PREMIERA: Prima conferinta in aer liber, azi la Onesti, ora 17:00

CENZURA LA ONESTI. COMUNISMUL N-A MURIT.

afis-lansare-ONESTI-dictatura-biometrica

Dumnezeu le randuieste pe toate dupa Pronia Sa, de multe ori fara sa intelegem asta. Desi, initial conferinta de la Onesti beneficia de o sala, Sala de Cultura Municipala, astazi am aflat vestea ca a fost retrasa aprobarea pentru aceasta sala, din partea primarului Emil Lemnaru si a protopopului de Onesti, Constantin Alupei. Motivul refuzului a fost tema conferintei. Este clar cat de mult a inceput sa deranjeze pe unii atitudinea anti-cip a populatiei. Astfel se vadesc, se dau pe fata vrajmasii nostri si slujitorii legilor antihristice. Sa mai spunem ca acelasi protopop, mai are astfel de fapte tradatoare la activ, ca de exemplu in 2005 pe 12 iulie, cand a facut slujba cu catolicii pentru oprirea ploilor ce provocasera inundatii. Ca urmare, Dumnezeu a pedepsit aceasta slujire impreuna cu ereticii  si ploile au fost mai puternice, inundand sate intregi si lasand mii de oameni fara case. Ca si atunci, aceasta masura de interzicere a conferintei s-a facut cu ordin de sus, de la ierarhul locului – Ioanchim bacaunaul, renumit prigonitor al preotilor marturisitori din episcopia sa. Insa, aceasta este doar o incercare si nu constituie o piedica in calea marturisirii. Mergeti si fiti alaturi de ei in marturisire si spre slava lui Dumnezeu. Sa nu lasam dusmanii neamului si ai lui Hristos sa ne fure dreptul de a striga liber in tara noastra. Veniti cu totii de pretutindeni si sa marturisim libertatea in Hristos, intr-un oras apostat, pe treptele casei de cultura din Onesti. Acest oras este renumit pentru apostazii clericale, prin slujbe ecumeniste si ritualuri masonice. Cu ce drept primaria cenzureaza o conferinta publica? S-a reintors cumva dictatura comunista? Sau unii nu au iesit niciodata din ea? Sa ne punem din nou intrebarea: De ce in aproape toate functiile publice au ramas tot aceiasi activisti? Romani, treziti-va! Sa nu acceptam instaurarea celei mai crunte dictaturi, DICTATURA BIOMETRICA! Mai bine alegem MARTIRAJUL! Cu rugaciunile Sfintilor Marturisitori din temnitele comuniste, Dumnezeu sa ne invredniceasca pe toti de marturia cea buna! Amin.

55 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Comunismu' n'o murit, doar un pic s-o hodinit!
    Suntem alaturi de voi! Prigonirea este un semn al dreptatii noastre!
    Ne rugam pentru voi. Doamne ajuta!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ admin

    Cum sa retraga autorizatia pentru aceasta conferinta??? Da' unde se cred fratilor, la joc de carti, ca si acolo regulile sunt clare?! Fac ce vor astia? Doamne apara si pazeste! ramai ca la fotograf! Doamne fereste! Si unde le-au aprobat sa tina conferinta sau in ce data???? Ca nu inteleg ce s-a mai intamplat dupa anularea aprobarii... Nu-mi vine sa cred! E de-a dreptul halucinant! Doamne...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @Mirela
      Sala a fost inchiriata pe bani. Dar au trecut peste toate regulile si de bun simt si de drept. Actioneaza exact ca intr-o dictatura.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vrajmasii ortodoxiei nu se dau batuti cu una, cu doua. Ei trebuie sa-si continue lucrarea lor antihristica, impiedicand poporul de a afla adevarul. Dar Dumnezeu nu va rabda asemenea nelegiuiri. Toti acesti inchinatori la pantec si la materie se vor izbi de PIATRA CEA DIN CAPUL UNGHIULUI si isi vor sfarama capetele patrate.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asta e doar inceputul, slava Domnului inca se mai pot tine astfel de conferinte in alte orase in sali, in acest oras in aer liber. Cred ca e si asta un mod interesant care poate aduna chiar mai multa lume, desi e mai greu din punct de vedere organizatoric.

