Basescu joaca dublu: promoveaza tehnologia si recunoaste ca poate deveni un instrument de opresiune

computer

Alegerile bat la usa si dupa cum ne asteptam, presedintele nu va organiza un REFEREDUM cu privire la actele biometrice(procesul de eliberare a pasapoartelor cu cip a inceput la nivel national).  Cu siguranta, acest lucru il va costa pe presedinte pierderea alegerilor(doar daca nu vor fi fraude electorale). Se vede ca presedintele nu se poate opune directivelor UE, care in caz contrar vor dispune inceperea procedurii de infringement pentru Romania. Daca ar fi un presedinte demn si iubitor de tara, atunci ar scoate Romania din acest imperiu babilonian, numit Uniunea Europeana.

Astfel, presedintele ne intinde o cursa, stiind numarul mare de romani care nu sunt de acord cu noile masuri de securitate a datelor si cu incalcarea drepturilor fundamentale ce tin de libertatea si intimitatea umana, mai ales pe cele de constiinta religioasa. Basescu incearca sa impace si capra si varza, promovand pe de o parte avantajele tehnologiei si pe de alta parte preziceaza ca “progresele stiintei si cele ale industriei IT pot deveni instrumente de opresiune”. Prin aceasta declaratie, Basescu vrea sa atraga voturile persoanelor ce se opun documentelor cu cip. Cei de la conducere si-au dat seama ca nu au cum sa ignore toata aceasta opozitie a populatiei si vor incerca in mai multe feluri sa faca promisiuni in acest sens, doar ca sa-i votam. Cum am mai zis si in alte randuri, alternativa politica nu mai exista in Romania sub UE, doar daca vom fi un stat independent, cu un presedinte ales democratic de popor si credincios fata de valorile Ortodoxiei. Pana atunci, vom avea la conducere doar ce se decide in lojele de la Bruxelles. Mai jos va prezentam declaratia cu dus si-ntors a lui Traian Basescu:

Dupa decenii de tacere, in 1989, popoarele din aceasta regiune au ales fara ezitare sa revina la valorile democratiei si ale economiei de piata. Noi pretuim mai bine decat cei care nu au avut experienta unui regim comunist, libertatea politica, deoarece stim ce inseamna sa fim lipsiti de ea, ca tara si ca persoane. Stim asadar din proprie experienta ca excesul de putere in mana statului inseamna tiranie, coruptie, ineficienta. Stim ca aflate la dispozitia unui guvern totalitar, progresele stiintei si cele ale industriei IT pot deveni instrumente de opresiune“, a declarat Basesc.

“Este suficient sa mentionam ca acum si terorismul dispune de un potential tehnologic amenintator pentru noi toti. Pentru apararea suveranitatii nationale, a ordinii de drept si a asigurarii libertatii cetatenilor este legitim ca guvernele democratice sa se foloseasca de cele mai avansate mijloace tehnologice de care pot dispune, pentru a contracara aceste amenintari, dar asta nu trebuie sa insemne monitorizarea tuturor cetatenilor de catre autoritati, ci presupune numai a actiona conform legii impotriva celor implicati in activitati de terorism, spionaj, crima organizata. O astfel de atitudine nu constituie o incalcare a libertatii individuale, ci dimpotriva, un mod de a o apara, o indatorire fundamentala a statului fata de cetatenii care doresc sa traiasca intr-o societate libera”, a apreciat Traian Basescu.

Traian Basescu

El a mai spus ca nu este de dorit, pentru viitor, o lume in care informatizarea sa permita birocratilor guvernamentali sa priveasca discretionar in viata fiecaruia, in fisa medicala, in situatia financiara, in alimentatia noastra sau “in modul in care ne crestem copiii”.

“In cadrul unei societati libere, tehnologia informatiei trebuie sa fie un mijloc deosebit de important pentru libertatea de exprimare, pentru asigurarea accesului public la informatii si pentru asigurarea unui mediu concurential, care sa stimuleze creativitatea. Toate trebuie sa se faca prin asigurarea protectiei informatiilor personale si a intimitatii cetateanului, un cetatean care sa poata el controla activitatile guvernelor, asa cum este normal sa se intample in orice tara democratica”, a adaugat seful statului.

