Provocarea patriarhului : ruperea de stapanirea acestei lumi

poz-6028-foto-patriarhiemic

Preafericitului Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Ca simpli credinciosi, citind profetiile Sfantului Lavrentie din Cernigov – sfant cu sfinte moaste – care a spus : “Patriarhul Ierusalimului il va introniza pe antihrist”, am vrea sa va intrebam :

Ati dori sa-l inscaunati pe acest viitor conducator-unic al lumii?

Ne temem sa credem ca ati vrea. Este tot mai evident ca dupa UE va urma Guvernul Mondial si in chip firesc acest Guvern va trebui sa aiba un conducator unic.

Acceptarea actelor electronice inseamna pierderea numelui de la Botez si primirea unui alt nume, dat de “FIARA” de la Bruxelles, aica recunoasterea de stapan a fiarei, asadar pacat impotriva Duhului Sfant, care ne-a dat fiecaruia numele la Botez. Acestea, identitatea si numele, nu sunt “lucruri trecatoare”, dupa cum ati afirmat in comunicatul din 26 feb. 2009.
Inca de pe acum, prin primirea/respingerea acestor acte, pentru care trebuie sa semneze omul, fiecare este pus in fata unei alegeri : ori cu Hristos, cu Duhul Sfant, care ne-a pecetluit la botez, ori cu antihrist, a carui pregatire este inlesnita de “FIARA”- calculatorul de la Bruxelles, de UE si de Guvernul Mondial.
Comunicatul pe care l-ati dat in 25-26 feb. este evident pentru oricine ca nu se inscrie in cuvantul Sfintilor Apostoli : “Parutu-sa Duhului Sfant si noua”, ci in alt duh : “Parutu-sa UE si noua“.
Asadar, este o lepadare, o tradare a Duhului Sfant, ceea ce ati comunicat in 25-26 feb. a.c.
In concluzie, din aceasta cadere aveti o singura iesire : pocainta, cu fapte vrednice de pocainta, care dupa parerea mea ar fi :
indemnarea in scris si verbal a intregului popor ortodox de a refuza cu orice pret actele electronice.
ruperea Bisericii de actualul stat aservit UE si lupta pentru redobandirea suveranitatii Romaniei.
– anatemizare acestor structuri antihriste : UE, NATO si indemnarea tututor dreptmaritorilor crestini din Biserica Ortodoxa Romana si din intreaga lume la luarea crucii, pentru a nu fi partasi infrastructurii premergatoare lui antihrist.
Stim ca nu veti face nimic din cele propuse mai sus.
Totusi, noi zicem ca ne-am facut datoria, caci la intronizarea ca Patriarh, ati spus ca asteptati sfaturi si indemnuri din partea oricarui credincios al BOR.
Dupa cum stiti, mitropolitul Irineu Mihalcescu s-a lepadat de masonerie, in care a fost inscris, cu pretul vietii, fiind otravit in final la manastirea Varatec.
Rugati-va lui sa mijloceasca la Dumnezeu sa va dea putere si preafericirii voastre, caci dupa cum stim iesirea din masonerie se face pe o singura usa : moartea.
Alegeti moartea muceniceasca, dand anatemei si iesind cu fruntea sus din aceasta organizatie satanica.
Daca nu, tot ei va vor elimina la un moment dat – daca nu uitati cazul patriarhului Miron, otravit la Cannes (Franta), dar va fi o moarte spre o alta moarte – vesnica.
Alegeti va rugam, moartea spre viata vesnica !
Domnul Iisus Hristos, biruitorul mortii si iadului, de care ati amintit doar evaziv in comunicat, dupa ce ati amintit de 3 ori de UE, sa va dea putere de pocainta si marturisire spre a noastra mantuire ! Amin.

semneaza o mana de credinciosi ortodocsi, la care rugam sa se alature toti cei de acelasi gand, prin comentarii

73 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule 🙂 cu tot sfarsitul lumii care o sa vina ma apuca rasul. Ma si gandesc ce va zice domnul aiesta Patriarh...Auzi si la astia.. sa renunt eu la mertanu' meu ca sa mor intru' Hristos... Bagati-va mintile in cap ba', ca de-abia am ajuns aici... Credeti ca mai ma da cineva jos. Apropo de mertane ... pe un preot din Deva l-am vazut conducand mercedes si destul de nou. Ma gandesc ce masini or fi avand sfintiile lor episcopii, etc. Nu e nici un pacat in a avea o asa masina, numai ca o sa fie mai greu sa renunte la ele in caz ca... a se vedea CI biometrice (noile buletine biometrice) si apoi insemnarea cu cip in corp.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ii ajute si sa ne ajute pe toti !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...dorim sa fim liberi....fara acte electronice>>>>>>>>>

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa este, ar trebui data anatema masoneria de actualul patriarh ca sa nu mai fie discutii. Dar din pacate nu cred ca o sa se intample.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca nu lucrati in ascultare (cu binecuvantare luata fiecare de la duhovnicul lui) veti gresi. NU porniti la atac de unii singuri, ci cu binecuvantare, adica cu ajutor din parte lui Hristos! Daca v-ati sfatuit cu duhovnicii pace voua si intelepciune si putere sa rezistati raului, iar daca nu vai voua, ca negresit veti cadea. Dumnezeu sa ne lumineze sa nu facem vre-un lucru necugetat! Amin.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In acelasi duh cu fratiile voastre si cu Sfintii Parinti,ne alaturam acestui Sfant indemn si ne rugam Bunului Dumnezeu sa lumineze mintile noastre ale tuturor, mai cu seama a acelor responsabili de mantuirea turmei Lui Hristos.
    Acest lucru il putem realiza cu ADANCA SMERENIE.
    Sa cerem mijlocirea tuturor sfintilor pentru ca Preamilostivul Dumnezeu sa ne ajute sa trecem acest mare pas!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acest articol a spus tot adevarul care il vedem cu toti. Sa dea Dumnezeu sa ajunga si la urechile Patriarhului dar sa fie si cu folos, atat pentru sufletul lui cat si pentru toata turma pe care o pastoreste.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu ma alatur acestui indemn. Avem nevoie de un Patriarh care sa ne conduca spre mantuire. Daca Sfantul Ciprian nu s-ar fi lepadat de vrajitorie, l-ar mai cinsti astazi cineva? Nu cred.