    Pentru a sustine campania in contul pe care l-ati dat, contul fundatiei este sub un nume sau adresa?

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-i intareasca pe toti cei ce si-au asumat lupta si sa-i puna pe drumul cel drept pe cei care inca nu sunt.

    @admin,

    Cum putem sti dinainte cu 1-2 zile unde vor fi conferinte? Eu nu pot veni de aici de unde sunt insa as vrea sa-i anunt pe cei din tara care cred c-ar veni insa n-au acces la internet.

    Doamne ajuta!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Gesturi disperate de oameni bolnavi sufleteste! Cum altfel sa califici o asemenea fapta? Saracii, cred ca pot impiedica razele soarelui sa lumineze pamantul folosind o...umbrela! Cu cat sunt mai multe piedici si ispite, cu atat marturisitorii au mai mult de castigat duhovniceste. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe parintele Filotheu si pe doamna Carmen Paduraru si sa le ajute sa-si continue cu bine misiunea inceputa.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ admin

    Imi vine sa plang...Dragul nostru parinte Filotheu ce necajit o fi...si d-na Carmen...Nu o sa lase ei sa treaca asa fara sa ia atitudine! Trebuie sa facem ceva cu totii cat mai avem timp!!

    @ svm

    Oamenii sunt greu de scos din casa! Nu ies ei decat daca ii roade stomacul de foame, dar pentru sufletul lor..."sufletul lui Avram Iancu!", nu-i intereseaza! O mana mica de oameni care se straduiesc, dar restul...salut!, nu fac nimic! Pacat! Avem sanse numai UNITI ! Dumnezeu stie ce ne randuieste! Ce-o vrea asa sa fie!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am si eu o MARE NELAMURIRE: se inchiriaza salile de conferinte la toti sectarii, vanzatorilor de la Amway, celor de la Harbalife, mai stiu caror grupari, de ramai crucis si celor care se nevoiesc atat de mult pentru sufletele noastre si a tuturor li se interzice sustinerea conferintei desi au platit chiria salii, desi sunt in regula cu toata documentatia!!!! Puteti concepe asa ceva?? Puteti accepta aceasta DICTATURA????????

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intelesesem ca inainte de implementarea acestor blestemate documente ESTE OBLIGATORIE o dezbatere publica-legea o spune clar! Cu ce drept niste voronini isi permit sa o blocheze? Doamna judecator, haideti sa platim niste avocati cinstiti si cu frica de Dumnezeu sa-i ia putin de guler- in limitele legii - pe toti impostorii astia care ne-au terminat efectiv ca natie! Ne-au strecurat hoteste legi criminale, au aprobat cancerul din farfurie prin codex alimentarius, ne vaccineaza copiii (mai nou, medicii de la tara au primit la instuctaj sa treaca la vaccinuri fara sa ceara acordul parintilor copiilor!). Traim in plin genocid! Fratilor, acesta e un macel! Suntem macelariti ca natie!
    Si se apropie alegerile! In cazul acesta, vor trebui sa inteleaga ca un deranj de a te deplasa la urne va costa enorm, enorm de scump!
    O clasa politica corupta pana in dinti de care restul Europei s-a scarbit pana la starea de boala...

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Axa draga,

    daca ai stii cu cati avocati am vb ca sa preia "acest caz", dar nimeni nu se baga! Nu-i intereseaza! sunt niste incompetenti si lasi pana ...la capatul lumii!! Da-i incolo ca n-ai pe cine te baza!! Numai la Domnul gasim dreptate si pace!!!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amin.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Jos dictatura ecumenica si antihrista!

