“Lupta” ortodoxa impotriva … MICROCIPULUI

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

12-manifestatie-anti-cip„Deci zicea Iisus catre iudeii care crezusera in El: daca veti ramane in cuvantul Meu, sunteti cu adevarat ucenici ai Mei; si veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.”

(Ioan 8, 31-32)

La inceputul acestui an viata societatii romanesti a fost tulburata de stirea introducerii actelor de identitate biometrice. Acestea difera de actele de identitate de pana acum prin incorporarea unui cip electronic de tip RFID – dispozitiv de identificare prin unde radio – care contine informatii personale, intre care imaginea faciala si amprentele. Cipul devine astfel elementul esential de identificare a fiecarei persoane.
In ceea ce priveste promisiunea sigurantei acestor acte si modul in care au fost promovate actele normative corespunzatoare, dorim sa facem cateva precizari.

Siguranta actelor de identitate cu cip incorporat este doar un mit si nu a fost demonstrata pana acum de cei care le promoveaza. Orice expert in tehnologia informatiei confirma faptul ca nu exista si nu va exista niciodata un sistem impenetrabil de protectie a datelor. Daca periodic apar in presa stiri despre adolescenti romani care patrund in serverele celor mai securizate institutii din lume – CIA, NASA, cine ne garanteaza siguranta actelor de identitate biometrice?

Odata stocate informatii personale in cipuri, mai devreme sau mai tarziu se vor gasi persoane care nu in scopuri stiintifice (la conferinte despre securitatea electronica s-au facut demonstratii de decriptare), ci cu alte obiective vor putea frauda documentele de identitate. Cine ne garanteaza ca odata cu dezvoltarea tehnologica cipurile nu vor putea fi citite chiar de la mare distanta? Cine ne garanteaza ca nu vor putea fi scoase si introduse date din cipurile personale fara stirea si consimtamantul posesorului? Se va putea ajunge la situatia ca aceste date sa fie inaccesibile noua, proprietarilor, iar cei care vor avea acces la ele, legal sau ilegal, sa le poata folosi impotriva noastra.

In al doilea rand, ni s-a spus ca libertatea pentru care s-a murit in decembrie ’89 va fi garantata pe deplin odata cu integrarea in structurile euro-atlantice. Ori prin legea actelor biometrice si prin cea privind corespondenta electronica si convorbirile telefonice, tocmai libertatea ne este afectata. Prin amprentarea tuturor cetatenilor cu totii suntem considerati suspecti de activitate infractionala. Intregul sistem de supraveghere electronica reprezinta o invadare a vietii private intr-o masura nemaiintalnita pana acum in istorie. Dupa 20 de ani in care ne-am luptat pentru a aduce la lumina dosarele Securitatii in care eram incatusati fara voia si stiinta noastra, noile acte de identitate biometrice deschid drumul pentru initierea unor noi dosare mult mai detaliate.

Apararea libertatii este o problema de demnitate si de existenta nationala si individuala. Noile legi reprezinta inceputul unui proces de restrangere a libertatilor individuale si de intruziune in viata privata si contravin art. 8 si 10 din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene referitoare la protectia datelor cu caracter personal si la libertatea de constiinta si articolelor 23, 25, 26, 27, 29 si 31 din Constitutia Romaniei privind garantarea libertatilor si drepturilor cetatenilor. Sa fim constienti ca pierderea libertatii ne va afecta pe toti, indiferent de pozitia pe care o avem in ierarhia sociala!

Mai exista un aspect pe care un crestin il va considera de maxima importanta. Cercetand informatiile tehnice despre acest tip de acte, gandul nostru se indreapta imediat catre descoperirea din Apocalipsa privind pecetluirea tuturor oamenilor, in vremea sfarsitului lumii, pe mana dreapta si frunte cu ceva fara de care nu se va putea cumpara si nu se va putea vinde, dar care va constitui semnul Antihristului si lepadarea de Hristos (Apocalipsa 13, 16-18). In zilele noastre se cunosc deja cazuri de persoane carora li s-au implantat cipuri pe mana dreapta din motive de securitate, medicale sau economice.

