64 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim frumos:) Doamne ajuta!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pai, si cum putem sa-l descarcam?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Extraordinar material!

  4. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo, il caut de mult.....
    :-*

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt. descarcare se poate folosi plugin-ul Download Helper pt. Mozilla: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se pare ca autorii acestui blog au avut dreptate ( acum am terminat de citit articolul lui Tarziu ) . Pozitia lui Tarziu nu este tocmai una contracip .... ( sau cel putin contra documente cu cip ) .Hmm.... interesant...... .Baremi putea sa spuna asta din start sa stie lumea ce gandeste de fapt ....
    Da .... Scuzele mele pentru ca nu am crezut din start cele spuse pe acest blog cu privire la acest subiect .

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    un site ceva , de unde sa descarc filmul? ca sa nu mai descarc atatea programe so programele...:)

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mersi mult!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va multumesc mult!Doamne ajuta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La inceput am crezut ca revad filmul "What the ....do we know?", apoi filmul "The secret" care mi-a mancat mie timpul, mintea, sufletul, inima, inainte (ca sa zic asa) de a da Hristos peste mine..[ATENTIE! NU recomand aceste 2 materiale video!]. Apoi am inteles de la cineva care a scris un comentariu la film, pe alta adresa ( http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/07/17/ingerul-digital-2-cu-subtitrare/#comment-16136 ) ca ideea aceasta a Cuvantului lui Dumnezeu care este sunet sau vibratie, si nu Persoana, ar proveni din hinduism. Ciudat este si ca unele materiale ca acestea se bucura de o libertate totala pe internet.
    Totusi, cu oarecare amendamente, filmul este destul de util.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am inceput deja sa descarc filmul, apoi o sa-l fac disponibil in retelele de sharing dc. va fi cam maricel aproape 1GB.
    mai pot deasemenea sa fac copii si sa-l trimit pe dvd acelora care sunt din vrancea.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ma dumiresc de unde sa fac descarcarea filmului.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumiri admin pentru postarea acestui film.Poate ca incet incet o sa incepem sa ne intrebam ce este cu noi pe lumea asta .Poate ca vom incepe sa ne intrebam cum de ne-am lasat hipnotizati, amagiti ,inselati, prostiti in a ne lega destinele de doua asociatii sataniste NATO si UE.Cum ???Poate ca nu este prea tirziu sa discernem in legatura cu vechea noastra dilema.Cui slujim, lui Dumnezeu sau mamonei.Ne vom umple pintecul ,vorba vine,si vom neglija sufletul. Inca o data felicitari pentru film.

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Corectie filmul are 350mb ! poate ajunge pe un cd

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      filmul poate fi downloadat de aici:
      http://s4.transfer.ro/storage/ingerul_digital2-e8933.wmv

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://crestinism.net/ortodox/despre-ingerul-digital/

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragii mei,

    La intrebarea mea adresata unui parinte renumit profesor de teologie, referitor la documentele de identitate cu CIP, care de fapt interzic detinatorului accesul la propriile date, acesta nemaiavind control asupra propriei sale identitati, si datorita acestui fapt posesorul este la mina diavolului, parintele mi-a raspuns simplu si clar : DA ! ASA ESTE !

    Asadar dragii mei, sa fim pregatiti a respinge cip-urile din documentele de identitate, respectiv buletinele de identitate care vor fi eliberate incepind cu ianuarie 2011 ! Astfel riscam despartirea de Hristos ! Doamne fereste !

    DOAMNE AJUTA !

    Mircea

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ un om

    Faceam referire la inceputul filmului.. imaginile au fost preluate de la acele filme iar acea idee despre Cuvantul lui Dumnezeu ca este sunet sau vibratie am inteles ca ar fi preluata din hinduism. In rest, ambele documentare (1 si 2) sunt folositoare in a ne trezi constiintele si asa prea laxe, adormite de (culmea) zarva acestei lumi, in care ne impotmolim si noi, cei caldicei. Numai bine!

    Doamne ajuta!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Admin, asa cum am zis am descarcat filmul si acum fac conversia lui in avi pentru a putea fi mai usor vazut de majoritatea.
    Dupa ce termin conversia m-am gandit sa-l pun pe rapidshare.de unde se permite sa pui un fisier de maxim 300mb (cred ca vor fi una sau doua arhive). Crezi ca este o idee buna ?
    Sau raman la prima optiune retele dc ?

