Dupa actele cu cip, vor urma implanturile cu cip ce contin otrava: o doza de cianura

cip implantUn savant saudit (arab) a încercat să-şi patenteze în Germania cipul inventat de el, cu ajutorul căruia organele statului ar putea, conform declaraţiilor acestuia, să urmărească mişcările angajaţilor străini şi a „elementelor nedorite”.

Esenţa invenţiei constă în următoarele: cipul minuscul se inserează sub piele cu ajutorul unei injecţii. Sistemul global de sateliţi urmăreşte locul aflării omului cip-uit, spre exemplu, a unui lucrător străin sau a unui „terorist periculos”.

„Modelul B” al sistemului propus presupune şi inserarea sub piele a unei capsule minuscule cu cianură, care poate fi activată de la distanţă oricînd statul va considera de cuviinţă.

Cererea de înregistrare a patentei a fost depusă la Agenţia de patente a statului german în octombrie 2007. Patenta, în concordanţă cu legislaţia germană cu privire la dreptul de autor, a fost publicată peste 18 luni în baza de patente.

Autorităţile germane au respins însă înregistrarea oficială a patentei, motivînd acest pas prin aceea că aceasta „încalcă normele etice”…

Sursa: hitech.newsru.com

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ypft-vy4ETU]

sursa : https://hristofor.wordpress.com

46 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am intelege mai multe daca filmul ar fi in limba romana! Daca mincati produse cu codul de bare si cu Euri,va imbolnaviti de tot felul de boli... acestea schimba comportamentul si gindirea . Daca acceptam acte cu 666 si ...Cip-uri ne facem pasaport pentru iad,pierdem MINTUIREA ! Inarmati-va cu post cit mai aspru si multa infrinare si de la celelalte lucruri lumesti! Toate rautatile vor veni ca sa se implineasca Scriptura! Sa ne pregatim cit mai avem timp.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu nu-s de acord ca daca-ti pui cipul pierzi mantuirea. Iarasi nu cred ca cipul va avea cianura sau omul poate fi controlat cu ajutorul lui. Singurul motiv al cipului este LOCALIZAREA pe glob. Ia ganditi-va daca vreun nebun imparat roman putea localiza toti crestinii. Ii extermina. Ca asa au declarat multi cezari, ca doresc sa nimiceasca pe toti crestinii. Azi nu mai era crestinism. Si asta se si vrea, exterminarea. Iarasi nu cred ca va fi prigoana, in sensul de tortura. Adevarata lepadare este atunci cand antihristul va sedea pe tron, proclamandu-se dumnezeu si toti vor fi obligati sa se inchine. Cine nu va vrea pur si simplu va fi ucis pe loc, fara nici o tortura. Aici recititi si profetia Sf Ioan de Kronstad. Un tanar este dus in fata antihristului si refuza sa se inchine si este pur si simplu decapitat fara nici un comentariu. Si apoi multi altii. Prigoana va fi ca nu vei mai avea ce manca ce bea loc de munca etc.
    Ca sa sustin punctul de vedere cu LOCALIZAREA pun si o mica povestire. Sfantul Grigorie (nu stiu care din ei, dar pot verifica) l-a intrebat pe diavol: Voi de ce va temeti cel mai mult? si diavolul a zis: ne temem de ceea ce mancati. Adica Trupul lui Hristos. Deci mi-este clar ca asta se vrea. Sa nu mai existe crestinism, sa nu se mai faca Sf Jertfa. De ce credeti ca nu se lasa lucrurile la nivel de card de identitate cu cip? Pai cardul il arunci pur si simplu si ti-au pierdut urma. Scrie in revista Atitudini ca cipul asta este migrator, adica il bagi in mana si se misca prin corp in mod natural, odata cu miscarea muschilor, sangelui... Deci nici pomeneala sa ti-l mai scoti.
    Toate astea cu controlul mintii, cu cianura sunt basme.Ma tem ca chiar dracul intretine aceste barfe si chiar se bucura daca le urmam. Singurul scop este sa fim localizati si ucisi. De ce? Ca sa nu se mai faca sfanta Jertfa.Fac o paranteza. De ce credeti ca in Romania nu au fost aparitii de OZN-uri? Parca s-a zis la un moment dat ceva, dar nu prea cred... Prin america si alte tari abunda cazurile de ozn-uri. Dracul se teme sa vina la noi. Sunt cateva sute de manastiri care fac sf Jertfa in fiecare zi.
    Apropo de post aspru parca spunea Grigorie sinaitul: Ca a vazut acest dusman (trupul) infranat si varsand samanta, si a vazut un trup satul avand lucrarea mintii. Deci alta este lucrarea pe care trebuie s-o faca lumea. Lucrarea mintii. Sa ne ajute Dumnezeu

