(NU) VOTATI PE VANZATORII TARII ! SPUNETI NU DESFRANATEI EUROPA !!!

1_EuroVoting

SANCTIONATI PRIN VOTUL LOR LA ALEGERILE EURO-PARLAMENTARE de duminica viitoare (7 iunie 2009) pe actualii politicieni romani vicleni si corupti, sustinatori ai sclaviei RFID.

Mesajul nostru pentru electorat este SA SANCTIONAM POLITICIENII MERGAND CU TOTII LA VOT, DAR ANULAND VOTUL! In acest mod, alegerile nu vor mai putea fi fraudate prea usor, iar numarul mare de voturi anulate va demonstra – nu dezinteresul romanilor fata de soarta tarii si a Europei (cum ar putea fi interpretat absenteismul masiv de la vot) – ci refuzul de a alege politicieni ce nu ne reprezinta interesele.

ANULAREA VOTULUI SE POATE FACE STAMPILAND DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT. Pentru ca mesajul nostru sa fie si mai clar, indemnam pe toata lumea ca, pe langa stampilarea multipla, sa scrie pe buletinul de vot cu pixul: REFUZ CIPUL, REFUZ DICTATURA!

O astfel de atitudine, de a ne prezenta la urne si de a anula votul, va fi si un semnal dat politicienilor, iar daca numarul de voturi anulate il va depasi pe cele valide, atunci va fi clar pentru intreaga lume ca cei ce vor fi totusi alesi in urma acestui scrutin NU REPREZINTA CU ADEVARAT ROMANIA!

Un astfel de vot ANULAT va fi privit si ca o pregatire a noastra, a tuturor, CA O REPETITIE GENERALA pentru referendumul pe problema cipurilor, care va fi cerut presedintelui Traian Basescu, cand se vor finaliza de adunat semnaturile necesare initierii referendumului.

44 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU DATI CREDIT LACHEILOR UE ! NU VOTATI CANDIDATII PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ! ABSOLUT NICIUNUL NU ESTE CRESTIN, CI TOTI SUNT PROFIARA UE, SUNT ADEPTI AI CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI, SUNT SUSTINATORI AI ACTELOR CU CIP ELECTRONIC SI VOR VOTA SI PENTRU INSEMNAREA OAMENILOR CU SEMNUL FIAREI ! SUNT MAI PRESUS DE LEGE SI VOTEAZA TOT FELUL DE LEGI ANTICRESTINE ! NU VOTATI SLUGILE SATANEI !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor !!! Sa facem un apel catre toti oamenii de buna credinta, care poate nu au internet ,sa mergem cu totii la vot si sa-i ,,executam''!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Maine, duminica 31 mai ,ora 13.00 MITING ANTI CIP , in Piata Victoriei , la GUVERN . VENITI CU TOTII 1 LASATI COMODITATEA !

  4. remus-emilian

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu ce ne ajuta la mantuire acestea? cum?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aceasta metoda de protest este o gresala fatala.
    Voturile nule vor fi inlocuite foarte usor cu voturi valide (se va face "la mica intelegere" intre partide tinand cont ca miza europarlamentarelor nu este chiar atat de mare).
    Ma tem ca este o incercare de manipulare pentru a se obtine o prezenta masiva la vot. La umbra acestei prezente masive se va putea cu usurinta falsifica rezultatul alegerilor. Prezenta la vot este exact ceea ce au nevoie. Votul fiind secret nu va sti nimeni inafara de organizatorii alegerilor 🙂 cate voturi au fost de fapt nule si ce scria pe ele.
    Mult mai eficient si mai graitor este absenteismul.
    Absenta la vot va reflecta foarte clar refuzul romanilor fata de dictatura europeana si fata de toate atacurile la adresa valorilor religioase, morale si sociale promovate (”recomandate”… la imperativ) de catre babiloniada europeana (poate ati auzit despre legea big brother; despre promovarea casatoriilor homosexuale; despre intentiile de schimbare a calendarului religios; despre ecumenism si multe altele).

    Sunt categoric impotriva cipului dar va rog sa fiti intelepti si sa nu va lasati inselati. Nu le dati apa la moara cu europarlamentarele lor.

    Cand se va organiza un referendum impotriva cipului situatia va fi cu totul si cu totul diferita deoarece acest cip va fi insasi subiectul referendumului iar monitorizarea votului se va face direct pe acest subiect.