    Am participat si eu la acesta conferinta, chiar daca ea a fost tinuta in aer liber totusi mesajul a fost transmis si sigur va ajunge si la urechile iudelor, masonilor si vanzatorilor de neam si tara din acest oras.
    Fratilor treziti-va din somn, dictatura bate la usa!!
    Ne astepta vremuri grele, nu mai e vreme decat acum, si daca acum nu actionam, peste cativa ani ne vom ineca in propriile noastre lacrimi cand va fi prea tarziu!

    jos comunismul
    jos iudele
    jos vandutii
    jos lepadarea jos nepasarea
    jos antihristii

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Amin! Amin!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ciprian11,

    Ce a spus parintele Filotheu, dar d-na Carmen? Cum s-a desfasurat Conferinta? Cum au reactionat oamenii, dar autoritatile? Cum a fost??? Da-ne amanunte, rogu-te!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Stim ca s-a desfasurat intr-un mic foisor, in parcul din spatele Salii Culturale. Vom pune niste imagini, imediat ce le vom avea.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin,

    multumesc pentru grija!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai intai cateva date spre cunoastere si corectare:
    Conferinta trebuia sa aiba loc in Aula bibliotecii municipale Onesti incepand cu ora 17 nu 18! Sala a fost inchiriata si s-au platit peste 11 milioane de lei ! Cererea a fost aprobata cu semnatura primarului in 28 iulie , fiind depusa cu o zi inainte . In cerere se precizeaza tooate aspectele si invitatii! De miercuri s-au pus prin oras afise , dar ca ilegalistii , ca aici nu ai voie sa pui afise decat pe panouri inchise de primarie.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Batalia e fatisa !. Cu toate ca s-a depus o cerere ptr aprobarea inchirierii salii Bibliotecii Municipale ,care a fost aprobata,s-a platit ,este chitanta ,factura si cererea vizata ..Cu numai 2 ore inainte de inceperea Conferintei ne-au sunat de la biblioteca spunand ca nu mai putem folosi sala deoarece a intervenit primarul ,acelasi primar care a aprobat cererea pe care era specificata si tema .Cu pretextul ca ,,lansam carti legionare''a suspendat activitatile Bibliotecii ptr restul zilei .

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    intr-un ocean de indiferenta ,asa cu pasi mici revin vremurile de inceput ale bisericii primare.

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pina cind mai suportam toanele porcilor care conduc biserica ortodoxa romana?Haideti sa-i luam de barba si sa maturam pamintul cu ei !!!Trebuie cautati acasa,batuti mar si alungati din localitate!Daca tot le place cipul,sa le punem unul in frunte cu ciocanul ca sa se sature pupincuristii dracului!!!Daca nu vom actiona in acest mod,o sa purtam cip !

  20. Ziarist de investigatii , caut loc de munca!

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dictatura si impostura in orasul cu nume onest: Onesti