Pe baza invataturii Bisericii intelegem doua aspecte. Mai intai faptul ca primirea actelor in forma actuala nu reprezinta pecetluirea finala.

Al doilea este constiinta ca primirea lor este unul din ultimii pasi inaintea pecetluirii finale si ca aceasta primire are drept consecinta intrarea pe un drum al carui capat este acceptarea pecetluirii pe mana si frunte si apostazia. Daca primim acum pasapoarte si carnete de conducere cu cipuri, vom primi incepand cu 1 ianuarie 2011 (conform OGU 184/2008) si cartile de identitate cu cip. Peste cativa ani vom accepta fara probleme de constiinta imbogatirea cipurilor cu noi informatii, care ne vor usura legatura cu diverse institutii medicale, informationale, comerciale; apoi ne va parea fireasca unificarea lor intr-unul singur, care sa incorporeze si cartile de credit. Peste alti cativa ani se va spune ca, pentru a preveni pierderea si furtul, este mai eficienta implantarea cipului in trupul omului. Va mai trece inca o perioada si se va ajunge la concluzia ca, pentru buna functionare a societatii, este strict necesar ca toti oamenii sa aiba implantate aceste cipuri pe frunte si pe mana dreapta. Ce vom face atunci?

Sa fim incredintati ca va fi mult mai greu de rezistat atunci decat acum, cand nu ne aflam in ultima faza! Obisnuindu-ne cu toate comoditatile asigurate de viata bazata pe o infrastructura controlata prin cipuri, ne va fi extrem de greu sa renuntam la toate inlesnirile pe care le avem.

Nu este pentru prima data cand, in numele unor intentii bune, tari intregi pasesc in ceea ce se va dovedi o tragedie nationala. Corifeii comunismului au propovaduit inceputul unei ere noi in istoria umanitatii. Au promis ca toate nedreptatile anterioare vor fi inlaturate, ca se va instaura o epoca a libertatii si egalitatii oamenilor, ca prosperitatea si pacea vor cuprinde omenirea. Noi, cei ce am trait in comunism, cunoastem mai bine decat occidentalii rezultatul: zeci de milioane de oameni ucisi, extinderea coruptiei la nivelul intregii societati, constiinte siluite intr-o masura nebanuita. Asa cum utopia comunista a esuat in atingerea promisiunilor facute, si utopia binelui prin restrangerea libertatii si prin control, care ni se propune acum, va esua. Nu vom avea parte de pacea si fericirea fagaduite, ci de o noua dictatura careia nimeni nu i se va putea impotrivi.

Avand in vedere consideratiile de mai sus, credem ca cea mai buna solutie este sa refuzam actele biometrice, asumandu-ne consecintele marturisirii adevarului. Cei care nu au puterea sa faca aceasta si le primesc, sa fie constienti ca se afla pe un drum gresit care, daca nu il vor parasi, va avea ca finalitate pecetluirea si apostazia.

Totodata, este nevoie sa solicitam respectarea legilor in vigoare privind respectarea drepturilor fundamentale ale omului si a drepturilor cetatenilor Romaniei. Astfel, in virtutea art. 23-31 din Constitutia Romaniei privind libertatea persoanei, respectul vietii private, libertatea de constiinta si accesul la informatie, consideram noile prevederi legale abuzive si cerem cu fermitate respectarea dreptului fiecarui cetatean de a accepta sau respinge actele de identitate biometrice, pe temeiul respectarii libertatii convingerilor si a constiintei religioase. In virtutea acestor prevederi, sa cerem ca legea privind noile acte de identitate sa dea posibilitatea sa refuzam actele biometrice si sa putem opta pentru actele de tip vechi, fara ca aceasta sa conduca la discriminari economice sau sociale. Reamintim ca o prevedere asemanatoare s-a aplicat pana nu demult pentru actualele carti de identitate: „persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase primesc buletine de tip vechi” (Ordinul 1190 din 31 iulie 2001 al Ministerului de Interne, acum scos din circulatie).