  6. marius liviu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    V-ATI GANDIT LA CIP SI LA SODOMEI DAR ATI UITAT DE UNGURI. CITITI DECLARATIA LUI BELA DE LA BUDAPESTA DE ZILELE TRECUTE - MIZEAZA PE ABSENTEISMUL ROMANILOR CA SA IASA UNGURIICA EUROPARLAMENTARI DE...ROMANIA!!! MAI ZICE TALHARUL SI CA VOR SA OBTINA AUTONOMIA ADICA INDEPENDENTA TRANSILVANIEI CA AGARENII IN KOSOVO. ASA CA EU SI FAMILIA MEA IL VOTAM PE VADIM SI PE ZAPACITUL DE BECALI CARE IESE CU ICOANA MAICII DOMNULUI PE STRADA SI SUNT SI ROMANI DE-AI NOSTRI! VOI CE ZICETI?

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    iertati-ma, mi se pare un demers stupid.
    finalitatea lui morala o fi superba, dar cea practica lipseste cu desavarsire.
    si dati-mi voie sa pun intrebarea pe care o pun tuturor celor superscarbiti de politica si politicieni (nu ca eu m-as inneca de prea multa dragoste):
    "daca ei sunt atat de vicleni si corupti de ce nu te-apuci TU sa faci politica, la modul sincer si corect ?"

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    apropo,oricat incercati nu puteti impiedica implinirea cuvintelor din Sf.Scriptura.ce este scris oricum se va intampla,chiar daca mazgaliti niste buletine de vot,fapt ce mi se pare de ras

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trimiteti si sms-uri la cunscuti, ca accesul este mai larg decat la internet.
    Eu am trimis urmatorul text prin sms.

    Boicotati alegerile europarlamentare de pe 7 iunie stampiland de mai multe ori buletinul de vot, ori scrieti pe ele JOS MAFIA POLITICA, REFUZ CIPUL BIOMETRIC, spuneti NU casatoriilor homosexuale, NU desfranatei Europa. etc. Daca absentam le stampileaza ei cum vor. Dati mai departe! Doamne ajuta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Voi sunteti de'a dreptul seriosi cand postati aceste 'stiri'?/

  11. http://morfoze.wordpress.com/

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu vă lăsaţi seduşi de desfrânata Babilonului !!!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La vot trebuie sa mergem cu totii pentru a impiedica ungurii sa ne reprezinte in parlamentul european si pentru a trimite acolo oameni care se vor opune din rasputeri ca Romania sa nu fie batjocorita prin impunerea unor reglementari care desfiinteaza traditiile noastre,legalizeaza homosexualitatea,distrug industria si agricultura,distrug fiinta nationala a poporului roman.Consider ca singurii care ne-ar reprezenta cu cinste in forumul european sunt Becali si Vadim !Nu sunt fan al lor,dar eu ca ardelean asa cred ca este bine.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si eu votez vadim si becali. stiu ca nu se poate astepta ceva de la ei, totusi nu-l vad pe becali sustinand casatoriile gay

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DA "Mike" cu cei seriosi suntem foarte seriosi!
    Cu lupii in piei de oaie..NU !
    Atentie la textele lui agerstress, ba.laura, adrian. mike, caci sunt, ori par sa fie, din categoria sus amintita!

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce in titlul de mai sus "NU" este intre paranteze ?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      ca sa nu se inteleaga totusi de catre unii ca indemnam sa se voteze vreun candidat

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ciudat, dar singurul care ma reprezinta este Vadim. L-am auzit pe singura televiziune la care mai are loc, acuzand homosexualitatea si spunand nu homosexualitatii. Nu o sa iasa oricum presedinte, macar ca l-ar vota intreaga tara, prietenii stiu de ce...

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Propun ca in ziua votului (Duminica) sa ramanem in Biserici rugandu-ne cat mai multa vreme sa fim ocoliti de rau. Doar prin rugaciune.

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ar fi mai usor sa gaseasca fiecare cetatean un candidat sau o lista care sa il reprezinte macar prin punctele esentiale? E mai usor sa ai o optiune pozitiva decat una negativa...