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si inca un aspect. Nu ne pierdem mantuirea ca primim cipul, ci ne pierdem mantuirea pentru ca practic, neputinciosi fiind, fara nici o lucrare bineplacuta lui Dumnezeu si cu gramezi de pacate, ne dam singuri in mana antihristului, si acolo ne vom lepada sigur. Din acest motiv putem spune ca primirea cipului este pierderea mantuirii. Sf Porfirie parca zice ca el poate sa-i puna 6 6 6 6 6 pe tot corpul ca nu-i pasa. Pentru un sf ca Porfirie chiar primirea cipului n-ar fi fost nimic. Si sfantul Petru s-a lepadat, dar a fost iertat. Si apoi toata viata s-a pocait. Si daca ne inchinam antihristului , tot mai putem fi iertati. Dar nu cred ca va mai ramane timp pentru asta. Se pare ca dupa alegerea antihristului va mai dura 7 ani. Dar fara biserica, unde ne spovedim? unde ne impartasim? cine ne mai dezleaga de pacate?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Citatul "oare cand va veni Fiul Omului pe pamant, va mai gasi credinta pe pamant?" cred ca ne divulga exact planul aceste de localizare si exterminare.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Versiunea cu cianura este momentan doar o obtiune (cu aplicatie viitoare inevitabila, initial in cazuri"speciale"). Deocamdata se incepe cu buletinele cu cip (nu ma intereseaza pasapoartele). Acest buletin va fi folosit in scurt timp ca mijloc de identificare universal si vor fi implementate sisteme de acces, case de marcat, bancomate, taxatoare ITB (CFR, metrou) etc. bazate pe acest mijloc de identificare in legatura cu sisteme de calcul si baze de date regionale legate la randul lor la un supercomputer central. Reteaua va functiona foarte probabil asemanator internetului. Imediat dupa aceea se vor elimina toate mijloacele traditionale de autentificare si de efectuare a tranzactiilor de orice fel (inclusiv banii). In momentul cand toate activitatile umane vor depinde de acest cip din documente se va pune problema "strategica" a furtului acestuia (prin care titularul isi pierde toate bunurile materiale, identitatea, posibilitatile de a desfasura orice fel de activitate sociala, comerciala, inclusiv accesul in propria locuinta sau deplasarea cu mijloacele de transport...). Ca "REZOLVARE" a acestei probleme se va sugera ca implantul este singura solutie. Cei mai multi vor accepta cel putin pentru a-si proteja conturile (si proprietatile) la care nu mai au alta cale de acces.
    Si iata-va cu semnul fiarei.
    DACA NE OPUNEM BULETINELOR CU CIP NE OPUNEM DEZVOLTARII INFRASTRUCTURII DIABOLICE (case de marcat, bancomate, taxatoare, reteaua informatica a fiarei, etc) CARE FACE POSIBILA MARCAREA LA SCARA UNIVERSALA CU SEMNUL FIAREI.
    IN FELUL ACESTA PUTEM AMANA CEL PUTIN IN TARA NOASTRA ACEASTA MARCARE CARE ORICUM VA FI INEVITABILA PE PLAN MONDIAL.
    Sa ne ajute Dumnezeu.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As vrea sa stiu pana la ce data se strang semnaturile pt a putea cere referendum. Eu vin in Romania in iulie si aduc semnaturi de la romanii de aici. multumesc.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      semnaturile se vor strange pana se va atinge cifra de 500. 000 pe baza noilor tabele.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prin acest cip, nu numai ca te poate localiza, dar si iti poate controla si mintea pe baza semnalelor electrice emise de creier cu o intensitate de pana la 2 mA exista un studiu in stiinta foarte bine elaborat, poate am sa-l gasesc si sa-l postez. Aici este intelepciunea daca iti controleaza mintea te mai poti inchina lui D-zeu sau devii eugenie, adica te supui creatorului cip-ului ... nu o sa mai gandim liber asta e cert (control al conceptiei).

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este un dezastru pentru crestinism, acest cip la cunostintele pe care le am impune controlul total, adica te supui creatorului cipului (guvernul mondial)si nu poti sa fii si cu Dumnezeu. Mai nou se cerceteaza (cei drept pe animale) control asupra miscarilor (motorii), nu numai al mintii (control al conceptiei), evident totul se bazeaza pe impulsuri sau semnale electrice de mica intensitate

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar daca sunt pagan, ideea in sine este diabolica si nu o pot accepta, sa nu mai pot gandi liber, sa nu mai existe viata privata.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu uitam ca parintele Porfirie a trait in mijlocul lumii in ultima parte a vietii si se poate sa fi suferit oarece influente... Iar parintele Paisie Aghioritul si Sfantul Lavrentie de Cernigov, care au dus o viata mai retrasa, au prezentat pecetluirea oamenilor ca fiind un pericol pentru mantuirea lor.

    Iar Apocalipsa, capitolele XIII-XIV-XV n-o poate nimeni interpreta in maniera proprie. Acolo se vorbeste clar de UN NUMAR AL CARUI SEMN ESTE 666. CNP este un numar, iar 666 identificabil este un semn al acestuia. Sa nu mai cautam explicatii dupa placul nostru in aceasta problema, in defavoarea mantuirii noastre si a aproapelui.

    Chiar si ateii pot fi deranjati de acest sistem de urmarire, caci nu este deloc comod sa te stii urmarit 24 de ore din 24. De aceea, ar putea sa ni se alature. Dar pentru noi, crestinii, acest avertisment biblic este in legatura directa cu mantuirea, cel putin asa rezulta din textul Apocalipsei.

