37 comments

  1. radu gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Noroc cu crestinii care au inceput sa se opuna ! Ei constituie Biserica lui HRISTOS !!!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Meritul e de fapt ,a primilor preoti care sau opus ferm . Noi suntem doar "vitejii care ne aratam dupa razboi " . Dar cum niciodata nu e prea tarziu , sa luam exemplul celor dintai , indiferent care ar fi riscul .

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    imi pare rau sa constat ca nu avem hotararea si darzenia, dar nici credinta sarbilor si nici a grecilor. suntem condusi de persoane vandute masoneriei si satanei??? cum poate spune sinodul ca nu trebuie sa facem atata valva pt un lucru minor cand e in joc viitorul crestinatatii? cum poate indemna pr stoica pe credinciosi sa accepte documentele biometrice , cand ele ne pregatesc psihologic pt pecetluirea cu cip, supunerea fata de o viitoare putere unica mondiala condusa de antihrist? daca asa zice parintele, inseamna ca este bine, vor spune oamenii simpli! ce amagire!!! suntem cobaii europei. masoneria ataca popoarele ortodoxe, pt ca se tem de ele. din pacate, in romania sunt multe persoane care ne conduc si care slujesc planurilor satanice de instaurare a dictaturii mondiale a antihristului.trebuie sa ne organizam mai bine! sa luam mai multa atitudine si sa incercam sa schimbam perceptia majoritatii oamenilor despre cei care se impotrivesc documentelor cu cip, si anume aceea ca suntem niste habotnici sau fanatici ortodoxi, care baga oamenii in sperieti cu sfarsitul lumii.Dumnezeu sa ne lumineze mintea si inima!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe fratele Danion ca este printre putinii care fac parte din turma lui Hristos (sub pastorirea parintelui Iustin),ca are curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa dea marturia cea buna!In plus de asta, sunt intru totul de acord cu domnia sa ca trebuie sa ne rugam pt ierarhii nostri,ca numai asa ai poate lumina bunul Dumnezeu sa indrepte gresala.Marturisesc ca si eu am fost dezamagit de decizia Sf. Sinod(cu toate ca ma asteptam la ea),si astfel i-am judecat intr-un fel,dar sper sa primesc iertare de la Dumnezeu!Ma bucur mult ca Domnul a randuit sa fim contemporani cu oameni precum sunt acestia care dau marturia cea buna(pr Iustin,pr.Arsenie,pr.Fageteanu,maica Ecaterina,pr. Danion,fratele Victor Roncea si ceilalti care fac parte din Oastea lui Hristos) si sunt de parere ca trebuie sa-i urmam pana la capat si sa facem ascultare de sfaturile lor ca sa putem birui in lupta aceasta!Domnul nostru Iisus Hristos si Maica Domnului,impreuna cu Sfintii Arhangheli sa ne aiba in paza!DOAMNE AJUTA-NE!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ametim in discutii pana cand nu mai stim care e problema... Am impresia ca Danion Vasile prefera sa acuze ca ramane biserica fara enoriasi decat sa recunoasca faptul ca yoghinii au avut dreptate. Rapcea care a fost atat de injurat pentru ca e yoghin a pastrat icoanele in scoli. Si nici un yoghin nu s-a laudat cu asta. Insa pentru faptul ca Stoica spune ca 666 n-are nici o legatura cu diavolul de vina sunt yoghinii nu sinodul... nu-i asa? Ce folos ca sunt enoriasi multi daca "pestele" e imputit si cipuit la cap (sinod)?
    Orgoliul fie el si spiritual sau ortodox tot de la cel necurat vine.....

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    o simpla cautare pe google "pasaport microchip" - ar trebui sa arate omului in ce companie se va afla: caini, pisici...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AM PRIMIT AZI 2 MARTIE CARNETUL DE SOFER SI ACASA AM VAZUT CA AVEA COD DE BARE...NICI PRIN CAP NU MI-A TRECUT CA M-AM LEPADAT DE HRISTOS PRIN FAPTUL CA AM SEMNAT PT RIDICAREA CARNETULUI DE SOFER..CUM SA FAC SA INDREPT GRESEALA? SA IL DAU INAPOI LA POLITIE?? INVATA-MA!!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    2.

