7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar un parinte cu invataturi clare si demne de urmat...!Asteptam si alti preoti sa-i urmeze exemplu parintelui Ioan ....

  2. toma daniela

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa traim si sa murim pentru DOMNUL IISUS HRISTOS! AMIN !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele Ioan sa ne fie pilda de urmat ! Sa nu ne temem sa-l marturisim pe Hristos ! Sfintilor Brancoveni, fiti sprijinitorii nostri in vremurile cumplite care vor veni peste noi ! Sfintilor martiri din primele veacuri si Sfintilor mucenici de la Aiud , dati-ne un strop din taria si curajul vostru ! Toti sfintii rugati-va lui Dumnezeu pentru noi !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu nu a lasat intamplator mari duhovnici acestui neam...in nemarginita Sa bunatate si dragoste fata de zidirea Sa,i-a lasat pe Pr.Papacioc,pe Pr.Iustin,pe Pr.Ioan Larion de la Rarau,pe Pr.Simeon de la Sihastria si multi,multi alti mari sfatuitori,de care poporul dreptcredincios ar trebui sa asculte,pentru luminarea mintii si pastrarea dreptei credinte.
    Pe Pr.Ioan de la Rarau il cunosc de cativa ani,cand am ajuns,cu ajutorul lui Dumnezeu,la Sf.Manastire al carei staret este si cu adevarat,am intalnit un mare duhovnic,o fiinta de aleasa bunatate si ale carui rugaciuni,m-au ajutat enorm.Tin minte ca s-a intors de la poarta manastirii,avea o programare la medic,in Campulung,dar a renuntat pentru a sta de vorba cu mine si prietenele mele,pentru a ne spovedi si a ne povatui.Am simtit permanent puterea rugaciunii Sfintiei Sale si a cuvintelor ziditoare de suflet.Pr.Ioan a fost,de altfel,ucenic al marelui Pr.Daniil(Sandu)Tudor,fondatorul miscarii Rugul Aprins,de la Mrea.Antim,in perioada cand acesta a fost staret al Manastirii Rarau.Nu ezitati,daca aveti drum prin zona Campulung-ului,sa va abateti si la Sihastria Rarau,sunt 8 km de la Clung,se ajunge si cu masina,desi nu este foarte usor,dar veti gasi aici locuri binecuvantate de Dumnezeu,o liniste nemaiintalnita si sfaturi de folos sufletesc!Veti pleca,cu siguranta,alti oameni!Maica Domnului este ocrotitoarea acestui Sfant lacas!
    Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne daruiasca tot ceea ce este folositor!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ~urmati-i vorbele si cautati-l cat mai aveti timp sa il gasiti in viata , marturisiti-va si impartasiti-va prin Preaucernicul parinte Ioan cu HRISTOS si cereti binecuvantare...o veti primi pe viata!
    Doamne Ajuta!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma bucur si sunt deacord dar de ce atata inversunare impotriva catolicilor

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ACOLO UNDE MOARTEA NU EXISTA (Noutati bloguri ortodoxe 1-3 iulie 2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*