Document pentru actionarea in instanta in cazul neeliberarii permiselor auto fara cip

permis_auto_instanta

Va punem la dispozitie documentul prin care sa dati in judecata Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Autovehiculelor  si Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti (DRPCIV) in cazul in care v-a fost refuzata cererea prin care solicitati modelul vechi de permis auto, refuzand noul permis auto cu cip.

download_fisier

12 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rog pe cineva sa ma lamureasca odata cu problema asta a documentelor cu cip.

    S-a tot vorbit la un moment dat de pasapoartele cu cip RFID ... care urmau a fi introduse in cursul acestui an (s-au si introdus in unele judete) etc ... dar nimeni nu era transant legat de alte documente cu cip: carduri bancare, carnete de conducere etc
    Apoi s-a constatat ca si cipurile astea nu sunt toate la fel ... adica RFID sunt numai in anumite documente etc ...
    Nu e clar ... daca nu sunt RFID le acceptam ? Ar trebui sa avem o pozitie similara si fatza de telefoanele mobile, care au cartele cu cip ?

    Intrucat imi expira valabilitatea carnetului de conducere, am inceput prin primavara sa ma agit cu obtinerea unui nou permis, dar de tip vechi, cu ideea de a-l refuza pe cel de tip nou, cu cip ... (desi nimeni nu facuse inca o analiza ca in cazul pasapoartelor, sa vada ce fel de cip are, daca are si unde e plasat - filmuletul cu carnetul care explodeaza la microunde fiind nerelevant, acel efect putand fi dat de timbrul metalic aplicat pe carnet).
    Cand sa formulez o petitie catre politie (dupa capul meu si ajutat de un avocat), apare urmatorul articol: http://www.danionvasile.ro/blog/2009/03/06/nu-exista-cipuri-in-noile-carnete-de-conducere/
    ... sincer, m-am simtit usurat ca nu mai trebuie sa trec prin stresul unei confruntari Don-Quijotesti cu o institutie a statului si sa risc ca intre timp sa stau pe dreapta, masina fiind o unealta greu de inlocuit in activitatea pe care o desfasor.
    Am intrebat si la serviciul care se ocupa cu permisele auto daca noul format contine sau nu cip si mi-au raspuns fara ezitare ca nu contine.
    Am decis asadar sa-mi iau noul carnet ... Am fost dezamagit ca poza e alb-negru si ca arat ca un bursuc in ea, dar am reusit sa trec peste asta 🙂 ...
    Iata ca recent in discursul d-nei judecator din Piatra Neamt apare iar ideea ca ar fi un cipushor acolo in carnet ... M-am gandit ca o fi un alt tip de carnet, poate un upgrade la ala pe care l-am obtinut eu ... asa ca nu m-am grabit sa-l dau pe foc.
    Numai ca acum si dvs reluati problema, in foto apare un carnet ca cel pe care il am si eu ... si iata-ma iar zapacit de chestiunea asta a cipurilor.
    Cine si cum a demonstrat ca noul permis auto are cip ? Pt ca oficial se sustine ca nu are un astfel de cip si chiar si codul de bare de pe spate nu e de tipul celui cu 666.
    La capitolul "probe" al documentului pus la dispozitie de dvs se face vorbire despre o "expertiza tehnica" ... a facut cineva o astfel de expertiza ? S-a dovedit fara echivoc existenta cipului in carnetul de conducere ?

    Multumesc anticipat pentru orice interventie lamuritoare, documentata si sustinuta de probe clare.

    PS: mai am o problema, cu cardul bancar ... asta nou cu cip, de la BRD ... il iau, sau nu ?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Umbraserii
      probe s-au facut la aparitia noilor permise si s-a demonstrat ca exista cip - http://www.youtube.com/watch?v=vxYSsdELTxk
      se vor face teste si cu cititoare de cip. Sfatul duhovnicilor este de a nu le lua. Ele aprtin ststului antihristic. Nu trebuie vazut 666 pe ele.. ca atunci chiar ne temem de un numar i asta e habotnicie. Ne-a ajutat acel sistem EAN-13, cu cele 3 grupuri de bare mai lungi ce codifica cifra 6, pentru a identifica sistemul si statul antihristic. De aici incolo nu ne ramane decat sa ne detasam si sa refuzam tot ce vine din partea acestui sistem.
      Cred ca ti-am raspuns si in cazul cipului bancar.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bravo ...sinteti grozavi

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Orto TV v-a transmite azi, de la ora 21.00 documentarul Ingerul Digital 2 Il puteti viziona la adresa www.ortotv.ro

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumesc, a venit exact la timp.
    Doamne ajuta!

  5. Floarea Soarelui

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim frumos, admin.Sanatate!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate admin..da cum se face ca tu susti ca permisele nu au cip..iar Danion Vasile sustine pe mesenger dupa o convorbire cu domnia sa..ca nu contin acest cip..deci care din voi minte si induce lumea in eroare cu fel de fel de bazaconii create si insuflate de acest duh dezbinator care vrea numa sa cioparteasca crestinii si sa nu ii lase in unire si pace...