    Conferinta ,, Dictatura si martiraj'' si lansarea cartii: ,, Dictatura biometrica '' ar fi trebuit sa se desfasoare la Onesti , vineri 31 august , incepand cu ora 17 in Aula Bibliotecii din localitate. In acest sens s-a urmat cadrul legal : cerere depusa cu toate datele in ea , aprobare, plata unei facturi de peste 11 milioane lei pentru 2 ore de activitate.
    Toate acestea rezolvate s-a trecut la lipirea afiselor, insa doar pe stalpii de iluminat, intrucat in acest oras , doar Primaria are voie sa informeze ceva!
    Pentru cei ce nu cunosc, orasul este condus de o echipa formata de tandemul primar Lemnaru, reales prin manipularea varstnicilor la a 4-lea congres ( mandat) si protopopul locului, Alupei cu state de colaborator si in vechiul si in noul regim, care dirijeaza tot ce misca de peste 15 ani in zona. Pe plan religios este atasat si episcopul locului Ioachim , ,,cantandu-si '' reciproc la mese si intruniri de partid rosu ori bisericesti.
    Dumirind-se ce a aprobat, fiind pusa in miscare masinaria de manipulare si conducere specifica locului, primarul este sunat pe aceasta filiera si i se cere sa anuleze aceasta ,,actiune legionara''. Prezenta pe afis a numelui unui monah de la manastirea Petru Voda si tema actiunii au deranjat pe cei ce conduc dictatorial in aceasta zona.
    Acestea sunt etichetele folosite cand ceva nu convine in zona: actiune legionara , nazista samd. In acest mod au fost etichetati si preotii ce acum un an se intalneau in rugaciune, ce au fost apoi santajati si ,, judecati'' de catre episcop si camarila locala, lucru prezentat in presa locala si cunoscut de noi credinciosii ce ne-am adresat in scris episcopului locului. Aici tot ce se desfasoara trebuie sa se afle sub supravegherea, controlul si ,, binecuvantarea'' unui vesnic ales , care crede ca ne poate manipula la nesfarsit ca ,, babe ale bisericii", acesta fiind protopopul locului.
    Filmul evenimentului propriu zis a decurs astfel:
    Indusi in eroare de confuzia voita ca locatia ar fi Casa de Cultura, de zvonul ca s-a anulat si de afisul ce a tronat pe usa de la intrare : ca Biblioteca e inchisa intre orele 15 si 19 si ,, Conferinta se suspenda", cca 80 de oameni au mai asteptat , crezand ca nu poate exista un asemena dispret si nesimtire de a sfida cetatenii acestui oras de a se intalni liber.
    Dar pentru ca , involunatar, s-a dorit ca acest eveniment sa aiba parte si de latura practica, adica de proba indubitabila ca dictatura se pregateste, oamenii au fost nevoiti sa opteze intre a desfasura actiunea pe scarile bibliotecii , de a merge intr-o locatie privata indepartata sau in Parcul orasului la un foisor.
    S-a ales aceasta ultima locatie , dat fiind apropierea de biblioteca. La nici 5 minute de la sosirea in aceasta locatie ,, gardienii" Politiei Comunitare a primariei au sosit la fata locului cu o ,, falca in cer si una in pamant'' pentru a dispersa ,,manifestarea ilegala''.
    Dupa indelungi parlamentari, interventii ale oamenilor, presei locale si din Bacau , telefoane la sefi, neimplicarea jandarmilor si politiei, au ramas doar sub supraveghere , dupa ce in prealabil au fost fotografiati ca infractorii de drept comun.
    Contactat telefonic, primarul a declarat , cu nesimtirea unui vechil pe mosie , ca a aflat ca se va lansa o carte pronografica si nazista si de aceea a anulat actiunea.
    Cat tupeu , manipulare si diversiune pentru un om ce se crede stapanul vesnic al acestui oras.
    Si toatea acestea cu un efect nebanuit de cei ce au inteles ca libertatea de gandire si de exprimare nu e pentru oricine.
    Foarte multi oameni aflati intamplator in parc: la plimbare, cu copiii la joaca au aflat de spre eveniment si mai ales despre dictatura comunisto- popeasca de la Onesti. Daca ar fi avut in cadrul firesc, nimeni nu ar fi aflat de ea , nu ar mai fi fost nici aceste discutii, dar iata cum consilierii cu cornite si orgoliul fara margini al ai celor ce ne conduc rezolva problemele simple!
    Actiunea a tinut mai bine de doua ore si s-a desfasurat fara probleme , in final gardienii legitimand din nou organizatorii pentru ai amenda. Ce zic ei : ramanem cu banii si cu ceva pe deasupra! Speram insa ca nu se vor lasa intimidati ca isi vor recupera banii si mai mult decat atat ca vor da in judecata pentru a obtine cel putin cateva sute de milioane , bani necesari in alte actiuni !
    Nu va lasati manipulati de acest mod golanesc de actiune al ultimilor fosile din muzeul comunismului , sunt slabi , lasi si mai ales impostori.
    Aceste lucruri nu vor ajunge nicodata in presa din zona : totul este aservit , pana si cei de la site-urile si blogurile locale primesc ordine si mesaje de santaj. E o Transnistrie in miniatura aici! Va rugam ajutati-ne sa iesim din aceasta fundatura!