Sa solicitam institutiilor statului si organizatiilor non-guvernamentale sa deschida o dezbatere publica la nivel national, pentru ca societatea in ansamblul ei sa constientizeze implicatiile introducerii noilor documente electronice. Pana se va lua o decizie in cunostinta de cauza, care sa reprezinte vointa majoritatii poporului roman, cerem suspendarea aplicarii actelor normative OGU 94/2008 si HG 1566/2008 privind pasapoartele electronice, a Directivei UE 126/2006 privind standardele pentru permisele auto si a OGU 184/2008 si OG 69/2002 privind cartile electronice de identitate.

Prin aceasta nu ne opunem progresului stiintific, dorintei de bunastare si siguranta a societatii si nu negam structurile de conducere statale. Dar nu dorim ca, dupa lipsa de libertate din perioada comunista, sa ne facem partasi unei noi ingradiri a libertatii si unui control al oamenilor mult mai eficient decat cel de atunci. De aceea cerem cu fermitate conducatorilor politici sa apere cetatenii de amenintarea pierderii libertatilor daca refuzam buletinele cu cipuri si sa nu se instaureze un control totalitar de tip Big Brother ale carui consecinte pe termen lung vor fi dintre cele mai rele.

Odata cu efortul pe care il avem astazi de facut pentru a intelege corect ceea ce se intampla si cum trebuie sa actionam concret sa luam armele noastre cele duhovnicesti: postul si rugaciunea, impreuna-sfatuirea, smerenia si sinceritatea cu care vom cere ajutor de la Dumnezeu. Nu cunostintele teoretice ne vor ajuta sa ne pastram in credinta, ci trairea cat mai profunda a vietii duhovnicesti. Tot binele pe care il poate face omul izvoraste din legatura cu Dumnezeu. Daca-L avem pe Hristos, Hristos ne va dezlega toate intrebarile si ne va ajuta sa biruim ispitele la vremea potrivita. De aceea principala noastra stradanie trebuie sa fie dobandirea harului Duhului Sfant. Daca nu avem agonisit harul, la vremea incercarilor, oricat de bine informati am fi, nu vom avea putere sa rezistam si ne vom lepada de Dumnezeu.

In aceste momente dificile, toti cei ce dorim binele Romaniei trebuie sa ne unim in jurul Adevarului care este Hristos („Eu sunt Calea, Adevarul si Viata” – Ioan, 14, 6), sa depasim disensiunile, sa nu ne lasam dezbinati de orgoliile personale. Grecia (in 1997) si Serbia (in 2008) au reusit sa respinga introducerea actelor biometrice prin unitatea cu care poporul a actionat.

Marturisind Adevarul vom implini voia lui Dumnezeu si luptandu-ne cu patimile vom putea marturisi Adevarul. Sa nu uitam de spovedanie, de pocainta si sa nu fim crestini de forma. Daca Dumnezeu ne-a ingaduit sa traim astfel de vremuri „apocaliptice”, cand spunem binelui rau si raului bine, este pentru ca noi ne-am indepartat de Dumnezeu si nu avem pocainta celor din cetatea Ninive.

Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa-i intareasca pe toti cei care se vor angaja in lupta cea buna pentru pastrarea demnitatii si libertatii intru Adevar.