    Referitor la film, a fost exceptional. Sunt sigur ca la realizarea acestuia au contribuit Parinti cu Har, care doresc sa ne ajute sa intelegem mai bine procesul de control cu ajutorul cipului.

    Domnul sa ne intareasca pe toti, Doamne ajuta.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    CRED ca traim vremuri apocaliptice si ca primul pas spre inrobirea lumii de catre slujitorii lui antihrist este acesta, introducerea documentelor de identitate cu CIP. Sa ne intareasca DUMNEZEU in dreapta credinta fratilor, ca sa ne putem pregati pentru vremurile de prigoana care vor veni.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa nu stam nepasatori si sa le facem jocul fratilor, suntem un popor crestin de 2000 de ani, sa protestam cu tarie impotriva introducerii documentelor de identitate cu CIP, sa luptam impotriva tuturor ereziilor, pentru pastrarea in curatie a credintei noastre crestin ortodoxe. Cine sunt mai puternici? Noi poporul sau parlamentarii nostri care nu sunt decat o mana de oameni, care fac jocul puterilor occidentale. Ei nu pot vota legi impotriva vointei poporului roman.

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Treaba s-a imputit!

    Nu mi se pare deloc sanatoasa ideea conform careia Dumenzeu a lucrat lumea, dupa modelul organizarii materiei sub influenta sunetelor, ca fenomen fizic observat in laborator.

    Crearea lumii este o taina, si mintea noastra nu o pate discerne, nici macar intui. In cel mai bun caz putem vedea in felul in care se organizeaza lumea maretia creatiei Dumnezeiesti. A iscodi tainele lui Dumnezeu nu ni se cade noua.

    Si din acest punct de vedere, teoria prezentata la inceputul acestui film mi se pare "eretica" (poate este un termen dur), si intrevad pericolul ca persoane sensibilizate de problema CIP-ului si deschise la ideile prezentate aici ca fiind bune, doar pentru ca prezinta si un adevar (partial), sau pentru ca sunt antisistem, sa-si insuseasca ideile neortodoxe de aici. Nimic mai rau in a-ti deschide filtrul ratiunii si altii sa-si indese ideile lor bolnave fara a te putea opune.

    Cu ce e mai castigat cineva care a urmarit acest film si a aflat inca ceva din rautatile lumii acesteia daca dupa aceasta gandirea lui va fi formata involuntar dupa ideea "creatiei undelor". Mai mult pagubeste. Urmariti va rog si discutia care a purtat-o o perioada lunga si parintele Seraphim Rose cu teologul "evolutionist" Nicolae Kalomiros, care sustinea ca cartea facerii nu este altceva decat o expunere biblica a ideii evolutiei. Nimic mai fals. Cam de acelasi pericol sa se teama si cei care urmaresc acest film si-l iau ca atare.

    Adminului: Va rog faceti aceasta atentionare foarte necesara sau mai bine luati atitudine impotriva. Mi se pare ca si aici sunt prezentate lucrurile ca in Zeitgeist (de pe pozitii antisistem, dar impotriva crestinilor)

    Doamne ajuta si lumineaza!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt alt Valentin din Focsani si as vrea sa stiu de unde pot descarca filmul tip avi. ?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuia sa pui ceva diferit la Nume sa nu ne incurcam pe aici posturile.
    Aici ai link catre film in format WMV pe care-l poti vedea cu windows media player.
    http://s4.transfer.ro/storage/ingerul_digital2-e8933.wmv

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Ioan B. deschide filmul la timpul 10:16 si vezi acolo experimentul "Efectul gandului asupra materiei".
    Filmul nu-si propune sa dezvaluie miracolele infaptuite de Dumnezeu, ci urmareste un fir cursiv si rational despre cum se va ajunge la controlul cu ajutorul cipului.
    Spune-mi de ce crezi ca s-a facut efortul realizarii acestui film ? Stii ??

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @valentin cel vechi s.a.

    Gandeste-te ca cineva se uita la film si se molipseste de ideea "cratiei" strecurata la inceput. Este posibil ca apoi respectivul sa gandeasca dupa sablonul servit, chiar daca scopul acestuia a fost de punere in tema a problemei controlului mondial ce urmeaza sa se instaureze.