    Ce am putea sa mai spunem :despre afacerile necurate ale primarului , mana in mana cu protopopul , despre dictatura, santajul si supunerea impusa preotilor si credinciosilor, despre vilele construite pe spatele unei catedrale cu bani de la bugetul local , casele , apartamentele si terenurile ,,donate'' prin santaj, manipulare si credulitatea unor oameni simpli.
    Recent unul din preoti a fost prezent la IML fiind agresat de una din victimele colaterale ale ,, asistentei sociale '' ce o acorda batranilor : fiul unei batrane decedate ce a lasat casa preotului.
    De ce nu au intervenit acum cateva luni cand o mare adunare ,, de evanghelizare'' a avut loc pe Stadionul de sport, tot al primariei. Au fost buni banii lor si activitatea pentru biserica ! Loviti cu stangul in dreptul si de fiecare data creati probleme artificiale din orgoliu si mandrie! Cautati oameni echilibrati care sa va sfatuiasca , nu va rupeti singuri craca de sub picioare! Asa veti dezbina Biserica, asa ajung unii la secte din lipsa de abilitate si dialog, calitati care se confunda cu manipularea, servilismul si aroganta. Noi credinciosii ce stam acum in catacombe nu vom uita toate acestea si vom marturisi mai departe!

    Aceste lucruri nu vor ajunge nicodata in presa din zona : totul este aservit , pana si cei de la site-urile si blogurile locale primesc ordine si mesaje de santaj. E o Transnistrie in miniatura aici! Va rugam ajutati-ne sa iesim din aceasta fundatura!

    Publicati acest apel, nu doar la raspunsuri , incercati sa il difuzati , cei ce va pricepeti pe cat mai multe forumuri, site de profil, ziare si nu numai.
    E vremea marturisirii, altfel nici in catacombe nu ne vom mai putea intalni!

    Domnule administator, va rugam lasati o adresa de contact ceva, avem mult mai multe de spus!

    Marturisitorii din catacombele unui oras comunist!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU UITATI ROMANI!

    http://www.youtube.com/watch?v=pgROs_hILTc&feature=related

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am participat ieri la Conferinta de la Onesti.La numai cinci minute dupa ce am ajuns in foisor,pentru ca sala era inchisa,iar pe usa scria ca se suspenda Conferinta ,au aparut grabiti si doi politisti de la primarie trimisi sa ne scoata afara din parc .Cand i-am intrebat daca au fost trimisi de primar ,dupa o lunga ezitare ,au spus ca nu numai de primar...De aici se vede foarte limpede ca erau montati sa nu lase sa se desfasoare aceasta Conferinta. Dupa ce-si mananca COZONACUL din impozitele si taxele stoarse de la multi amarati, noi nu avem nici macar banalul drept de a sta de vorba intr-un parc .Doar la alegeri isi mai aduc aminte ca si noi existam. RUSINE LOR !!!

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Greu, dar s-a postat ! E si pe blogul lui Victor Roncea acum! Puteti multiplica si trimite unde credeti ca se va posta ! Va multumim! Marturisiti!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeule mare! Ramai paralizat! Doamne...Nu se mai poate asa ceva! Dumnezeu lasa asta, poate, ca sa ne trezeasca si sa ne faca sa actionam in vreun fel! Haideti sa ne unim si sa actionam!

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=9ZOTdb6MWrU

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    conferinta cenzurata ”dictatura si martiraj” se poate downloada de aici

    http://s4.transfer.ro/storage/dictatura_si_martiraj_cenzurat-fd4af4a2b.avi

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    filmarea poate fi descarcat timp de 10 zile incepand de azi

    Doamne ajuta!

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    multumim pentru aceasta filmare a conferintei si Doamne ajuta!
    Avem nevoie de o astfel de conferinta si la braila ,va rugam veniti si aici.

