7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Le e frica de responsabilitate . Sunt " stafiile" noastre , pe catre unii le-au votat :). E de mirare ca cei tineri au votat impotriva , bravo lor !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    No comment, din pacate. Audienta la un demon mut...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

    http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/04/parlamentul-si-guvernul-romaniei-marionete-ale-papusarilor-planetari/

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiti cumva cand se dezbate legea in Camera Deputatilor?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Voi cadeti singuri in capcana propriei voastre lucrari domnilor guvernanti.Sunteti cei mai redusi mintal din toata Europa. Va spune un baiat de 10 ani care de acuma nu mai accepta toata gogosile pe care ne obligati sa le inghitim noi.GUSTATI-LE VOI MAI INTAI VENITI LA TELEVIZOR SI NE SPUNETI SI NOUA CE GUST AU!!!!!!!!!!!

  6. Topea Flavia Cristiana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu o eleva in cls a-VIII-a impreuna cu toti prieteni mei am considerat ca la conducerea tarii,sunt alesi oameni capabili sa ne asigure un viitor pt care merita sa invatam tot ce este bun.Am reusit sa ne dam seama ca acolo este o doar o gasca de analfabeti care nu stiu sa desparta binele de rau.Tot ce ne impune masoneria voi aplicati fara sa ganditi ce uramari pot sa aiba decizile voastre asupra noastra.OARE VOI NU AVETI COPII SI NEPOTI??NU VA GANDITI LA EI??am incredere in tineretul care este in guvern.Credem despre voi ca sunteti ca niste BECURI(va aprind cand vreau si va sting cand vreau apasand doar pe un buton si va executati fara nici un fel de miscare)cam asa face dracu cu voi cu asemea prosti de cip-uri care nu avem libertatea pe care n-eo dorim.FARA CIP-URIle RAULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “Cu o moarte toti suntem datori…” (Noutati 17-18 martie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*