    Care e castigul sufletesc al unuia care va fi un luptator antisistem dar care si-a modificat convingerea religioasa supa sabloinul crationist dat. Un astfel de om care involuntar accepta teoria respectiva, tot involuntar isi semneaza sentinta de moarte duhovniceasca inainte de vreme.

    Consider ca scopul nu scuza mijloacele. Pericolul unui control este real, dar de viitor. Pericolul unei minti pervertite (involuntar) este imediat si as putea zice devastator. Ideea e ca nu te poti folosi de un rau major pentru a face un bine, poate la fel de major.

    Ce se alege de o persoana care vede filmul si si-l insuseste involuntar, dar care isi va afla sfarsitul poate maine? Si poate doar un singur suflet pierdut din aceasta cauza este o tragedie, una incomensurabila.

    Iar daca se vrea a se face un bine sa se faca, dar tot folosindu-te de bine si de adevar. Nu cred ca este greu.

    Iar daca-i faci cuiva o recomandare, atunci, cel putin pune-l in garda si cu lucrurile daunatoare.

    Nu uita ca acest film este unul de informare, si tot odata cred ca este unul formativ, ca de altfel mai toate materialele video, in general.

    Cat despre "efectul gandului asupra materiei" sau a cuvintelor asupra lucrurilor, nu sunt de acord. Poate exista doar lucrarea lui Dumnezeu asupra materiei. Tot ce stim este ca Dumnezeul crestinilor este un Dumnezeu Personal, iar lucrurile aparent bune sau rele, de obicei sunt lucrari ale ingerilor buni sau rai, adica lucrari personale. Ca atare, nu cred ca anumite cuvinte contin in ele "energii pozitive sau negative", si nici nu-mi aduc aminte de asa ceva din literatura patristica. Lucrarile extraordinare intotdeauna au o noima, si sunt de obicei lucrate la rugaciunile unui om imbunatatit, pentru ca altcineva sa se foloseaca de acel ceva. Din experimentul respectiv cam lipseste Dumenzeu-Iisus Hristos si slujitorii sai dar in schimb vedem ca unele cuvinte sunt 'innobilate" cu anumite calitati cu de la sine putere. Teorii nu prea ortodoxe, care aduc a alchimie.

    Nu sunt rau intentionat si nici nu intentionez deschiderea unei polemici, dar trebuie tras un semnal de alarma, ca informatia este contaminata.

    Doamne ajuta-ne!

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @IOAN B.
    "Cat despre “efectul gandului asupra materiei” sau a cuvintelor asupra lucrurilor, nu sunt de acord. Poate exista doar lucrarea lui Dumnezeu asupra materiei."

    La fel cum exista lucrarea lui Dumnezeu la fel este si lucrarea vrajmasului.
    De ce nu incerci si tu sa verifici experimentul acesta ?

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dragii mei,

    Exista o putere a gindului.....dar gindul de iubire catre fapturile lui Dumnezeu ! Acest gind are putere. Sa va spun o mica intimplare daruita mie de Dumnezeu. Acu vreo 4 ani ma plimbam pe plaja splendida a unui lac de la nord de Toronto, cam vreo 3 ore de condus. Era o zi frumoasa de vara. Ma indepartasem putin de locul unde erau oamenii. Am observat la un moment dat, jos, pe nisip, o buburuza. Era in pericol de a o lua valurile. Mi s-a facut mila de ea si am scos o bucatica de hirtie din buzunarul tricoului, am pus-o inaintea buburuzei ca sa urce pe ea. Aveam de gind sa duc buburuza intr-un loc mai ferit, in padurea din apropiere, sa nu moara inecata. Dar, culmea, buburuza refuza sa urce pe bucata de hirtie. Nu vroiam s-o fortez ci doream ca ea sa urce singura. Vazind cit de pacatos sunt, m-am rugat pentru citeva secunde, cerind ajutor lui Dumnezeu. Apoi mi-a venit in minte o fraza pe care am trimis-o cu gindul, buburuzei. I-am zis in gind " Haide, ca eu te iubesc pe tine, faptura a lui Dumnezeu !" In acea clipa buburuza a urcat pe hirtie. Incredibil ! Am dus mica insecta in padurice si am pus-o in fata unei frunze. Acu' alta problema : nu vroia sa urce pe frunza. Mi-am zis in sinea mea : stiu ce trebuie facut. Si am trimis din nou acelasi gind de dragoste catre faptura aceea minunata. In acea clipa buburuza a urcat pe frunza. Vedeti cum lucreaza Dumnezeu ?! Apoi, din Mila lui Dumnezeu, mi-am propus ca sa trimit acest gind de dragoste catre toti oamenii pe care-i intilnesc si pe care nu-i intilnesc ! Va propun si voua acest lucru ! Daca vreti sa ajungeti a simti ca Dumnezeu exista si este viu, atunci urmati, va rog, sfatul pacatosului Mircea. MARE ESTE DUMNEZEU !