    AM PRIMIT AZI 2 MARTIE 2009 CARNETUL DE SOFER SI ACASA AM VAZUT CA AVEA COD DE BARE…NICI PRIN CAP NU MI-A TRECUT CA M-AM LEPADAT DE HRISTOS PRIN FAPTUL CA AM SEMNAT PT RIDICAREA CARNETULUI DE SOFER DEOARECE ATUNCI CAND L-AM RIDICAT NU STIAM CA ARE 666 PE EL...SOTIA A VAZUT CODUL ACASA SI S-A SPERIAT....CUM SA FAC SA INDREPT GRESEALA? SA IL DAU INAPOI LA POLITIE?? INVATA-MA!!!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      solutia este sa luati o foarfeca si sa-l taiati, apoi il puteti pune intr-un plic catre apa sambetei !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Alo, ma iertati, eu vreau sa fiu microcipat si sa fiu sclavul Uniunii Europene.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne intareasca in credinta noastra cea stramoseasca....si sa ne fereasca de ratacirea cea mai de pe urma !!!!

  11. Emanuel Pavel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ferice va fi de cei care isi vor pastra credinta intru totul dupa invatatura Sfintei si Dumnezeiesti Scripturii si isi vor indeparta fata si auzul de la invataturile eretice...:)!*

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne intareasca in credinta noastra cea stramoseasca data sfintilor o data pt.totdeauna si sa ne fereasca de slabirea credintei si de ratacirile cele din urma ...:)!!!!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Catre george
    Tu esti printre cei care sunt asigurati ca nu vor primi cip (spre exemplu :deputatii ,senatorii )?
    Sau printre cei care au baut prea mult alcool? ( sunt doar intrebari retorice )
    Ar mai exista varianta bolnavilor mintali ( in cazul acesta nu te ingrijora , vei primi obligatoriu un cip dar , nu oricum, ci GRATIS :)) )

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai aline, vezi-ti de yoga ta , si nu mai fa acuzatii la adresa lui Danion . Era de asteptat ca altii (yoginii tai) sa sara primii pentru a demonstra egoismul noului sistem ,doar dracul e bine inarmat spune un adevar si apoi te impinge in groapa .Dar deh .... nu te gandi acum ca toti vor sari sa faca yoga pentru ca satanistii au spus adevarul , lasa sa fie capul pestelui imputit ( cum zici tu ) , important este ca restul pestelui a ramas nealterat si-l poti manca :)) )

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @antip maria
    N-ai inteles mai nimic din ce am scris. Si cred ca n-ai inteles mai nimic din crestinism. Nu e o echipa de fotbal, asta e sigur. Asa ca nu te mai purta ca un suporter pe stadion pentru ca nu-ti va fi de nici un folos.

    Problema ridicata de Danion e atat falsa cat si contraproductiva. In vremurile din urma Evanghelia va fi vestita tuturor neamurilor. Cum il vei convinge tu pe un iudeu, musulman, budist, etc ca esti cu adevarat un vestitor autentic daca cu ceva vreme mai inainte i-ai crapat capul in numele lui Iisus? Poate ca se va convinge singur prin puterea Sa dar in acest timp tu vei pierde din credinta, pentru ca asa se intampla uneori: cei din urma vor fi cei dintai si invers.
    Faptele, vorbele si gandurile fiecaruia dintre noi ne vor fi judecatorii. Cumva suntem pe cont propriu, dar in acelasi timp suntem si in aceeasi barca. Iar daca iti arunci aproapele din barca nu numai ca nu-ti va fi mai bine ba din contra s-ar putea sa ai parte tocmai de ceea ce nu-ti doresti.

    Dumnezeu sa te lumineze cum si ce este mai bine sa faci.

