Parintele Mihai Aldea – Nu va infricosati intru nimic de cei potrivnici. Expunerea victoriilor contra-microcipului

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[googlevideo=https://video.google.com/videoplay?docid=8117453438030375981&hl=en]

“Nu va adunati comori pe pamant, ci va adunati comori in ceruri” (…) Noi cautam cer nou si pamant nou, in care locuieste dreptatea, asa incat orice intristare pentru intamplarile din ultimele saptamani trebuie lasata la o parte. Dimpotriva trebuie sa ne bucuram ca Dumnezeu ne-a randuit sa putem sa dam si noi lupta pe care am vazut-o la inaintasii nostri, pentru ca fara a da aceasta lupta nu prea avem cum sa ne mantuim (…). Ne mai spune Sfantul apostol Pavel in aceasta epistola catre stramosii nostri :”Sunt incredintat de-aceasta, ca Cel care a inceput in voi lucrul cel bun il va duce la capat pana in Ziua lui Hristos Iisus“. Care este “Ziua lui Hristos Iisus” ? Este Ziua infricosatoarei Judecati. Care sunt acesti “voi” ? “A inceput in voi”.. Sunt stramosii nostri (…) Deci sa se linisteasca sufletele noastre, ca orice valuri vor veni (…), cum a fost iadul la Aiud si la Pitesti, cum a fost iadul in Transilvania, arsa din temelii ca sa treaca la greco-catolicism, cum au fost valurile care au venit asupra romanilor ca sa fie islamizati. Indiferent ce valuri vor veni, vor trece. Iar in Ziua venirii lui Hristos, romanii, multi sau putini, cati vor fi ramas pana atunci vor fi aici sa dea marturie de Adevarul lasat de Dumnezeu. Aceasta este misiunea noastra. Acesta este rostul nostru lasat de Dumnezeu, pe care Sfanta Scriptura il marturiseste.

predica la duminica izgonirii lui Adam din rai ,
1 martie 2009, manastirea Petru Voda

Esenta existentei poporului roman : marturisirea lui Hristos pana la a doua Sa venire

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sAd7GtfDsJo]

8 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Foarte frumos cuvantul tanarului preot de la parohia Daniil Sihastru, Bucuresti.
  Sa luam aminte!

 2. nuta mosescu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  superb cuvantul parintelui.
  sa ne ajute tuturor Dumnezeu!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Foarte frumos cuvantul parintelui. Sa ne traiesti parinte!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/un-nou-protest-impotriva-cipurilor-biometrice_12468.html

  Sambata, 7 martie 2009 intre orele 12.30 – 16.30 va avea loc un mars de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Mitingul va incepe in Piata Universitatii la ora 12.30, in scuarul de pe partea Spitalului Coltea. La ora 13.30 se va porni in mars catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 16.30. Pentru mai multe informatii vizitati linkul de mai sus.

  Incercati sa participati in numar cat mai mare, cat inca se mai poate face ceva! Doamne ajuta!

 5. maria gheorghe

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sa se faca referendum sa nu hotarasca ei in locul nostru asa cum au facut cu intrarea in uniunea europeana.cei din sinod daca vor sa ia e problema lor nu a intrgului popor

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va apere! Minunate cuvinte, pline de har.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa-l binecuvanteze si sa il ajute in continuare in tot ceea ce face pe Pr. Mihai Aldea. Sa ne rugam pentru Sfintia sa si sa-i multumim lui Dumnezeu, ca a pus in gura sa aceste cuvinte pline de Adevar si de Sfantul Duh, de care sufletele noastre, in aceste zile de restriste au atata nevoie! Mie mi-au dat intr-adevar curaj si "m-au uns pe suflet"-cum zicem noi romanii. Slava Tie Doamne!

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cutremur si rugaciune (Noutati 4 martie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*