VIDEO | Emisiunea “Adevar sau baliverne” din 13.03.2009 (Antena2)

[vodpod id=ExternalVideo.796483&w=425&h=350&fv=]

Deputatul Matei Bratianu: PF Daniel nu poate decide pentru mine. Am dreptul la alegere. Eu aleg fara cip biometric. Voi cere oficial Guvernului Boc blocarea Pasapoartelor Biometrice pana la realizarea unui dezbateri nationale. Nu vreau sa fiu urmarit. Am refuzat si sa primesc salariul pe card. Sunt lucruri care tin de intimitatea mea. Nu poti sa spui ca in Romania sunt 21 de milioane de infractori ca sa fim cu totii amprentati.

Senatorul Dan Sova: Am fost impresionati de numarul urias de e-mail-uri pe care le-am primit de la oameni ingrijorati inainte de vot! M-a deranjat la dezbaterile de la Comisia Juridica absenta fisei financiare a proiectului. Care sunt cheltuielile de la bugetul de stat? Am aflat ca peste jumatate de miliard de euro! Ca senator al Romaniei nu pot sa inteleg de ce ne grabim sa introducem aceste pasapoarte, mai ales cand populatia – e foarte clar – nu le vrea. Eu personal nu cred ca aceast proiect va primi luni 69 de voturi, cat este necesar pentru o lege organica.

Remus Brihac, Predania: Nu cred ca suntem sau trebuie sa fim considerati o natiune “second hand”!

9 Comments

  1. uite ca printreconducatorii nostri sunt oameni mai cu frica de Dumnezeu decat ierarhii

  2. ma bucur ca exista senatori care au frica lui Dumnezeu si tin cont si de parerile poporului.ar fi pacat ca o tara mica dar frumoasa ca ROMANIA ,sa se lase influentata de UE si de altii.de ce nu i lasam pe altii sa adopte sistemul asta biometric ,si daca e bine,o sa avem timp sa l adoptam si noi.

  3. Sa dea Dumnezeu sa le lumineze mintea la senatorii romani care reprezinta poporul roman si sa nu se votez legea actelor biometrice!

  4. Avem conducatorii pe care-i meritam.Pentru necredinta si numarul mare de avorturi Dumnezeu ne pedepseste,negresit.Traim Apocalipsa!!!

  5. Va rog, poate puteti reface adresa de la film sau poate il puneti pe google. Raspunsul de pe siteul viddler.com este:
    “Video not found! Unfortunately, we can’t find this video! Either it has been deleted, or it never existed in the first place.”
    Multumim. Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 Comments