  19. MARIUS LIVIU

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DRAGA BA_LAURA, DEMERSUL NU ESTE DELOC STUPID SI NU ITI VOI RASPUNDE CU ACELASI TERMEN LA IDEEA TA DE A FACE SINGUR POLITICA PENTRU CA NU VREAU SA TE JIGNESC. PENTRU POLITICA ESTE NEVOIE DE OAMENI, DE BANI SI DE IDEI, CRESTINE IN CAZUL NOSTRU. OR NOI, NU AVEM DECAT IDEILE NOASTRE CRESTINE, PATRIOTICE SI NOBILE...ASA CA VOI VOTA CU PARTIDUL CARE ESTE CEL MAI APROAPE DE ACESTE IDEI! IAR LUI ADRIAN II SPUN CA NU POTI STA CU MAINILE IN SAN PENTRU CA ORICUM VINE APOCALIPSA CI TREBUIE SA TE GASEASCA LUPTAND ATAT CAT POTI SI ESTE DE AJUNS SA TE NUMERI PRINTRE MARTURISITORI! HRISTOS S-A INALTAT! SA NE MANTUIASCA TARA SI NEAMUL! AMIN!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu cred ca anularea votului e o solutie.
    Daca toti crestinii isi vor anula voturile vor ramane voturile ateilor care oricum sunt mai multi.
    Si atunci sa nu ne mai miram ca voturile parlamentarilor romani sunt pro-homosexuali, pro-avorturi, si celelalte.
    Da, nu prea avem de unde alege. Dar oricum sunt unii mai buni si unii mai putin buni.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu merg si votez cu Becali ca are cat de cat frica de Dumnezeu

  22. Andrei-Catalin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu sunt de parere sa nu ne divizam fortele si sa urmam recomandarea de a anula votul. Chiar daca unora nu li se pare cea mai buna solutie. Important este sa fim uniti ca mesajul nostru sa poata fi auzit: "Refuz cipul! Refuz dictatura!"

    Doamne ajuta!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A auzit careva de aicea de idea separarii politicii de religie??

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Costi,
    daca esti unul dintre organizatorii acestei forme de manifestare anticip nu trebuie sa te simti ofensat de comentariul meu. Am expus acolo scenariul de care sunt 90 % convins ca se va intampla si am incercat sa si argumentez pe cat posibil. Nu stiu cum iti poti argumenta tu afirmatia (aia cu "lupii"). Luptam pentru aceeasi cauza, nu are rost sa ne dezbinam dar sincer iti spun, nu cred ca anularea acelor buletine de vot va avea un efect mai mare decat absenta pur si simplu de la votare, ba dimpotriva, dupa cum am expus in comentariul anterior.
    Cei care se tem ca ne vor federaliza ungurii se vor duce oricum si vor vota anumiti candidati. Eu nu pot sa votez pentru un parlament care nu este romanesc si nici nu pot vota un candidat doar pentru a fi contra altuia. In acest mod pervers s-a construit politica romaneasca de la 1989 incoace, pe baza de vrajba si sperietori ("votati-l pe neocomunistu' ca sa nu vina ciocoii; votati-l pe Basescu sa nu vina dictatoru' Nastase..."). A venit timpul sa spunem NU acestei hartuieli si daca va trebui sa promovam pe cineva in politica macar sa promovam cinstea si valoarea.

    In ceea ce priveste ungurii nu cetatenii de etnie ungara sunt problema ci agitatorii politici, acestia fiind singurii care au ceva de castigat din aceasta invrajbire.
    Dintr-un om, de orice etnie ar fi el, iti poti face un frate de credinta sau, la fel de usor, un dusman de moarte. Cum este crestineste dintre aceste doua variante? In lupta anticip ungurii ne pot fi aliati deoarece ne opunem unei amenintari comune care ne afecteaza in egala masura. Nu este intelept sa ni-i transformam in dusmani. Daca vom ridica in Tara Romaneasca libertatea si dreptatea la statut de lege suprema, daca vom promova in societate si in administrarea tarii adevaratele valori, atunci si acesti cetateni romani, chiar daca sunt de alta etnie vor fi mandri sa locuiasca in aceasta tara si vor pune si ei umarul pentru dezvoltarea tarii care i-a infiat.
    Eu nu sunt ungur dar am avut prieteni unguri (in scoala, in armata, la servici) si va pot spune cu mana pe inima ca sunt oameni ca si noi. Trebuie sa ne recapatam capacitatea de a ne vedea unii altora calitatile umane si atunci ura va dispare dintre noi.
    Cat despre "lupi"... "veti cunoaste pomul dupa rodul sau" (asta nu a spus-o un om de rand).

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin,
    Imi pare rau ca nu ai postat mesajul meu despre baronii unguri.Sunt de acord cu Nelutu:daca noi nu ne ducem la vot ,ei vor iesi cu procente mai mari si ne vor" balacari "cum vor voi ei.
    Ai sa-mi spui ca nu ai postat mesajul pentru ca avea un "iz" etnic.Eu n-as privi lucrurile asa ,atata vreme cat ,in prezent ,noi, crestinii ortodocsi romani suntem priviti ca o "minoritate ciudata " de catre UE si de in ce mai multi conationali.

