Codificarea – Taina faradelegii ce se savarseste acum

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

biometric_recogniton-anti-6661„Nu este posibil ca un crestin sa fie indiferent la introducerea voita si sistematica a acestui numar in viata lui”. (din Circulara Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe din Grecia)

IN PREZENT, populatia noastra se confrunta cu actiunea de codificare generala intreprinsa de catre autoritatile statale – desi pana astazi nu exista nici o lege care sa impuna adoptarea codului numeric personal. Organele competente invoca art. 83 din Codul fiscal, in care se mentioneaza luarea in evidenta speciala a contribuabililor. De ce sa fie numerotati oamenii si de ce toti? De fapt, actiunea respectiva ar fi putut fi atribuita, cu acelasi succes Societatii de salvare Salvamar, ori Crucii Rosii, mare diferenta nu e … Noua insa (cetatenilor rusi – n. red.), ni se spune ca in prezent toti cetatenii trebuie sa fie numerotati. Cine are nevoie de asa ceva si de ce?

Pe data de 31 ianuarie 2001, la intalnirea cu Patriarhul (Alexie al II lea), V. Tihomirov, loctiitorul ministrului de finante a scapat o vorba: „Noi dispunem de o conceptie bine definita a perfectionarii organelor fiscale. FMI ne-a acordat credite. Suntem in faza de pregatirea unor specialisti care sa fie capabili in conditiile actuale, tinand cont de exigentele internationale. In tara se lucreaza deja asupra unui sistem electronic unic de culegere si transmitere a informatiei”.

Codurile numerice nu constituie o noutate pentru nimeni: pasaportul, atestatul, talonul de pensie si multe alte documente emise de-a lungul anilor, toate au fost numerotate. Acum insa, pentru intaia data, au fost supusi numerotarii cetateni vii si liberi, si nu pentru o anumita perioada, ca in lagarele de concentrare, ci pentru tot restul vietii lor. Codul numeric personal (CNP), impus noua prin intermediul departamentului de finante incalca Constitutia tarii si alte documente legislative (este vorba de Constitutia si legile Rusiei) – n. red.).

Observam un anumit scop bine pus la punct – pregatirea populatiei pentru instalarea unui control economic total. Ori, sufletul crestinesc simte primejdia ce se apropie … Prin ce se deosebeste acest numar de cele primite pana acum? Dupa cum se stie, codul numeric cu bare contine numarul 666, desi se afirma ca scanerul nu citeste cifrele respective. Intr-adevar, daca vom scana orice cod numeric barat, numarul 666 nu va fi de gasit. Dar daca intreaga informatie se sterge, la baza ei raman cei trei de sase, pe care scanerul deja ii citeste. In fapt, cei trei de sase contin intreaga informatie a codului cu bare. Prin urmare, in componenta codului se afla tocmai acest numar, 666, despre care ne vorbeste Sfantu Apostol Ioan Teologul. Pentru prima data numarul 666 este mentionat in Cartea Regilor, III, cap. 10. Pe vremea domniei lui Solomon toate triburile inconjuratoare plateau iudeilor un bir in valoare de 666 talanti de aur. Iata de ce, pentru iudei, aceasta cifra simbolizeaza puterea economica asupra altor popoare.

Al doilea aspect nelinistitor il reprezinta caracterul fortat si nu benevol al acestei actiuni. In SUA, spre exemplu, numarul este atribuit fiecarui individ care primeste cetatenia americana. Desigur, numarul poate fi refuzat, numai ca, in acest caz, esti nevoit sa parasesti teritoriul Statelor Unite. Dar cel mai interesant este ca, si in acest caz, cetateanul ramane numerotat. Sistemul nu functioneaza decat intr-o singura directie, ca un harpon, omul poate sa si moara, numarul ramane. Se pune intrebarea: ce fel de numere sunt acestea pe care omul trebuie neaparat sa le primeasca si inca avand in componenta lor, negresit, cei trei de sase. Si de ce sunt ele impuse micutilor, pensionarilor, calugarilor, care nu fac parte din lotul contribuabililor.

Al treilea aspect ramane in umbra: portiunea care se observa nu reprezinta decat varful unui aisberg, a carui denumire este, controlul economic total. Emiterea pasapoartelor electronice si intrarea in asa numita Zona Schengen [1] (UE, mai dupa intelesul nostru, adica unde Romania doreste din tot sufletul sa ajunga – n. red.), atrage dupa sine pierderea independentei economice, pierdere care ii va afecta pe toti oamenii li toate popoarele. Desfiintarea frontierelor nationale si instaurarea Noii Ordini Mondiale – iata scopul ravnit al codificarii. Daca vom analiza desfasurarea actuala a evenimentelor in lume (este vorba de anul 2001 – n. red), vom observa ca omenirea aluneca spre un control economic cvasi total. In viitorul apropiat toate cumparaturile efectuate prin intermediul cartelei electronice, pe baza de CNP, vor incepe sa fie inregistrate in calculatorul central. Absolut toate tranzactiile si toate schimburile de marfa vor fi accesibile doar pentru posesorii numarului respectiv.