    Dumnezeu sa ne ajute pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare, ale Sfintilor Arhangheli si ale Tuturor Sfintilor, dand pastorilor si pastoritilor deplina intelepciune pentru a face cu totii voia Sa.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma alatur si eu demersului initiat de site-ul Apologeticum.
    Dumnezeu ne-a dat un duhovnic pe masura vremurilor in care traim. Cu cat sunt greutatile si incercarile mai mari, cu atat si harul care se revarsa asupra celor drepti prin marii duhovnici este mai mare.
    Ii datoram Parintelui Justin ascultare si trebuie sa ii multumim ca ne-a luminat mintile si ne-a aratat care e calea pe care trebuie sa o urmam.
    Sa ne ajute Dumnezeu sa ne izbaveasca de toate ispitele care apar in biserica, sa ne apere de tulburare, de framantari si de indoieli.
    Sper ca pana la urma, adevaratii crestini sa isi dea seama cui slujesc reprezentantii Patriarhiei si sa ne rugam ca Parintele Justin si cuvantul sau sa fie sustinut de cat mai multi ierarhi.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma bucur ca exista oameni care pot sa exprime un adevar simtit de atatia. Ce nevoie mare avem de marturisirea adevarului, in aceste vremuri tulburi, in care ni se impun prin lege pacate. Cine sunt acei din comisia juridica din parlament care impun raul, fara ca oamenii de rand sa se poata opune. Ce poate face un om cu CONSTIINTA in fata legilor care favorizeaza pacatul. Cum se poate opune omul de rand sistemului diabolic care ne impune prin lege raul. Trebuie sa fim uniti pentru a putea fi auziti cum a zis parintele Iustin Parvu, in organizatii care sa spuna adevarul.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa luam exemplu de la greci care au iesit cu miile in 2000 pt. respingerea actelor biometrice , parca era Revolutia din decembrie '89 .Bravo si Sinodului lor care nu a avut frica de nimeni si si-au sustinut punctul de vedere ortodox !
    OARE NU ESTE DE DATORIA PATRIARHULUI DANIEL SA IASA IN FATA SI SA SE OPUNA VEHEMENT IMPOTRIVA ACTELOR BIOMETRICE ?
    NU ESTE EL MAI MARELE CONDUCATOR AL ENORIASILOR DIN ROMANIA ?
    DE CE NU O FACE ? SA ASTEPTAM SA NE BAGE CIPUL CAT MAI CURAND ?
    !!!!!!!!!!!!! RUSINE !!!!!!!!!!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Posibil sa-l poarte deja implantat patriarhul Daniel, de aceea nu face nici- un pas in afara legilor masoneriei, noii ordini mondiale, illuminati....
      Sa ne rugam romani crestini ortodocsi, de pretutindeni, sa mai tina bunul Dumnezeu de tarisoara noastră si de romani, ptr. a avea timp de mântuire si a ajuta si generatiilor viitoare. Doamne ajuta, si intareste toti preotii, monahii, marturisitorii si ceilalti dreptcrestini!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu merg"pe mâna""Pr.Iustin,dar nu inseamna ca gata,suntem niste razvratiti sau niste eretici,Doamne iarta!Cred ca ne trebuie mai mult curaj noua,crestinilor de astazi,vocile noastre trebuie auzite de ierarhii nostri si de politicieni,am pierdut o batalie,dar nu este pierdut razboiul,pe acela trebuie sa il castigam!Eu inca nu pot sa imi explic ce se intampla in Sinodul BOR,dar sunt o optimista,de felul meu si nu pot sa cred ca Duhul Sfant ii va lasa de izbeliste pe ierarhii nostri...caderea lor ar atrage dupa sine un lucru cu mult mai grav si anume,risipirea turmei lui Hristos!Mai cred cu tarie ca Pr.Cleopa,care a fost si nasul la tunderea in monahism a PreaFericirii Sale,nu putea gresi...era vazator cu duhul,nu vreau sa cred ca s-ar fi putut insela...Ca simplu mirean,nici mie nu mi se pare in regula linia pe care pare ca merge acum Sf.Sinod,dar trebuie sa ne rugam,cu totii,mirenii si slujitorii Bisericii care au alta optiune,sa ne lumineze Bunul Dumnezeu mintea tuturor,sa nu ratacim de la Calea cea Dreapta!Eu inca mai sper,desi se pare ca de la noi,de la romani,a inceput apostazia marilor ierarhi,pe care o prevazuse cu mult timp inainte,Pr.Serafim Rose,prin tradarea pr.Corneanu,care nici macar nu si-a regretat(cel putin nu public)fapta.Dar depinde foarte mult si de noi,de popor,daca ne rugam la Bunul Dumnezeu,nu vom fi lasati de izbeliste si cred cu tarie ca noi i-am putea intoarce si pe cei care au gresit Calea,fie ei si ierarhi!Avem Mari Duhovnici,avem Mari Sfinti pe care i-a dat acest neam,unii chiar foarte recent,in perioada comunista,sunt pline gropile comune din inchisorile comuniste,de Sf.Moaste,avem deci repere extraordinare,dar cred ca ne lipseste curajul,cerstineste vorbind si credinta statornica!Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne si faca-se voia Ta!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa il lumineze pe patriarh, iar acestea sa regrete raceala si distanta cu care isi trateaza credinciosii si problemele ,framantarile acestora.De ce atata tacere? De ce Daniel Ciobotea nu iese in fata natiei in una din emisiunile televizate dedicate credintei, fata in fata cu cativa enoriasi cunoscatori ai problematicii dezbatute, care sa-l intrebe cum de s-a ratacit asa de rau ?

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai sint preoti care au curajul sa-si pastoreasca turma catre Hristos.Mai sint si preoti care cred in Dumnezeu dar pentru ca au familii ,le este frica ca-si pierd parohia,salariile...Dar,speram ca-si vor lua Crucea pina la urma.Dar mai sint si alti preoti care se tin cu miinile de ochi si de urechi ,zicind ca fac ascultare dupa indemnul Sfintului Sinod.Insa, sa nu uitam ca si ascultarea e pina la erezie;cind Sinodul zice ca putem alege-sa urmam pe Hristos sau sa ne pecetluim cu numele Antihristului-,trebuie sa nu mai ascultam de indemnuri care ne fac sa pierdem mintuirea.Lasindu-ne in confuzie,omul flamind,caruia i se va lua piinea-ca nu are semnul fiarei,-ce va face,atunci?Ce sa intelegem?Sinodul nu ne mai conduce,nu ne mai apara?Ne lasa in mina Satanei?!Sa-i lumineze Dumnezeu!!!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Deputatii au votat in unanimitate buletin cu cipuri de la 01 ian 2011.
    http://victor-roncea.blogspot.com/2009/03/s-transat-romanii-vor-fi-obligati-sa.html
    Ma alatur acestui apel. Nu numai catre patriarh ci si catre inaltii nostri ierarhi sa se gandeasca si la cei care vor veni dupa noi.
    Daca se vor ridica asa cum a facut parintele Bartolomeu acum e momentul sa stringem acele semnaturi si sa primim macar dreptul de a alege intre acte clasice si cele cu cip.
    Ii chemam pe ierarhi sa fie pastorii buni ai acestui popor, sa-si puna viata pentru turma. Ati vazut cu Gardasilul ca se poate daca suntem uniti, sa nu le lasam mostenire cipul copiilor nostri!
    In istoria noastra nu o data a trimis Dumnezeu o scapare neasteptata, nu ne va lasa Dumnezeu nici acum, daca Ii vom ramane fideli.
    Ii chemam pe ierarhi sa iasa in fata cu curaj si sa organizeze turma credinciosilor care nu e nici mare, dar nici mica.
    Sa cerem documente alternative, nu scrie nicaieri ca ni le pot baga pe gat!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    M-am pus in locul unui inalt ierarh pentru putin. Avand in fata: atitudinea anti-chip a sute de mii de romani, zecile de marturii ale Sfintilor si Cuviosilor despre zilele noastre, marturia Cuviosilor din Sfantul Munte, vocea poporului grec in splendid tandem cu cea a ierarhilor lor, vocile Parintilor Parvu, Papacioc, Proclu, Fageteanu, Bastovoi, Aldea si altii, propriul meu suflet care tanjeste dupa Hristos intr-o lume nebuna-nebuna-nebuna devenita propriul idol. Este extraordinar cum percep copiii amenintarea perversa a chipului: sunt siderati si ingroziti de mizeria adultilor care le fauresc o lume de cosmar din care il exclud fatis pe Hristos Dumnezeul nostru. Si ei, pruncii care vad ce li se pregateste sunt clar impotriva! Cu hotarare si sfanta indignare! Nu li s-au obturat inca ochii sufletului in aceasta cloaca abjecta in care pacatul este liberalizat, ,,spalat", ,,parfumat", ,,re-etichetat" si pus pe ,,raft" in locul virtutilor! Da, eu, ,,inaltul ierarh" in locul caruia m-am pus cu mintea si cu sufletul m-am cutremurat de girul pe care il dau monstruozitatilor fara numar care devin lege la ceas de taina-a -faradelegii (o mana de indivizi legiuiesc pe la spate) si de care oamenii afla cu stupare cand este prea tarziu! Cat de mic si bicisnic mi s-a relevat sufletul, cat de ucigas de nepasator! Si m-am cutremurat de rusine gandindu-ma la Hristos in numele caruia ,,pastoresc"...Si cat de multi sunt cei pentru care voi da seama la Tronul de judecata!... Gata, ies din aceasta inchipuire caci adulmec miasmele iadului si simt cum o vina grea cat tot pamantul ma striveste implacabil!...Doamne, ai mila de poporul Tau!