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Problema este de o complexitate ridicata, voturile vor fi fraudate fie ca mergem, fie ca nu mergem, fie ca mazgalim ceva pe buletinele de vot. Partidele mari sunt inexpugnabile datorita mecanismelor perfectionate in timp. Vadim nu va lua mai mult de 7-8%, iar batalia se va da intre partidele consacrate.Domnisoara Elena Basescu cea care este de acord cu legalizarea drogurilor usoare, a inceput sa fie foarte indragita si i s-au uitat toate metehnele. Domnul Crin care pare din ce in ce mai agramat pe zi ce trece si care vrea sa fie un Obama de Romania probabil la fel de fals, urla peste tot despre coruptie. Geoana spune ca nu poate sa doarma noaptea de grija pensiilor, iar Basescu isi face sfanta cruce doar atunci cand este filmat. Cam astea sunt optiunile noastre, putem merge pe deviza dintre multe rele alegem cel mai putin rau. Dintre toti singurul care a citit macar biblia este Vadim si mai este singurul care a vorbit pe posturi publice despre influentele masoneriei. Este impotriva homosexualitatii si incearca pe cat se poate sa apere valorile crestine...pentru mine este destul pentru a-l vota.

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu zic ca să nu vă agitaţi prea tare în privinţa alegerilor, dacă a-ţi găsit vrednica vre-o candidatura, care are valori creştine şi este contra biometriei, cipuirii atunci votaţi-o, iar daca nu este aşa cineva, atunci votezi contra tuturor, adică invalidezi votul. Care au de fraudat voturile oricum au să le fraudeze, oricum tot mecanismul electoral tot pentru ei funcţionează , până la urmă oricare nu ar fi rezultatul, în favoarea sau defavoarea altora – administraţia , sistemul (caracatiţa) va RĂMÂNE ACEEAŞI indiferent de ce candidatură sau partid politic, iar treaba noastră este să rămânem tari în credinţă, în rugăciunea Domnului, să dăm dovadă că suntem creştini ortodocşi nu doar prin cuvinte, pentru că nu suntem ai lumii acesteiea. Spuneţi-mi şi mie unde, în ce ţară au fost buletinele de vot formulare de strictă evidenţă numerotate şi seriate? Chiar şi aşa ei ar spune că alegerile sunt secrete deaceea nu pot fi de strictă evidenţă. Dar când vine vorba despre alegerea spre exemplu a ceva ce nu le convine, atunci îi găsesc exact pe acele persoane (care au votat în defavoarea lor) ca să-i persecute, vreau să spun că în acele ţări unde se foloseşte votul electronic nu estre greu de depistat cine şi cum a votat. Dacă se va introduce votul electronic nu particip la votare şi-i tot, iar dacă mă duc la votare şi buletinele de vot nu sunt de strictă evidenţă oricum fraudările sunt inevitabile. Până la urmă aceste alegeri nu au cum să fie prea mult influenţate de mine personal, deaceea nu mă mai preocupă această problemă, pentru că nu se vede rezolvarea. CE E VAL CA VALUL TRECE.

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Apropo, mi-am făcut studiile la Acad. Administraţie Publica, şi Mike are dreptate când întreabă: „A auzit careva de acea ideea a separării politicii de religie??”. Religia nu are acces în politică teoretic vorbind. Staţi bine că în politică nu se ascultă de valorile religiei ortodoxe, chiar dacă 90% din populaţie îi aparţin. Iată ce rezultă că vocea poporului creştin nici nu contează pentru ei, politicienii au făcut o harababură de religii adică orientare NEW AGE-istă, pro homosexuală and so one.... Vreau să fiu optimistă dar nu reuşesc, aceasta-i realitatea. Refugiul meu este Domnul Meu Iisus Hristos pe care vi-l doresc şi vouă fraţi şi surori.