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Catre alin :
    Comparatia cu cei de pe stadioane nu-si are sensul , dar probabil esti unul dintre suporterii "infumurati" care nu pot face abstractie de fotbal in nici o discutie . Era normal ca reactia mea sa fie una acida din moment ce tu critici pe putinii oameni care au curajul sa spuna adevarul , in public .Cu atat mai mult deranjezi din moment ce sustii yoginii (daca ai stii cu ce se ocupa astia cu siguranta nu i-ai mai sui in slava ) . Trebuie sa recunosc ca reactia mea nu a fost tocmai una de bun crestina (si uite imi calc peste orgolii si imi cer scuze ), dar asta nu te intreptateste sa-l critici pe Danion . Parerea mea este ca a fost destul de subtil cand a atras atentia asupra unui posibil pericol , si avea dreptul sa o faca . Iti dau un exemplu simplu 😮 persoana pe care o cunosc de putin timp a ales sa treaca la un alt cult pentru ca acolo ei erau mai solidari si se ajutau reciproc , ori tu prin faptul ca "pledezi" atat de mult in favoarea yoginilor nu faci altceva decat sa incingi spiritele , aratandu-le oamenilor o directie gresita .
    Numai bine ! ( nu ar fi rau daca Dumnezeu ne-ar lumina pe toti ( nu doar pe mine ) Dumnezeu sa te lumineze si pe tine 🙂 ) .

  17. maghiar cristian

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru antip maria:
    din toata inima iti doresc ca Dumnezeu sa te intareasca in credinta si sa-ti lumineze mintile! parca asa se spune la biserica, nu? pacat ca pestele de care vorbesti are prea multi ''credinciosi'' care odata iesiti de la slujba uita sa isi iubeasca aproapele, preacurvesc si se cearta pe bani si avere. iar pentru bani sunt gata sa accepte sistemul creat de oligarhia financiara mondiala (evreiasca in majoritatea ei).
    nu-i judeca pe ceilalti, caci vei fi judecat dupa aceeasi masura!
    Dumnezeu sa te binecuvanteze dupa mare mila Sa!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Catre maghiar :
    Ar fi fost dragut din partea ta sa citesti cui apartinea , de fapt, expresia cu -cel peste , poate asta te ajuta sa intelegi mai mult ideea .
    Sincere iertari tuturor celor care sau simtit judecati de mine 🙂
    Numai bine !!!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratiilor, din doua una e adevarata: Parintii Iustin, Arsenie, I.P.S.Bartolomeu, si Sfintii Parinti, au dreptate, ori au luat-o razna, si trebuie sa nu credem ce spun ei. Ei il reprezinta pe Noe al Secolului21. IUBITII SI IERTATI!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    extraordinar! Cum se descarca acest material? Trebuie facut cunoscut si celor care nu au internet.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      poate fi descarcat de aici : http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-f459674324.zip

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ii multumesc Preasfantului Dumnezeu ca mai exista oameni care sa rosteasca adevarul. Da, avem in fata doua variante: sa tindem spre sfintenie, inmultind nevointele si refuzand microcipul, sau sa mergem pe calea cea larga alunecand spre iad impreuna cu toti cei care vor accepta toate momelile satanei pentru a duce o viata mai comoda.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    care este problema dogmatica si de credinta a microcipurilor? cred ca se induce gresit ideea ca sinodul si biserica ar trebui sa lupte pentru cele care tin de cezar si de neam. noi ca romani ar trebui sa facem ceva, este practic problema unei democratii a libertatii versus democratia statului securitar.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iisus a facut minuni fara a avea stiinta si tehnologiile actuale cu care incearca Satana sa ne amageasca. Cand cerul v-a arde si stelele (satelitii) lor se vor prabusi ce vor face? Sunt impotriva implantarii microcipurilor.
    Cu ce au ajutat toate sistemele de monitorizare a omenirii pana in prezent? Albert Einstein zicea la un moment dat ``Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala un servitor fidel. Noi am creat o societate bazata pe ratiuni dar care a uitat darul``. Cine a fost Einstein si cine sunt cei ce vor acum sa ne manipuleze si sa conduca lumea? S-au creat zeci de mii de legi dar s-a uitat una singura - Iubeste-ti aproapele