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    AMIN!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    FRATI CRESTINI Sa nu ne lasam ametiti de raspunsuri vagi .Stim ca dintotdeauna au fost asa zisi Cesari (legile statului) si sinoade ,fiecare avand treaba lui separat .In trecut cand imparatii gresau SFINTII PARINTI ISI SUSTINEAU ADEVARURILE SI CREDINTA IN HRISTOS NELASANDU-SE INFRICOSATI DE TOATE TORTURILE SAU CHIAR DE MOARTE DEOARECE STIAU CA DE FAPT ACEA MOARTE REPREZENTA CHIAR VIATA.Noi asteptam un raspuns simplu de la pastorul cel mare al sufletelor noastre:PREAFERICITE DANIEL DACA ACCEPTAM CIPURILE SUB ORICE FORMA NE MAI PUTEM MANTUI ? Asteptam un raspuns ca de la pastorul cel bun care nu si lasa oile si fuge ci dincontra merge la jertfa impreuna cu ele ,ca un pastor care nu are de ce a se teme de cei ce ucid trupul .Credinta noastra daca mai este vie nu ne lasa sa gresim indiferent de consecintele pamantesti care poate ar insemna sa murim intr-unul DOMN IISUS HRISTOS ADICA SA TRAIM VESNIC.DOAMNE AJUTA-NE CA AVEM MARE NEVOIE DE TINE ACUM IN ACESTE VREMURI CARE NE-AU CAM TULBURAT

  19. Marius Gogonea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mergem mai departe! Nu ne temem. Raminem uniti in rugaciune la Stilpul Crucii Domnului nostru Iisus Hristos. Multumim tuturor Duhovnicilor neamului Romanesc, ce au avut si au curajul sa duca mai departe, pe calea Adevarului Sfintei Scripturi, turma Pastorului tuturor neamurilor, turma Domnului Isus Hristos. Multumim IPS Bartolomeu si Arhiepiscopiei Clujului si Feleacului, multumim parintelui Iustin Pirvu, parintelui Arsenie Papacioc, tuturor preotilor ce au curajul sa aduca in fata acestei lumi Adevarul Cuvintului lui Dumnezeu, Adevarul vremurilor de pe urma al lumii in care traim, si dincolo de aceasta; Adevarul Imparatiei lui Dumnezeu. Ne rugam in ceasul acesta, astazi de Ziua Sfintei Cruci, sa aduci Doamne Iisuse Hristoase, numele drept credinciosilor Tai, in Caretea Vietii Tale. Sa ne dai tarie Doamne, asa incit, cu ajutorul Duhului Sfint sa putem trece peste ispitirile acestor vremuri. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu sunt de acord cu decizia Sinodului si a deputatilor , in rest nimic......Dumnezeu va judeca singur , dar nu oricum ,ci pe Vecie .Multa sanatate parintelui Iustin si celorlalti aparatori ai credintei.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIESTE,MANTUIESTE,BINECUVINTEAZA,LUMINEAZA,APARA TU,DOAMNE,PE POPORUL TAU ! SI NU NE DUCE PRE NOI IN ISPITA SI NE IZBAVESTE DE CEL RAU ! AMIN!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Modelul nostru este Cuvantul Mantuitorului : ,,sa ne ducem crucea pana la capat" ... asa si tu pastor al turmei din Romania du-ti crucea pana la capat!
    Sanatate parintelui Iustin si DUMNEZEU sa ni-l tina cat mai mult alaturi de noi!
    Doamne ajuta!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma alatur din toata inima parintelui Iustin Pirvu, celor care au gindit si scris articolul precum si tuturor celorlalti in duh cu accestia.
    Am strania senzatie ca am luat o "gura de aer proaspat si curat" citind articolul!
    Multumesc autorilor!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa il lumineze Dumnezeu pe Patriarhul Daniel si pe toti ierarhii nostri sa isi dea seama de marea inrobire a oamenilor care se va instaura prin aceste acte cu cipuri. Si sa dea marturia cea buna alegand sa isi duca crucea si nelucrand dupa duhul acestui veac. Turma intotdeauna va fi alaturi de acei ierarhi gata sa se jertfeasca pentru Hristos.

    Doamne ajuta!

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CEA MAI MARE PROBLEMA MI SE PARE CA ESTE ACEEA CA MAREA MAJORITATE A CRESTINILOR NU ESTE LA CURENT CU CELE CE SE INTAMPLA ATAT IN SOCIETATE ( ADEVARUL DESPRE DOCUMENTELE ELECTRONICE) CAT SI IN SANUL BISERICII UNDE SE INTALNESC FOARTE MULTI IERARHI CARE RATACESC TURMA LUI HRISTOS FIE PRIN FAPTUL CA NU IAU ATITUDINE IMPOTRIVA, FIE CA SUNT DE ACORD CU EREZII, SI MAI NOU CU ACESTE DOCUMENTE ALE FIAREI. MULTI SE BAZEAZA PE ASCULTARE, VAD IN IERARHI OAMENII LUI DUMNEZEU SI II APROBA ,ORBESTE, INTRU-TOTUL. DAR SE PUNE INTREBAREA : CAND CEI PUSI SA PASTOREASCA MERG PE UN DRUM GRESIT CE ESTE DE FACUT ? NU TREBUIE ASCULTATI ORBESTE. IAR CREDINCIOSILOR CARE NU CUNOSC RAUL TREBUIE SA LA VESTIM.

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa este! Cu noi este Dumnezeu si toata puterea Cereasca. Cene va face noua omul nelegiuit, oricum l-ar chema pe el?! Daca ne va lasa in pace bine ne va face caci pe calea Domnului in liniste vom merge, iar daca ne va lovi, bine ne va face, caci prin suferinta vom birui. Nu exista alta cale pentru un crestin decat biruinta. Si ce dam la schimb pentru ea? putina rabdare. Cum spunea si parintele Cleopa.. RABDARE, RABDARE, RABDARE..