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este ingrozitor ce se intampla in Onesti.acum in aceasta ipostaza le-am vazut adevarata fata a celor care zic ei ca sunt slujitori lui Hristos.Acest prelat Ioachim Bacauanul face el jocul in aceasta zona a noastra.De ce? pentru ca tacem,tacem,tacem....si nu este bine aceasta tacere.Hristos trebuie marturisit ca acum traim vremuri apocaliptice.Doamne ajuta!!! http://www.youtube.com/watch?v=rdpLREMmYl8

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Aici in onesti este o mafie care cuprinde aproape toate laturile posibile
    Legat de aceasta conferinta, puteau macar ca cenzura sa o faca macar cu oarecare perdea, dar ti-ai gasit cu comunistii de la conducere.
    Se cred invincibili, si poate ca sunt, acum, aici, impreuna cu tovarasul voronin emil lemnaru, dar va veni o vreme cand vor da socoteala inaintea Mantuitorului.
    Iti rad in nas cant te ingrijorezi de noile acte, de microcip si spun despre tine ca nu esti in toate mintile, ca esti ''sectant'' cand critici intalnirile ecumeniste, dar adevarul va iesi la lumina, la Judecata

    Fie ca Bunul Dumnezeu sa le deschida ochii si acestor intunecati, slujitori ai raului!

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor indiferent cati vom ramine in picioare a ne ajute bunul Dumnezeu sa mergem pina la capat pe drumul cel drept al ortodoxiei pana la sfirsit nu pina la prasit asa cum spunea si vrednicul de pomenire vesnica Pr Cleopa Ilie "cel ce acuma se bucura de odihna vesnica in imparatia lui Dumnezeu care i-a fost gatita inca de la inceputuri si nu numai, ci la noi toti care vom ramine pina la sfirsitul veacului acestuia fii, adevarati ai lui Dumnezeu celui viu si adevarat, asa cum marturisim si in simbolul de credinta Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat sa nu uitam ca acesti lupi imbracati in piei de oaie isi vor lua plata lor in zilele de astazi. Suntem condusi de politicieni si preoti in frunte cu ierarhii, care toti acestia sunt implicati in masonerie. Suntem condusi de acesti slujitori ai diavolului care creeaza si inca mai creeaza toate nenorocirile care se abat asupra noastra precum criza financiara si bolile care au fost si vor mai fi.
    Si ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici. Dumnezeu sa ne aiba in a Sa paza si sa Se milostiveasca de noi. Slava intru cei de sus Lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni buna voire.
    Doamne ajuta si numai bine.

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ''Intamplator'' sau poate ca nu, am dat peste acest documentar, sincer nu am stiut de organizarea acestei conferinte in oras. Din pacate foarte putine persoane au fost prezente.
    Oare mai exista preoti in oras care sa nu fie ecumesti?
    Din pacate noi ne traim vietile ''linistiti'' mai mult sau mai putin afectati de ''criza''economica, cu problemele noastre lumesti de zi cu zi fara sa ne dam seama de ceea ce ni se intampla in realitate.
    E nevoie sa ne trezim si sa nu ne complacem in amortire!!!
    Doamne ajuta-ne!!!

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    buna ema .oare citi la suta din toti preotii din tara nu sunt ecumenisti sau masoni ?foarte multi sunt dar nu le pasa de noi .

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    la marea majioritate nu vezi ca mai nici unul nu vb de cipuri de 666 de ecumenism ca nu e bine sa ne rugam cu ereticii samd

  35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    numai bine la toata lumea Doamne ajuta .

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am fost la conferinta din parc. Atmosfera a fost "ajutata" sa fie ca in primele veacuri de crestinism. Slava lui Dumnezeu! Am plecat de acolo cu pace, cu liniste si cu nadejde in suflet.