  29. marius liviu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DA! ASA ESTE! NU UNGURII DIN ROMANIA SUNT LUPI CI SAMSARII DIN FRUNTEA LOR! DAR UNGURII ASCULTA DE SAMSARI CACI LE VORBESC ACEEASI LIMBA SI NU DE PRIETENIA TA, DRAG ROMAN! DAR NU VRETI SA VORBIM UN PIC SI DESPRE MASONERIA DIN POLITICA? CICA ESTE O LOJA TERIBILA CARE ARBOREAZA LA INTRUNIRI PE LANGA SORTURILE ALBASTRE DE LACHEI SI DRAPELUL NOSTRU! ASTIA SUNT MAI RAI DECAT UNGURII CARE-SI ARBOREAZA CEARCEAFUL LOR DE HUSARI AUSTRO-UNGARI! DECI IESIM LA VOT CU AI NOSTRI!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A .. si o sugestie.. mai documentati-va nitel inainte sa bagati texte nationaliste cum ca 'ungurii' din romania vor reusii sa declare autonomie. Asa ceva nu se prea poate decide asa cum vor unii. Mai ales intr'o tara care inca e in UE 😀

  31. MARIUS LIVIU

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DRAGA MIKE PAI AICI E BOMBA - UNGURASII NOSTRII SE LUPTA SA FIE MULTI ACOLO IN UE, SA OBTINA AJUTORUL IMPOTRIVA IMPILARII ROMANESTI ZIC EI SARACUTII, PRIN ADOPTAREA UNOR NORME EURO CARE SA NE INCALCE SUVERANITATEA ASA CUM SE FACE ACUM IN CAZUL ACTELOR BIOMETRICE SI A LEGILOR PROSODOMA. ASA DE SIMPLU!!! DOAR ASA A SPUS TOKES, NU?

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "oricat incercati, nu puteti impiedica implinirea cuvintelor din Sf.Scriptura. Ce este scris oricum se va intampla,chiar daca mazgaliti niste buletine de vot, fapt ce mi se pare de ras".

    Acest mod de a gandi este strain de duhul ortodox!
    E indemn la nepasare, delasare, descurajare etc, Duhurile aferente...toate dracesti!
    CUVANTUL se va implini oricum! Insa de noi depinde in mare masura cand se vor implini proorociile, daca mai castigam timp de pocainta, ori nu.
    Stim cu totii ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului...si Sfintii din Cer lupta laolalta cu oamenii (carora le pasa) ca sa mai castigam timp de pocainta!
    Stand nepasatori, ii dezarmam pe Sfinti prin necredinta si delasarea noastra si pe acest fond ii lasam pe draci cu slugile lor, sa-si implineasca in liniste planul diabolic (pecetluirea etc) , scurtandu-ne vremea de pocainta, ori de intarire a credinte

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lupta lumeasca si duhovniceasca!
    Sihastrii/calugarii izolati prin munti, lupta mai mult duhovniceste, pt ca departe de lume fiind, nu au a se lupta cu legi lumesti, ci doar cu duhuri netrebnice. Acestui fel de viata si-au inchinat viata...
    Noi insa, ce-i din lume, pe langa lupta duhovniceasca (care nu se compara cu cea a sihastrilor), avem presiunea lumeasca.
    Nu spuneau sfintii parinti, ca in pustiu te lupta dracii direct, iar in lume te lupta dracii prin semenii tai, cei aflati in slujba dracilor (mai mult ori mai putin constient).
    Dracii pistoneaza (prin marionetele lor) pe crestinii din lume , cu fel si fel de legi anti crestine, ba pro-avort, pro-homosexualitate, pro-Cip, pro-vacinuri dubioase, pro-alimentatie nesanatoasa, etc,etc,... nu poti lupta impotriva lor numai cu rugaciunea, de parca ar fi numai niste duhuri, caci sunt actiuni lumesti, sunt legi impuse, uneori cu viclenie, alteori cu forta, la care te impotrivesti tot lumeste, marturisind curajos Adevarul, Credinta Ortodoxa,.. in spiritul ortodox, adica linistit, dar ferm si demn.
    Lumeste suntem ingraditi, lumeste ne opunem. Duhovniceste suntem atacati, duhovniceste luptam.
    Vedem doar, cum reusim odata, cu actiunea marturisitoare a opiniei publice sa impingem presiunea dracilor inapoi in iad, sa nu se mai adopte o lege anticrestina, dar apoi, dupa o vreme, cand spera dracii ca vigilenta crestinilor a adormit, iar isi itesc dracii coarnele, sa-si impuna legile si iar te scoli la lupta, la opozitie, la marturisire...Si tot asa! E o lupta continua in care nu se cedeaza 1mm.
    Atat dracii, cat si slugile lor, nu au o mai mare teama, decat de opinia publica trezita la Adevar, si mai ales la Marturisirea Adevarului.
    Asta ca sa intelegem cum e chestia cu Echilibrul,...Calea Imparateasca...
    Cale, care e cam greu de inteles prin Dealul Mitropoliei, din moment ce de acolo se propaga cea ma crasa delasare si nepasare asupra intregului neam.

