ATENȚIE, Români vi se pregătește ceva! Ieșiți la vot și VOTAȚI!

Image result for gay child kiss

ATENȚIE, Români, iată ce vi se pregătește: Recent, atât Liviu Dragnea, cât și Calin Popescu Tăriceanu, au declarat public ca după Referendum (INDIFERENT DE REZULTAT), vor începe procedura pentru a legaliza PARTENERIATUL CIVIL intre persoane de acelasi sex!

Deci, daca nu va veti mobiliza sa mergeti la vot sa protejati DEFINITIA CASATORIEI in Constitutie, urmatoarele etape vor fi, asa cum au fost deja in multe alte tari:

  1. Legalizarea CASATORIILOR intre homosexuali
  2. Legalizarea ADOPTIEI de copii de catre cupluri de homosexuali
  3. Folosirea de MAME SUROGAT(sau purtator) de catre cuplurile de homosexuali – care nu pot avea copii pe cale naturala
  4. Introducerea obligatorie in toata manualele scolare, incepand de la gradinita sau clasa 0 a propagandei LGBT care sa invete copiii ca exista mai multe tipuri de “familie”
  5. Propaganda masiva finantata de stat(adica din banii nostri) pentru remodelarea mentalitatii colective pentru acceptarea drept “normale” a “casatoriilor” si “familiilor” homosexuale
  6. Realizarea si promovarea de carti de povesti si filme pentru copii care sa promoveze dragostea intre personaje de acelasi sex
  7. Ingradirea libertatii de exprimare (nu veti mai putea sa spuneti ce ganditi in mod liber, fara sa fiti amenintati, marginalizati, amendati, concediati sau inchisi)
  8. Ingradirea libertatii de constiinta (veti fi obligati sa faceti sau sa spuneti lucruri care sunt impotriva contiintei voastre, asa cum in unele tari primari au fost inchisi pentru ca au refuzat sa oficieze casatorii gay, persoane private care nu au vrut sa furnizeze servicii la ceremonii pentru cupluri gay au fost pedepsite)
  9. Ingradirea libertatii religioase(in unele tari preotii deja sunt obligati de stat sa oficieze cununii intre homosexuali, sau sunt pedepsiti daca afirma ca, conform Bibliei, homosexualitatea este un pacat)

ACESTE LUCRURI DEJA SE INTAMPLA IN ALTE TARI, deci nu puteti sa spuneti ca nu ati stiut. Va avertizam ca, daca nu veti vota la Referendum pentru apararea Casatoriei si a Familiei, aceste schimbari vor avea loc si la noi, si atunci va fi prea tarziu sa mai faceti ceva.

Va sfatuim sa va informati ce se intampla in Europa si in lume legat de casatorie, familie, si ideologia LGBT, si sa nu va lasati pacaliti si manipulati de minciunile promovate de mass-media vanduta si formatorii de opinie fara constiinta. Ganditi si cu capul vostru, si vedeti adevarul: ca acest Referendum nu este al lui Dragnea, nu sunt bani risipiti, nu e o intrebare capcana, nu e fraudat din start…E vorba strict de protejarea CASATORIEI, FAMILIEI, COPIILOR, si a NORMALITATII. Si nu in ultimul rand, este despre APARAREA democratiei, suveranitatii si a LIBERTATILOR castigate cu sangele eroilor din decembrie 1989.

Daca stati acasa si boicotati lasandu-va manipulati, sa nu spuneti mai tarziu ca noi nu v-am avertizat despre ce va veni dupa…
Da-i Doamne, Românului, mintea cea de pe urma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*