Apel de consemnare a minunilor savarsite de Sfintii Inchisorilor

Parintele Justin la Moastele de la Aiud

Frati crestini,

De-a lungul anilor, multi credinciosi au dat marturie despre minunile savarsite prin intermediul sfintilor de la Aiud. Multe dintre aceste minuni le-am consemnat, despre unele avem putine date, iar despre altele, probabil multe la numar, noi inca nu am aflat.

In vederea editarii un carti despre minunile savarsite de sfintii mucenici din inchisorile comuniste, ii rugam pe toti cei care au trait asemenea fapte minunate sau stiu de la altii despre felul in care au mijlocit sfintii pentru izbavirea de boli, de necazuri, pentru solutionarea unor probleme care erau imposibil de rezolvat in chip firesc, sa ne trimita aceste relatari la adresa: [email protected] .

Parintele Iustin Parvu spunea: „Aveam aceasta perioada in istorie cu care ne putem duce in fata lui Dumnezeu cu icoanele acestor martiri din tot cuprinsul tarii, din toate puscariile, martiri care indeplinesc toate conditiile canonice necesare unei canonizari”.

Multumim anticipat tuturor celor care vor fi alaturi de noi in aceasta lucrare si o rugam pe Maicuta Domnului sa ii acopere cu Sfantul ei acoperamant!

Ieromonahul Augustin
Schitul “Inaltarea Sfintei Cruci”, Aiud

2 Comments

  1. imi doresc sa ajung la rapa robilor de un an dar cred ca pe 09.06.2010 cu ajutorul maicii domnului vom ajunge cu bine de la iasi,la parintele sfant ptr mine si familia mea iustin parvu am ajuns de multe ori iar cind venea la iasi mergeam la slujba pe care o tinea la diferite spitale sper ca acum se simte bine si ne rugam ptr sanatatea sfintii sale .parinte drag noua augustin sper sa va intilnesc la aiud si sa ma puteti asculta cu smerenie corina de la iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
scroll to top