  34. mos gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord cu Anti U.E.. Sa faceti ce spune el ! Are dreptate. Sa participati masiv la vot si sa anulati votul, stampiland buletinul de vot de mai multe ori si scris : REFUZ CIPUL ! REFUZ DICTATURA !
    A ramane acasa si a privi, nepasator, cum politicienii nostri isi fac de cap, nu este o solutie. Trebuie o participare masiva si o "executie" asa cum se cuvine, adica anularea buletinelor de vot.
    Ar mai exista a doua varianta....
    Svetlana propune votarea candidatilor anti-cip. Foarte bine. Daca Dl.Vadim Tudor si Dl.Becali sunt candidati anti-cip si se opun aprobarii legii privind actele de identitate biometrice si daca vor face totul pentru eliberarea Preacuviosului Ieromonah Daniil Petru Corogeanu si a Preacuvioaselor Maici Neonila, Anastasia, Pahomia si Siluana ( cazul Tanacu)
    atunci eu si familia mea, foarte numeroasa, vom vota pentru ei. DECI NUMAI CU ACEASTA CONDITIE, ALTFEL NU. Daca "Preafericitul" , "Sf.Sinod", ierarhii si preotii ar fi avut mila de poporul roman, inclusiv de nevinovatii monahi mai sus pomeniti, si ar fi spus Adevarul in privinta actelor de identitate biometrice satanice si a tuturor nenorocirilor abatute asupra romanilor si daca i-ar fi eliberat pe monahii nevinovati, atunci
    viata Poporului ar fi fost alta, mai ales din punct de vedere spiritual.
    Constatam ca si cei din fruntea Bisericii Ortodoxe Romane si cei din fruntea
    Guvernului l-au tradat pe HRISTOS, si-au tradat Neamul si Tara.
    Deci, toti acesti Tradatori ai Bisericii si ai Guvernului trebuie sa plateasca pentru ticalosiile lor. Ei au fost alesi pentru salvarea romanilor de la moartea spirituala si pentru o viata materiala mai buna decat cea care am trait-o sub comunisti. Si ce fac cei din Deal si cei din Guvern ? Si unii si altii isi bat joc de un Popor intreg. Ei nu au dragoste si frica de Dumnezeu si nici de aproapele lor, deoarece nici "Preafericitul" si nici Presedintele Traian Basescu nu striga impotriva actelor de identitate biometrice, impotriva avortului, a homosexualitatii, a eutanasiei, a violentei,a prostitutiei, a sinuciderilor, a drogurilor, a incestului, a asasinarii agriculturii, etc.etc.Ei cred ca vor trai vesnic pe acest pamant.....

    CE FACI DLE PRESEDINTE BASESCU CU PENSIA TARANILOR ? Acum, cand U.E., prin legile ei satanice, interzice omului sa mai aiba o gaina pe batatura,
    chiar nu ti-e mila de pensia taranilor ? Dta ai putea trai cu 20 de euro pe luna ? Oare Tara noastra nu dispune de teren arabil pentru a-i hrani pe toti romanii ? De ce nu vrei sa ramai in istorie, ca un presedinte cu mila si dragoste pentru romanii sai, un Presedinte care a impropietarit pe toti cei care vor sa munceasca pamantul ? De ce accepti ca pamanturile Romaniei sa fie jefuite de straini iar poporul tau sa moara de foame ? Poti sa dormi linistit cand un popor nobil ca al nostru este batjocorit si tratat in felul acesta de dusmanii lui HRISTOS ? Nu te gandesti ca intr-o zi viata, aici pe pamant, se sfarseste si ca vei da socoteala in fata lui Dumnezeu de toate faptele dtale ? Si cand ai de gand, DLE.Presedinte, sa opresti GENOCIDUL POPORULUI ROMAN, PRIN AVORT, HOMOSEXUALITATE, INCEST, PROSTITUTIE, DROGURI, EUTANASIE, SINUCIDERI, etc.etc.etc. ? Fii un Presedinte demn si spune un NU CATEGORIC acestor blestematii !