Exact despre acest lucru ne vorbeste Sfantul Ioan Teologul: „Incat nimeni fara acest numar sa nu poata cumpara sau vinde”. E clar ca nu este vorba despre un oarecare numar abstract, care urmeaza sa fie atribuit oamenilor, ci de unul concret. Multi afirma ca acest numar nu prezinta nici un pericol, deoarece nu se aplica pe frunte sau pe mana, dupa cum scrie in Apocalipsa. Se va emite doar un buletin. Bineinteles ca, deodata, la toti, numarul nu poate fi pus pe frunte, desi posibilitati tehnice ar fi. Va veni vremea si lumea se va obisnui cu aceste coduri, se va obisnui cu buletinele electronice si cu decontarile fara numerar. Nici nu vor concepe viata fara ele. Si toate acestea se vor intampla sub ochii nostri. Evenimentele se precipita. Sistemul cu cod de bare nu a aparut decat de vreo 10 ani si acum oamenii s-au deprins ca pe fiecare produs cumparat sa vada codul de bare. De ce? Credeti ca este atat de necesar ca fiecare produs sa fie marcat cu acest cod? Nu, desigur. Se face tot posibilul ca noi sa ne obisnuim cu sistemul codului barat. Astazi vedem codul pe produsele alimentare, iar maine vom primi buletine cu acest cod, avand si o banda magnetica prin intermediul careia vom fi identificati cu ajutorul scanerului, ca un baton de salam, si totodata se vor extrage o multime de informatii cu caracter personal, informatii ce se vor acumula automat in calculatoare, fara sa mai fie nevoie de informatori. In orice clipa informatiile cu caracter personal sau cele referitoare la afaceri vor putea fi sustrase si puse la dispozitia unor structuri mafiote, dupa cum vedem ca se intampla in prezent.

In al patrulea rand, noi, oamenii, ne-am obisnuit cu numele de familie. Imaginati-va ca aceste nume vor disparea, incetul cu incetul, si noi vom deveni niste mister x si y, avand in loc de nume un anumit cod. Din punct de vedere tehnic, lumea actuala este gata pentru transferul de informatie la cel mai inalt nivel electronic. Iata de ce in unele tari europene si in SUA sistemul introducerii generalizate a buletinelor electronice a fost temporar oprit. Ofensiva s-a declansat impotriva Rusiei, Ucrainei, Bielorusiei.

Sistemul, la intreaga sa capacitate urmeaza a fi instalat pretutindeni si in acelasi timp – la termenul stabilit. Multa lume se bizuie pe dimensiunile teritoriale uriase ale Rusiei, care vor impiedica aplicarea sistemului de control total la asemenea proportii. Sigur, aici pot aparea unele complicatii, fiind mai dificil de instalat, dar nu imposibil. Sa nu uitam ca aceasta codificare este finantata de surse occidentale, care actioneaza cu un anumit scop. Scopul final fiind identificarea populatiei de pe intreaga planeta.

In cazul in care anumite grupuri de populatie raman in afara sistemului, acesta in ansamblu, nu poate functiona. Iata de ce, cu toate ca nu exista nici o lege in privinta codificarii, codul numeric este implantat in tot locul intr-un ritm sustinut. Mi s-a intamplat sa vad cum masele de oameni se imbulzesc la ghiseele inspectoratelor fiscale pentru a obtine numarul, desi nimeni nu-i sileste. Din ce cauza? Si de ce se calca-n picioare unul pe altul? Pentru ca au fost speriati, atata tot. Deci o mica sperietura este suficienta ca sa puna in miscare masele colosale ale populatiei. Si ne imaginam ca banii au disparut, si ei chiar vor disparea. In acest caz faimoasa cartele, avand codul de bare, va deveni singura noastra sursa de existenta, singurul obiect pe care-l mai avem in mana. Acum sa presupunem ca ni s-a furat cartela, ori am pierdut-o. Normal, ne vom adresa organelor respective, cerand o alta cartela in locul celei pierdute. Si, probabil, ni se va raspunde ca alta cartela nu se da, iar ca pe viitor sa n-o mai pierdem, vor trebui luate masuri de siguranta. In acel moment ne vom ciocni, nemijlocit, de chestiunea pecetluirii. Reiese ca am consimtit deja sa ne pecetluim atunci cand am primit codul cu bare. Deci, in temeiul respectivului cod adoptat in prezent, cetateanul va fi marcat cu un micro-cip, care va contine toata informatia culeasa (despre solvabilitatea sa, despre locul de munca, si de trai, despre calatoriile sale si in general despre intreaga situatie a individului. Si atunci, oamenilor li se va propune sa-l puna pe frunte. Unora li se va propune, altii vor fi constransi cum s-o nimeri.

