nu vaccinarii copiilor

Interzis la şcoală şi grădiniţă pentu copiii nevaccinaţi. Asta prevede un proiect de lege al Ministerului Sănătăţii care spune că nouă tipuri de vaccin ar trebui să devină obligatorii. Este vorba despre cele din schema naţională actuală, administrate împotriva unor boli care pot duce la complicaţii grave sau chiar la deces. Legea ar veni şi cu pedepse aspre pentru părinţii care refuză imunizarea copiilor.

Proiectul de lege prevede obligativitatea a nouă vaccinuri: cel pentru Hepatita B,BCG – cel care previne complicaţiile date de tuberculoză, tifterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită şi ROR – cel împotriva rubeolei, oreionului şi a rujeolei.

În cazul în care părinţii vor refuza vaccinarea, vor avea probleme la înscrierea la şcoală. Dacă nu îşi vor exprima în scris refuzul, copilul va fi vaccinat fără ca părintele să fie anunţat anterior, verbal sau în scris.

În momentul în care se va prezenta la şcoală sau la grădiniţă, părintele trebuie să aibă cu el o fişă de vaccinare care este disponibilă încă de anul acesta. Şcoala poate accepta un copil nevaccinat cu o condiţie: să recupereze toate vaccinările în decurs de un an de la înscriere. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, şcoala are dreptul să exmatriculeze copilul.

Unităţile şcolare vor fi amendate dacă vor accepta înscrierea copiilor fără fişe de vaccinare sau care nu au toate vaccinurile făcute. Amenzile sunt între 5.000 şi 10.000 de lei. Dacă şcoala decide să păstreze copiii care nu au recuperat vaccinările în primul an de la înscriere, amenzile sunt de 2.500 de lei pentru fiecare caz.

Deşi părinţii nu vor avea de plătit amenzi în momentul în care refuză vaccinarea, există sancţiuni mult mai dure. Părinţii care nu îşi vaccinează copiii până la trei ani vor face consiliere psihologică. Dacă şi după consiliere refuză vaccinarea, ei ar putea fi acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului. Mai departe, pe firul legii, pentru rele tratamente aplicate minorului se poate aplica o pedeapsă cuprinsă între trei şi şapte ani de închisoare. În instanţă se poate merge până la decăderea din drepturile părinteşti.

Direcţiile de sănătate publică şi medicii de familie vor fi şi ei sancţionaţi dacă nu vor monitoriza şi nu vor raporta aceste situaţii.

Odată cu această lege, Ministerul Sănătăţii îşi asumă responsabilitatea să asigure stocurile de vaccinuri necesare atât în timpul epidemiilor, cât şi în decursul unui an întreg.

| digi24

Au gândit foarte diabolic această lege, încât părinții să se aleagă cu copiii vaccinați, căci dacă refuză și intră la închisoare, sistemul le va lua copiii și tot îi vor vaccina, așa că tind să aleagă varianta cu copiii vaccinați, dar lângă ei decât cea departe de ei, în închisoare. Asta dacă nu facem scut împotriva dictaturiii ce va depăși orice regim de până acum.

Un comentariu al dr. Mircea Pușcașu pe pagina sa de facebook: Conform proiectului de lege : Vaccinurile NU sunt obligatorii pentru copii sau pentru parinti.
Obligatorii sub amenintarea amenzilor grase sunt presiunile ce trebuie sa le aplice institutiile medicale si cele scolare asupra parintilor. Existau si pana acum amenzi, acum s-au marit de 3 ori chiar de 5 ori.
Miza a crescut pentru aceste institutii, dar in mod artificial , fara acoperire. E un veritabil bluff.
Pentru noi miza a ramas aceeasi, sanatatea copiilor nostri. Daca rata vaccinarii va creste va fi datorita fricilor, lasitatilor si ignorantei noastre. Pacatele celor mari, insa, le vor plati cei mici cu autism, diabet autoimun, cancere juvenile etc. Dar vai de cei prin care vine sminteala!

Și acum câteva documentare ce ar trebui vizionate OBLIGATORIU de cei ce au dubii asupra nocivității vaccinurilor:

Liniste, se vaccinează
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=OmkXFDZ21H4]

Noi nu vaccinăm: Nu vaccinării, Nu Homeopatiei
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw]

Vaccinarea – Adevarul Ascuns
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZxpmVDVTFF4]

Carte in format PDF: Vaccinurile: Prevenție sau boală, de dr. Christa Todea-Gross

14 comments
 1. Primul pas: impartasiti-va copiii saptamanal. Al doilea pas: jertfa. Argumentati totdeauna asa: eu, copilul meu si cu alti parinti si copii care nu ne vaccinam, nu atingem cu nicio boala pe cei imunizati (vaccinati). Tu, sistem, ai o problema ca eu vreau sa mor de poliomierlita?! Vezi de treaba ta!

  1. „Tu, sistem, ai o problema ca eu vreau sa mor de poliomierlita?!” – Asta mi-a plăcut tare mult. Așa este. Ce treabă are sistemul cu sănătatea noastră? Oricum nu ne întreține. Vedeți bine că acum îi obligă și pe amărâții fără loc de muncă să plătească servicii medicale, în condițiile în care aceștia nu au nici un drept al asistența medicală.

