Cerem REFERENDUM NATIONAL in problema actelor electronice

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kblwXIFcJrs]

Campania “Semnaturi impotriva actelor electronice” ia amploare. Toti preotii din tara au datoria morala de a le permite credinciosilor sa-si exprime alegerea fata de noile documente de identitate si sa le puna la dispozitie tabele in care sa semneze impotriva acestor acte, ce ingradesc libertatea cu care ne-am nascut. Este un simplu gest, ce trebuie sa arate ca in cadrul bisericii cenzura si comunismul nu sunt prezente.

Va punem la dispozitie un nou formular actualizat, prin care se continua campania de pana acum, doar ca este specificata si cererea unui REFEREDUM NATIONAL. E bine sa folositi acest model de-acum incolo. Va rugam sa va asumati foarte serios aceasta misiune marturisitoare, ca fiind  unica solutie civila de care dispunem. Cu rugaciunea in gand fratilor si surorilor, mergeti la toti cunoscutii, la vecini, la sate, in biserici, in scoli, fabrici, intrari in supermarketuri etc. si strangeti cat mai multe semnaturi pe care le sa le aduceti personal la : Manastirea Petru Voda, Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt.

NOUL TABEL PENTRU SEMNATURI

download_icon

FOAIE INFORMATIVA

download_icon

UN NOU PLIANT

download_icon

RUGACIUNEA IMPOTRIVA PECETLUIRII

https://apologeticum.ro/2009/03/sf-stareti-de-la-optina.jpg?w=68

AFIS PENTRU REFERENDUM

afis_cip

48 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In tara asta traiesc numai cativa romani... presedintele tarii care cica ar reprezenta romanii (vorbe-n vant) si senatorii si deputatii, in rest noi nu existam... Isi mai aduc aminte de noi cand trebuie sa mergem sa ii votam.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Degeaba ! Oamenii vor alerga de bunavoie sa se pecetuiasca, si asta inainte de a fi obligati. Priviti ca cei ce suntem impotriva constituim o minoritate. Incercam sa atragem atentia, dar cred ca in zadar. Acum este vremea lui " cine poate sa se mantuiasca "

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie sa strangem cat mai multe semnaturi.
    Dar credeti ca, daca cei de la putere vor face referendum, nu vor reusi sa obtina o majoritate, avand si toata presa de partea lor? Sau, stiind ca s-au descoperit fraude electorale, va dati seama ce fraude for fi acum? Si dupa aceea nu vom mai avea alta scapare...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Important este sa ni se respecte libertatea la astia cati suntem, cateva sute de mii sau milioane... Chiar si cateva zeci, daca am fi fost,sau unul. Sa ni se respecte fara discutie si fara alte demersuri si dovezi, lucrurile fiind foarte simple: Le refuzam pentru ca asa consideram noi, este dreptul nostru.

  5. Toader Liliana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cit mai putem sa actionam ca persoane libere,sa actionam pentru salvarea sufletelor noastre si ale tutruror celor care inca nu constientizeaza raul care vrea sa ne piarda!Treziti-va frati romani!Multi se tin cu miinile de ochi si de urechi sa nu vada,sa nu auda...Lasa pe altii sa faca ceva si pentru ei.Toti sintem responsabili pentru toti si toate.Nu stati indiferenti.Fiti vii,demni de numele de OM si CRESTIN.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PROTEST LA CAMERA DEPUTATILOR !!!
    ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA(A.V.M.R.)

    www.avmr.ro , tel/fax:021.310.73.32/0766.482.999,0728.178.998

    COMUNICAT

    Asociatia nostra va organiza joi 02.04.2009 intre orele 12.00-14.00 un protest, in fata sediului Parlamentului Romaniei(trotuarul de vis-a-vis-Parcul Izvor)

    Protestul ANTI-CIP vizeaza dezbaterea organizata de Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, pe tema pasapoartelor. La dezbatere au fost invitati sa participe pentru consultari si reprezentanti ai Coalitiei inpotriva Statului Politienesc.

    Presedinte

    Viorel Ene

    Publicat de Mihai Rapcea

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rog sa faceti publica, pe orice site puteti, domonstratia de protest de joi. Sa-i anuntam pe toti ca sa stie. Sa venim in numar cat mai mare !