    Cat despre microcipurile cu cianura, acestea pot fi respinse formal si administrate ulterior ,,cui trebuie''.

    Nu mai este timp de pierdut.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Agerstress, ai perfecta dreptate, dar cum sa-i lamurim pe ceilalti ?
    Florine, sa nu te amagesti ca nu ti-ai vandut sufletul in clipa cand ai primit actele biometrice. Este lepadare, o arata mai multi parinti si cuviosi : Duhul Sfant s-a departat de tine deja din clipa in care te-ai indreptat spre circa de politie respectiva. Dar, sunt convinsa ca Dumnezeu ii va primi din nou la sanul Sau pe cei care vor arunca aceste acte blestemate si vor iesi din SISTEMUL ANTIHRISTIC. Probabil ca in marea Lui mila le va mai da o sansa celor care vor plange cu amar, ca si sfantul Petru. Noi, insa ,sa respingem din start inselaciunea satanei si sa ne luptam pe viata si pe moarte contra cipului. ! Parintele Porfirie s-a inselat in aceasta privinta si Par. CLeopa de asemenea, dar Dumnezeu a ingaduit acest lucru pt. a ne determina pe noi, cei slabi si plini de patimi ,sa facem mai multa osteneala pt. a discerne intre bine si rau. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti !

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si daca se voteaza actele biometrice,ce masuri luati?As dori sa stiu daca exista cineva care sa mearga la manastire sau la locuri retrase ca sa ne putem apropia de Hristos curatindu-ne de patimi.E greu singur! Daca as mai afla un barbat care ar vrea sa urmeze calea aceasta m-as bucura si as vrea sa intru in legatura cu el.Sunt vremuri grele trebuie sa ne cunoastem si sa ne sprijinim,cei care vrem sa mergem pana la capat pentru Hristos.Eu cred capana in 2010 vom avea pasapoarte(cine va dori sa ea bineinteles).Refuzand actele ne va fi greu sa facem fata in lume,asa ca refuzand actele astea nu vom mai exista,ca persoane sociale ca sa zic asa. .Ai nevoie de ele la serviciu,la o multime de lucruri.Deci va trebui sa faci o alegere clara.Nu putem decat sa amanam data cand vor fi obligatorii actele.Si avem o credinta foarte slaba spre deloc.Deci daca cineva are ganduri de apropiere de Hristos rog sa lase un mesaj,vom fi pusi cat de curand in situatia de a alege si tare mi-e ca o sa ne sucim cat parem noi de luptatori anticip cand o sa vin trai greu si prigoana impotriva crestinilor.Dumnezeu sa ne miluiasca!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marian, ai drptate, cati vom fi dispusi sa luam calea cea stramta ?

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astazi am trait cea mai urata zi din viata mea de enoriasa. Parohul ,la predica a inceput sa apere cipurile si globalizarea. Am plecat plangand din biserica pt. ca nimeni n-a sarit sa-l intrerupa, iar eu daca as fi facut-o, desigur m-ar fi luat mcu totii drept nebuna si as fi compromis cauza. Trebuie sa facem ceva sa-i oprim pe ticalosi. Doamne ajuta !

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ai dreptate Marian, trebuie sa ne pregatim sa ne lepadam de viata usoara de la oras si sa traim la munte asa cum spune Sfantul Efrem Sirul:. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.
    Daca vrei sa discutam, ma gasesti la mesaje private pe :
    http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1326&page=66
    sub numele de Iustin 32

  16. orthodoxword

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Florin, iti recomand sa mai te informezei o leaca, pana sa fii asa sigur de tine... iertari! Vezi "Ortodoxia si Religia Viitorului de Ieromonah Pr Serafim Rose cu toate comentariile de la sfarsit ale pr Damaschin despre globalizare s.a, apoi "Staretii deapre vremurile de pe urma", Sf Man Petru-Voda si "Profetii Crestine pt vremea de acum"-Ed Cartea Ortodoxa (o a daoua biblie pt vremurile noastre).
    Ca ortodocsi, daca iti pasa, trebuie sa gandim in duhul parintilor si nu dupa mintea noastra Ar fii chiar culmea ca 500 de sfinti parinti in ultima carte pe care ti-am recomandat-o sa fi gresit si numai tu sa spui adevarul. Mai gandeste...

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    FLORIN gresesti in ce priveste mantuirea. Cineva care si-a luat cip nu s-a mai putut impartasi. O sa vedem mai multe de genul asta cat de curand. Nu putem sluji la doi domni!

