Occident sunt singurele fiinte morale, femeiile lor iubesc copiii si sunt familiste convinse, si le place sa fie casnice si sa faca copii, in timp ce britanicele ( Eu traiesc in Anglia), se drogheaza, fumeaza, inseala, la fel ca si partenerii si concubinii lor.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Serios? Musulmanii sunt morali? Nu musulmanii sunt cei care au abuzat sexual tinerele din Germania? Nu ei sunt cei care fac atentate prin Franta? Oricum ar fi, moderati sau radicali, musulmanii sunt plini de ura fata de restul religiilor. Cu ei nu poti trai in comunitate.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    americanii vor sa distruga si sa compromita islamul. De ce? Pentru ca ei sunt impotriva avortului si contraceptiei cancerigene, (La fel ca si ortodocsii), si fac multi copii.

    ISIS, ISRAEL, si ARABIA SAUDITA sunt state care niciodata nu s-au atacat intre ele. De ce? Pentru ca au aceeasi mama: America.

  1. Pingback: VOR CONSTRUI MOSCHEEA, caci iata ce zice MUFTIUL despre treaba cu PORCII: Vor salubriza terenul apoi VOR FACE O SLUJBA DE SFINTIRE | Saccsiv - Weblog

  2. Pingback: Mai e careva „charlie” ? | Bucovina Profundă

  3. Pingback: Cum a creat Vaticanul Islamul si cine se afla de fapt in spatele actiunii - JurnalulBucurestiului.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*