    Toate cate s-au intamplat de la intemeierea lumii cu voia lui Dumnezeu s-au facut si asa va fi pana in ziua cea de pe urma. Asa ca Sfanta Cruce sa ne fie noua pururi arma impotriva diavolului, ca sa se inspaimante si sa se cutremure moartea si toti slujitorii intunericului. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin.

  27. craciun ionica

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne iubim unii pe altii si sa ne rugam pentru iertarea pacatelor tuturor.
    Doamne ajuta

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va cunosc curajul si ravna si cred ca doriti sa faceti bine, dar daca nu facem binele cu bine nu vom ajunge la nici un rezultat. Din nefericire, din start nu ii dati nici o sansa Parintelui Patriarh caci spuneti "Stim ca nu veti face nimic din cele propuse mai sus." si asta nu e un discurs corect.

    Sincer, nu cunosc daca e mason sau nu, cred ca numai daca faceam parte din masonerie as fi stiut, deci nu stiu de unde stiti dumneavoastra, caci din cate am citit secretul e lege acolo. Ca se vorbeste e una, dar nu stim nimic sigur, asa ca trebuie sa lasam banuiala cat de mult se poate la usa. Si, daca nu e asa cum sustineti, cred ca vrajmasul a castigat, caci a denigrat prin voi "institutia" Patriarhului. Va admir curajul, dar blandetea si intelepciunea lipsesc din acest mesaj. Nu cred ca trebuie sa cadeti in aceeasi plasa in care a cazut Ionut Popescu si Stoica, nu trebuie sa folositi acelasi limbaj, chiar daca e indreptatit. Trebuie sa il avem exemplu pe Hristos si sa invatam sa raspundem asa cum se adresa El Sinedriului sau lui Pilat. Altfel lupta e pierduta din start, caci noi vom termina de construit "zidul Berlinului" inceput de catre patriarhie prin reprezentantii ei, iar asta ar fi cel mai dureros si asteptat (de catre diavol) lucru...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      nu e nevoie de menajamente in astfel de cazuri. Adevarul trebuie spus. Situatia e destul de critica. Ne vand ca pe niste obiecte. Cat vreti sa mai ignorati acese adevaruri ? Vreti sa va convingeti cum ne vor vinde catolicilor ? Vor incerca si asta si de nu ne vom trezi vor reusi

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Asa este, la erezii nu avem voie sa tacem!!! trebuie sa marturisim, si sa ne rugam.
        Sa ne ajute Dumnezeu sa ne mai gasim und duhovnic bun, si cu vointa noastra de a ramane in Hristos nadajduim ca o sa ne mantuim, indiferent cât de grea va fi viata pana la sfirsit, sau chiar sfarsitul insusi. Doamne tine si da-ne mai departe monahi, preoti si marturisitori dreptcrestini ptr. luminare si mantuire. M-a rog ptr. toti acestia!!!!

  29. Olga Marinescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, iartă-ne şi luminează-ne!
    Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi!
    Toţi Sfinţii, fiţi binecuvântaţi mereu în toţi şi în toate!

  30. Ion de la Chiuiesti

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Subscriu in totalitate. Slavit sa fie Domnul !

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt multi care au ochi si nu vad ,urechi si nu aud exact ca in vremea Mantuitorului trebuie multa rugaciune, smerenie si rabdare...Sa le dea Domnul intelepciune celor de sus sa ia hotararea ce-a buna in privinta poporului suntem oameni nu obiecte.. Avem suflet si libera alegere fie buna fie rea ,Mantuitorul nu a fortat pe nimeni sa-l urmeze ...De ce suntem fortati de cei de sus ...UE sa primim ce nu dorim ...Doamne dale minte...Amin..

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa il indrume spre pocainta. Daca ar constientiza Prea Fericirea sa ce bine placuta I-ar fi lui Hristos aceasta posibila moarte muceniceasca. Si ce cununa si-ar agonosi.

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma alatur si eu acestui apel , avand incredere ca se vor alatura toti adevaratii crestini.Dumnezeu sa ne ajute sa putem lupta impreuna , mai ales pentru copiii nostri.

  34. talcuireapocalipsa

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule Daniel (titulatura de Preafericit nu cred ca mai e cazul) sa vedem acum cum poti scoate camesa. Ar fi bine sa demisionezi impreuna cu tot sinudul tau. Sunteti lupi imbracati in piei de oi. Trebuie schimbata conducerea de la Patriarhie! Trebuie scuturati si conducerile de pe la manastiri ca sunt masoni printre ei. Sarpele oricat sa-l tai nu moare, numai daca-i dai in cap moare!

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Culoarea oranj este culoarea masoneriei din cate stiu. Revolutia masonica s-a infaptuit. Ori revolutie masonica fara masoni in toate functiile importante nu se poate. De aceea, trebuie si noi sa strangem randurile ca sa vedem ce e de facut, sa nu acceptam spalarea creierelor . Sa vedem clar cine este alaturi de noi si cine este impotriva noastra, a crestinilor. Caci exista ierarhi si preoti masoni, chiar un mare mason a recunoscut acest lucru intr-o emisiune televizata.

    Aceasta tacere a multor preoti e suspecta. Se datoreaza numai fricii sau exista masoni mai multi decat ne-am putea inchipui? Iar daca totul este atat de curat, ce cauta jandarmii in anumite biserici? Am aflat ca femei care au incercat sa ia atitudine impotriva cipurilor au fost luate de jandarmi.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne milueste,

    Este o foarte mare provocare pentru patriarhul nostru, dar ramane de vazut daca succesiunea apostolica il va face sa se asemene cu Sf. Ap. Petru care s-a lepadat de trei ori de Hristos si care in cele din urma a murit muceniceste.

    Cine poate sa aibe asemenea curaj in fata mortii decat cel care se numara cu martirii? Sa nu uitam fratilor ca si acest curaj este un dar de care se invrednicesc marturisitorii lui Hristos.
    Oare noi suntem la aceasta inaltime?

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    bina scris articolul "mana de credinciosi" ! ma alatur voua! Dumnezeu sa ne ajute!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OAMENI BUNI, NU VA SMINTITI ! DUMNEZEU ZICE : "EU NU DORESC MOARTEA PACATOSULUI, CI ASTEPT SA SE INTOARCA LA POCAINTA SI SA FIE VIU".
    NU TREBUIE SA CEREM MOARTEA NIMANUI, DECI NICI A PATRIARHULUI, NOI SUNTEM CRESTINI SI DUMNEZEU VA HOTARA CAND IL VA CHEMA PE PATRIARH LA EL. NOI TREBUIE SA NE RUGAM PENTRU EL , CA SA-I LUMINEZE DUMNEZEU MINTEA SI SUFLETUL SI SA SE INTOARCA LA HRISTOS. EU CRED CA AR FI BINE SA SE RETRAGA INTR-O MANASTIRE SI SA SE ROAGE SFANTULUI DUMNEZEU SI SA SE POCAIASCA SI SA FIE VIU, SI SA AJUNGEM CU TOTII IN RAI, ASA CUM BINE SPUNEA SFANTUL ILIE CLEOPA. AR FI FOARTE BINE CA PATRIARHUL ROMANIEI SA LASE LOCUL ALTUIA CARE CREDE CU ADEVARAT IN DUMNEZEU.