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    parerea mea este ca s-a compromis orice demers intelectual vis-a-vis de problema prin acest gen panicard pietist de abordare.am vazut un sfat binevoitor mai sus, taie-ti permisul de conducere si da-l pe apa sambetei. de ce, ca are cod de bare, nici macar microcip. si daca omul este sofer? anarhism curat. cred ca ar trebui sa incepeti cu telefoanele si calculatoarele voastre care sunt pline de cipuri si coduri de bare, apoi cu biblioteca pentru ca majoritatea cartilor au cip de securitate, etc

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @nicanor,
    pui problema dintr-un alt punct de vedere decat cel pe care il critici.telefoanele, calculatoarele,cartile din biblioteca, cipate si cu coduri de bare, sau nu, nu ”definesc” persooana care le utilizeaza.nu o ”personalizeaza”.
    altfel sta situatia cu un act de identificare, fie el de orice fel, buletin, pasaport,etc., care implica o semnatura si definirea ta ca persoana cu el.probabil ca ”de vina” pt atitudinea celui care spunea mai sus de permisul de conducere, e decizia Sinoadelor grec si sarb, care vorbesc de refuzul neconditionat de a semna un act cu bar-code.anarhism ar fi daca s-ar apuca cineva sa dea foc la tot ce are un cod de bare sau un cip incorporat.in cazul de fata e vb de un act personal nu de un obiect oarecare,fata de care o persoana poate avea retineri.e dreptul ei.

    in ce priveste demersul intelectual, sincer, e inutil.pt ca dpdv ”intelectual”, si ”rational” si nu din alt pct de vedere, unele familii americane, de exemplu, isi cipuiesc copii.din ”ratiuni” de securitate.si tot din ”ratiuni” de securitate ti se motiveaza si tie si mie, un act cu cip.nu din alte motive.asa ca pe taram ”intelectualo-rational”, discutia se va lovi de vesnice subiecte tabu precum cel al terorismului international, pt care trebuie sa facem, se pare, orice vor autoritatile americane.

    problema unui popor ortodox iese de pe taramul intelectualo-rational de conjunctura.asa au pus problema si celelalte Sinoade ortodoxe.la indemnul propriilor Sinoade, oamenii aia au reusit sa blocheze procesele de implementare.si nu la indemnuri ”intelectualo-rationale”.pt ca pe varianta ”rational”, Regulamentele UE nu accepta refuzul unui act de identitate din motive religioase si de constiinta,iar daca acestea nu sunt acceptate, altele cu atat mai putin. in acelasi timp, Carta drepturilor omului specifica limpede dreptul la refuzul unor masuri ce se resimt ca un atentat la libertatea religioasa si de constiinta.

    iar pt ca sa mai putem functiona pe taram rational si intelectual, ar fi fost necesara o alta abordare din partea celor care au negociat intrarea noastra in UE,mai putin servila, si o mai putina graba in a ne modifica, dand din coada si gudurandu-ne, Constitutia.de notat ca spre deosebire de noi, alte state au avut pozitii mai putin slugarnice fata de UE, de la bun inceput.pe de alta parte, ca sa putem proceda la un demesc intelectual, ar fi trebuit ca din autoritatle sa fi supus dezbaterii publice, din timp, atat povestea cu pasapoartele cat si legea ”ochiul si timpanul”.ceea ce nu s-a intamplat.asa ca demersul untelectual a fost suprimat, pt romani, in fasa.ce ne mai ramane..?

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @alin,

    vesnicul si omniprezentul..

    aline, am sa te intreb si eu asa cum te-a mai intrebat cineva si nu ai raspuns:

    are, in crestinism si in traditia bisericeasca, numarul 666 vreo insemnatate?
    si daca are, care ar fi aceea?
    daca are, atunci in ce context si in ce conditii ar trebui el sa ne atraga atentia si sa ne ceara o minima reactie? unde si cand ar trebui sa-l intalnim ca reactia noastra fata de el sa fie una justificata?

