Revolta medicilor romani : refuzam vaccinarea impotriva AH1N1

[vodpod id=ExternalVideo.900830&w=425&h=350&fv=]

Refuzam vaccinarea impotriva AH1N1! Asta anunta, cu o zi inainte de inceperea campaniei de imunizare, zeci de doctori si asistente din toata tara. Cadrele medicale insista ca nu stiu nimic despre serul produs la Institutul Cantacuzino.Daca o parte dintre doctori si asistente refuza vaccinarea, reprezentatii celor 500.000 de studenti spun ca vor accepta imunizarea impotriva gripei pandemice.In schimb, impartiti sunt si parintii celor 500.000 de elevi de liceu, inclusi pe lista autoritatilor. Unii sunt pentru vaccinare, altii bazat in retragere, speriati ca autoritatile nu au anuntat nimic despre efectele adverse ale serului. Asa ca scepticii vor sa fie informati si consultati pe aceasta tema.Cei din Ministerul Sanatatii spun ca vaccinarea nu e obligatorie, dar recomandata. In plus, vaccinul pandemic este similar cu cel impotriva gripei de sezon.Ca urmare, rectiile adverse care pot aparea sunt minore: roseata in locul intepaturii, stari febrile si alergii, in cazul persoanelor sensibile.

Sursa: https://stirileprotv.ro/ah1n1-ro/tratament/zeci-de-doctori-si-asistente-anunta-ca-refuza-vaccinarea-impotriva-ah1n1.html

Pandemia de gripa noua, una din cele mai mari afaceri de coruptie din lume?

[vodpod id=ExternalVideo.901149&w=425&h=350&fv=]

10 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Gripa porcina, marea dezinformare

    Vaccinul are un scop sinistru

    Nu stiu daca este adevarat sau cat din toate prezentate aici sunt adevarate dar cu siguranta merita citit!

    In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!

    In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!

    In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

    Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

    Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!

    Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII,ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)! Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vre-o 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale. Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!

    Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister

    si aici, in capitolul REFERENCES veti gasi si alte lincuri pentru a va putea documenta mai bine!

    http://brailanews.blogspot.com/2009/09/adevarul-iese-la-iveala.html

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa fim seriosi, voi nu vedeti cat de paranoici ati devenit? Sunteti cel putini penibili. Nu ma astept ca acest comment sa apara, sunt sigur ca ma veti cenzura pentru ca asa faceti intotdeauna si mai spuneti ca oamenii au fost asupriti de comunism, dar voi, ce sunteti?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in Canada nu te obliga guvernul sa faci vaccinul

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Rozaliule, ia si citeste aici:

    Filmarea arestarii lui JOSEPH MOSHE (microbiolog Mossad), cel ce avertiza ca in Ucraina s-a produs un vaccin anti-AH1N1 ce va declansa o boala cumplita: http:/saccsiv.wordpress.com/2009/11/24/video-filmarea-arestarii-lui-joseph-moshe-microbiolog-mossad-cel-ce-avertiza-ca-in-ucraina-s-a-produs-un-vaccin-anti-ah1n1-ce-va-declansa-o-boala-cumplita/

  5. salvarearomaniei

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    salvarearomaniei.blogspot.com
    salvarearomaniei.wordpress.com

    toate informatiile oficiale despre vaccinele HPV-CANCER-COL-UTERIN si AH1N1-GRIPA-OMS-PORCINA-NOUA de la paginile oficiale ale guvernului SUA inclusiv INGREDIENTELE si PROSPECTELE
    si de ce aceste vaccine trebuie evitate

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Geo, vrei sa-ti amintesc de ce au invadat americanii Iraqul? S-a sustinut sus si tare ca Saddam avea arme biologice de distrugere in masa, si? L-au invadat, au gasit vreo arma? Nu. Totul e o vrajeala menita sa sperie lumea astfel incat aia de la varf sa faca manarelile lor.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    mai rozalica ti se pare ca guvernantii astia care ne lasa fara o bucata de piine pentru copii,care au distrus tara fara sanse de revenire.. astia ti se par ca ne vor binele?unde e boala vacii nebune?unde e gripa aviara? chiar daca ti ar demonstra toata planeta ca vor sa ne batjocoreasca,ca au un plan de siluire psihica tu sa o tii pe a ta:ca politicienii vor sa fim sanatosi,da?ca ei ne iubesc starea de sanatate!da?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @gil, pe politicieni nu-i prea doare de ce se intampla cu noi, dar teoriile cum ca ar fi nu stiu ce planuri ascunse, diabolice si asa mai departe nu sunt decat niste exagerari.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de ce nu arata la tv cum merge si Basescu la vaccinare si toti ceilalti parlamentari daca tot ne vor asa mult binele si se gandesc la sanatatea noastra

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Politicienii fac ser fiziologic si noi facem otrava... peste cativa ani suntem predispusi la cancer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*