    CIP-ul nu-l putem primi! Asta trebuie sa ne fie clar la orice crestin ortodox care crede in Dumnezeu!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Azi am avut bucuria sa aud un preot in timpul Sfintei Liturghii rugandu-se pt guvernantii nostri sa ii lumineze Dumnezeu sa apere tara noastra si Biserica de actiunea masonilor.Iata ca se poate ;sunt preoti care au curaj de marturisire in fata oamenilor si a lui Dumnezeu.Cred ca mai sunt si altii.Fac apel la aceia care citesc aceste randuri sa nu le fie frica.Sa marturisesca pt ca Mantuitorul a spus ca, v-a marturisi in fata Tatalui despre ei.Toti suntem datori cu o moarte.Toti vom ajunge la judecata.Se spune ca acei cestini care au fost eliberati din inchisori de catre Sf. Imparat Constantin, erau suparati ca nu vor mai fi martiri.Iata ce mult il iubeu pe Hristos.Oare mai suntem noi urmasii lor?Sa ne intarim in credinta si in fapte sa fim exemple si pentru altii.
    Cred ca va incepe vremea muceniciei.Acum putem lua cununa.Nu ca extremisti,ci smeriti,rabdatori si cand Hristos ne-o va cere ,sa avem curajul sa marturisim.Nu noi hotaram ci Hristos .Sa ne supunem vointei Lui si nu pornirilor noastre, ca sa nu cadem in ispita.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt.admistrator. Câte semnături sunt până în prezent?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      cu noul model de tabel sunt stranse sub 100.000, vorbind din cele stranse la Petru Voda.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cum dau de tine marian!?!?

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dureros ce ne asteapta dar si imbucurator. Nu mai avem noi taria sfintilor mucenici, ce-i drept, dar asta nu inseamna ca Bunul Dumnezeu nu se gandeste si la noi, cei de azi.
    Cei care sustin "cip-ul", prefer sa cred ca o fac din naivitate, nu inteleg adevaratul mobil al duhului lumii. Noi toti suntem partasi, in mica sau mare masura, de tot ce se intampla azi. Aici as vrea sa spun de aceasta "era tehnologica" prin care se va crea arma perfecta in mana ultimului/celui din urma care va fi adevaratul antihrist.
    Cu totii eram infierbantati acum 10-15 ani cand "noile produse electronice" impanzeau pietele romanesti, de la tv-uri, cd playere pana la PC-uri. "Primul val tehnologic" l-am sustinut cu toata forta, toti. Ne-am umplut casele de aparaturi care ne "fac mai usoara viata" si ne prezinta o perspectiva de "neinlocuit". Acesta a fost primul castig al tehnologiei asupra omului si anume, implantarea in mentalul colectiv ca dezvoltarea tehnologica reprezinta viitorul intregii omeniri, este "noua suflare" a lumii. AM inghitit cu totii asta.
    "Al doilea val tehnologic" nu a venit decat in scopul inrobirii si mai crunte asupra omului, a.i. viziunea tehnologica devenea acum in mentalul omului modern, o "DOGMA", si anume - a contrazice ceva din domeniul tehnologic este echivalent cu o "blasfemie" ( ai curaj sa zici ceva de "samsung, ", panasonic" , "adidas" , etc.. in presa locala? ..). Aceasta faza deja a trasat o linie clara a viitorului in care omul nu va mai putea sa fie independent tehnologic.
    Dezvoltarea "celor doua valuri tehnologice" nu a facut decat sa produca bani si timp consumat pt. "cercetari si dezvoltari" in domenii vaste. Astfel, setea consumatorului pt. "electronice" a crescut, impunand un ritm alert de aparitie al "inventiilor" ( deja in ultimii ani in domeniul IT-ului inventiile se succed cu o viteza ametitoare), a.i. trecerea catre noile generatii de "cip-uri" care vor face interconectarea cu sistemele biologice, se vede doar la cativa pasi de vreme in fata.
    Noi, prin setea noastra nebuneasca de tehnologizare a vietii personale am pus "paie pe foc", ajutand la dezvoltarile tehnologice din ultimele 2 decenii.
    Odata creat "mediul tehnologic perfect", va veni si "omul" care va folosi in scopuri personale toata aceasta "caracatita tehnologica". Este doar o chestiune de timp.
    Multi dintre noi suntem depasiti de "perspectiva tehnologica", iar parintii si duhovnicii mai batrani chiar nu inteleg acest ritm diabolic de crestere tehnologica prin care se poate ajunge la un control uman total. De fapt, ii inteleg, ca DUmnezeu nu ii lasa sa isi murdareasca facultatile rationale ale sufletului cu astfel de "cunostinte tehnologice". SI totusi, unel din ele EXISTA, iar altele VOR EXISTA intr-un timp mai scurt sau mai lung.
    Ex. Discovery Channel a prezentat un documentar (il am in colectie proprie) in care un doctor savant a reusit sa isi implanteze un "microcip" lui si sotiei sale. Fiecare din ei suferea de cate o "fobie". Sotia era arahnofoba (fobie la paianjeni) iar el avea probleme cu inaltimile. "Microcip-urile" implantate nu numai ca alungau aceasta stare (practic o inhibau la nivel electric) ci comunicau intre ele prin intermediul satelitului transmitand celeilate persoane starea de "fobie" in momentul aparitiei ei.
    Va dati seama? NU numai ca citea "starile emotionale si fiziologice" dar si inducea in trup aceste stari. Si totul era pus pe o reusita de 100%, cu aroma si garantie "Discovery Ch.".
    Intr-adevar, s-a ajuns prea departe. Poate ca suntem coplesiti si nu en vine sa credem, dar un sistem de asemenea anvergura, in fata unui "om" cu pretentii personale, e o adevarata crima asupra umanitatii.
    Doamne ajuta..