Ce-i de facut? Cu aceasta intrebare s-au adresat Parintelui Paisie, din Sfantul Munte Athos. Parintele a zis asa: „Daca nu veti lua buletinul electronic este ca si cum ati stinge focul cu un pahar cu apa, iar sa invingi ispitele cand ati luat buletinul si va trebui sa luati si cipul pe mana sau pe frunte, va fi tot atat de greu, ca si cum ar trebui sa stingeti o casa in flacari”.

Cel ce nimereste in capcana nu mai scapa! Scriptura spune clar: „Cine se inchina fiarei si chipului ei, si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale si se va chinui in foc si pucioasa… (Apoc. 14, 9-10). Primejdia deci nu consta in acceptarea codului numeric barat, ci in urmarile catastrofale ale acestui fapt. Daca acceptam codul, admitem posibilitatea aplicarii lui pe frunte, intr-un cuvant, a pecetluirii. In cazul neacceptarii vom fi trecuti in categoria cetatenilor cu probleme. Dar de pe acum se vede ca cetatenii cu probleme se vor afla in minoritate. Si, desigur, nimeni nu va tine cont de ei.

O mare parte din populatie accepta numarul in virtutea indiferentei sale fata de credinta, de Sfanta Scriptura, indeobste fata de chestiunile duhovnicesti. Totusi, indolenta si nepasarea nu pot sa se prelungeasca la nesfarsit. Pana la urma fiecare dintre noi, intr-un fel sau altul, va fi nevoit sa-si manifeste bunavointa inimii sale, privitor la o actiune spirituala sau alta. Asadar, toti cei care nu vor lua numarul, vor fi inclusi in categoria cetatenilor cu probleme. Ce se va intampla mai departe vom afla, va veni vremea si vom afla. Ceilalti vor incepe, probabil, sa-i persecute pe primii, invinovatindu- i de toate neoranduielile ce se vor petrece in jurul lor, zicand: iata, din pricina catorva viata noastra s-a dezorganizat. Astfel presiunea lumii va creste. In prezent multi se infricoseaza, se agita, cum s-a rastit la mine, nu demult, o batranica: „Si eu cum imi voi primi pensia?” De parca cineva ii rapeste pensia.

Misiunea noastra consta in a-i preveni pe oameni asupra consecintelor duhovnicesti pe care le vor suporta in cazul in care vor lua codul si acel cod va deveni pentru ei o conditie esentiala a existentei pamantesti. Acesta este pericolul numarul unu si acest pericol este trecut sub tacere de autoritati (inclusiv de cele ecleziastice – n.red.). Si nu fara motiv, pentru ca aceasta si este, faradelegea savarsita in taina. Cu alte cuvinte, codificarea reprezinta taina faradelegii ce se savarseste acum.

[1] Zona Schengen va fi, dupa cum se vede, un domeniu controlat in totalitate de Oculta Internationala. Se implinesc, astfel, profetiile staretilor de la Optina, privitoare la izolarea Rusiei de catre statele europene in vremurile antihristice.

Sfarsitul lumii

Privegheati si va rugati ca nu stiti cand vine sfarsitul ca duhul este osarduitor iar trupul neputincios “ .
Sfarsitul lumii petru fiecare om este sfarsitul vietii in trup , deoarece dupa moartea trupeasca (din pamant esti luat in pamant te intorci ) , nu mai poti avea fapte prin care sufletul sa fie mantuit .

Vedeti cat de importanta este privegherea si rugaciunea ? Prin aceste lucruri Dumnezeu ne intareste trupul si sufletul ca sa luptam impotriva duhurilor rele (diavolilor ) , si sa nu avem pacate .Asa cum ne invata Evanghelia care este Cuvantul lui Dumnezeu , rugaciunea trebuie sa fie in duh si adevar , nu trebuie sa fim inselati de diavol ( vezi rugaciunea fariseului fata de rugaciunea vamesului ) .