Credinciosi crestin-ortodocsi
din Romania de pretutindeni

7 Comments

 1. Lupta aceasta este a tuturor, sau cel putin ar trebui sa fie. Poate tot acest proces de introducere a cipurilor va determina mai multi crestini, sa fie cu adevarat crestini si sa-si marturiseasca credinta. Introducerea acestor documente biometrice este doar inceputul unui proces mai amplu, si ar trebui sa fie ca un “ceas desteptator” pentru toti oamenii, in principal pentru noi, romanii, deoarece grija zilei de maine si a confortului pare sa egaleze grija de mantuire. Sper sa nu sune a judecata, ci doar as vrea sa nu mai fim atat de indiferenti, sa ne informam si sa informam la randul nostru pe altii(deoarece sunt multi-marea majoritate care nu au acces la o informare reala, ci doar la “realitatea” arata la televizor) si sa ne asumam resposabilitatea pentru ceea ce facem..sau, mai bine zis, pentru ceea ce nu facem. Sa avem un cuvant de spus in societatea in care traim-pentru ca avem acest drept-si sa nu lasam pe altii sa decida pentru noi, sau in lipsa noastra… Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne intareasca sa facem ceea ce trebuie ca sa nu lasam societatea sa ne ia ceea ce El ne-A daruit: libertatea de ne mantui.

 2. Sint Marian, am 36 ani si am aflat de voi ieri (4.02.2009) la piata Victoriei in urma mitingului. In primul rand vreau sa va spun ca nu sint o persoana religioasa, insa sint cu totul de acord asupra scopului pentru care luptati. Respect credinta fiecaruia atita timp cit scopul sau este dreptatea si adevarul. Am tot respectul pentru initiativa voastra si admir faptul ca mai exista oameni care iau atitudine si lupta pentru drepturile lor. Avem dreptul de a fi liberi! Avem dreptul de a ne alege singuri calea spre lumina si adevar atita timp cit actiunile noastre nu aduc atingere altor persoane.
  Sint convins ca in spatele tuturor acestor actiuni sint interesele masoneriei de a obtine controlul absolut asupra omenirii. Acesta cred eu si sint convins ca este perfidul dusman din umbra. Informatia inseamna putere si cum poti obtine informatii mai bine decit spionand corespondenta, ascultind telefoanele si urmarind prin diverse alte metode fiecare individ in parte? Planul lor este perfect, inainteaza incet in umbra intinzindu-se ca un cancer si cuprinzind intreaga societate. Au facut-o si in alte parti, o fac si aici datorita dezinteresului general si somnului natiunii.
  Cu toate ca ,repet, nu sint o persoana credincioasa in sensul bisericesc al cuvintului sint alaturi de voi deoarece avem un scop comun. Lupta voastra este si a mea.
  Observ si eu ca lucrurile se precipita, se iau hotarari pe ascuns profitindu-se de orice prilej in care atentia opiniei publice este captata de alte evenimente. Aparent scopul este unul benefic dar oamenii obisnuiti, prinsi in plasa grijilor cotidiene, nu constientizeaza adevaratul scop al actiunilor lor. Nu de binele nostru le pasa lor, ci de atingerea scopului.
  Cipurile din pasaparte si permise de conducere sint doar un prim pas. Daca toleram asta vor urma cele din actele de identitate, cele implantate noua, copiilor nostri si celor abia nascuti. Vor falosii bineinteles cele mai credibile pretexte cum ar fi stoparea infractionalitatii, securitatea statului sau protectia persoanei. Nu trebuie sa ne lasam insa inselati, daca vroiau intradevar aceste lucruri monitorizau si urmareau infractorii sau cei acuzati si banuiti de infractiuni. Nu este normal ca un cetatean care munceste zi de zi sa plateasca taxele si impozitele aberant de mari sa fie amprentat si urmarit ca ultimul talhar.
  In alta ordine de idei nici macar nu avem habar unde se duc si cine acceseaza aceste informatii stocate. Nu avem nici un control si nu avem certitudinea ca aceste cipuri fac doar ce ne spun ei ca fac. Pot avea un milion de functii ascunse care pe viitor ar putea fi initializate. Cipul acela poate fi capabil de mult mai multe lucruri decit vor ei sa credem. Ne spun ca se activeaza doar la apropierea de un cimp electromagnetic, oameni buni, traim intr-un cimp electromagnetic, orice cablu strabatut de un curent are in jurul sau o radiatie electromagnetica, toata aparatura casnica emite radiatii electromagnetice, telefoanele, antenele gsm de pe blocurile noastre, liniile de inalta tensiune, sint enorm de multe surse de radiatii electromagnetice sau cimpuri elctromagnetice, pina si ceasul de la mana(banalul quartz) are un cimp electromagnetic. Intr-o masura mai mare sau mai mica zi de zi sintem expusi la astfel de radiatii. In concluzie habar nu avem cind cipul respectiv va fi in functiune, habar nu avem cind, unde si cine foloseste informatia si mai ales in ce scop.
  Obligativitatea de a avea un act de identitate cu astfel de dipozitive trebuie combatuta in instanta, pustnicia nu este o solutie, ce facem devenim oamenii strazii? Traim in pesteri?
  Trebuie sa fim uniti, sa ne stringem cit mai multi si sa luptam impotriva lor cu aceleasi arme, calea legala. Trebuie sa fim multi si hotarati in lupta noastra. Nu ne putem lasa calcati in picioare de o mana de guvernanti fatarnici.
  Toate cele bune!