    SI Preafericirea Ta si Sf.Sinod cand aveti de gand sa va opuneti dusmanilor Crucii ? Nu este de datoria Patriarhului sa strige cand Biserica arde ? Nu este de datoria Patriarhului sa strige pentru a stopa GENOCIDUL POPORULUI ROMAN ? De ce ai fost pus Preafericite in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane ? Ca s-o distrugi sau ca sa-l slujesti pe HRISTOS ?
    Poporul intreg asteapta sa iei o hotarare inteleapta in privinta actelor de identitate biometrice, adica sa te pronunti categoric impotriva lor, si impotriva tuturor blestematiilor mai sus amintite.
    Preafericite Daniel, Poporul Roman iti cere sa ii eliberezi de urgenta, pe Preacuviosul Ieromonah Daniil Petru Corogeanu si pe Preacuvioasele Maici Neonila, Anastasia, Pahomia si Siluana ( cazul Tanacu ). Tinandu-i pe acesti monahi nevinovati dupa gratii, IL TII DUPA GRATII PE INSUSI HRISTOS. ELIBEREAZA-L, DECI, PE DOMNUL HRISTOS !

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mos Gheorghe lasa-l pe Hristos sa judece daca a fost tradat. Stii matale pilda aia de prin pateric? Ca un frate tanar cazuse in pacatul curviei si a fost parat la un batran. Si batranul a zis, daca Hristos nu-l judeca lovindu-l cu moartea, eu de ce sa-l judec?

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Costi & Mos Gheorghe,
    sincer va spun ca mi se-nvioreaza sufletul cand vad ca mai exista oameni ca voi pe pamantul romanesc.
    Dar chiar credeti ca acesti politicieni care ne-au tratat cu toata nesimtirea in '90 cand strazile Bucurestiului erau pline de demonstranti care strigau de rasunau toate televiziunile de pe mapamond (numai a noastra nu...) si toate ziarele, credeti ca acesti politicieni se vor sinchisi de ceea ce scriem noi pe votul SECRET SI MUT? Credeti ca vor accepta sa apara in fata idolului lor UE cu misiunea de a justifica un numar masiv de voturi anulate, in conditiile in care nu vor putea nega prezenta masiva la vot? Nu credeti ca, in stilul lor specific de a "rezolva" lucrurile vor prefera in mod indubitabil sa inlocuiasca acele buletine de vot cu unele "adecvate"? ESTE ATAT DE EVIDENT INCAT NICI NU POT GANDI CA SE VA INTAMPLA ALTFEL!
    Pastrati acest avant pentru referendumul anticip deoarece va fi o lupta crancena cu ignoranta care a pus stapanire peste acest popor. Folositi aceasta energie pentru a lamuri cat mai multa lume despre ceea ce se intampla, pentru a le explica scopul diabolic al actelor biometrice. Si nu in ultimul rand, pentru a strange din timp un numar cat mai mare de semnaturi in sprijinul organizarii acelui referendum, semnaturi care trebuie sa ajunga in siguranta la parintele Iustin, la manastirea Petru Voda.
    Asta e singura sansa de a reusi.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ MOS GHEORGHE - cit sint de adevarate cuvintele tale si cit mai dor pe toti cei care au asteptat si asteapta atit de mult de la preafericitul si de la sfintul sinod. Pacat ca un popor ca al nostru insetat dupa dreapta credinta, care are nevoie de pastorul cel bun, de indrumarea si apararea lui, este lasat pe mina lupilor. Va trebui ca sa facem ascultare de putini parinti ai nostri care ne-au mai ramas ca sa putem sa nu ne pierdem sau sa fim mincati de lupi. In ce priveste votul sint complet derutata: sa votez aniticip sau pe becali cu vadim, macar ptr simplu fapt ca sint antigay. Ma gindesc ca un vot anulat mi-l pot face ,,domniile lor,, valid, asa ca mai bine aleg cu becali si vadim. DOAMNE, iarta-ne si ne miluieste si ne ajuta sa facem cum este ma bine pentru neam.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Duminica la miting s-a spus ca niciunul dintre reprezentantii partidelor/ aliantelor care candideaza pentru europarlamentare nu s-a exprimat cu privire la problema pasapoartelor biometrice sau a raportului Catania. In seara aceasta, pe OTV, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a exprimat categoric impotriva prevederilor raportului Catania si-a a subliniat imposibilitatea aplicarii directivelor acestui raport, intr-o tara crestina, ca Romania.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iar acum cateva minute Gigi Becali a spus, tot la OTV :"prin prezenta noastra in PE, eu si domnul Vadim Tudor, vom incerca sa intarziem introducerea pasapoartelor biometrice".

  40. MARIUS LIVIU

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    JUST LUCIA!