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @nicanor,
    am sa postez odata o explicatie in legatura cu ”problema religioasa” a cipului.poate aici.dar nu stiu daca treci sa citesti.asa ca nu vreau sa fac risipa de cuvinte.in ce priveste democratia libeara... cred ca ne pierdem vremea vb de ceva ce exista doar in manualele de politologie.ziceam mai sus:daca se dorea o respectare a democratiei libere, s-ar fi grabit si autoritatile noastre ”democratice” sa propuna ceva dezbateri.. se grabesc mai degraba sa treaca peste problema si faca repede o lege.desi se stia demilt de reactiile altor societati libere si democratice...

  28. maghiar cristian

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru antip maria:
    am citit TOATE comeentariile. si nu pentru a fi dragut. ci pentru ca ma interesau pozitiile oamenilor si CE si CUM au de spus.
    "pestele' a fost adus in discutie de alin, dar tu l-ai folosit in continuare...
    MULTA IUBIRE TUTUROR!

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    APEL IMPORTANT ! DOAMNE AJUTA FRATI CRESTINI ORTODOXI. VA ROG DIN SUFLET SA MA RABDATI PANA LA CAPAT SI SA CITITI ACEST APEL IMPORTANT ! SE VAD VREMURILE IN CARE TRAIM CA SUNTEM DEJA IN TIMPUL CELOR SCRISE DIN APOCALIPSEI SF.IOAN EVANGHELISTUL.VRAJMASII LUI DUMNEZEU SI AI NOSTRI AU PORNIT LA LUPTA FINALA DE FOARTE MULTA VREME,DAR POATE UNII DINTRE NOI NU NE-AM PUTUT DAT SEAMA PANA ACUM.VRAJMASII AU PORNIT LA ACEASTA BATALIE FINALA ASUPRA OAMENILOR SI IN MOD SPECIAL ASUPRA CRESTINILOR CU MARE RAUTATE,URA SI DUSMANIE ASA CUMSCRIE SI IN BIBLIE CA: VRAJMASUL DIAVOL A PORNIT SA NE MANANCE RAGNIND CA UN LEU SI CAUTAND PE CINE SA INGHITA .DE ACEEA TRABUIE SA NE POCAIM SI SA FIM CU TOTII CU CREDINTA SI NADEJDIE MARE IN DUMNEZEU NOSTRU CEL ADEVARAT: TATAL,FIUL SI SFANTUL DUH-TREIME SFANTA SLAVA TIE.TREBUIE SA FIM MAI UNITI CA ORICAND SI CONSTIENTI CA SUNT CELE DIN URMA VREMURI SI MAI ALES VAZAND CA DEJA NI-SE PREGATESTE PECETLUIREA CU SEMNUL FIAREI NR.666,ADICA IMPLANTAREA IN CORP A MICRO-CIPULUI(RFID) LA NIVEL MONDIAL,ASA CUM DEJA UNII DIN NOI STIU.TOTUSI M-AM GANDIT CU PARERE DE RAU, CA CEI MAI MULTII NU STIU CE NI-SE PREGATESTE. HADE-TI VA ROG DIN SUFLET PT.NUMELE DOMNULUI SI DUMNEZEULUI NOSTRU IISUS HRISTOS MANTUITORUL,SA FACEM TOTUL CE NE STA IN PUTINTA PT.A INFORMA SI PE ALTI SEMENI DE-AI NOSTRI,CE NI-SE PREGATESTE.DE ACEEA FAC ACEST APEL LA TOTI CRESTINI ORTODOXI CU SUFLET MARE,SUGERANDU-VA URMATOARE IDEE SI CERANDU-VA TOTUROR SA MA IERTA-TI PE MINE PACATOSUL PT.INDRAZNEALA MEA. HAIDE-TI CU TOTI SA DESCARAM DE PE NET(You Tube SI Google) CELE MAI CONCLUDENTE SI CONVINGATOARE MATERIALE SI FILMULETE GEN INGERUL DIGITAL(0BLIGATORIU),SI TOT CE ESTE TRADUS REF.LA IMPLANTURILE CU MICRO CIP; VEZI PT.DESCARCARE: APELUL UNOR Pr.DUHOVNICI DE A NU PRIMI DOCUMENTELE BIOMETRICE CA: Pr.IUSTIN PARVU,Pr.ARSENIE PAPACIOC,Pr.ADRIAN FAGETEANU,Pr.PROCLU NICAU,Pr.MELCHISEDEC VELNIC,Pr.AMFILOHIE BRANZA,Pr.IOAN SISMAN,Pr.FILOTHEU,Pr.MIHAI ALDEA,Pr.EFTIMIE,MAICA