 3. Ca aceste microcipuri se folosesc pentru binele nostru, este o MARE MINCIUNA, si cea mai simpla dovada a acestei minciuni, e ca noi nu avem acces la informatiile care le contin, culmea, despre noi! Deci, noi nu vom putea sa introducem in el informatiile noastre cele reale, nu minciuni, nici sa scoatem din ele informatii, care nu mai sunt de actualitate; atunci cine va face aceste treburi? Cine stie mai bine decat noi, ce vrem noi, ce alegem noi?ESTE LIMPEDE CA SE VREA MANIPULAREA NOASTRA, LIPSIREA COMPLETA DE LIBERTATEA DE ALEGERE, SI FURTUL DEMNITATII NOASTRE, CA SA FIM TOTAL LA DISCRETIA ALTORA ! De fapt la discretia cui? Unor forte nevazute, care actioneaza din umbra, fara sa fie simtite, de cei pe care nu-i intreseaza, dar care daca te-au ales, ca sa te foloseasca in diverse scopuri, desigur meschine si in intresul lor, la inceput vei fi urtmarit pas cu pas, pana ti se va gasi un punct slab, si cati nu avem puncte slabe? Cati? Niciunul! Si apoi, urmeaza santajul, si va trebui sa joci cum ti se canta, daca nu vrei sa dispari tu, sau cei dragi ai tai, sau cine stie ce alte scenarii malefice,izvorate din minti bolnave, cum a izvorat si aceasta ideie de control total al populatiei planetei, tot din minti bolnave, care vor sa detina putere totala. PUTEREA TOTALA ASUPRA NOASTRA , A OAMENILOR, O ARE SI TREBUIE SA O AIBA DOAR CEL CE NE-A CREAT SI CARE NE OCROTESTE IN CONTINUARE DE ACEASTA CARACATITA CARE S-A INTINS PE TOATA PLANETA, SI DE CARE NU TREBUIE SA NE TEMEM, CI SA NE TEMEM DOAR DE CREATOR, CARE DACA NE-A DAT VIATA, EL HOTARASTE ASUPRA EI, SI NUMAI ACELUIA TREBUIE SA NE-O INCREDINTAM, FARA NICI UN FEL DE REZERVE, SI NIMANUI ALTCUIVA !
  Desigur ca vor trebui sa se implice in aceasta lupta specialisti, in drept constitutional, carora se cuvine sa le stam alaturi, prin ceea ce putem face noi, nespecialistii, dar pentru faptul ca suntem informati, va trebui sa-i informam si pe cei care nu au au acces la internet, si care nu cunosc situatia grava in care ne aflam.
  Un bun inceput ar fi sa multiplicam articolul de mai sus, si sa il distribuim cu discretie, fara agresivitatea caracteristica sectelor, si doar celor care vor sa-l primeasca, in scopul de a nu fi acceptate noile documente electronice, pana nu se va da o noua lege, care sa ne dea dreptul constitutional, de a alege sa ramanem pe forma veche de acte, ca stim noi sa pazim ce e al nostru, si pe noi insine, mai bine decat o pot face, “invizibilii, asa zisi binefacatori” , pe mana carora nu avem voie sa ne dam, decat in voia Creatorului sa ne lasam, si atunci nu ni se va intampla niciun rau, si vom ramane in LIBERTATEA SI DEMNITATEA, pe care EL ni le-a daruit, cu generozitatea si dragostea pe care ne-o poarta, si se cuvine, spre binele nostru sa nu ni le vindem, cu atat mai putin sa dam de gratis, CELE MAI MARI VALORI PE CARE LE AVEM, de la nastere si pana la moarte. Si nu se cuvine sa ne temem, ca daca Dumnezeu ne apara,” nici bomba arucata peste noi, nu ne va pierde, daca El vrea sa ne salveze”.
  Eu, o persoana oarecare, dar care am inteles perfect pericolul in care ne aflam, fac apel la toti care au citit articolul de mai sus, sa-l multiplice si sa-l imparta, celor care doresc sa fie informati.
  Prin urmare, ne intoarcem la CITESTE SI DA MAI DEPARTE !
  Si CURAJ !

