Mesaj al Părintelui Iustin Pârvu cu ocazia Sărbătorilor

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Bx666Oxesz4]

Parintele Arhimandrit Iustin Parvu de la Sfanta Manastirea Petru Voda, supranumit Duhovnicul Neamului, este calugarul care nu doarme niciodata, la cei 90 de ani ai sai. Daca nu este la slujba sau la caminul de copii sau in inspectie la spitalul si azilul de batrani al Manastirii de maici, atunci trebuie sa aiba grija de zecile de credinciosi care-l asteapta, zilnic, in holul si in fata micii sale chilii, plina de carti si icoane. Intr-un rastimp, la sarbatoarea Nasterii Domnului, Parintele Iustin Parvu a oferit un Cuvant de indrumare pentru romani pornind de la exemplul Mantuitorului.

sursa : Ziua.net

parintele_iustin_parvu_manastirea_petru_voda_

Apologeticum vă urează

LA MULŢI ANI 2009 !!!

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sarut dreapta,scumpe Parinte,lumina a neamului romanesc!Sa ne traiti intru multi ani spre a indruma poporul crestin-
    ortodox roman iubitor de PATRIE si NEAM pe calea DREPTEI-CREDINTE!Tuturor Sfintitilor Parinti si Fratilor de la Sfanta Manastire Petru Voda le spun:Domnul sa va aiba in paza Sa,sa va miluiasca si sa va mantuiasca!Nasterea Domnului in pace si iubire frateasca sa va gaseasca pe toti! Rugati-va si pentru noi,netrebnicii,necuratii,pacatosii robii Domnului!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa-l ajute pe Parintele Iustin, daruindu-i ani multi si frumosi de viata, cu sanatate si bucurie! Sa-i rasplateasca Dumnezeu greaua suferinta din temnitele comuniste, jertfa muceniceasca in scaunul de duhovnic, sfintele sale rugaciuni si buna calauzire a vietilor noastre, ale pacatosilor care am avut marele dar de a-l cunoaste si iubi! Asemenea, mare bucurie sa dea Dumnezeu intregii obsti de la Sfanta Manastire Petru Voda, sanatate, toate cele de trebuinta in aceasta viata si ajutor intru mantuire! Doamne, ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parinte drag la nostru! Bucuria si nadejdea intregului popor roman ! Sa ne traiti intru multi ani ! Intregii obste a Manstirii Petru Voda, Sarabatori fericite si Nasterea Domnului cu sanatate , pace si dragoste intru Hristos !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragul meu drag ,bunule Parinte Iustin Parvu ,

    Nu pot sa va zic alte cuvinte decat cele pe care le spunea cu grija si cu dragoste Parintele Paisie de la Sihla tuturor celor care ii calcau pragul si anume :"Domnul sa va pazeasca de tot raul , Domnul sa va umple de bucurie duhovniceasca "; Domnul sa va binecuvinteze si rugaciunea , si credinta ,si dragostea , si bucuria , si smerenia ,si rabdarea , si osteneala ,si casuta ,si painea ,si viata , "si dincolo un coltisor de rai sa va pregateasca ." Iar eu nadajduiesc ca o sa ma pomeniti in rugaciunile dumneavoastra , asa cum si eu va pomenesc mereu , avand calauza pe Maica Domnului si incurajatoarele ei cuvinte : "Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra ".
    Sfinte sarbatori crestine cu agoniseala de rugaciune curata , maica tuturor bunatatilor duhovnicesti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*