  8. Marius Gogonea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De 20 de ani am am participat la fiecare act de vot in speranta ca, democratia mult asteptata, va aduce deschiderea si libertatea de miscare si constiinta pe care Dumnezeu a lasat-o omului spre a-si alege calea de urmat. Vin europarlamentarele si nu mai vreau sa votez. Ma rog la Dumnezeu sa ne tina puternici in credinta, pe Calea Domnului nostru Isus Hristos. Asa cum ei(senatori, deputati, presedinti de tara, si altii) ne-au ignorat, ne-au luat in ris, au luat in ris Sfinta Scriptura si prin acest lucru pe Insusi Domnul Dumnezeul nostru(Te rugam Doamne, iarta-i caci nu stiu ce fac), propun tuturor Crestinilor(din intreaga lume), dar si celor care inca mai gasesc Nadejde spre Calea Domnului, sa IGNORAM, sa BOICOTAM, prin neparticipare, alegerile pentru parlamentul european(parvenirea masinariei antihristului, pustiul ce ne ataca sufletele si familiile <>). Sa raminem uniti in rugaciune dragi Crestini! Avem aici cu noi pe pamint, Duhul Sfint, Mingiietorul nostru pentru astazi si pentru zilele de prigoana, avem Pastorii curajosi Binecuvintati de Dumnezeu sa ne ajute in a vedea semnele vremurilor si a ne da povata Crestina. Te rugam Doamne, Intareste credinta noastra,si ajuta-ne sa pasim pe Calea cea strimta a Crucii Fiului Tau! Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://salvatiromania.wordpress.com/2009/03/29/crearea-artificiala-a-crizei-economice-mondiale-ca-rampa-de-lansare-a-noii-ordini-mondiale

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Total de acord ! Cine credeti ca mai voteaza asemenea antihristi ? Nici unul, absolul NICI UNUL nu merita !!!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un sfat pentru cei de buna-credinta care se agita sa stranga semnaturi: duceti listele PERSONAL la Petru Voda caci niste plicuri pe aceasta adresa se pot usor ,,volatiliza". Sa dam zor ca faradelegea se desfasoara cu viteza luminii!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am o intrebare si va rog,sa-mi raspundeti cat de curand . Nu pot obtine semnaturi de la toate persoanele care sunt de acord cu referendumul , dar ei sunt de acord sa-mi dea datele lor personale . Ce fac daca nu am semnatura lor , poate ramane asa tabelul ? necompletat ? (ma refer doar la coloana cu semnatura , ptr unele persoane ) .

  13. Iulia Cirneala

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne amintim de Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

    [.....]

    SECTIUNEA a 3-a
    Referendumul cu privire la probleme de interes national
    Art. 11.
    (1) Presedintele Romaniei, dupa consultarea Parlamentului, poate cere poporului sa isi exprime vointa prin referendum cu privire la probleme de interes national.

    (2) Problemele care se supun referendumului si data desfasurarii acestuia se stabilesc de Presedintele Romaniei, prin decret.

    (3) Punctul de vedere al Parlamentului asupra referendumului initiat de Presedintele Romaniei urmeaza sa fie exprimat, printr-o hotarare adoptata in sedinta comuna a celor doua Camere, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

    Art. 12.
    (1) Sunt considerate probleme de interes national in sensul art. 11: A.

    Adoptarea unor masuri privind reforma si strategia economica a tarii B.

    Adoptarea unor decizii politice deosebite cu privire la:

    a) regimul general al proprietatii publice si private;

    b) organizarea administratiei publice locale, a teritoriului, precum si regimul general privind autonomia locala;

    c) organizarea generala a invatamantului;

    d) structura sistemului national de aparare, organizarea armatei,
    participarea fortelor armate la unele operatiuni internationale;

    e) incheierea, semnarea sau ratificarea unor acte internationale pe durata nedeterminata sau pe o perioada mai mare de 10 ani;

    f) integrarea Romaniei in structurile europene si euroatlantice;

    g) regimul general al cultelor.

    (2) Cetatenii sunt chemati sa se pronunte prin "DA" sau "NU" asupra problemei supuse referendumului, decizand cu majoritatea voturilor valabil exprimate la nivelul tarii.

    In Monitorul Oficial nr. 325 din 15 mai 2007 a fost publicata Decizia Curtii Constitutionale nr. 392/2007 referitoare la admiterea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 11 alin. (3) din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

    Textul legal supus controlului de constitutionalitate este art. 11 alin. (3) din Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, cu modificarile si completarile ulterioare: "(3) Punctul de vedere al Parlamentului asupra referendumului initiat de Presedintele Romaniei urmeaza sa fie exprimat, printr-o hotarare adoptata in sedinta comuna a celor doua Camere, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor."

    Curtea a constatat ca textul mentionat incalca dispozitiile art. 76 alin. (2) din Constitutie, care prevede ca hotararile Parlamentului, asadar si cea la care face referire textul de lege criticat, se adopta cu votul majoritatii membrilor prezenti.