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma tem ca prin prezenta la acest vot veti certifica subordonarea Romaniei parlamentului european. ORICUM VETI VOTA, ROMANIA PIERDE.
    Abia acum se vede, daca priviti din acest unghi, in ce plan diabolic ne-am lasat antrenati.
    Aproape ca nu mai avem nici o solutie democratica pentru rezolvarea acestei situatii. Daca nu mergem la vot pentru a penaliza politicienii si babilonul european, vor merge ungurii, invrajbiti de agitatorii politici; daca mergem si anulam votul niciodata nu vom sti care a fost cu adevarat numarul voturilor anulate si din ce motiv iar organizatorii le pot inlocui cu usurinta; daca votam pe x sau y nu vom face altceva decat sa dam mai multa putere parlamentului european asupra Romaniei, parlament in care reprezentantii nostri oricum nu vor avea nici un cuvant de spus.
    UNDE SUNT INTELEPTII ROMANIEI SI CE E DE FACUT? SITUATIA ESTE EXTREM DE GRAVA! LATUL SE STRANGE TOT MAI MULT SI IN MOD PARADOXAL, CHIAR NOI CONTRIBUIM LA ACEASTA.
    OMENIREA SE CONFRUNTA CU CEA MAI VICLEANA FORTA ANTICRESTINA DIN TOATA ISTORIA EI. CREDETI CA NE PUTEM OPUNE CU UN VOT?
    Dar hai sa vorbim putin si despre democratie, si despre "realizarile" marete ale acesteia.
    Voi sari peste distrugerea din interior a imperiului roman, deoarece nu este relevant pentru noi, crestinii.
    Ei bine, in urma cu 2000 de ani, in "ograda" lui Pilat se adunase mare electorat, mare. Acest electorat se pornise intr-acolo pentru a face o importanta alegere democratica (aici nu am pus ghilimele deoarece este un exemplu de democratie veritabila din toate punctele de vedere). Si democratia a functionat ca unsa (exact ca in ziua de astazi, daca nu credeti cititi comentariile de mai sus). Acolo nici macar nu a fost nevoie de falsificarea voturilor iar votul nici macar nu a fost secret. Putem deduce cu usurinta cu ce "mesaje" au fost manipulati alegatorii respectivi: "votati pe Baraba ca va va elibera de romani... nu votati pe Iisus ca va cere sa va vindeti averile si sa le dati la saraci... nu votati pe Iisus ca este prietenul romanilor... etc. etc. etc." Urmarea o stiti cu totii...
    Adevarat, Domnul nostru venise exact pentru a se jertfi spre rascumpararea noastra dar pentru a rascumpara pe cineva trebuie sa platesti celui caruia acel cineva ii este dator. O sinucidere nu ar fi avut nici o putere de a rascumpara. Vrasmasul I-ar fi raspuns: ai facut ce ai vrut cu viata ta, ce treaba am eu cu Tine? Daca L-ar fi ucis "marii" preoti atunci I s-ar fi spus: te-au ucis preotii vostri, ce treaba am eu cu tine? Dar Dumnezeu i-a intins o capcana minunata si neasteptata satanei. I-a dat posibilitatea de a-si folosi uneltele perverse si iluzia ca va birui pe Fiul Lui Dumnezeu prin acestea. Care trebuie sa fi fost aceste unelte?
    Stim si putem demonstra ca Iisus a fost condamnat la crucificare prin DEMOCRATIE.
    Nu puteti sa nu vedeti ca de atunci si pana azi aceasta democratie a functionat exact la fel iar rezultatele ei din toate timpurile sunt in mod subtil convergente si servesc aceluiasi scop. In prezent a inceput sa fie vizibil si acest scop.
    Iata, dupa 2000 de ani a venit timpul s-o intelegeti si p'asta.
    In imparatia lui Dumnezeu pentru care pretindeti ca va pregatiti nu exista democratie. TOCMAI PENTRU ACEASTA INVENTIE A FOST ARUNCAT lucifer DIN CER. Dumnezeu nu ne cere votul ci ne cere ascultare, dar nu ascultare de oricine ci ascultare de Dumnezeu, nu ascultare de orice ci ascultare de cuvantul Sau. Ori, crezi cumva ca vei intra in imparatia Lui Dumnezeu luand cu tine inventia lui lucifer?!!!!
    De voi depinde.

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    agerstress ,Adevarate vorbe intelepte, va rog luati aminte la ele...astazi este pe cale de disparitie aceasta intelepciune.

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    deci stam acasa si le spunem si ungurilor sa stea cuminti, la fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*