    Stiu ca in Onesti, unii din sfintitii parinti slujitori gandesc si predica in acelasi sens ca si cei care au conferentiat in parc in ceea ce priveste actele biometrice, cipul pe tehnologie RFID. M-am intrebat daca acestor parinti li s-a cerut sa "faca ascultare de ierarhi" si nu vina, sau nu mai trebuie sa le ceara nimeni, fac si acum cum faceam cu totii in comunism, ne conformam unor cerinte presupuse, neformulate explicit.

    Pe de alta parte, desi anunturile au fost postate vizibil, foarte putini oameni au venit la conferinta. M-as fi bucurat sa fie mai multa lume. Probabil, daca ar fi stiut care e audienta conferintei, autoritatile nu s-ar mai fi obosit sa contramandeze inchirierea salii. Abia prin acest lucru au creat un eveniment de presa.

    Sa ne dorim sa ne trezim cat inca se mai poate. Nu cred ca exista invingatori si invinsi. Mantuirea noastra atarna unii de altii. Doamne ajuta!

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, Elena, mantuirea noastra atarna unii de altii si trebuie sa facem cat mai mult acum, cat mai e libertate, dar cand va veni marea prigoana fiecare va fi pus in fata unei alegeri : binele sau raul si atunci multi vor trebui sa-i paraseasca pe cei dragi, dar indaratnici, pt. a nu se scufunda odata cu ei. Fratilor, sa ne rugam in primul rand pt. mantuirea celor impietriti si rataciti pt. ca in felul acesta, Dumnezeu vazand dragostea noastra pt. ei se va milostivi si de ei si de noi. Doamne intareste-ne in lupta care ne asteapta !

  38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    unii siau dat viata ptr dreapta credinta iar alti o.............

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nici macar Episcopul de la Tulcea n-a indraznit asa prostie, cine stie la ce presiune a fost supus si el, dar cel putin si-a luat talpasita in ziua conferintei si n-a facut asa tampenie cum s-a facut la Onesti.

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da Emma, in oras mai sunt preoti antiecumenici, dar sunt atent supravegheati de cei de ''sus'' cunosc multe cazuri, Slava Domnului!
    Ar fi venit multi Preoti la conferinta, dar dupa aceia trebuia sa dea socoteala la ''ce ai cautat acolo?''
    Este nedreptate mare, si ma doare sa o spun ca ea este si in interiorul Bisericii Dreptmaritoare din partea unora care ar fi trebuit sa ne fie exemplu..

    Pestele de la cap se strica, si apoi totul este ierarhic..

    seful subjuga mainstrul
    maistrul seful de echipa
    seful de echipa muncitorii

    dar Dumnezeu are oamenii lui, si va veni si vremea cand vor trebui sa marturisesca, chiar cu pretul pierderii ''locului de munca''

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu zic, ca in toate astea a fost si o parte buna, au putut lua la cunostinta de aceste lucruri, auzi si cei care n-ar fi venit la biblioteca. Poate ca fiind in aer liber conferinta i-a ajutat pe mai multi.

    Doamne ajuta!

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multumim ptr conferinta audio, mie mi-a fost de folos, e prima pe care am auzit-o in intregime.

    Doamne ajuta!

  43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da ,sunt surprins,pt reactia protopopului nostru,pacat k a uitat de frumusetea slujbelor ce le facea odata cu evlavie la BISERICA SF.NICOLAIE din ONESTI,e alegerea lui pt ce a facut,si merita dat jos din functia ce o are[nu e corect din punct de vedere al constitutiei,se incalca dreptul la exprimare libera].Ar trebui sa impiedice si actiunile si festivitatile sectantilor,,nu sa le dea voie sa bruieze SF SI DUMNEZEEASCA LITURGHIE,si sa dea o lege a urbei,k acsti ratacici sa stea in banca lor ,nu sa ne deranjeze pe la usi.SI asa e chit de vor sa faca dreptate dupa judecata lor limitata de patima lacomiei si avutiei.Nu va mai mirati,k insusi protopopul a sfatuit lumea in sf biserica sa ia actele cu cip;sa ne rugam pt luminarea mintii lor,sanatate si BUNUL DUMNEZEU SA NE IERTE PE TOTI.E usor sa judecam,si mai greu sa iertam si sa ne rugam ,noi sa fim faclii in locul lor in biserica.