    Dispozitiile art 76 alin. (1) din Constitutie, care instituie necesitatea votului majoritatii membrilor celor doua Camere, au in vedere doar adoptarea hotararilor referitoare la regulamentele parlamentare. Prin urmare, toate celelalte categorii de hotarari se adopta cu majoritatea membrilor prezenti.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am inteles.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DE CE NU SE MAI POT DESCARCA FILMULTELE ANTERIOARE?

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie facut un referendum ! Ar fi bine ca toata populatia Romaniei sa respinga actele cu cip, cu 666 !

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, seria/nr de la buletin se pot modifica odata cu schimbarea actului de identitate. Ar trebui sa puneti obligatoriu CNP nu si/sau, ca numai CNP ramane mereu acelasi.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stii ceva !daca era sa ne bage cineva in seama , putea sa o faca si cu petitia online , domnule Mihail , asa incat e buna si seria si nr. , multi se feresc sa dea cnp-ul . Numai bine !!!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    RASPUNS LUI MIHAIL : CODUL NUMERIC PERSONAL ESTE CENTRALIZAT IN COMPUTERUL FIAREI DE LA BRUXELLES, ASA CA NU MAI SFATUI OAMENII SA PUNA OBLIGATORIU CNP, ACESTA FACAND PARTE TOT DIN INSTRUMENTELE DRACULUI DE A NE INCHINA LUI. DECI CNP ESTE PERICULOS. AR TREBUI SA CEREM SI ANULAREA LUI DIN ACTELE NOASTRE DE IDENTITATE, NOI AVEM UN NUME DAT LA SFANTUL BOTEZ, NU AVEM NEVOIE, DECI, DE ACEST CNP SATANIC. DTA MIHAIL, ORI STII CE ESTE CNP-UL SI MANIPULEZI, ORI NU STII SI ATUNCI CITESTE, RANDURILE MELE DE MAI SUS SI ASTFEL VEI FI LA CURENT CU ADEVARATA SEMNIFICATIE A CNP-ULUI.
    SUNT DE ACORD SA NU MAI VOTAM PENTRU DUSMANII CRUCII. EI NU MERITA SA STEA IN FRUNTEA TARII. SA NE FACEM SI NOI CA NINGE, ASA CUM FAC EI ACUM.....

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    N-am inteles exact: cine a semnat impotriva documentelor biometrice mai poate semna si aici sau doar de acum inainte folosim noul formular, pentru cine nu a semnat inca?

    Doamne, ajuta!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Facem apel cãtre autoritãţile Rusiei şi ale altor ţãri din Federaţia Rusã unde numãrul locuitorilor ortodocşi este dominant – sã se punã problema refuzului simbolurilor hulitoare din codul de bare, şi schimbarea în sistemul internaţional de tipãrire a respectivelor semne.

    Însã, dacã aceasta nu se poate realiza, socotim cã este necesar crearea unui limbaj electronic naţional alternativ. Mai existã încã o circumstanţã existenţialã. Curând, oamenii care nu deţin cod fiscal sau card de plastic se pot afla în situaţia sã le fie practic refuzatã posibilitatea primirii ajutorului social şi chiar medical. Dacã se va întâmpla aşa ceva, vor apãrea toate motivele posibile de suspiciune faţã de principiul egalitãţii în drepturi a cetãţenilor şi cu privire la libertatea de conştiinţã – principii pe care le propagã atât de activ civilizaţia modernã.

    Tocmai de aceea noi insistãm pentru necesitatea existenţei unui sistem alternativ de evidenţã a populaţiei şi oferirea aceloraşi servicii sociale, medicale, de asigurare şi alte tipuri de servicii.

    Biserica nu poate sã nu-şi ridice glasul în apãrarea libertãţilor oamenilor. Cãci pentru unitatea duhovniceascã a societãţii este de o importanţã excepţionalã ca credincioşii sã nu se simtã cetãţeni de mâna a doua, ca sã nu vadã în stat un prigonitor şi batjocoritor al credinţei. Creştinii ortodocşi ale cãror autoritãţi impun acceptarea documentelor cu numãr, care sunt cunoscute prin rautatea lor, nu va aduce pagubã sufletului sãu. Dar, în acelaşi timp, el va trebui iarãşi, ca şi în vremea prigoanei, sã facã diferenţa dificilã dintre Patrie şi stat. Adevãrata pocãinţã pentru crimele sãvârşite în veacul al XX-lea împotriva credincioşilor se va împlini atunci când statul va respecta permanent simţãmintele credincioşilor şi atunci când nu se va implica în chestiunea conştiinţei omului, din nici un motiv: politic, economic, ideologic sau poliţienesc.