 4. trebuie sa avem curaj si sa ne rugam mai mult ca Dumnezeu sa ne lumineze mintea sa luam decizii corecte

 5. am 27 de ani si fac parte dintr/o minoritate crestin-ortodoxa.sambata seara s-a intors mama de la vecernie cu o scrisoare care m-a tulburat mult…scria exact ce am gasit scris mai sus.am cautat sa vorbesc cu prietenele mele, am cautat pe cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac si cum sa ma comport, stiam aceste lucruri de la bunicutele din biserica dar nu am crezut ca incercarile vor veni ata de repede… mi-e frica. pentru mine, pentru fiul meu de 8 luni.as vrea ca El sa-mi dea putere sa pot lua decizia corecta sa am puterea si libertatea de a putea alege…

  Admin: Dumnezeu sa va intareasca si sa va aduca la credinta stramoseasca, unde nu veti mai simti teama, ci bucuria intalnirii cu Mesia.

 6. Biocipurile s-au implantat deja, dar nu va dati seama.
  Multe persoane sunt implantate, insa nu realizeaza pentru ca nu sunt activate la un nivel de campuri electromagnetice atat de inalte incat sa perceapa direct afectarea sanatatii ,in mod brusc si inexplicabil.
  Eu traiesc aceasta tortura si nu am stiut timp de aproape 15 ani ca aveam implantat un biocip fara stiinta mea.
  Este foarte simplu; cu ocazia unor analize, examinari medicale, sau in orice alta ipostaza.
  Implanturile sunt imperceptibile, pentru ca singura perceptie locala este o intepatura care poate fi confundata cu intepatura unei seringi.
  Sunt o persoana cu un statut social si o pregatire care m-au ajutat sa stiu din primul moment atunci cand cipul a inceput sa fie activat.
  DE atunci am fost si sunt torturata zilnic.
  Toate functiile vitale sunt modificate iar cea maI SIMPLA METODA PENTRU UN CITITOR DE MICROCIP ESTE SA TI PRODUCA INFARCT DE MIOCARD.
  MEDICII , DESI CUNOSC, SE PREFAC IN MULTE CAZURI CA NU AU CUNOSTINTA IN DOMENIU SAU CA NU EXISTA.
  CIPURILE SUNT INVIZIBILE PRIN MIJLOACE CLASICE DE RADIOLOGIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
scroll to top