Modificare : JOI va avea loc conferinta si lansarea de carte de la Suceva

Afis Lansare Suceava Dictatura Biometrica_joi

9 Comments

 1. Cinste Fundati Martiri Brancovenesti. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va intareasca!

 2. Multumim de urari domnule VULTUR.

  Rectificare foarte importanta.

  Conferinţa DICTATURĂ ŞI MARTIRAJ
  se amana o zi si va avea loc
  joi, 11 iunie, ora 18.00, la Dom Polski

  Mircea Puscasu
  Fundatia “Sfintii Martiri Brancoveni”-Suceava

  Adaugati va rog in pagina principala rectificarea.

 3. O clopotniţă cu ditamai crucea catolică pe ea…un Petrache Lupu ce se închină ca un catolic într-o poză…propagandă politică…şi vorbe despre un moş care ar fi Dumnezeu…nu pare a fi prea sfânt.

 4. Nu cred ca e o idee prea buna cu vizionarea online in direct a conferintelor. Oamenii stau comozi acasa si asculta, in loc sa vina in persoana, sa se implice, sa cumpere o carte, sa faca o donatie, sa dea o semnatura. E vremea sa fim mai aproape unii de altii, nu tot imprastiati, distantati, adica exact ce vrea sistemul, celule singuratice. Conferintele e bine sa fie inregistrate si puse apoi spre descarcare. Sau poate unii se tem ca vor fi luati “in vizor” cine stie de cine. Daca acum ne ascundem, mai tarziu ce o sa facem? Macar din respect pentru efortul si curajul celor de pe podium trebuie sa fim prezenti.

 5. parereamea,

  Intr-un fel ai dreptate, dar sunt multi care chiar nu au posibilitatea sa vina la conferinta ( nu sunt din orasul respectiv sau sunt indeplasabili), pentru ei este o binecuvantare sa poata viziona conferinta. Acum, depinde de fiecare cat de mult doreste sa se implice….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 Comments
scroll to top