 2. Arhiepiscopul Tomisului ,poreclit de tradatorii de Neam şi Ţară ” SPAGOVEANU ” este cel care a făcut slujbele ,în calitate de episcop vicar al Patriarhiei ,atunci când s-a constatat că trupul Părintelu legionar Ilie Lăcătuşu era neputrezit. După terminarea slujbelor a concluzionat ” NE AFLĂM ÎN FAŢA SFINTENIEI ” . A fost momentul în care Sistemul a început denigrarea sa .

  1. Frate adica si eu port aceiasi patalama de TRADATOR DE NEAM SI TARA? Asa cu afirmi tu “poreclit de tradatorii de Neam şi Ţară ” SPAGOVEANU ” “. Sunt multe de zis de lucrarea acestui prelat insa nu-i momentul si nu e cazul sa-l judec eu. El v-a da seama pentru ca a cazut cu buna stiinta in fata SATANEI. AMIN.

 3. NU VACCINARII COPIILOR !!!
  Ar trebui sa organizam mitinguri, proteste pasnice dar care sa puna presiune pe institutiile statului dar servile ocultei. Marita orice efort pentru salvarea copiilor. Prin vaccinuri se repeta aceeasi drama precum in cazul pruncuciderilor cand au cazut secerate peste 22.000.000 de suflete . Acum prin vaccinuri sunt ucisi, anihilati, imbolnaviti pruncii care au scapat de Irod. A gasit el cu cale sa legalizeze crima. Este absurd. Chiar si numai un copil de ar avea de suferit ca urmare a vaccinarii si tot este mult. Care sa fie acel copil si de ce el ? Pe aceste ane si caiafe care vor sa-si vanda produsul cu orice chip nu-i intereseaza suferinta a milioane de parinti si milioane de copii distrusi pentru toata viata. Sa-i convingem sa ne lase in pace pe cei care vrem sa ne crestem copiii sanatosi si nu intoxicati cu metale grele si multime de virusi extrem de daunatori organismului.
  Dumnezeu sa ne ajute !

 4. Ce ne invata lumea si ce ne invata religia ?

  Religia spune: Ți-a dat o palmă? Întoarce și celălalt obraz!
  Lumea spune: Dă-i un pumn!

  Religia spune: Ți-a greșit? Iartă-l! Iubește-l!
  Lumea spune: Răzbună-te! Urăște-l! Omoară-l!

  Religia spune: I-ai greșit? Cere-i iertare!
  Lumea spune: Nu te umili în fața nimănui!

  Religia spune: Ai necazuri? Du-te la preot?
  Lumea spune: Du-te la psiholog sau la vrăjitoare!

  Religia spune: Ai voce frumoasă? Cântă pentru Dumnezeu!
  Lumea spune: Scoate bani din asta, cântă pentru public!

  Religia spune: Ai ochii sau părul frumos? Acoperă-l!
  Lumea spune: Arată-l lumii!

  Religia spune: Ai frumusețe? Nu ispiti pe ceilalți prin ea!
  Lumea spune: Sedu și cucerește!

  Religia spune: Ai bani? Dă și săracilor!
  Lumea spune: Construiește, investește, înnoiește! Nu risipi!

  Religia spune: Ai două haine? Dă una și celui ce nu are!
  Lumea spune: Sunt puține! Umpleți șifonierul!

  Religia spune: Ai reușit? Ajută și pe ceilalți, nu îngropa talantul!
  Lumea spune: Ține pentru tine. Ceilalți să muncească și ei!

  Religia spune: Ai făcut o faptă bună? Tăinuiește-o de lume!
  Lumea spune: Mândrește-te cu ea!

  Religia spune: Ești tânăr? Păstrează-te curat!
  Lumea spune: Trăiește-ți viața! Distrează-te!

  Religia spune: Ești bătrân? Pocăiește-te!
  Lumea spune: Profită de zilele ce ți-au mai rămas!

  Religia spune: Ești muritor? Îngrijește-te de suflet care e veșnic!
  Lumea spune: Îngrijește-te de trup! Trăiește clipa! Fii cât mai fericit!

  Religia spune: Ești om? Să ai smerenie și demnitate!
  Lumea spune: Nu te lăsa călcat în picioare de nimeni! Ai și tu mândria ta!

  Religia spune: Ești mare? Nu te încrede în puterile tale!
  Lumea spune: Fii tu însuți!

  Religia spune: Ești isteț? Fii blând și diplomat!
  Lumea spune: Îndrăznește! Ieși în văzul tuturor!

  Religia spune: Vine ispita? Nevoiește-te!
  Lumea spune: Mănâncă! Bea! Îndulcește-te!

  Elena J. https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/

 5. Totul ține de TĂRIE! Neclintire în fața porcăriilor de vaccinuri, domnule! Îmi spunea cineva care și-a vaccinat băiatul căpătând ulterior o formă de autism… că a simțit că ceva nu e în regulă și înainte și după vaccinare, dar i-a fost teamă că n-o să i-l primească la grădiniță, apoi la școală! Zic: bine, și-acum cum e? Trebuie să-l dai la o școală specială și să fii în umbra lui toată viața ta! Oricum, școala nu le mai folosește la NIMIC! Să-l învețe părinții să scrie, să citească, să socotească si e suficient! Restul vine din cultura proprie și personală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Un mason batran: “Iar biserica a tacut si oda­ta cu ea ai tacut si tu, Preasfintite! Si stii de ce? Pentru ca ati intrat in jocul Diavo­lului!”

–  Preasfintite, demult voiam sa va in­treb…, incepu lordul pe un ton…

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…

Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la…