    Deci sa stiti ca gindul care este o vibratie a iubirii, are o forta uriasa ! Poate muta si muntii !

    Am repetat "experienta" si cu un ciine furios, mare cit un vitel, care fugea hotarit catre mine, cu o furnica otravitoare, cu alte citeva insecte. Prin Mila lui Dumnezeu, de fiecare data a functionat. Ciinele, spre exemplu, s-a oprit brusc la vreo 5-6 metri de mine, s-a apropiat incet, l-am mingiiat si ne-am imprietenit. Ne intilneam pentru prima oara, eu intrasem in curtea lui. Furnica cea otravitoare a iesit din dormitorul meu, eram frint de oboseala, pe la 11 seara). Deci vedeti voi ?! Dumnezeu mi-a facut un Dar minunat pentru care nu voi avea vreodata cuvinte destule ca sa-i multumesc. Tot Dumnezeu a rinduit ca sa va scriu eu acum aceste lucruri voua !
    CEI CE-L CAUTA PE DUMNEZEU CU INIMA SINCERA SI CU HORARIRE, IL VOR GASI CU SIGURANTA !

    EU VA IUBESC PE VOI, FAPTURI ALE LUI DUMNEZEU !

    Doamne ajuta !

    mircea

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iertati, va rog greseala de tipar :

    CEI CE-L CAUTA PE DUMNEZEU CU INIMA SINCERA SI CU HOTARIRE, IL VOR GASI CU SIGURANTA !

    mircea

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frumos spus !

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Mircea Suta

    Te-ai gandit oare ca poate fi o ispita de la vrajmasul, pentru a te putea increde in propria-ti minte? Sa stii ca si diavolul este extrem de viclean si experimentat! Grija mare, ca au fost si Sfinti care numai ce au gandit ca au o oarecare putere ei insisi, apoi imediat au cazut.. rau de tot! Nu o lua in nume de rau, am simtit nevoia sa iti zic...preventiv. Doamne ajuta!

  31. ortodox pe vechi

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in urma asa zisei pandemi de gripa porcina o minciuna destul de mare ne vor vaccina in prima faza cu vaccinul de exterminare aduse acelor mase dupa parerea lor cele nefolositoare si anume pensionari si bolnavi iar in cea dea doua faza vacinarea cu microcip acelor mase de care mai au nevoie si anume clasa muncitoare eu zic ca periocolul e mai mare doar ca e acum adica in toamna iarna si nu cand il asteptama noi in 2011 de aceia la gripa porcina ne da si ham la gura sa nu ne informam unul pe celalalt ne prind foarte descoperiti problema e sa nu hibernam atunci cand primim vaccinul microcip . dumnezeu sa ne lumineze mintile pt. ca se apropie si cel deal 8 sinod egumenic si nu e de bine lume e la picioarele lui papa (lumea crestina ortodoxa ma refer) dar cine sa ne trezeasca decat acesti sfinti IOAN SF. PROROH ILIE SI IENOH dar care daca nu avem putina credinta nu o sa intelegem toate cele ce vor urma si de ce sa ne ferim luam din masmedia si tv. informatile bine fabricate de acesti vrasmasi ai ortodoxiei care au avut grija si in perioada cea fot comunisma sa forteze pe om sasi vanda sufletul cel mai de pret lucrul lasat noua de dumnezzeu si de liberul albitru adica noi sa alegem unde vrem sa urmam ori pe MAMONA ORI PE DUMNEZEU (SF. TREIME) IAR NOI ALEGEM SA MEREM CU MULTIMEA LA MAMONA prin pierderea timpului in fata tv. si inpliniri faptelor rele. Decii atentie ca au venit furi sa va piarda sufletele cu vaccinuri si cu docrtine de ei fabricate deschideti putin mintile sufletului si sal ascultam mai mult pe dumnezeu facand voile lui si cu ajutorul FECIOAREI MARIA sa ne rugam sa ne dea vreme buna de pocainta si sa zicem cu totii' "POMENESTE NE PRE NOI DOAMNE CAND VEI VENI INTRU INPARATIA TA. AMIN"