ECATERINA FERMO,DANION VASILE,VICTOR RONCEA, ETC.VEZI PT.DESCARCARE: EMISIUNEA CARE AU FOST LA OTV(Dan DiaconescU)UNDE APARE Pr.FILOTHEU,MAICA ECATERINA,DANION VASILE,VICTOR RONCEA(Care este Postata tot pe You Tube),VEZI PT.DESCARCARE: EMISIUNEA 360 DE GRADE DE LA B1 TV UNDE APARE MAICA ECATERINA FERMO SI DANION VASILE(Postata pe You Tube),VEZI CONFRINTELE LUI MAICA ECATERINA,Pr.FILOTHEU,Pr.IOAN SISMAN,DANION VASILE SI ALTII, SI TOT CE PUTE-TI GASI SI DESCARCA DE PE NET.REFERITOR LA IMPLANTURILE CU MICRO CIP. 1] DESCARCATI TOT CE ATI GASIT MAI BUN DE PE NET SI IMPRIMATI PE DVD-uri MATERIALUL RESPECTIV,IN MAI MULTE COPII DVD.ATATE CATE POATE SI CATE VREA FIECARE. 2] NU UITATI CA DUPA CE LE-ATI IMPRIMAT PE DVD-uri SA SCRIETI CU MARKERUL PE ELE NEAPARAT URMATORUL INDEMN : MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE,DACA NU POTI DA ACEST DVD SI LA ALTII !.NU UITATI CA ATUNCI CAND LE VETI DARUI GRATIS ALTORA ACESTE DVD-uri,SA LE SPUNE-TI SI VERBAL SA PROCEDEZE SI EI LA FEL DACA AU POSIBILITATE DE IMPRIMARE,DE MULTIPLICARE A ACELUIASI MATERIAL PE CARE LA-TI IMPRIMAT DEJA, ADICA DACA AU CALCULATOARE IAR DACA NU POT MULTIPLICA,AVAND NUMAI APARATE DVD.UNDE LE POT VEDEA,SPUNETILE VERBAL SA DEA DVD-ul DUPA CE LA VAZUT LA ALTI, SI ALTII LA ALTI, PROCEDAND TOTI LA FEL CU ACELASI MATERIAL SCRIIND PE DVD ACELASI INDEMN SI SPUNAND-LE SI VERBAL. 3] MERGETI IN BISERICILE NOASTRE ORTODOXE SI DARUITILE GRATIS CATE UN DVD.PREOTILOR SI CREDINCIOSILOR PE CARE-I GASITI IN BISERICA,SI AU POSIBILITATEA SA LE VADA PE CALCULATOR SAU PE APARAT DVD.IAR DACA NU LE-ATI PUTUT DA PE TOTE DVD-urile PE CARE LE-ATI IMPRIMAT,LASATILE PREOTILOR DIN BISERICA RESPECTIVA,SA LE DEA ENORIASILOR CARE VOR VENI IN ALTA ZI LA BISERICA,ADICA ALTII DECAT CEI CARE AU FOST IN ZIUA ACEEA LA BISERICA,SAU DACA VEDETI CA POATE UNII PREOTI NU VOR SA VA IA ACESTE DVD-uri DIN MAI MULTE CONSIDERENTE CA SA LE DEA SI ALTORA, MERGETI VOI FARA A DEZNADAJDUI MAI DEPARTE CU CREDINTA IN DUMNEZEU SI CURAJ LA ALTE BISERICI ORTODOXE,DANDU-LE SI ALTORA SI EXPLICANDU-LE DESPRE CE ESTE VORBA PE ACESTE DVD-uri.
    NOTA: Aveti in vedere Blancurile DVD.cand le cumparati ca sa le imprimati sa fie neaparat fata lor cu putin scris pe ele cat mai vizibila pt.a se putea vedea si distinge cat mai bine atunci cand le ve-ti scrie pe ele INDEMNUL RESPECTIV: MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE IAR DACA NU POTI,DA ACEST DVD.SI LA ALTII! IN ACEST FEL PUTEM PE MAI MULTI SA-I TREZIM SI SA-I INFORMAM EXACT ASA CUM STAU LUCRURILE,PT. CA MULTI NU STIU SAU STIU FOARTE PUTIN.VA FUNCTIONA SIGUR SA FITI CONVINSI PT.CA ESTE TESTAT.ACEST SISTEN VEZI SI DA MAI DEPARTE ESTE UN SISTEM PIRAMIDAL SI 100% FUNCTIONEAZA SIGUR.HADETI CU TOTII LA TREABA CU CREDINTA IN DUMNEZEU,RUGACIUNE,CURAJ SI NADEJDIE CA O ARMATA ADEVARATA A DOMNULUI NOSTU IISUS HRISTOS BIRUITORUL, CARE NE VA AJUTA IN VECI,AMIN.VA MULTUMESC MULT TUTUROR CARE ATI AVUT RABDAREA SA MA CITITI SI SA VA CER SA MA IERTATI PE MINE PACATOSUL.

