Motivele ascunse ale Pandemiei globale si panica in masa creata in mod voit

DrTolzin02

UPDATE3: Primul caz de soc anafilactic dupa vaccinare in Germania

Primul caz de şoc anafilactic dupa vaccinarea impotriva gripei porcine in Germania: La Dusseldorf, un barbat în varsta de 30 de ani era sa moara in urma unei reactii alergice grave ( soc anafilactic) intr-un cabinet medical dupa ce a fost vaccinat impotriva gripei porcine. “Dacă nu era intr-o unitate medicala, probabil ar fi murit fiindca in cazul unui soc anafilactic ai timp maxim 90 de secunde ca sa intervii pentru salvarea pacientului’, declară medicul Christian Wittig. (sursa: bild.de)

UPDATE2: Medic austriac a pierdut dreptul de a practica fiindca s-a opus vaccinarilor obligatorii
Dr. med. Johann Loibner din Austria este medic de familie si cel mai recunoscut ca militant impotriva vaccinurilor obligatorii la copii si nu numai. Datorita pozitiei sale i s-a retras dreptul de a practica medicina… (sursa: https://www.impf-report.de/jahrgang/2009/14.htm#03)

UPDATE1: De ce mai este periculos vaccinul la gravide?

Se stie ca vaccinul stimuleaza nu doar formarea de anticorpi ci si a imunitatii celulare , adica creste limfocitele T1 care  in mod normal la gravide scad drastic in timpul sarcinii tocmai pentru a nu respinge embrionul care este un tesut strain pentru mama. Este vorba de o “adaptare a imunitatii mamei”, un adevarat miracol in viata omului care este unica si doar in sarcina. Ori, prin cresterea limfocitelor T1 embrionul va fi respins de catre mama si deci avortat!

1.) Cum recunoastem o epidemie sau o pandemie periculoasa?

– se raspandeste foarte repede, asemenea unui “bulgare de zapada”;

– este foarte contagioasa;

– numarul de decese este foarte ridicat;

– numarul de cazuri sa fie peste numarul celor infectati cu Influenza ( ce inseamna asta este redat la pct.2).

2.)   Ce declara WHO (World Health Organization) despre gripa sezoniera ( cu v.Influenza ) in lume si in SUA:

Anual se infecteaza in lume cu gripa sezoniera (tipuri si subtipuri ale v. Influenza) un numar de 1 miliard de oameni /an, dintre care 5 milioane de cazuri sunt foarte grave si  500.000 decese; asta inseamna ca de fapt sunt 1.370 decese /zi, deci 57decese/ora, adica 1 deces /minut.

Cu toate acestea NU este declarata stare de pandemie..

Germania:

Institutul Robert Koch (RKI) declara in sezonul rece 2002/2003 un numar de 5 milioane de oameni infectati/an, dintre care 20.000 de morti/ an. Facand un calcul, rezulta ca au murit  55 oameni/zi, iar tot un om moare la 30 minute!

Cu toate acestea nu se declara stare de pandemie..

SUA (CDC):

60 milioane de oameni sunt infectati cu gripa – Influenta/an, deci 165.000 cazuri noi/zi, dintre care 200.000 cazuri foarte grave/an, deci 550 cazuri grave/zi. Se numara 36.000 decese/an, adica 98 decese/zi! Asta inseamna ca sunt 4 decese/ora, deci la 15 minute moare un om!

Cu toate acestea nu se vorbeste de o pandemie..

Alarma de Pandemie s-a modificat recent de catre WHO pentru ca sa putem declara gripa porcina o pandemie!

Fragment din conferinta: “Hintergründe der globalen Pandemie-Panikmache” Conferinta prezentata la data de 27 iunie in Elvetia de catre Hans U. P. Tolzin, jurnalist si director al revistei “impf-report”. Sursa : https://nuoviso.tv

Traducere: dr. Christa Todea-Gross,  10. 11.09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*