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In America sunt aproximativ 5000 de oameni au primit cip-ul pentru localizare , control (al conceptiei), este folosit in scop medical si exista riscul imbolnavirii cu cancer, de ce? contine Li (litiu) sau cianura de litiu, nu e de mirare.

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mike:Mysteryous_Mind id-ul meu de mess

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si dupa aia mai vedem noi,da macar asa ca mijloc de comunicare provizoriu

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Credinţa e un risc al raţiunii; Dar nicidecum o anulare ci dimpotrivă, o iluminare a ei. E o absorbire a sufletului într-un dincolo al lumii acesteia, în modul divin al existenţei. Credinţa are revelaţia cu care omul credinţei nu se tocmeşte. Credinţa este un risc: împotriva raţiunii, împotriva vieţii, împotriva limitelor omeneşti, câteodată şi împotriva normalului. De aceea, sfinţii se şi fereau de a face minuni, deşi doar în multe cazuri era doar dovada iubirii de oameni şi alinarea suferinţei omeneşti. Este un factor de purificare." (Ieromonah Arsenie BOCA) MINUNAT!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Cata
    acest cip nu inglobeaza suficienta tehnologie pentru a controla creierul iar puterea lui de emisie este infima si direct dependenta de puterea sursei de energie care il alimenteaza. Ori, cea mai avansata sursa de energie daca este miniaturizata la dimensiunile care ii permit a fi inglobata in capsula acestui cip nu poate genera decat o cantitate de energie f.f. mica. Cipul in sine este putin mai mult decat o eticheta electronica (o memorie si cateva circuite auxiliare care fac posibila citirea acesteia, inclusiv o mica antena). Practic este ceva mai handicapat decat cipul unui calculator de buzunar din anii '80. Atuul lui este insa miniaturizarea. O capsula de dimensiunea unei boabe de orez contine cipul propriuzis, sursa de energie si antena. Aceasta capsula mai poate contine (obtional) si cateva nanodispozitive (asa le place savantilor sa le spuna) pe baza de quart sau alte cristale piezoelectrice, care pot sparge o membrana subtire de sticla atunci cand le este aplicata o tensiune de catre cip, la o comanda din exterior. Dincolo de membrana de sticla poate fi stocata o doza de cianura sau venin foarte puternic. Pentru asta exista tehnologie destul de diversa si fara a fi prea complexa. Monstruozitatea sistemului se va afla in exteriorul omului, in toata infrastructura de care vorbeam mai sus, infrastructura care nu poate functiona daca populatia nu are cip. Pentru a o pune la punct autoritatile au nevoie sa va "bage pe gat" buletinul cu cip pentru inceput. Etapele catre marea dictatura mondiala se succed exact ca la jocul de sah.
    Primele mutari ale adversarului vi se vor parea absolut inofensive dar pe masura ce "jocul" avanseaza veti vedea ca nici una nu era intamplatoare ci urmarea un scop precis.
    De o parte a mesei se afla elitele care si-au vandut sufletul, elite care au o strategie foarte bine pusa la punct, elite avand cunostinte profunde despre psihologia umana si psihologia "maselor" (nu strica sa studiati si voi toate acestea) - de cealalta parte suntem noi, adevarat, multi dar dezorganizati si in general fara pregatire individuala deosebita. Pe cei credinciosi dintre noi ne tine doar credinta si rugaciunea, pe cei necredinciosi nici macar atat.
    Daca noi avem o problema profunda de constiinta religioasa fata de acest cip, ateii ar trebui sa se gandeasca macar la perspectiva celei mai odioase dictaturi din cate a cunoscut omenirea in toata istoria ei. Veti deveni sclavi, (holocaustul vi se va parea un vis frumos) veti fi batjocoriti si umiliti in toate modurile imaginabile si chiar peste imaginatia voastra iar daca vreunul va comenta ceva va fi identificat si eliminat cu o viteza fantastica. Si toate acestea vi se vor face pentru ca sunteti facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu (indiferent de credinta voastra) iar fiara uraste de moarte in voi aceasta asemanare chiar daca ii veti fi supusi.
    Trebuie sa insistam in post si rugaciune pentru a ramane in legatura stransa cu Dumnezeu si sa ne opunem cu orice pret instalarii acestei monstruozitati pe pamantul romanesc.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aurora si Marian, Am un prieten care acum 9 ani citind o carticica Pecetea fiarei a hotarit intii sa caute sa manince si sa bea produse fara codul de bare,apoi treptat nu s-a mai putut ,ca nu mai gaseau nici produse vrac necodate. Atunci s-a hotarit sa vinda apartamentul si tot ce mai avea si s-a decis sa se mute la tara.Nici eu, nici alti prieteni nu l-am crezut si nu l-am luat in serios...era un NOE...de care toti rideam de el! .Dar el si-a vazut de drumul lui....iar noi... credeam ca Apocalipsa este ceva de vremuri indepartate,ca nu apucam noi acele timpuri! Acum ne dam seama ca pregatirea lui nu a fost zadarnica! Azi. incercam si noi sa ne pregatim cum mai putem fiecare, dar, adevarata proba de crestin a fiecaruia este cind NU LUAM aceste acte:card,pasaport,carnetul de sanatate si de sofer,legitimatii si cel mai important CARTEA DE IDENTITATE ! Fiecare sa se gindeasca si sa stea acolo unde poate trai fara aceste documente! Si cu siguranta si acestea vor fi posibile pina la un moment dat.Probabil cine va ajunge acei ani grei ....NUMAI MILA ,AJUTORUL SI PUTEREA LUI DUMNEZEU ii v-a indruma incotro sa o ia! Acestea sint doar pregatiri lumesti care si cu putina buna vointa de la noi de a-l urma pe Dumnezeu putem primi ajutorul Lui! Iar in ultimii ani nu putem primi ajutorul lui Dumnezeu decit cu o pregatire duhovniceasca pe masura luptei fiecaruia,adica rugaciunea si un post cit mai aspru ,care cu siguranta va fi PIINE si APA !(care nu va lipsi de la cei care ma vor urma -asa ne asigura Mintuitorul !).Avem exemple destule ,toti sf.parinti asa au trait,asa au biruit pe vrajmasii lui Hristos! Ce frumos exemplu avem de la sf.Maria Egipteanca....47 de ani de pustie... fara casa,fara mincare(decit piine si apa), s-a spovedit si s-a impartasit inainte de a se duce la Domnul! Mi-a placut interviul Dnei Aspazia Otel Petrescu despre aceste acte biometrice si cipuri care spune la fel ca si duhovnicul nostru ca Apocalipsa este criptica,este simbolica! La inceput va fi mucenicia fara de singe adica,lipsurile de toate felurile,banii,confortul vietii, lipsa prietenilor si a rudelor,denigrarea etc.,bolile greu de suportat fara asigurarea medicala si altele.Sint multe de spus.... uniii vor fi inchisi, altii in spitalele de nebuni,altii vor fi folositi poate cobai la experimente,altii in pustie,altii infometati, si unii vor primi si mucenicia de singe in ultimii ani! De aceea este nevoie de acest POST.pentru a primi TARIA CREDINTEI SI A MARTURISIRII LUI HRISTOS si AZI si MIINE! Acestea erau armele Sintilor Parinti....altfel vom fi precum Goliat ! As vrea sa va scriu si ceva foarte important ,mai ales pentru cei care mai au indoieli in privinta acestor acte si a acestei peceti. In cartea Sfirsitul omului- de Monahul Zosima Pascal Prodromitul ,la pagina 102 scrie foarte clar care este intelesul pecetii 666=TE lepezi de Facatorul cerului si al pamintului,te lepezi de Sfintul Botez,te lepezi de a sluji lui Hristos si te faci rob al satanei:te lepezi de imparatia cerurilor si iubesti muncile cele vesnice;te lepezi de Sfinta Cruce si primesti pecetea lui.Aceasta este lepadarea de Hristos si acceptul botezului satanei! Fiecare alegem.. de acum am inceput sa alegem intr-un fel sau altul!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !!!!!