    .
    MA FRATILOR SI SURORILOR INTR'UN HRISTOS, NOI SUNTEM CRESTINI, REPET, NU TREBUIE SA CEREM MOARTEA NIMANUI. SA LUAM AMINTE !!!
    EU PERSONAL SUNT IMPOTRIVA ACTELOR DE IDENTITATE BIOMETRICE, IMPOTRIVA AVORTURILOR, IMPOTRIVA HOMOXESUALITATII, IMPOTRIVA EUTANASIEI, IMPOTRIVA PROSTITUTIEI, IMPOTRIVA INCESTULUI SI A ALTOR NENOROCIRI CARE S-AU ABATUT ASUPRA NEAMULUI ROMANESC, DAR DE AICI SI PANA A DORI MOARTEA CUIVA, ESTE DRUM LUNG....CE, CRESTINI SUNTEM NOI ? CE, SUNTEM, NOI CRESTINII,
    DUMNEZEU ? DACA AM AVUT FERICIREA SI ONOAREA SA CREDEM IN DUMNEZEU, NOI CRESTINII, TREBUIE
    SA NE COMPORTAM IN CONSECINTA SI SA NU VREM SA NE RAZBUNAM, SA-L LASAM PE BUNUL DUMNEZEU SA HOTARASCA .
    TREBUIE SA FIM UNITI, BINEANTELES, SA LUPTAM IMPOTRIVA NENEROCIRILOR ENUMARATE MAI SUS, SA IESIM IN STRADA SA MANIFESTAM IN FIECARE SAPATAMANA SI SA CEREM ANULAREA LEGILOR SATANICE, CARE NE OMOARA POPORUL. SA LUPTAM IMPOTRIVA ACESTOR RELE SI SA CEREM PATRIARHULUI SA IASA IN STRADA SI SA CEARA GUVERNULUI RESPECTAREA ACESTOR DREPTURI VITALE. DUMNEZEU ESTE CU NOI, DACA II RESPECTAM

    INTAIETATEA, SA AVEM GRIJA SA NU SE MANAIE PE NOI. EU SUNT GATA SA-MI DAU VIATA PENTRU HRISTOS, DAR NU VOI CERE NICIODATA MOARTEA UNEI FAPTURI CREATE TOT DE BUNUL DUMNEZEU.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Nimeni nu i-a cerut moartea expresa, ci i s-a dat un sfat ptr. mantuire.
      Ptr. a te dezice de masonerie, si a marturisi pe Iisus Hristos in ortodoxie, reprezinta ptr. masoni ca ti-ai semnat sentinta la moarte. Cei care se dezic de juramantul masoneriei, sunt la scurt timp lichidati cu arme biologice ( vezi evenimente anterioare). Dumnezeu sa-l ajute pe patriarhul Daniel, sa-l lumineze!
      Noi sa ne rugam, asa mai induplecand mila lui Dumnezeu ptr.noi.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa ne ajute Dumnezeu si sa nu ajungem sa ne lepadam, din pacate sunt inca crestini care se tem...de ce oare?, ma intreb , ca sa nu piarda ce...?ce poate fi mai de pret pe lumea asta decat insusi sufletul nostru.Nadajduim la Maica Domnului ca sa lumineze mintea si toate simturile acestui SINOD ATAT DE LAS si sa-si vina in simtiri.CU O MOARTE SUNTEM DATORI TOTI INSA DEPINDE CE FEL VA FI ACEASTA: SPRE VIATA VESNICA SAU SPRE MOARTE VESNICA. DOAMNE_AJUTA!!!!

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca o astfel de provocare pentru patriarh, nu este decat un argument in plus pentru cei care-l sustin, pentru a spune ca,cei care sunt impotriva actelor biometrice sunt niste extremisti etc. si astfel li se da apa la moara.

    Hristos ne-a invatat totusi ca cel care este fara de pacat sa arunce piatra. Si cine poate sa faca lucrul acesta?

    Eu cred totusi ca daca luptam sa luptam asa cum ne-a invatat Hristos, ca niste fii ai pacii si sa incercam mai intai sa ne desavarsim noi insine.

    Hristos nu ne provoaca ci ne lasa libertatea chiar daca prin pacate ne intoarcem impotriva Lui.

    Hristos ne invata sa iubim si nu numai ca ne invata dar chiar ne si porunceste. Asadar sa ne silim sa aducem mai multa iubire pe acast pamant si sa incercam sa ne asemanam lui Hristos.

  41. talcuireapocalipsa

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu vrea nimeni moarte patriarhului, ci doar asa putin schimbat. poate-i sta mai bine in loja masonilor, principiile lui se incadreaza mai bine acolo.

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru cei interesati de hotararea Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi, aveti mai jos un link de unde se poate descarca predica tinuta de PS Flavian Ilfoveanul referitor la actele biometrice, in urma sedintei care a avut loc la Mitropolia Slatioara
    http://www.2shared.com/file/5160309/46563078/11___Februarie_23_talcuire_a_hotararii_sinodale_referitor_la_cipuri.html

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frati crestini, Domnul sa ne binecuvanteze! Nu trebuie sa desnadajduim pentru ca impreuna cu Domnul nostru Iisus Hristos vom trece peste toate si vom invinge; doar EL a biruit lumea. Sa multumim tuturor celor ce s-au ridicat sa ne vesteasca si noua ca Timpul a sosit si sa ne rugam pentru ei si pentru copiii nostri. Doamne ajuta !

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma alatur si eu acestui indemn si rog pe Parintele CALCIU (care prin "milostenia acestui P.F. era cat-pe-ce sa nu isi primeasca ultima dorinta de dinaintea mutarii sfintiei sale intru Domnul nostru Iisus Hristos: aceea de a fi inmormantat la Man.Pentru Voda) sa il ocroteasca pe PF DANIEL spre luminarea mintii cu Lumina cea Dumnezeiasca a ADEVARULUI!

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute pe toti, mici si mari, sa- L marturisim!

  46. ANA MARIA DONEA

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne ajute!sa ne rugam ptr luminarea mintilor mai marii bisericilor si ai tarii, si sa nea dea Dumnezeu conducatori care sa ne duca la mantuire si nu la pierzanie.Ma alatur mesajului si imi plange si mie inima de mama indurerata cand vad ce vremuri se pregatesc copiilor nostri, si ca cei care ar trebiu sa ia masuri nu fac nimic ptr oprirea inrobirii noastre ci din contra sustin toate mizeriile care vin de la UE (de la cip, pana la homosexualitete si incest). Dumnezeu, Maica Domnului si toti sfinitii sa aiba mila de noi sa nu ne pierdem sufletele!Doamne ajuta!

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este adevarat oare zvonul cum ca Patriarhul ar fi mason? Ca daca asa stau lucrurile, ma indoiesc ca va asculta plangerea...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Zvonul ar putea fi putea fi infirmat in cazul unei deziceri publice fata de masonerie si anatemizarea ei ca factor de otravire a dreptei credinte si dusman al lui Hristos.

  48. eu, cel mai pacatos,petru borodi

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Coborat, prin cadere, venit-a Balaurul infricosand-u-i pe Fii lui Dumnezeu !