    Rugându-ne pentru Rusia şi alte ţãri unde se aflã pãstoriţii noştri, nãdãjduim cã autoritãţile nu vor rãmâne indiferente în faţa durerii milioanelor de creştini. Iar slujitorilor lui Hristos şi turmei noastre le adresãm cuvintele apostolului Pavel: «Iar Dumnezeul rãbdãrii şi al mângâierii sã vã dea vouã a gândi la fel unii pentru alţii, dupã Iisus Hristos» (Rom. 15, 5)."

    (Declaraţia Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse)
    http://www.predania.ro/download/diverse/Pozitii_ale_Bisericii_in_privinta_actelor_electronice.pdf

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu functioneasz foaia petnru semnaturi?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      va trebuie Acrobat Reader pt a putea vizualiza documentul. Il puteti descarca de aici : http://get.adobe.com/reader/

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru admin:

    Cred ca ar trebui reformulat textul din capul tabelului, deoarece in varianta existenta nu rezulta ca cei care semneaza sunt impotriva cip-urilor ci doar ca sunt pentru referendum, astfel incit aceste semnaturi vor putea fi folosite numai in vederea referendumului fara a se putea demonstra prin ele pozitia persoanei in raport cu problema actelor cu cip. Am putea avea probleme cind se vor depune oficial aceste semnaturi.

    Doamne ajuta si sa auzim de bine !!!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar trebui cerut la referendum si NEINTRODUCEREA CARDURILOR BANCARE CU CIP,CACI,ACESTA ESTE URMATORUL PAS PE CARE IL VOR FACE.O intrebare imi vine in minte CE VOM FACE,DACA,IN URMA REFERENDUMULUI REZULTATUL VA FI NEGATIV

  25. maria gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.lubanovici.org/sondaj.pdf
    Intrati aici va rog, mai exista si deputati interesati de opinia noastra referitoare la cipurile prezente in documente. Scrieti-i! multumesc!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt. pacatos : chiar daca se vor strange semnaturile necesare, nu se va tine referendum, caci se vor gasi pretexte, ca nu sunt bine completate listele, ca referendumul nu se poate organiza pentru asemenea subiect, ca stimata Curte Constitutionala va constata ca nu este intemeiata legal solicitarea, ca Biserica aproba actele, deci nu exista o problema de constiinta,ca este o cheltuiala mare, si acum cu criza, etc. Noi mai incercam, dar stim ca am intrat pe un drum fara intoarcere, pe drumul care duce la Hristos, si va trebui sa luptam pana la capat.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    joi pe 01 04 2009 se tine o manifestatie in fata casei poporului la orele 12 00. se cere parlamentarilor referendum impotriva cipurilor sa mergem acolo cati mai multi in dealul mitropoliei au fost pe data de 29 03 2009 peste 2500 de oameni sa fim mai multi aici cati mai multi.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dati acest mesaj mai departe la cati mai multi cu putinta

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sincer, eu personal cred ca vor falsifica semnaturile...

  30. Iulia Cirneala

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa incercam sa facem si ce ne sfatuia parintele Iustin in ultimul interviu:

    "Dacă noi ne-am aduna cu toţii şi dacă ne-am apuca să facem o asceză, aceasta va ţine loc de apărătoare împotriva tuturor acestor atacuri ale
    stiinţei şi tehnicii de acum, împotriva tuturor celor ce ne prigonesc, am realiza totul, n-ar mai avea niciun efect asupra noastră, nici duhurile rele, nici asupritorii noştri. Prin această asceză noi trebuie să formăm o pânză harică pentru a acoperi neamul creştinesc.

    Atunci suntem în măsură să discutăm şi să facem o judecată hotărâtoare asupra acestei situaţii grele în care ne aflăm.

    Nu trebuie să stăm nepăsători, acesta este un mare păcat, dragii mei.

    Dumnezeu ne porunceşte să-L mărturisim înaintea oamenilor. Dar nici să o facem cu trufie, fără durerea inimii pe care avut-o Mântuitorul faţă de Iuda şi faţă de toţi prigonitorii Lui.

    Vedeţi diferenţa? Dumnezeu Şi-a iertat prigonitorii Lui, dar nu i-a luat cu El în rai, decât pe cei care s-au pocăit!"

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Activitatea de informare a populatiei care se realizeaza cu prilejul unor astfel de mitinguri este foarte valoroasa. Asa invatam si ne intarim unii pe altii chiar de-ar fi sa nu gasim intelegerea necesara la autoritatile lumesti.