    Dragii mei,

    Este limpede pentru mine ca acceptarea actelor de identitate cu cip iseamna lepadarea de Hristos. De ce oare ?! Pai iata de ce ! Persoana care detine un act de identitate cu cip nu mai are controlul asupra propriei sale identitati. Adica nu mai este liber sa fie rob al lui Dumnezeu ! Este rob altcuiva...Actul de identitate cu cip este lucrarea satanei. Acceptind lucrarea satanei in mod automat inseamna anularea Sfintului Botez ortodox in care am spus : "MA LEPAD DE SATANA SI DE TOATA LUCRAREA LUI ! AMIN ! MA LEPAD DE SATANA SI MA UNESC CU HRISTOS ! AMIN !"
    Deci nu poti ramine cu Hristos daca nu te lepezi de lucrarea satanei. E limpede ca lumina zilei. Fereasca Dumnezeu ! Parintele Iustin Pirvu are perfecta dreptate. Eu cred ca Duhul Sfint vorbeste prin gura parintelui. Trebie dragii mei, a ne pregatim a iesi afara dn societate, a trai undeva izolati. La munte, in pustiu, nu stiu. Oriunde numai sa putem trai in rugaciune si in afara dependentei de banci, carduri, documente cu cip. In afara dependentei de diavol ! Sa traim in natura, simplitate, post si rugaciune continua, credinta adinca ! Sa traim in dependenta totala de Dumnezeu ! Sa traim despatimirea ! Diavolul tot prin patimile noastre incearca sa ne faca robi ! Dumnezeu este pretutindeni ! Traind credinta vom reusi sa-L primim pe Hristos in inimile noastre ! Si atunci viata aceasta va pierde insemnatatea si scopul ei lumesc ! Vom trai pentru Dumnezeu ! Vom intelege cit de adinca trebuie sa fie Dragostea noastra pentru fiecare suflet ! Vom intelege ce Mila adinca trebuie sa avem pentru sufltele chinuite de diavol ! Adica pentru cei care ne vor cauta sa ne omoare...
    BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA ! AMIN !