    Ridicatu-sa, cu apriga manie, Arhanghelul Mihael,intru a izbavi inturparile lui Dumnezeu, de ispita vicleana A Balaurului, si cu Voia Tatalui Lumilor, biruitu-la

    Alti balauri, s-au zamislit, din pacatele celor ce ascultau de Satana, si intru izbavire de acesti si de paacat, Intrupandu-se, pe Sine, prin Duhul Sau,, Nascut-a pe Mntuitor, prin Fecioara.Intru izbavire si iertare depacate.

    Insa cu vicleana impotrivire, intunecand mintile oamenilor, iar a purces Balaurul la a distuge omul si facutu-la, pe om, sa-l ucida pe Mantuitor, prin ratagnire.

    Ca semn de Iubire fata de om,Dumnezeu a Inviat pe Mantuitor si a Artand oamenilor Calea Vieti si ca cei ce o umbla nu vor cunoaste moartea si ca in ceruri vor salaslui .

    Venit-au prorocii minciunii, partasi lucrarii diavolesti, si s-au pornit cu goaznice loviri, sa spulbere din oameni iubiirea de Dumnezeu. Fara de mila, slujile rau-facatoare, inchinate Balaurului, au sfamant trupurile, Sfintilor Martiri, care ascultand Cuvintele Mantuitorului,nu s-au spaimantat de cei ce ucid tupuri, uitand ca nu au cum nimici SUFLETUL Dumnezeiesc, sunt zadarnici lucratori de rau.

    Cu si mai mare zbuciumare si viclenie, pornit-a Balaurul si ispitind viclenos, cu luciri si pofte, s-a pornit impotriva celoor ce ascultand de Sfintii Martiri si de Dreptii Parinti au intemeiat Crestinatatea.

    Mult a platit si plateste Balaurul, cel cumulte capete, si fara de ostoi si larg in a ademeni cu luciri trecatoare, omul, cu vartosenie impateste aur,ranguri arme si alte luciri tecatoare , slujilor sale.

    Asa cum in toete semintiile Crestinatatii , si in Neamul cresti-romanesc s-a pogorat Duhul Arangelului Mihail, si spada de lumina, cuvant si foc, a pus in mani vrednice, iar dansi, Har avand, au indemnatsi chemat oameni sa nu se lepede de Dumnezeu, ci potrivnici sa fie Satanei.

    Toate slujile Balaurului , si printre ei si prorocii mincinosi, cu indarjire si viclenie au lovit Crestinatatea si cu prcadere pe cei ce conduceau chemand la impotrivire, fata de Satana, pe oameni.

    Mari Proroci mincinosi s-au iscaunat prin viclenii in chiar varful Scarii, in Bisericile Crestinatatii, ca de acolo sa lucreze la daramare Biserici, si astfel(credeu ei) sa nimiceasca, Iubiria Neamului crestin-romanesc fata de Dumnezeu. Si au daramat mii de Biserici, inhaitandu-se cu dregatorii care si ei il serveau cu patima pe Satana.

    Iubirea omului, fata de Dumnezeu sa indarji insa, si cei multi au ramasc cu incrancenare Crestini, in sufletele lor, caci stiau ca suflet din Sufletul Dumnezeiesc,poarta in trupuri, si nu au putut astfle a fi biruiti de Prrocii Minciuni diavolesti, ci Invins-a Lumina, in sufletele lor pogorata din Cer.

    Trecuta multi Proroci mincinosi ai distrugeri , dar mereu si mai sus pus Mincinosi proroci aseaza Balaurul, in tonul minciunii , si iata ca astazi ,cu noi viclenii si cu impreuna lucrare cu dregatorii tarilor, vin iara a lovi Biserica lui Cristos crestina.

    Ridicati-va Domniile Voastre, Preoti cu Har, a Biserici ce in Crestinatate traieste, si Pastoriti in Numele lui Dumnezeu si cu Icoana Cruci, Crucea izbavirii stati si Cuvantati oamenilor, ca sa ispitele Balaurului sa nu poata lucra impotriva Crestinatati.

    VA SPUN, sa nu spuneti ca nu vi s-a spus, desi spus este prin insasi CRUCE, icoana care o vedeti si de care va slujiti, intru indestularea voastra, ca nu turma nestiutoare, sarmana si slaba va sta in fata Judecatii, cand Tatal Ceresc, va Binevoi a o face . Caci voi, nu harnici lucratori, veti fi judecat, iar Turma, in fapt Biserica sufleteasca a Crestinatatii, apartinatoare lui Cristos, va avea parte de Mare Aparare. Caci insusi Domnul o va apara, acuzandu-va pe voi, lenesi lucratori si partasi Balaurului.

    Si nu uit sa va spun voua, celor ce sunteti cardasi Balaurului , ca nu ma sfiesc a va spala picioarele, si trupul si fata, insa numai voi , prin aleasa lucrare si nu slujind Satanei , va puteti inalta , spalandu-va prin fapte, sufletul vostru ce prea este pus in a-l sluji pe Necurat

    prea pacatosul si nevolnicul de a ridica ohii catre Icoana lui Dumnezeu, Crucea ,
    va rog nu va mai pangariti sufletul, si nu duceti la perzanie Neamul crestin-romanesc

    petru borodi/Cluj

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vor veni vremuri atat de grele incat toti oameni se vor trezi/prin mila lui Dumnezeu si cu rugaciunile martirilor nostri/problema este daca patriarhul se va trezi cu o ora mai devreme ca sa fie mai bine pt toti.

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul sa-i dea indreptare si putere multa, Fericitului nostru Patriarh Daniel, ca in viitorul cel mai apropiat, sa ne dea exemplu personal, si nu prin purtator de cuvant, de mucenicie si nu de lepadare! Amin.

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui DUMNEZEU miluiestema pe mine pacatosu, pe familia mea, pe mai marii biserici noastre Ortodoxe si pe toti ierarhii, pe conducatori nostri, pe dusmani nostri, pe toti cei carora le-am gresit cu cuvantul, cu lucru sau cu gandul, pe toti crestinii si pe toata lumea ta si ne mantuieste pe noi.
    Peasfanta Nascatoare de Dumnezeu Maica cea buna a Bunului Imparat, du rugaciunea noastra Fiului tau si Dumnezeului nostru si roaga-L sa mantuiasca pentru tine sufletele noastre.
    Rugati-va pentru noi, Sfintilor Apostoli si toti sfintii, ca sa ne izbavim din primejdii si din necazuri.

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa-mi fie cu iertare, dar parerea mea e ca banatenii, fiind oameni absolut deosebiti, stau bine oriunde, numai in fruntea ortodoxiei nu. O fi Banatul " fruncea" in toate, dar in pastrarea si marturisirea dreptei credinte, fac confuzii nepermise( vezi cazul Corneanu si nu numai). Pana acum n-am auzit decat vocea patriarhala a parintelui Iustin, aceasta icoana a muceniciei a neamului nostru . Privindu-l si ascultandu-l nu poti sa nu te gandesti,ce barbati A AVUT acest neam ! Barbati care ne scriu istoria cu sangele lor!.Lectie de demnitate si verticalitate crestin ortodoxa, pur sange romanesc .Sunt haine grele pe care "barbatii " timpului prezent nu au curajul sa le mai imbrace.
    O fila de istorie romaneasca :parintele Iustin, parintele Arsenie si parintele Bartolomeu... Domnul sa-i binecuvanteze!