    Avem, de aceea, datoria de a informa, de a vorbi cu fermitate si curaj, cu durere si cu speranta ca Hristos va invinge. Dar pentru ca sa invinga Hristos prin noi e nevoie de multa rugaciune si pocainta, asa cum spun si Sfintii Parinti. Dumnezeu sa ne ajute!

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar fi bine sa se organizeze si in alte orase ale tarii proteste pentru a-i sensibiliza pe ceilalti. Cum putem sa-i informam pe ceilalti? Nimeni nu are rabdare sa citeasca, iar daca citeste foaia nu crede.Nimeni nu crede ca exista oameni care vor sa ne faca sclavi . Iar cei care stiu si cred nu le pasa sau se resemneaza.

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu inteleg de ce in partea de nord a tarii nu se vorbeste deloc in biserici despre aceasta problema a cipurilor,chiar nu inteleg!.

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noi putem sa cerem referendum dar numai cu conditia sa avem cate un reprezentant al nostru la fiecare punct de scrutin, altfel vor falsifica voturile poate chiar 100% sau ma rog 95% sa nu fie chiar 100%, sa nu fie suspect.
    Mai de grabe am fi destepti daca am intemeia un partid politic, crestin ortodox, ceea ce nu e simplu dar nu-i nici imposibil. Orcum nu sunt primul care propune asta! Sunt unii buni crestini care depun eforturi mari in vederea intocmiri unui astfel de partid. Daca suntem uniti, atunci avem mari sanse sa reusim, altfel...

  35. Marius Gogonea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Daniel
    Au ordin de sus, de la Patriarhie. Tin cu disperare de scaunul parohial. Atita credinta, atita curaj in a marturisii Adevarul Sfintei Scripturi. Nu le e frica? Cine-i va marturisii in fata Dreptului Judecator, daca ei isi poarta turma in orbire si nepasare? Au dat buzna vremurile peste ei si le este frica sa adopte o atitudine demna de Patimile Domnului nostru Isus Hristos.
    Te rugam, da-ne Doamne Putere Sfinta, sa putem marturisii Slava Numelui Tau! Amin.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    interesant cum a disparut chemarea la referendum, de ce oare ?

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    trebuie sa facem tot posibilul ca pana in 2011 sa se stranga cat mai multe semnaturi impotriva acestor acte cu cip-uri! Pentru ca, daca ne ajuta Dumnezeu si vor fi cateva milioane de semnaturi (n-ar fi rau sa fie 20 milioane!), acestea vor arata clar ce vor romanii, cu sau fara referendum organizat.
    Ce ne trebuie acum e sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne faca prietenii/ cunoscutii sa inteleaga ca trebuie sa semneze, iar noi sa le spunem despre pericolul care ne asteapta, chiar daca de mute ori suntem luati in ras.
    Eu snt convinsa ca ne ajuta Dumnezeu sa strangem semnaturile necesare.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma aude cineva???Aloooo!!!! Roncea in foaia lui de referendum vorbeste de documentele cu cip fara sa mentioneze de implantul uman iar in foaia de pe Apologeticum se cere doar cnp,dar e o petitie completa impotriva documentelor si a implanturilor. CARE E CEA MAI TARE PETITIE ATUNCI!?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      e cea care a fost binecuvantata de parintele Iustin, fiind totodata si forma oficiala ce se utilizeaza in cazul unui referendum :
      http://apologeticum.ro/2009/04/04/tabelul-pentru-referendum-forma-oficiala/

  39. gavriilstiharul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aveţi, chipurile, grijă de om să-i implataţi chip-uri pe pe braţ. Pe acte de identitate. Pe orice. Dar pe bancnote, de ce nu implantaţi chip-uri? Evident, să nu se cunoască traseul lor ocult. Cine ar mai putea spăla bani murdari atunci?

  40. gavriilstiharul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Actele electronice nu au apărut printr-o generaţie spontanee. Ele reprezintă o veriga în lungul lanţ al monitorizării populaţiei, începând cu Antichitatea. Mai întai, recensământul (Atunci s-a sculat satana împotriva lui Israel şi a îndemnat pe David să facă numărătoarea Israeliţilor - Cartea întâia Paralipomena ), apoi actele personale cu semnatura şi descrierea posesorului. Au fost adaugate fotografia, grupa sanguină, codul numeric personal şi acum microcipurile biometrice. Semnul satanei vine din Antichitate, acum e continuarea.

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    as vrea sa pun o imagine care face referire la implant cum as putea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*