De asemenea, el a mai spus ca aceste progrese tehnologice in domeniul ITC la nivel global pot fi sursa unor noi riscuri, extrem de grave.

39 Comments

 1. Basescul nu poate insela decit pe nebuni.Niciodata nu am crezut ca poate fi un ajutor pentru cei care am semnat listele.Daca cineva mai avea dubii …prezidentiala comisie cea cu dezincriminare prostitutiei si drogurilor usoare cit si cu INTEGRAL ASUMAREA de catre basesc a devoalat tot.Dar chiar si dupa asta tot nu ne lecuim?Il cainam pe unul care oricum nu da doi bani pe credinta noastra daramite pe votul nostru.Nu prea vad solutii nici in articole nici in comentarii la aceasta situatie.Vad ca percepem la fel niste pericole.dar solutiile?

 2. @ Vasili
  Adevar graiesti dar sa nu uitam Scriptura, ca ceea ce este cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu. Adica e bine sa mergem si cu credinta pe acest drum, ca altfel cum l-ar mai fi biruit Moise pe Faraon? Iata un alt Faraon : Basescu!

 3. Prisleo…basescul este mult mai viclean.Iar drumul de care zici sa mergem…care este? Calea referendumului era o fundatura.Nu trebuia sa fii vreun geniu sa vezi asta.Dar de acum inainte…ce e de facut?Iustin Pirvu are speranta ca o parte a calugarilor si a preotilor poate deveni speranta noastra.Da ,are dreptate.Daca biserica se va comporta ca si pina acum adica fara vlaga ,fara impotrivire si mai rau criticindu-i pe cei ce asa cum pot iesa in strada si manifesteaza ei bine biserica atunci ce rol mai are ?Oile pastorite au ochi si urechi.Nu sint proaste .Vad si medalia primita de Daniil ,aud si tacerile scandaloase ale lui in problema biometricelor,observa si cum unii mustra indulgent pe cei de au emanat uriciunea dezincriminarilor de tot felul.Pina nu se va gasi un om al bisericii care sa puna mai presus frica de Hristos decit frica de ce vor zice ierarhii despre el nu avem prea multe sanse.Nu ajuta la nimic 10 facultati de teologie daca absolventii lor vor fi ca mai marii lor.Nesupunerea fata de lupii pastori este inevitabila.Iar credinciosii sa isi apere preotii in parohiile lor.In bisericile lor.Poate ca episodul TOKES 1989 nu a fost uitat.

 4. Si totusi, atunci cand s-a intors presedintele Basescu de la Muntele Athos, ma asteptam sa se intoarca lamurit, sa ceara chiar el sa nu se mai faca acte biometrice cu cip…
  Dar n-a fost sa fie asa…
  Ce ne mai ramane de facut? Sa ne rugam lui Dumnezeu sa iasa la alegeri un presedinte care sa ne inteleaga…
  Sa ne rugam sa-l lumineze Dumnezeu pe Patriarh, si poate intr-o zi auzim de un comunicat prin care spune ca este impotriva acestor acte…ca s-a mai gandit…si ca vede ca avem dreptate…
  Nu stiu…in asa situatii critice, toti patriarhii tarilor ortodoxe nu se pot intruni sa discute… si sa ia o decizie? Nu putem sa le cerem sa faca asta, cumva?
  N-ar fi mormal sa cerem ajutorul si sa fim ajutatati???
  Nu suntem toti in primul rand ortodocsi, si apoi romani, rusi, greci, sarbi, etc…?

 5. FRATE, VICTOR RONCEA, TE ROG, VEZI DACA VADIM ARE CURAJUL MARTURISIRII, EL SI BECALI! PREZINTA-I PARINTELUI IUSTIN – POATE IMPREUNA VOR TREZI POPORUL SI VOR INDEPARTA MANIA DOMNULUI DE LA NOI! DOAMNE AJUTA SI IARTA!

 6. Mircea Geoana e mai degraba impotriva dicumentelor cu cip, din cate am inteles la un moment dat intr-un discurs de-al lui. Asa ca mai bine ne-am indrepta votul spre el, macar el poate va face ceva.
  Doamne ajuta!