  30. gavriilstiharul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Paşapoartele biometrice? Ultimul truc al satanei pentru a ne face să credem că am găsit în sfârşit semnul biblic 666 şi astfel să oprim căutările. Nu vă amăgiţi! Nu este criminalul acela asupra căruia planează toate bănuielile, ci acela asupra căruia nu planează nicio bănuială.

  31. gavriilstiharul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Antihristul? Toţi suntem dispuşi să-l considerăm altă persoană, dar nimeni nu ia pildă de la Ucenici şi să întrebe: nu cumva sunt eu, Doamne?

  32. gavriilstiharul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cetăţeanul Iisus Hristos este printre noi. Nu are viză de intrare, mutaţie de pământean, nu e luat în spaţiu de nimeni, nu posedă carte de identitate, card de alegător, cod numeric personal. Vindecă bolnavi, fără să aibă atestat de medic. Foloseşte metode neatestate de Corpul medical, fiind considerate neştiinţifice. Prin cazurile de boli incurabile pe care le-a rezolvat, slăbeşte încrederea cetăţeanului în medicina convenţională. Ajută pe săraci, fără să aibă personalitate juridică. Hrăneşte miliarde de oameni, fără să declare de unde provin alimentele. Nu ţine o evidenţă contabilă asupra veniturilor şi cheltuielilor şi nu predă vreun bilanţ contabil. La fiecare recensământ, a fost de negăsit, sustrăgându-se astfel de la orice înregistrare. La sfârşitul veacurilor, intenţionează să mântuiască lumea, fără să prezinte vreun proiect, care să fie aprobat de forurile competente. Îl veţi denunţa la poliţie?

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Catre maghiar cristian ,
    Mi-am dat sema in ce tabara esti , blogul tau a spus totul (nu e o simpla coincidenta ).
    Un singur lucru iti pot spune NU POTI SLUJI SI DRACULUI SI LUI DUMNEZEU IN ACELASI TIMP !!!
    Nu mai juca teatru - NU TI SE POTRIVESTE ROLUL !!!

  34. balan lucica

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cum putem refuza cip- putem opta pt actele vechi far cip?:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*