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta la toata lumea cea crestina

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am fost si eu prezenta la conferinta din parc si pot sa zic cu mana pe inima ca a fost cea mai frumoasa conferinta la care am fost prezenta. Era momentul ca tot ceea ce se intampla la Onesti sa iasa la iveala si astfel, fara voia sa pr. protopop a facut posibil acest lucru. Sper doar ca lucrurile sa nu ramana asa, sa se uite totul foarte repede. Aici trebuiesc schimbate foarte multe lucruri. Sunt foarte multi preoti deosebiti care sunt pur si simplu nu pot face nimic. Dar lucrurile nu vor ramane asa cu siguranta. Doamne ajuta.

  46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://onestiul.ro/2009/08/interzicerea-unei-conferinte-publice-la-onesti-s-a-lasat-cu-scandal-galerie-foto/comment-page-1/#comment-798

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    multumim lui Dumnezeu ca a facut lucrul acesta cunoscut si prin alte parti...

    http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2009/08/04/interzicerea-unei-conferinte-publice-la-onesti-s-a-lasat-cu-scandal.html

  48. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Câţi oameni au participat la conferinţă ?

  49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule Constantin Alupei & primarul Voronin Lemnaru

    Cu cateva saptamani in urma pe stadionul Carom al orasul s-a desfasurat o ''trezire evanghelica'' care deranja prin boxele amplasate acolo o mare parte a orasului, chiar si slujba vecerniei de la biserica Sf Neculai
    De ce nu ati luat si atunci masuri de combatere ca doar aduceau o alta invatatura si nu aveau si ei ''binecuvantare''
    De ce s-a atrofiat atat de mult constiinta noastra ortodoxa?
    De ce sa confundam raul cu binele si patima cu virtutile?
    De ce nu mai sunt bune canoanele Sf Parinti care interzic slujba cu ereticicii?
    Cum comentati proasta ''informare'' despre lansarea unei carti pornografice?
    A disparut oare frica de Dumnezeu, a disparut oare iadul ?

    Va rog sa raspundeti aici pt ca stiu ca sunteti la curent cu postarile in presa..

    Nu dictaturii biometrice!
    Mom muri, dar vom fi liberi!

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Unelte divine acesti tortionari moderni! Cu ajutorul lor putem spune ca la Onesti s-a organizat pentru prima data o conferinta nationala online pe tema cip-urilor! Felicitari organizatorilor : preotul Alupei si echipa si la mai mare! Propunem sa ii fie decernat un titlu ceva , o diploma de catre celalalt co - organizator , primarul ctitor de lacase sfinte !

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Contactat telefonic edilul sef al Onestiului, Emil Lemnaru s-a batut cu pumnul in piept ca cei de la Asociatia pentru Libertatea Romanilor isi vor recupera banii luni, 3 august. Cum era de asteptat odata intrati in hatisul birocratiei banii sunt greu de scos. Daca nu chiar imposibil. Practic, angajatii Primariei Onesti au jucat ping-pong cu nervii celor de la Libertatea Romanilor. I-au trimis de la un angajat la altul. Revin cu amanunte.

    http://danalungu.ro/?p=270

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://vestitorul.blogspot.com/2009/08/prigoana-inceput-deja-conferinta.html

    Se pune întrebare de ce deranjează atât de mult aceste conferinţe anti-cip ? Dacă aceste cipuri nu ar prezenta un pericol aşa cum se încearcă a se mediatiza şi dacă nu ar exista nişte interese necurate, atunci nu ar mai fi existat această înverşunare fie ea pe faţă sau în mod perfid a multor oficiali contra celor care încearcă să prezinte pericolul care se ascunde în spatele acestor cipuri fie ele în acte sau cu atât mai mult implantate în corpul uman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*