De ce spune in Evanghelie ca sfarsitul lumii va veni ca un fur ? Deoarece sfarsitul omului ( moartea ) va veni fara de veste pentru cel care nu se roaga si-l va prinde nepregatit ( unul fiind prins de duhul lacomiei si adunandu-si siesi averi , altul band , altul desfranand , altul in fel si fel de distractii , altii plimbandu-se de colo-colo uitand de rugaciune si murind in accidente , altii arsi ,altii mancati de animale etc ) .

Cum spune si in Evanghelie : “ precum a fost si in zilele lui Noe , mancau , beau zideau se casatoreau si nu au stiut cand vine sfarsitul ( potopul ) , asa va fi si sfarsitul de acum . .De ce nu au stiut ? Pentru ca au dispresuit Cuvantul lui Dumnezeu care a venit prin gura lui Noe .. Deci asa este si-n ziua de astazi dispretuim Cuvantul lui Dumnezeu venit prin gura apostolilor si prorocilor . Omenii din ziua de azi multi dintre ei au devenit nemilostivi, se iubesc pe sine adunandu-si siesi averi sunt ingamfati , iubesc desfranarea , ucid , urasc , sunt cruzi , mint judeca pe aproapele lor in loc sa se roage pentru el , au infatisarea adevaratei credinte dar dispretuiesc puterea ei ( vezi “ Epistola a doua catre Timotei a sfantului apostol Pavel , cap 3 ) .

Televiziunea , presa si internetul sunt mijloace diavolesti care rapesc sufletele oamenilor, oamenii ( dar foarte grav copii ) , in loc sa se roage si sa dea slava Celui care a facut cerul si pamantul si toate cate sunt in ele vad cum se desfraneaza , ucide , cum se judeca pe aproapele nostru slavesc metodele prin care castigi fara munca adica furtul care este un pacat dar in mintea lor el este cinstit si se numeste bursa , afacere dobanda sau profit .

Sfarsitul puterii diavolesti care este si sfarsitul lumii va veni dar mai intai trebuie sa vina lepadarea de credinta , toate duhurile rele vor fi dezlegate din iad si vor intra in oameni si vor cauta sa-i ispiteasca in special cu pacatul uciderii ( asa cum proroceste sfantul Lavrentie al Cernigovului ) . Vor fi rele mari , diavolul va intra in multe manastiri si biserici . Vor infrumuseta bisericile dar degeaba ca harul lui Dumnezeu nu va mai fi in ele .Adevaratii crestini nici acolo nu vor mai putea merge , ei vor fi prigoniti chinuiti omorati si se vor ruga in duh si adevar . Apropierea venirii sfarsitului va culmina cu venirea lui antihrist care se va incorona ca mare patriarh intr-o splendida biserica din Ierusalim si se va da drept hristos . Cu multa prefacatorie va fi smerit si va incepe sa promita bunatatile lumii acesteia cum fac de fapt si premergatorii lui in ziua de azi . Antihrist va insela lumea prin minunile mincinoase care vor veni prin intermediul tehnicii si stiintei . ( vezi “ Epistola a doua catre tesalonicieni a sfantului apostol Pavel ) . Domnul Dumnezeu a facut si legile dupa care functioneaza aparatura de asazi , aceste legi erau si acum sa zicem doua mii de ani in urma dar rabda ca sa se implineasca Scripturile .

Diavolul fiind un duh nu are putere sa faca nimic , ispiteste pe om prin pin minte , dandu-i ganduri rele pe care omul neantarit in credinta le pune in practica devenind fapte rele .

“ Luminatorul trupului este ochiul , daca ochiul tau va fi curat tot trupul tau va fi luminat iar daca ochiul tau este murdar tot trupul tau va fi intunecat iar daca lumina care este in tine este intuneric , intunericul cu atat mai mult “. Lumina = Cuvantul lui Dumnezeu , Ochiul = mintea , cugetul omului . De ce lumina este Cuvantul , deoarece Mantuitorul Iisus Hristos care este Cuvantul lui Dumnezeu intrupat , spune : “Eu sunt Lumina lumii “.

Mare atentie ! “ Nici ingerul din Ceruri , nici Fiul nu stie cand va fi sfarsitul ci numai Dumnezeu Tatal “ . Ce rezulta de aici ca oricine spune o anumita data cand va fi sfarsitul lumii minte , asa cum multi au spus si s-a dovedit ca a fost minciuna , acestia sunt proroci mincinosi .

Cuvant al Parintelui Ghenadie Emelianov,

intr-o emisiune difuzata de „Pravoslavnoie Radio”,

Sankt Petesburg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*