  53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Axa,
    Sunt si MULTI "banateni" iubitori de Ortodoxie...!
    Intr-una din zilele trecute un om pe care il cunosc personal, a facut pe "misionarul" pe la unele Biserici din Timisoara, si a impartit APELUL la Rugaciune (preluat de acest site...) pentru "pomenirea" senatorilor (...apelul care a fost facut pentru ziua de 16 martie, "zi" in care ordonanta cu pasapoartele totusi a TRECUT de senat )...Si-a scos omul acasa niste copii la imprimanta dupa acest apel si si-a pus pe inima sa le arate unor preoti din Timisoara ca sa ii indemne sa se roage pentru senatori, ca sa "respinga" Ordononata cu pasapoartele electronice...

    Omul acesta a mers la cateva Biserici din Timisoara, si a lasat (inclusiv la cetdrala) o copie xerox dupa acest apel. La sfarsitul "periplului" sau...a ajuns la o bisericuta mica, intr-o zona periferica a orasului, unde tocmai se pregatea sa plece preotul acasa, caci terminase vecernia, si credinciosii sai plecasera la casele lor. "Misionarul" nostru...I-a dat si acestui preot un exemplar xerox dupa "Apelul" la rugaciune, initiat de ..."Apologeticum"! Preotul, dupa ce l-a primit, parea si nu prea parea miscat si impresionat de "apel", dar nu parea nici nu se arata a fi contra acestei initiative duhovnicesti. Numai ca, la cateva zile dupa ce l-a vizitat "misionarul"...preotul a spus intr-o discutie privata catre o persoana cunoscuta : "AR TREBUI SA IESIM CU TOTII IN STRADA... "! Iata cat de mult l-a put "MOTIVA" un singur astfel de demers duhovnicesc...

    Un exemplu de "Ierarh"... banatean iubitor de Ortodoxie, este Episcopul Caransebesului LUCIAN.., iar preoti de parohie iubitori de Ortodoxie din BANAT sunt multi, tare multi, si unii chiar se gandesc cum sa se uneasca si cum sa se organizeze ca toti sa aiba o SINGURA VOCE armonioasa de APARARE si MASRTURISIRE a Ortodoxiei!

    Se implineste iarasi zicala care spune ca "acolo unde s-a inmultit pacatul s-a inmultit si HARUL"...!
    Nu este exclus (si asta ar fi una din cele mai frumoase "surprize duhovnicesti"...), ca asa cum din Eparhia Banatului a plecat anul trecut "sminteala" IPS N. Corneanu, care a tulburat toata tara, tot asa, din Eparhia Banatului sa plece o INITIATIVA plina de curaj si MARTURISIRE a unor Preot inimosi si curajosi, care iarasi sa ...uimeasca si cuprinda tara...si sa fie un exemplu de indrazneala si pentru preotii din alte eparhii...!

    Ma rog...nu sunt prooroc...ci un amarat de pamantean...si graiesc si eu vrute si nevrute...

    Dumnezeului nostru, SLAVA PENTRU TOATE!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Sa dea Dumnezeu sa ne unim toti, nu numai Banatul ! Doamne strange-ne pe noi in jurul tau!!!

  54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cititi aici, pozitia ferma a IPS Mitropolitul Nicolae al Ardealului, si a Sf Sinod in urma prezentarii sale a lucrarii, in anul 1937 impotriva masoneriei, cand lojele masonice romanesti, intelegand grava eroare in care se afla s-au autodizolvat! Azi cine mai ia o asemenea atitudine? Azi se lauda la televizor ca sunt masoni, de parca ar fi un titlu de glorie, nestiind cui slujesc....

    http://logos.md/2007/08/11/studiu-asupra-francmasoneriei/

  55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Scuzati de intarziere:P. Dar as dori, totusi sa va puneti niste intrebari, chiar sa postati lucrul asta cu intrebari pe site pentru oameni.

    Daca actele electronice considera lepadarea de Dumnezeu(insusi nu este implantul). Inseamna ca NOI TOTI, da, TOTI, nu exista unu care sa NU se fii lepadat de Hristos.
    TOTI SUNTEM NISTE APOSTATI. Da, Cititi in continuare va rog.

    Sa ma exprim cu niste cuvinte cat mai clare.
    De cand s-a introdus CPN'ul, in fiecare tara. (E un numar, In Biblie, in Apocalipsa scrie de un numar!) de atunci toti suntem "lepadati" ca doar avem" un numar".. nu?
    Un creditcard, card bancar, card de fidelitate la un magazin.. Orice card electronic ar insemna lepadare daca are numele nostru pe el.. NU?

    Folosind calculatorul ar insemna lepadare, ca totusi, avem un contract, la care sunt niste numere legate de acesc calculator(multi nu stiu dar IP'ul este deobicei schimbator, MAC-ul este un numar identic unic al fiecarui calculator chiar numele media access control.. zice totul.)

    Exemple ar mai fii, sute de exemple. Ne lepadam de Hristos fara sa ne dam seama!

    Fiti atenti va rog.
    DOAR FAPTUL CÃ AM CUMPARAT CEVA DE LA MAGAZIN CU UN COD DE BARE ESTE LEPADARE(?!?) Oare am ajuns sa exageram in halul asta sau adevarul nu este altul decat acesta spus?

    In Biblie scrie clar: cand fiecare va avea semnul pe mana dreapta sau pe frunte! Dar daca o lom spre interpretari, ne-am lepadat de Hristos cu toti de mult timp de cand folosim mobilul(stiut cã, cartela SmartCard = numar)

    Mai tot...

    Doamne ajuta, in rest sunt deacord cu restu ce este scris in acest articol si in majoritatea care le-am citit.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Normal ca nu reprezinta pecetea finala acestea, insa sunt pasi care duc catre aceasta. Sunt caderi ce duc la lepadare.... din cadere in cadere, vrajmasul va incerca sa ne faca sa consideram si pecetea ca nefiin periculoasa sau ca fiind foarte necesara pentru a mai putea trai. Deci, atentie ca nu cumva lepadarea noastra sa constituie chiar acceptarea unui act cu cip, deoarece restul nu vom fi capabili sa mai refuzam....pentru ca asta e masura noastra. Dar sa ne ascultam mai marii duhovnici.

