9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Spuneti cu totii un NU hotarat microcipurilor

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ati intrerupt emisiunea radio exact cind era mai important... cind explica despre relatie icoana, om, Dumnezeu!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multam! Doamne ajuta!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    felicitari Parintelui Mihai Valica care a realizat un studiu atat de bun . Sper sa ne trezeasca constiintele amortite din cauza pacatelor. Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine poate spune ca nu ne-a avertizat nimeni privind acest viclesug tesut cu viclenie impotriva oamenilor? Nu trebuie sa avem multe scoli sa ne dam seama ca ne vor ingraditi, fara libertate, mai putini pentru a fi usor de manipulat... se vrea o noua ordine mondiala!!! Pasaportul biometric si mai tarziu chip-ul ne transforma in sclavi! Ce e mai rau, ca ne afecteaza libertatea sufletului, daca le acceptam ne despartim pe veci de Dumnezeu... Alegerea noastra sa fie Hristos Dumnezeu, Cel care S-a rastignit petru a ne ridica din robia pacatului...sa nu ne facem din nou robi celui rau, acceptand aceste viclenii create de om si care nu prezinta nici o siguranta a cetateanului, ci dimpotriva ne ingradeste libertatea si ne incalca intimitatea!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parintele mihai este foarte destept. am studiat cu parintele in germania la freiburg. este documentat si are argumente puternice. felicitari !!!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta ! Cred ca Bunul Dumnezeu le va lumina mintea sufletului sa inteleaga odata ca cipul este cel mai mare pericol pt noi toti luand cipul ne semnam singuri pt iad. Dragii mei sa cadem cu pocainta la Bunul Dumnezeu pt rugaciunele Sfintei Fecioare si tuturor Sfintilor sa ne intareasca in aceasta mare si grea ispita ! Deci NU cipului
    Maria pacatoasa

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa ne traiti parinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*