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor mai incarcati inca o data in sit-ul transfer.ro filmul, pt ca m-am trezit si eu ca vreau sa-l descarc dar au trecut cele 10 zile si nu mai este valabil. Multumesc

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    uite ia-l de aici
    http://s4.transfer.ro/storage/ingerul_digital2-1e4f72fd7.wmv
    am si o rugaminte, dupa ce expira link poti sa postezi noul link ?
    ca sa fie aici pentru toata lumea

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    no coment la film documentar,A venit deja acea apocalipsa.

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, pregatiti-va crapaturile pamantului, nu mai este mult si o sa le invadam.Am ajuns in situatia in care, din cauza modernismului, suntem manipulati, dezorientati, si impatimiti de muzica, tehnologie, etc., in asa fel incat ne racim duhovniceste.Ne vine greu sa ne mai rugam; nu mai avem traire ! Un astfel de film trebuie sa ne indemne la pocainta, stare prin care ne apropiem de Dumnezeu !

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De aici puteti descarca Ingerul digital 2 cu tot cu subtitrare . Cititi mai jos , dati click dreapta pe Descarca apoi Save link as si salvati unde doriti voi 😛 .

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă mai are cineva fişierul ingerul_digital2-1e4f72fd7.wmv aşa in format WMV sau subtitrarea vă rog să puneţi un link.

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    buna ziua,yo am 13 ani oare rezist sa ma uit la el??adik mil recomandati??mam mai uitat la filme de groaza multe dar am auzit cai periculos asta..Doamne ajuta

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    buna.as vrea si eu sa descarc documentarul.dar nu mai este nici un link valabil.il incarca cineva.asa poate il iau si eu .multumesc

  40. atanasiu-ifrim alin-daniel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1.DOAMNE AJUTA.2.stima pt amb filme.3.e jale ce se intampla.4am duhovnic pe,prt iustin de 15ani,raman la parerea mea ;credinta e i fiecara,religia,..la nivel de mitropolie si patriarhie,...O AFACERE,....EX ""CUVIOSUL DANIEL''.STIMA,RESPECT,RECUNOSTINTA,...al vostru prieten si...prof.D .ATANASIU

  41. atanasiu-ifrim alin-daniel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    valabil pt cei din iasi;..............merge ti la calistrat,...singurul pe iasi,merge ti la al vlahuta....nu aveti incredere in toti celor ce le saruta ti mana,..........pe MOLDEOVA SUNT 2.1.calistrat[mrea vladiceni,....2.prt iustin parvu,...mrea p.voda jud nt.va resp si va pwp pe toti,...stima,ac prieten iasi

  42. Florin C. Bodin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    George, încearcă să descarci versiunea DVD8 de pe websiteul de la numele meu mai sus.

    Este o versiune în format ISO, și ai nevoie de un client gen μtorent sau bittorent iar după descărcare de un DVD dublu de 8,5 GB ca să îl arzi pe format. Te poți uita și direct dacă montezi imaginea ISO cu un program gen MagicISO, PowerISO, Nero Image, ş.a. DVD-ul a fost testat cu playerul gratuit "VLC media player".

    Link direct: http://caleacrestina.com/index.php?page=6&action=file&file_id=72

    La copii între 14 și 18 ani le recomand să nu se uite singuri, mai pot chema un amic din vecini mai mare și pot sări peste părțile cu avorturi iar la partea II vă puteți uita cu întreruperi și pause mai lungi.

    Domnul cu voi!

  43. Florin C. Bodin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Într-o perioadă de recesiune și criză este important să păstrăm ceea ce avem, și să nu căutăm a construi lăcașuri s-au să ne strângem bogății ca cei care îngrașă porcii sau găștile în ultima zi. - Fapte 7:48; 1 Tesaloniceni 5:3-4; Apocalipsa 2:25.