  56. petru borodi/Cluj

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ei, fartatii Ingerului Cazut, mai bine decat mine pacatosul inteleg Cuvantul :
    ""Nu va temeti de cei ce ucid trupul iar mai apoi nu au ce face cu Sufletul""
    In chiar aceasta cunoastere azi , ca niciodata candva, cu harnica ne-iubire de Suflet si Om , indreapta armele lor perfide si cu viclenie-si regatesc distrugrea Sufletului care in Om salaslueste !
    Nici ocenul si nici universul nu-i facut di una si singur bucata ! Ocanu-i alcatut dinpicatra de apa pusa una alaturea de alta universul di firmiuri de Tarna ce se impreuna-i facut gigantic .
    Tot asa nici raul nu-i un singur corp ci din faramele rafacerilor adunate se intruneste groznicia sa ! Asa cum picatura cu picatura se tocmeste adunanduse oceanul tot asa picatura cu picatura farama de rau se impreuna in a distruge Sufletul !1
    Sigur nu de sfarsitul pe care il pregateste groznicia ingerului casut( prin oamenii) , NIMICIREA TOTALA A SUFLETULUI, este a ne feri, ci de acolo din acest viclean si arogant sfarsit(Distrugerea Sufletului) numai BUNUL DUMNEZEU Usor Poate Voind ane Invia !
    Lupta Omului Iubitor de Sufletul Dumnezeesc in el ( omul) salasluit prin Intrupare doar impotriva picaturii este a se zbuciuma/stradui cu harnicie si smerenie( smerenie, Fata numai de Dumnezeu si Semeni si nu de Rauvoitorul/Satana/Cazut) Omul ! Ci trebuie a se impotrivii, fiecarei picatura
    distrugatore de Suflet intru a nu se propasii Distrugatorul si faptele sale viclene in lucrarea-i plina de Ura fata de Lucrarea Dumnezeiasca care-i Omul, Fiu a lui Dumnezeu !
    Cat de usor este sa inlaturi un strop de apa sau rau dar cat de imposibil este a inlatura( a te impotrivi ) un ocean, da adunat picatura cu picatura, tot pe atat de imposibil, Omului, ii este in a lupta cu Grozavia groaznica a oceanului de ura si rau-facere Diavoleasca !
    Nu vad alminteri cum este a nu primii distrugerea Sufletului, daca picatura cu picatura Indiavolirea este admisa si nu-i spulberata inainte de a salaslui in Noi si a se face OCEANUL DE SCALDA POFTIT/PLACUT/IUBIT/DORIT SATANEI!!!
    Ganditi Oameni la fiecare strop satanic, caci el munceste in a distruge SUFLETUL , viclean hranidu-va trupul cu pacatele poftite ce-s anume alcatuite a fi ademenitore voua
    Sunt pacatos , ci stiu ca gresesc si gresesc in cunostiinta de cauza
    deci is mult pacatos
    eu petru borodi/Cluj
    P.S Caut a-mi rascumpara multele pacate, intru care-mi cer dreapta rasplata de la El, care-I Dreptatea insusi, de aceia macar va spun, eu cu Sufletul indurerat de pacate, FERITIVA DE ORICARE PICATURA DIAVOLEASCA !!

  57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu nu cred nici o secunda ca v-a renunta la masonerie...e prea mult bagat in chestia asta..dar mai grav e ca sustine ecumenismul...atunci sa stiti ca este anatematizat acest Daniel de cele 7 soboare ecumenice,"in anatema se intra automat"( Arsenie Papacioc ) acesta si Iustin Parvu + Adrian Fageteanu atat mai avem..Bartolomeu s-a dus la Domnul..curand daca Iisus nu v-a ridica alt arhiereu drept credincios toata Romania v-a fi devorata de ecumenism si sectari, Domnul sa aiba mila de noi

  58. petru borodi/Cluj

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daca-s multi masonii, pe mine pe Domniile Voastre cine ma si va opreste sa fiti Fice/Fii ai Neamului crestin-romanesc si sa=i dobandim biruind noi ?!
    Nicidecum Adevarul ce-i Dumnezeire ci minciuna si ispita ce-i Satana!
    Nici io nu-s decat un pacatos, insa minte si io precum si Domniile Voastre vad ca avem . Doara stim a cugeta si-n a scrie ravase pe internet , nu-i asa ca nu suntem lipsiti de minte , pai de ce nu alegem Bunele de rele ( intreb iarasi)
    Avem Cale, vedem Crucea Jertfei, ne inchinam la Ea si oare nu stim ce-i de faptuit sau bicisnic sunt io singur !? Asa sa fie !?
    Daca ei , masonii, asa nascocesc si hotarasc insa asa si fac apoi io si Domniile Voastre de ce un ne inchinam si alte cai pasim ?!
    s-au legat satana de Frumosul Parinte Iustin, noi ne-am asezat oare pavaza langa Preadreptul Crucii ,sau am plecat capul sa nu pierdem vo picatura de sange sau sa fim si noi lovitii !
    Da ce or facut Domniile Lor Fii si Ficele Neamului crestin-romanesc de-si permit masonii sa0i huleasca ?
    Ian sa vedem :

    In Fata lui Dumnezeu cine oare poate sau va incerca sa calce Adevarul in picioare , oare care diavol sau indiavolit, cand Adevarul este Lege Dumneziasca !!?

    "Poate sa ne barfeasca/batjocoreasca/nedreptateasca sau si ucida lumea celor cazuti langa Satana, cand de partea noastra, a Legionarilor, STA Marturisirea Jertfelnica intru Cruce si Neamul romanesc!
    Bucurati-va atunci cand veti fi prigoniti ca iubiti pe Tatal vostru Celest si Neamul vostru ce-i Dumnezeirea de El Binevoita voua!
    Loviti fiind pentru iubirea voastra statornica si neprecupetita veti aduce Sfintire Neamului vostru, iar stropi vostri de sange impreuna scalda-se-va in Oceanul Jertfei care-i din Patimile Fiului Dumnezeesc!
    Doar Cainii si Iudele isi targuesc/vand Sufletul si Iubirea, ci targuesc si vand himera ca pe cestea nu le au decat ura !
    Voi : nu ati vandut Crezamantul ci-l Iubiti; nu ati precupetit iubirea ci v-ati Jertfit; nu ati vrut ura ci Pacea; nu ati ridicat sabia decat intru apararea Adevarului si a Crucii si ca sa nu lasati pe indiavoliti sa zdruncine Fiinta Neamului vostru ! Si stiti doara ca nu pentru aur si paine va prigonesc sau/si ucid ci pentru Iubirea voastra de Adevar, Cruce si Neam!"

    Drept este Dumnezeu si Mana Sa nu o va departa de Iubitorii de Adevar si Pacea !!!

    Deci ce alte onoruri este sa asteptam ?? Ce poate a ne da pizmataretii, si mai ales asupritorii, fara de Dumnezeu a acestei lumi ce-s robi ai Satanei, decat a ne ajuta prin marsavia diavoleasca a lor sa avem Onoarea dreptului legitim de a ne Jertfi intru Simtamintele si Crezul Sufletului nostru ce Stie : Ci cu Noi este Dumnezeu, Neamul si Glia Strabuna si noi in Fata lor ne Plecam !!

    Doamne Dumnezeule Da noua putere sa ascultam Voia Ta si iarta-ne ca indraznim sa ne aparam de cei si cele Satanice !!!
    petru borodi/Cluj
    P.S. " Crestin cu Iubire de Cruce si-Neam Legionari, daca asa vom trai Neamul crestin-romanesc va fi Vesnic ci de la Inviere nu va lipsii, fiind Pilda altor Semintii, mai ales celor trufase deci fara de Smerenie !!"

  59. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ajută!. Iaca, tot mai sunt pravoslavnici. Și încă vii !! 🙂 Și Dumnezeu e tot cu noi. Dragi Frați întru credința sfântă ortodoxă, mă „adun” și eu în această mână de credincioși și semnez cu tot sufletul meu pentru Mântuitorul nostru Iisus Hristos.
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătoasa. Amin.

  1. Pingback: Preafericite Patriarh, purtaţi-vă crucea! « BISERICA „SECRETĂ“

  2. Pingback: Provocarea cea bună: Patriarhul faţă-n faţă cu Ortodoxia « Popas Alternativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*