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A reusit cineva sa obtina permis vechi facand acest demers in instanta? Cei de la Politie spun ca nu se mai fac permise tip vechi si ca trebuie sa ne adresam Inspactoratului de la Bucuresti, desi e foarte posibil sa nu se rezolve nici asa.
    As dori sa stiu daca a reusit cineva sa obtina permis vechi si cum. Cererile prin care se solicita permis vechi nu sunt luate in seama, deci ce solutie mai exista?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Alexandra
    Ideea, cred, nu e neaparat de a obtine imediat permise (sau alte documente) de tip vechi (ceea ce e previzibil ca nu se va intampla asa usor) ci de a bombarda autoritatile surde la doleanta noastra cu o multime de procese, care sa-i determine sa iasa din nepasarea fata de noi.
    Pe de alta parte, pentru ca demersul sa fie receptionat ca unul serios si sa coalizeze cat mai multi oameni care sunt dispusi sa depaseasca stadiul vegetativ al majoritatii populatiei romanesti de astazi, trebuie temeinic argumentat si sustinut de probe serioase.
    @Admin,
    nu gasesc satisfacatoare explicatia dvs la nedumerirea mea exprimata mai sus, de aceea am asteptat sa mai apara si alte argumente, eventual de la alti comentatori ... ceea ce, iata, nu s-a intamplat.
    Nu vreau s-o fac pe strategul, dar consider ca in pregatirea oricarei lupte trebuie tinut seama de fortele tale (proprii, aliate si posibil de atras in alianta) si de cele ale adversarului. Lupta cu angrenajul statal cere multa perseverenta si forte dispuse sa duca pana la capat ceea ce au inceput. Cum poate fi implicat intr-o astfel de lupta un om bine intentionat, dar care nu are suficiente probe ca nu e doar un ridicol care-l vede pe "dracu' " in carnetul de conducere, in timp ce acest carnet este poate inactiv din perspectiva sclaviei electronice/RFID ce ni se pregateste ?
    Sigur, am inteles argumentul legat de "deschiderea ochilor" prin utilizarea deja a numarului fiarei si de paza pe care ar trebui sa ne-o asiguram intr-un perimetru mai larg, chiar mai putin evident legat de tehnologia RFID. Problema e insa, cum facem ca fortele pe care ne-am putea baza in lupta (si chiar noi insine) sa nu fie puse in fatza unui prim obstacol pe care sa nu-l poata trece: respingerea categorica a tot ce inseamna sistem electronic de date nu inseamna doar carnet de conducere si card bancar ci si anumite etichete de la supermarket, telefoane mobile, computere etc ... practic o intreaga zona a vietii profesionale sau personale de zi cu zi a majoritatii oamenilor de astazi ...
    "De aici incolo nu ne ramane decat sa ne detasam si sa refuzam tot ce vine din partea acestui sistem" - sincer, caut de ceva vreme idei de a folosi cat mai putin "avantajele" moderniste care ne indeparteaza de tipul de om cu valente Hristo-centrice, dar a refuza in acest moment "tot ce vine din partea acestui sistem" este o invitatie la pusnicie, pe care nu stiu cati o pot urma, chiar daca ar vrea.
    In concluzie, cred ca lupta frontala trebuie data cu structura care conduce clar catre un mecanism inrobitor de control total, respectiv tehnologia RFID si derivatele acesteia, in timp ce cu variantele mai putin agresive (cipuri cu citire locala etc) sa fie dusa o lupta de gherila, prin grupuri de presiune, pana la gasirea de alternative viabile care sa permita un refuz frontal si aici.
    Asadar, hai sa ne luam la tranta cu sistemul (eu n-as zice de dragul de-a fi "antisistem", ci acolo unde sistemul devine "antiuman" si "anticrestin"), dar sa avem argumente si probe sustenabile in justitie si nu doar pareri si demonstratii usor demontabile (cum e filmuletul cu permisul pus la microunde).
    Daca am gresit in cele expuse mai sus, iertati--ma, dar astept contraargumente serioase si propuneri strategice posibil de pus in practica (daca ma mai trimiteti "sa ma detasez" si sa infrunt de capul meu sistemul, o sa va rog sa-mi spuneti si ce sa fac cu nevasta si copiii in timpul in care, detasat fiind, n-o sa aiba cine sa le aduca mancare in casa ... :-))

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    UmbraSerii, ai punctat foarte bine ideile importante. Intrebarea mea poate n-a fost formulata bine sau a sunat prea simplist... E adevarat, totul pleaca de la refuzul autoritatilor de a ne asculta si rezolva doleantele. In fond, suntem cetateni ai statului roman si avem dreptul sa fim ascultati in problemele pe care le avem. Citeam undeva acum ceva timp ca, pentru fabricarea permiselor si a actelor se folosesc niste matritze speciale (am scris asa pentru claritate) care nu se arunca atunci cand se trece la un tip nou de acte, ci se pastreaza si se arhiveaza la institutia respectiva. Deci teoretic, ei ar putea sa faca permise vechi, dar nu vor sa se complice pentru cativa care cer asa ceva... suntem prea putini. Si asta ar insemna sa se dezica de HG care a permis introducerea acestor acte biometrice...
    Probabil ca solutia ramane undeva la actionarea in instanta, desi e un risc mare in asta. Documentul atasat aici, la acest articol, are destul de multe argumente si ar fi un demers destul de serios. Si cred ca numai un avocat cu adevarat ortodox ar fi dispus la asa ceva..deci sunt multe aspecte ale problemei. Cum spunea si pr Iustin Parvu, trebuie sa fim uniti si sa actionam impreuna.
    Partea cu “De aici incolo nu ne ramane decat sa ne detasam si sa refuzam tot ce vine din partea acestui sistem” - exact cum a spus si UmbraSerii, e cam greu sa urmam intru totul acest indemn.
    Sa ne ajute Dumnezeu sa urmam calea cea mai inteleapta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E CAM NERUSINATA REMARCA DINTR-UN CLIP- SA NE LASE IN PACE CU ORTODOXIA NOASTRA,DACA AR STI CA SI NOI VREM SA NE LASE IN PACE CU ASA ZISA LOR OIRTODOXIE

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*