Legitima aparare a Ortodoxiei – avocat Cezar Axinte

[vodpod id=ExternalVideo.850107&w=425&h=350&fv=]

extras din conferinta “LEGITIMA APARARE”, din 11 iunie 2009, Constanta
organizator FUNDATIA “SFINTII MARTIRI BRANCOVENI” SI “SCOALA BRANCOVENEASCA”

4 Comments

  1. Multumim domnului Axinte. E o mare mangaiere pentru noi si totodata o incurajare ca nu suntem singuri, ca iata mai are Dumnezeu grija de noi si nu suntem lasati de izbeliste.Atunci cand 99 la suta din biserica parca nu aude, parca nu vede, ne trimite Dumnezeu un marturisitor, care probabil ca are familie, copii pe care si-i primejduieste sau insasi propria sa persoana. Speram sa fie un exemplu si un indemn si pentru noi ceilalti care avem doar asteptari de la altii. Desteapta-te, SIHASTRIE, inca nu ti-am auzit glasul si voi, tote celelalte care ati fost candva fala Moldovei , dar acum va spun ca nu mai sunteti decat niste case de oaspeti Se aude plans pe langa mormantul parintelui Cleopa iar sfintii din racle am auzit ca lacrimeaza .

  2. Slava Domnului ca mai sint romani ortodocsi adevarati.Acest om este doar unul care nemairabdind ceea ce decid altii pentru el a luat o atitudine curajoasa.Trebuie sa mai fie oameni asemenea lui .Priceputi in diferite domenii juridice ,sociale,tehnice ortodocsi adevarati care sa se dedice cauzei impotrivirii la pecetluire.Oameni care sa protejeze credinta ortodoxa.Trebuie asigurat un statut aparte celor care refuzam pecetea .Pe linga statutul pe care ni-l va oferi Dumnezeu ca nu acceptam peceta celui rau inca mai putem avea un statut demn in tara noastra .Pot fi treziti multi adormiti in nesimtire si lene dintre ortodocsii cu numele .Puetm sa ii trezim noi. Cu impotrivirea noastra .Dumnezeu sa -l ajute pe Cezar Preda. Dumnezeu Sa Ne Ajute.

  3. Si eu am ramas impresionat, parca asa as vrea sa se vorbeasca, cu curaj, in comferinte publice si nu numai, ar fi important la tv undeva dar este o mare cenzura. Mi-a placut si ce a zis “o sora mai mica” mai sus. Ma gandesc ca acum sunt vremuri apocaliptice si fiecare din noi ar trebui sa vorbim sa ne apropiem unii de altii pentru a avea si curajul de a spune adevarul DESPRE LUCRURILE SMINTITOARE DE SUFLET, care pot duce in ratacire pe atatia oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
scroll to top