  44. apologetica.lx.ro

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord cu cele afirmate in comentariile 11, 26 si 30

    Daca "Ingerul digital I" este ortodox 100%, si-l recomand, "Ingerul digital II"
    - cum ii spun unii n-are nici o treba cu ortodoxia. Ca si Zeitgeist, cred ca este facut de masoni cu scopul de a crea diversiune si confuzie. Este asemanator cu ceea ce in ocultism se numeste "magie alba", adica "buna,
    pozitiva", care dintr-un anumit punct de vedere - adica prin crearea de confuzie - este mai periculoasa chiar si decat cea neagra.

    "Ingerul digital II" este foarte asemanator cu documentarul "Apa" - cred ca este facut de aceeasi oameni. Si - la

    fel ca si acela - este foarte periculos prin faptul ca amesteca idei ortodoxe cu idei neortodoxe, ca sub masca ortodoxiei ascunde otrava inselaciunii, ca - la fel ca si Zeitgeist - amesteca adevarul cu minciuna. Cei nestiutori si neintariti pot fi usor inselati.

    Imi pare rau ca nu am timpul necesar ca sa ma explic, sa argumentez. Am tras totusi un semnal de alarma pe care este bine sa-l luati in consideratie.

    Ma surprinde ca admin-ul acestui blog a postat acest film fara avertismentele (si explicatiile ortodoxe) de rigoare.

    Acestea ar fi fost absolut necesare, pentru a nu sminti sau a nu duce in eroare pe fratii mai mici, care nu cunosc

    foarte bine invatatura ortodoxa, au dinti de lapte si sunt lipsiti de discernere. Pentru acestia hrana tare se impune a fi mestecata iar informatiile daca nu filtrate atunci macar talcuite si comentate.

    Sper insa ca intr-un viitor nedeterminat el va posta si avertismentele cu pricina.

    Cu respect,
    Apologetica

  45. Florin C. Bodin

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Salutări,

    Îngerul Digital II, nu este neapărat un film creştin ci conţine trei documentare care au fost date şi la televiziune.

    Ele nu sunt periculase în sine ci ceea ce se practică în numele ştiinţei este echivalent cu magia neagra.

    Ca creştini nu putem lua nimic bun din el decât să ne deşteptăm şi să rămânem vigilenţi cu cine ne întovărăşim şi cu cine ne facem de lucru.

    Sataniştii încearcă să mintă întrega lume şi să o aducă în ateism, ei acţionează în numele ştiinţei şi se dau drept atei dar în privat practică o formă de velavie mai periculoasă decât vrăjitoria cu ajutorul tehnologiei moderne.

  46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da.....am filmul pe disc arata descpre cipuri codul 66 vacinul despre iad si arata sunete demonice din iad !

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cea ce am vazut in filmuletele dv. mi-a intarit mai mult credinta in Dumnezeu si partea buna este ca ne invata de bine nu de rau ,ca rau exista foarte mult si din ce vad prinde puteri tot mai mari ,dupa tot ce am vazut am hotarit sa citesc biblia , mai multe rugaciuni si sa renunt la unele programe tv. cum ar fi Pro. tv care are o grila de stiri horor dupa parerea mea asta numai sa ne creeze o alta perceptie asupra vieti si lucrurilor din jur .(DOAMNE AJUTA) ca vin vremuri grele .

  48. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Îngerul Digital II putea fi considerat un film documenetar obişnuit dacă nu avea coloana audio cu temă religioasă.

    Însă trebuie remarcat că după secvenţa cu telecomanda urmează un capitol unde se arată cum este pus în practică sistemul de indentificare în subteranele de metrou.