    Mircea, un pacatos ortodox

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    orthodoxword, orthodoxword,aurora : Eu am citit toate cartile pe care mi le recomanzi. Poate doar sa le recitesc. Imi inchipui ca le-am inteles destul de bine. Eu nu am recomandat nimanui sa-si puna cip.De altfel eu nu voi accepta asa ceva nici macar pe permis de conducere. Cand imi expira actualul permis, renunt la masina. Sper ca acest gand sa-l pot pune si in practica cand va fi momentul, Dumnezeu sa ma ajute. Spuneam doar ca nici in Apocalipsa nu se leaga numarul fiarei de actul mantuirii. In apocalipsa doar se leaga acest numar de actul de a vinde si cumpara si se mai precizeaza locul unde va fi plasat aces cip, pe frunte sau mana dreapta.

    "16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
    17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei."

    Eu altceva spuneam. Practic cine-si va pune asa ceva pe el de buna voie, in primul rand este un om necredincios, pentru ca nu ia in seama avertismentul Apocalipsei. In al doilea rand, se spune in citatul dat ca cu sila vor primi acest semn, ca spune vor fi siliti. Adica persoanele vor fi imobilizate si li se va introduce acel obiect fortat. Pai ne mai pierdem astfel mantuirea? Stiti ca erau mucenici carora li se baga cu forta jertfe in gura si nu-si pierdeau mantuirea, ba dimpotriva.
    In al treilea rand cum putem spune ca sfantul Porfirie a gresit? Asta-i kiar o porcarie.
    Si in ultimul rand concluzia la care am ajuns nu este rodul cartilor citite.
    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @florin
      mai citeste si capitolul 14 din Apocalipsa si ai sa vezi chinurile carei asteapta pe cei ce accepta semnul fiarei. Deci nu minimaliza doar la problema de a vinde si a cumpara.

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu treaba cu cianura continui sa nu fiu de acord. Daca deranjezi, nu-i mai bun glontul? Si e si mai ieftin.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    9. Si al treilea inger a venit dupa ei, strigand cu glas puternic: Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui,
    10. Va bea si el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.

    Admin asta e citatul?

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tocmai asta afirm si eu, ca nu poti sa accepti acest cip si sa nu te inchini fiarei. Practic de dai singur in mana antihristului, acceptand cipul, pentru ca te vor localiza. Dar vezi cum zice pedeapsa este pentru cei care in primul rand se inchina fiarei si pe locul doi accepta aceste semn.
    Cumva dintai te inchini fiarei si dupa primesti semnul ei. Dar lucrurile nu-s echivalente. Altfel nu ar fi puse amble lucruri. Pentru ca poti sa primesti semnul (Doamne fereste) dar sa nu apuci zilele in care vei fi pus sa te inchini fiarei. Si in tot acel rastimp sa te spovedesti si sa te impartasesti. Un astfel de om se mantuieste sau este lepadat?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Si mai departe :
      11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
      Acceptarea cipului inseamna inrobirea fata de fiara. Devenind rob, te inchini fortat fiarei. Iar fiara este sistemul antihristic.

  33. prenumele numele

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, surorilor! Prin miscarea maini, capului.. corpului se alimenteaza electric cipul. chestia cu ceasul, lanterna care se alimenteaza datorita miscarii e veche. Proful meu de biologie din liceu se plangea cam in anul 1990 ca i-au furat inventia cu controlul omului prin electrod in cap. Sa nu fim comozi si nici lenesi (letargia cea perfida) lenesul mai mult alearga! Chestia e ca sa nu ne lasam legati ci sa ne aparam libertatea. paradox va spun ca daca e sa fim legati de ceva este incingerea cu rugaciunea cu Domnul Dumnezeu! Sa ne fereasca Dumnezeu cu sfintii Sai de draci, de oameni galcevitori, de lucrarile necuviincioase si de razboiul cel dintre noi! Amin!

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum se poate organiza o conferinta cu Danion Vasile?Cum il putem contacta?Va rog sa-mi spuneti, caci noi cei din jud. Constanta dorim o intalnire cu dumnealui si cu alti teologi si nu numai, pentru problema cipurilor.Multumesc anticipat!

