Campania ANTI-CIPARE : Conferinta mare la Bucuresti. Delimitari de gruparile neortodoxe

Luni, 25 mai 2009 la UNIVERSITATEA BUCURESTI, în Aula Mare a Facultatii de Drept, Bd Mihail Kogalniceanu 36-46 va avea loc conferinta :

Fericiti cei prigoniti – martiri ai temnitelor comuniste

Dictatura Biometrica – cipul controlului total

La aceasta conferinta va fi lansata si cartea “DICTATURA BIOMETRICA”, dupa ce ieri, duminica-24 mai a fost lansata la Brasov. Va prezentam mai jos un mesaj scurt, extras din cuvantul ierom. Ioan Sismanian din aceasta conferinta. Mesajul este foarte important pentru desfasurarea fara compromis a campaniei ANTI-CIP.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SGJQP3VrxWQ]

Acesta este adevarul dureros, caci sunt multi dusmani ce vor sa denatureze lupta si jertfa unor oameni, ce nu vor sa-si piarda mantuirea. Sa ne delimitam clar de orice alta grupare neortodoxa, fie ea catolica, protestanta, yoghina etc., caci acestea au rolul de a slabi rezistenta ortodoxa. Unii ca acestia pot fi alaturi de noi, doar in cazul lepadarii de erezia si dezmatul in care traiesc si revenirea la Biserica lui Hristos, cea ortodoxa.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tURFY2r0k4I]

Imagini si transmisiune audio LIVE, AICI.

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar alaturi de masonul Gelu Voican Voiculescu se poate lupta?

  2. Cezar-Alexandru Machidon

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da,asa este. DAR,aceasta problema este una sociala,al intregii societati romanesti,nu doar a ortodocsilor.Eu sincer m-as bucura sa vad atitudini anti si din partea sectantilor(desi nu cred asa ceva) sau al altor organizatii necrestine.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi pare rau ca romanii isi dau libertatile pentru cativa gologani si confortul zilei d maina. Oameni buni Ignoranta Ucide!!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    stie cineva o cale prin care mi-as putea obtine un permis auto fara cod de bare?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunteti nebuni, sa vedem cati ortodocsi or sa se uneasca pentru asa ceva...ca si pana acum, nu va mai lasati orbiti de mandria asta prosteasca, trebuie sa fie o actiune de mare amploare indiferent de religie, clase sociale, rasa...
    NU mai fiti asa plini de ,,ravna'' ca stricati tot..
    Apologeticum, insistand pe ideea ta cu delimitarile si asmd. nu pot sa cred decat ca se vrea esecul acestei campanii, om fi noi o tara crestina , dar mai mult cu numele, uite cati oameni avem pe strazi , uite cate problme sunt si cate inimi impietrite...sa insisti in chestia asta cu religia e..,sinucidere curata, doar daca vrei sa sabotezi campania:)

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Am precizat ca trebuie ca ortodocsii sa nu faca nici o alianta cu neortodocsii. Ceilalti sunt liberi sa se manifeste cum doresc, dar daca vor cu adevarat sa lupte deplin, si anume si cu duhurile rele, trebuie sa se lepede de invatatura gresita in care se gasesc si sa imbratiseze credinta ortodoxa. Cred ca nu necesita mai multe explicatii... cine trebuia sa inteleaga, s-a convins de la inceput.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dumnezeu este unul singur , duh sfant este unul singur , isus cristos de asemenea a fost unul singur , asa ca incercati sa intelegeti ca dincolo de eticheta pe care si-o pune omul este ceva care conteaza cu adevarat : o inima curata si o credinta vie . deci nu incercati sa indepartati pe nici un credincios interesat in a lupta impotriva chestiunilor diabolice care ne sunt pregatite , este nevoie de cati mai multi oameni hotarati pentru a se reusi stoparea acestora . nu abandonati sub nici un chip aceasta lupta chiar daca multi o sa va ridiculizeze , sa va jigneasca , etc .

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mi-as dori f mult sa se tina astfel de conferinte si in constanta. pe noi parca ne-a uitat toata lumea. va rog mult, faceti tot posibilul sa veniti si aici, pe locurile sf apostol Andrei.multumesc!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos s-a inaltat ! Dragii mei, va fac un anunt foarte important, am aflat de la unul din organizatorii campaniei anti-cip : DUMINICA 31 MAI, ORA 13.OO VA FI MITING MARE ANTI-CIP IN FATA GUVERNULUI, LA PIATA VICTORIEI. Va rog sa veniti cat mai multi si cautati sa aduceti si pe altii. De lupta noastrta depinde libertatea sau inrobirea poporului roman ! DOAMNE AL PUTERILOR FII CU NOI !

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ioanquixote
    Hristos S-a Inaltat!
    "Miroase" a ecumenism ceea ce spui tu.Dumnezeu este unul singur ,dar multi s-au abatut de la dreapta Invatatura.Inima "curata " nu poti s-o ai decat in ortodoxie. Altfel esti un "ego", care te evaluezi singur , esti mandru si te supraevaluezi.Eticheta sectantilor si a celor care s-au desprins din Biserica primara nu mai este "Hristos".Sfintii Parinti sunt reperul.

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » De la sfintii inchisorilor la propagandele uraciunii si criza sociala (Noutati 25-26 mai 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*