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.facebook.com/group.php?gid=300961426678

    Cei care doresc sa se alature acestui grup sunt bineveniti

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E o mare ispita a tanji dupa apocalipsa si de asemenea un mare pacat. Multi dintre cei care posteaza aici sunt cuprinsi de un fel de fatalism inextricabil si bolnavicios. Asta e singurul rod al subiectului propus aici.
    Ce ar fi sa ne vedem fiecare de datoria, de coltisorul lui, de rugaciunea lui, de moralitatea lui si sa lasam discutiile acestea desarte si dupa parerea mea care creeaza doar panica si intristare? Nu e scopul oricariu crestin atingerea fericirii si iubirii? Nu e asta singura dovada a comuniunii cu Dumnezeu? Discutiile de aici creeaza doar frica, si nu acea frica de Dumnezeu, care e constructiva, cu toate ca e o treapta inferioara iubirii, ci un fel de spaima morbida.
    Inca o data indemn: sa lasam aceste lucruri in seama lui Dumnezeu si sa ne ocupam fiecare de datoria sa, adica sa ne intoarcem la Hristos cum spune Ioan Ianolide.

    Pentru domnul care administreaza acest site: nu inteleg de ce nu ati acceptat comentariul meu anterior. Onestitatea dumneavoastra ar trebui sa vina chiar din faprul ca vazandu-ma ca gresesc, sa ma corectati. La urma urmei nu inteleg de ce nu admiteti un dialog deschis.

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    unde pot gasi numnai subtitrarea?

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Stiti de unde pot downloada cantarile acelea in limba rusa? cred ca sunt cantate de preoti in timpul slujbei, oricum au o voce extraordinara si daca stie cineva cum se numesc acele cantari si de unde le pot desarca, rog sa posteze un raspuns. merci.

  53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lupta dintr-e bine si rau s duce de la inceputul inceputurilor! Problema este ca suntem singuri, multe biserici sunt de partea lor! Ii judecam gresit pe musulmani si am inentat terorismul! Cei care sunt astazi in conducerea lumi sunt descendenti fostilor regi, incepand cu Babilonia si Grecia Antica! Eu ma intreb cum de inca Anglia mai are rege si regina, simpu este vorba de linia de sange! Dupa Babilonia si Grecia Antica a urmat Imperiul Roman catre s-a destramat si dupa care s-a format imperiul Britanic! Care se spune ca soarele nu-l cuprindea odata! Adevarat pentru ca se extindea si pe alte continente! Intr-un final coloniile s-au luat independenta doar aparent pentru ca la bazele lor sunt conduse de societati secrete( MASONERIA)! 🙂 INTERESANT! S.U.A in realitate este condusa de Anglia, sa lasam razboiul de independenta a fost vrajala! De aceea cum se face ca: Bush, Obama, Regina Angliei, Vlad Tepes si inca cativa raposati sunt rude! 🙂 FOARTE INTERESANT! Asa ca va spun un lucru, FUGITI CAT VA TIN PICIOARELE!!!!

  54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vreau sa descarc si eu filmul, va rog! Cum fac? Multumesc, Doamne Ajuta!

  55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Salutare!

    Ingerul digital 1:

    http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.1...digital.angel.1...subtitrareInRomanaPeFilm...romanian

    Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (660 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca...(save as...) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

  56. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ingerul digital 2:

    http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.2...digital.angel.2...subtitrareInRomanaPeFilm...romanian

    Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (847 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca…(save as…) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

    La revedere!

  57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cum pot descarca filmuletul?

  58. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Radule,daca as putea ti-as da un vot pozitiv pt. tot ce-ai scris;bine zis,bravo.

  59. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar si Biserica Ortodoxa Romana este implicata in acest plan diabolic, vezi reactia BOR la aparitia pasapoartelor biometrice in Romania, vezi starea spirituala a slujitorilor Bisericii de la simplu preot la patriarh, vezi razboiul dus de BOR impotriva cultelor protestante si a altor religii, vezi cum slujitorii BOR se inchina mai degraba banilor decat lui Dumnezeu, vezi cum Ortodoxia in Romania a ajuns o afacere prospera, vezi cum episcopi si arhiepiscopi au fost informatori ai Securitatii, vezi cum BOR sta nepasatoare in fata a ceea ce se intampla in Romania desi are majoritate de populatie ortodoxa, are televiziune, radio, presa si zeci de mii de parohii si manastiri ! BOR face jocul masonilor, distrugand astfel ramasita de credinta in inimile credinciosilor ortodocsi din Romania ! Trezeste-te BOR !!!

  1. Pingback: Articolul zilei (17.07.2009): Video: INGERUL DIGITAL 2 cu traducerea inclusa « Saccsiv’s Weblog

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*