rugaciune eretica

In articolele de mai jos puteți afla despre RUGĂCIUNE ÎMPREUNĂ CU ERETICII, LEPĂDARE DE CREDINȚA A UNUI MITROPOLIT ȘI ridicarea sinodului panortodox la gradul de ORGANISM INFAILIBIL ÎN BISERICA ORTODOXĂ!

FRAȚILOR, VIN VREMURI DE MARE APOSTAZIE! SĂ NU ACCEPTĂM NICIO DECIZIE STRĂINĂ DE ÎNVĂȚĂTURA SFINȚILOR PĂRINȚI! SĂ MUSTRĂM PE IERARHII DE CARE APARȚINEM, PÂNĂ SE LEAPĂDĂ DE ORICE EREZIE! NOI SUNTEM BISERICA!

18 comments
  1. cand Pseudo-mitropolitul Chiril (Patriarhia Ecumenică) a vomitat pe gura lui spurcata ca: „Biserica mărturisită în Crez nu este cea ortodoxă.”…eu sunt convins ca patriarhul Daniel s-a ridicat si l-a plesnit pe eretic, precum sf Nicolae odinioara, iar din lateral si Teofan i-a bagat un croseu nemernicului

    1. Esti mult prea convins. Ar fi bine, dar nu cred, caci acesst episcop nu stiu daca participa. Dar sinodul, daca ar fi ortodox, ar lua atitudine impotriva lui. Sa vedem ce ii vor face. Daniel ciobotea deocamdata, prin faptele lui, e eretic.

    2. “safimvigilenti” – 🙂 Foarte tare. Doar ca.., nefericitul daniel si-a aflat fericirea abia la acest sinod si nu cred ca are de gand sa o piarda.

    3. Recursul la “Sodoma si Gomora”!…”Pana cand, Catilina, vei mai abuza de rabdarea noastra?”. Si traduc: “Pana cand, Inalti Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe veti continua sa va supuneti, slugarnic, ocultei mondiale satanice?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Parintele Justin se delimiteaza clar de stilistii din Romania: Este erezie sa te desparti de Trupul Bis­ericii

Rugati-va, rugati-va sa nu cadeti in ispita inselarii! Mar­tur­isirea cred­in­tei, care este…

MĂRTURISIREA DE CREDINŢĂ ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI

CEI CE AU SEMNAT “MĂRTURISIREA DE CREDINŢĂ ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI” SUNT PESTE  40000…

Parintele CLEOPA: Toate incer­car­ile de unire intre Apus si Rasarit au fost si sunt sor­tite esecu­lui

Inter­viu din revista ATITUDINI nr. 11 cu Par­in­tele Iachint, ucenicul de chilie…

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…