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, sa nu ma intelegeti gresit, sunt o luptatoare infocata contra cipului, dar am vrut sa spun ca cei care poate din nestiinta au acceptat docum entele biometrice - ma refer la cei care traiesc in strainatate sau la multi naivi de pe la noi care le vor accepta initial si apoi se vor dezice de ele, adica se vor lipsi practic de identitatea lor - cred ca Dumnezeu va primi pocainta lor, atata timp cat nu au primit pecetea pe trupul lor. Ar fi, dupa mine, sansa talharului de pe cruce, dar e mai bine sa nu stam in baza ei, ci sa luptam ACUM pt a nu plange mai tarziu cand totul va fi pierdut. Cred ca trebuie sa fim totusi mai flexibili cu cei inca indecisi, nelamuriti pt. ca daca ii spui unui om care a primit cipul in Canada ca nu mai are sanse de mantuire, il impingi la deznadejde si poate face vreu gest necugetat. Scria acum cativa ani in presa despre o tanara careia duhovnicul i-a spus la spovedanie ca pacatele ei nu pot fi iertate in vecii vecilor si amarata s-a sinucis. Pe Anca din Canada, care a primit aceste acte blestemate, am sfatuit-o sa renunte la ele si la toate avantajele de acolo si sa se intoarca definitiv in tara, schimbandu-si radical viata, adica pocainta si zdrobire de inima. Sper ca m-am facut inteleasa. Dumnezeu sa ne ajute in lupta care ne asteapta ! P.S. In ceea ce ma priveste, sunt hotarata sa resping orice forma de acte biometrice.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prin actualele cip-uri introduse in pasapoarte, permise si urmeaza cartile de sanatate si respectiv cartile de identitate se poate realiza un control prin intermediul telefonului mobil, la 40 cm de respectivul act (evident cu telefonul la ureche).

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Aurora (dansul luminii polare... un nume frumos)
    Ai perfecta dreptate si ai facut foarte bine cu sfatul pe care l-ai dat Ancai. Actul cu cip inca nu este semnul fiarei primit pe frunte sau pe mana dreapta, dar este foarte periculos acest sistem. Sunt electronist de profesie si stiu foarte bine cat de avantajos ar fi sa te poti autentifica de la o distanta relativa cu o cartela de mici dimensiuni, sa-ti poti face platile prin intermediul acesteia, sa-ti descui usile la care ai acces cu aceasta, etc... etc... dar acest sistem nu va fi implementat pentru binele si comoditatea noastra, uitati-va si voi cine conduce lumea aceasta si cum...
    In plus, daca iti fura cineva acel document...
    Un alt aspect este faptul ca nu stim ce eticheta informatica va fi asociata identitatii noastre in acel cip (acolo poate fi scris de exemplu "X-ulescu, sclavul lui satana" iar tu nu vei sti niciodata deoarece nu ai acces la acea informatie; in memoria cipului poate fi stocata aproape orice informatie, sau poate fi modificata fara stirea ta oricand).
    Iar lucrul cel mai grav este puterea data prin intermediul acestui sistem fiarei asupra tuturor celor facuti "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu", pentru ca in Dumnezeu vrea sa loveasca vrasmasul, direct sau indirect. IATA DE CE ACCEPTAREA ACESTUI SISTEM NU ESTE DOAR TRADARE DE SINE CI SI TRADARE FATA DE DUMNEZEU.
    Luati cunostinta de ceea ce se intampla, poaciti-va daca ati grasit si feriti-va de a comite aceasta tradare.
    Dumnezeu sa fie cu voi!

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Erata la comentariul meu anterior:
    am vrut sa spun la final ...pocaiti-va daca ati gresit...
    Scuze, graba...

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @agerstress Dar de ce consideri ca este avantajos sa te autentifici peste tot cu cip-ul? Nu vad nici un alt avantaj decit acela ca promoveaza lenea. Nu imi plac nici macar hotelurile la care se intra in camera cu card magnetic sau de alt tip ci le prefer pe cele mai amarite de maxim 2 stele si nemodernizate, hoteluri la care se folosesc inca chei clasice. De ce ar trebui sa stie camerista si recpetia hotelului cind sint eu in camera cind sint la piscina etc etc? Pina si televiziunea digitala interactiva mai acum citiva ani cind citeam despre ea imi parea ceva de viitor, adica platesti doar pentru emisiunile pe care le vezi, dar la urma urmei ce drept are operatorul sa stie ce urmaresc eu la TV? As putea sa mai dau mii de astfel de exemple tehnologice dar realitatea e ca nu am privit niciodata "revolutia digitala" cu ochi buni. Pur si simplu instinctul imi spunea ca ceva nu e OK in acesta schimbare totala a tehnologiei de la analogic la digital. Niciodata nu mi-au placut sitemele prin care as putea fi urmarit dar de trezit cu adevarat m-am trezit abia de curind si am putut vedea cit de monstruoasa este aceasta conspiratie.

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor ,eu sunt un om scarbos in fata LUI DUMNEZEU,si o spun din toata inima ,dar cu o indraznire fara de osanda din partea DOMNULUI vreau sa va spun ca aveti dreptate sa nu primim cipul dar cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem este sa ne iubim aproapele iar asta consta in faptul ,ca orice fapta svarsim sa nu cumva sa il facem pe fratele nostru sa cada adica sa pacatuiasca .Asta ne-a spus domnul sa ne iubim aproapele ca pe noi insine ,deci daca tu nu vrei sa cazi in focul cel de veci cu atat mai mult sa doresti ca fratele tau sa nu cada. Eu nu fac acest lucru ,dar o sa incerc cat pot .Asa sa-mi ajute Dumnezeu

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FELURITE AMENINTARI (Noutati 20-21 mai 2009)

  2. Pingback: Top Posts « WordPress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*