 7. O mostra de cameleonism politic absolut gretos. ,,Nu e de dorit”‘ – stie adica, dar parfumul tare din inaltimile tronului seduce iremediabil. Cate nu s-au promis, cate se vor mai promite inca….Adoarme-i, sedu-i, atinge-le coarda sensibila, fa-i sa te vada incarnarea nazuintelor lor cele mai ascunse, promite-le poznas/ complice/serios/samd ca le vei rezolva MARILE SI deja ANCHILOZATELE PROBLEME…sa te vezi odata (re)uns …apoi gasesti ,,n” probleme, blocaje, pretexte ca venind de la concurenta SA LE UITI PE TOATE…Se reia, se reia, esential este patosul, sa crezi tu insuti in ceea ce le declami fraierilor alora, iar si iar si iar…

 8. Eu l-as alege pe Becali presedinte. Am auzit ca ar fi spus intr-un interviu ca este impotriva actelor cu cip si ca nu le accepta. In el am incerdere, si-ar pastra cuvantul!!! N-are el multe scoli, dar, daca-si da cuvantul sunt convinsa ca si-l respecta.
  Problema e, ca s-ar putea sa nu-l voteze multa lume…

 9. Niciunul dintre candidatii la presedintie nu este crestin cu adevarat. Niciunul nu merita sa fie ales. Lasati-i sa se aleaga masonii intre ei, iar noi sa nu ne incarcam constiinta votand asemenea necrestini !

 10. ce vadim ma, ce becali, ce geoana, ce vot fratilor?!

  NIMIC – NICI UN VOT! ABSENTEISM TOTAL! NOI VOTAM CU SFINTII APOSTOLI SI DE DUMNEZEU PURTATORI PARINTI !!!!!

  becali si vadim?! becali merge prin cluburi cu borcea, fumeaza trabuc, vorbeste cum vorbeste, are atitudinea pe care o are…nu stiu cat intelege el din ortodoxie si smerenie…si sincer nu stiu daca miscarile lui filantropice pornesc neaparat din iubire de aproapele, sau din interes…nu vreau sa ma pronunt cu certitudine, pentru ca nu cunosc ce e in sufletul omului…sa nu-mi judec eu aproapele…dar uitati-va si voi si intrebati-va daca asa se comporta un om smerit, credincios, un om al lui Dumnezeu…

  de vadim, ce sa mai zic…a si votat pentru homosexuali la ue…apoi cica e fiu de pastor baptist…nu stiu ce teologie a studiat el, dar cred ca e ecumenist…nu mai pomenesc de trecutul comunist si de lilbaj…

  geoana?! e un yes-man…

  HAI SA FIM SERIOSI FRATILOR!!! Teocratie in vremurile astea e greu sa avem…un al 2lea Sfant Imparat Constantin cel Mare e greu sa se mai nasca…asa ca cel mai bine ar fi sa nu se duca nimeni, dar ABSOLUT NIMENI LA VOT!!! procent de participare zero barat!!! atunci sa-i mai vedem pe “politicieni” si pe “politologi” pe posturi, ce mai zic…

  dar e greu, e imposibil aproape, pentru ca na, tv-ul, media isi fac datoria de ceva ani…asa ca, RUGACIUNE si MILA LUI DUMNEZEU SI A MAICII SALE CU NOI PACATOSII!

  Doamne ajuta!

 11. SUNT FARA CUVINTE IN URMA CELOR CITITE.E GREU ATUNCI CAND ESTI SUS LA PUTERE SA MAI AI INIMA FATA DE DUMNEZEU CU FRICA,MA DOARE SUFLETUL PENTRU CA SUNT MAMA A 3 COPII SI VREMURILE PE CARE LE TRAIM SUNT POTRIVNICE NOUA CRESTINILOR.SA NE RUGAM CU TOTII BUNULUI DUMNEZEU SI PREASFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU SA FIM TARI IN CREDINTA IN A MARTURISI SI A NE JERTFI PENTRU DUMNEZEU SPRE A NE MANTUI.
  CU TOATE PIEDICILE SI CURSELE INTINSE ACESTUI POPOR SI NU NUMAI INDRAZNESC SA SPUN:CU NOI ESTE DUMNEZEU,INTELEGETI NEAMURI SI VA PLECATI CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU…..
  SI CU ADEVARAT V-A TREBUI SA NE PURTAM CRUCEA ASA CUM ESTE SI CUM A FACUT INSUSI MANTUITORUL DESI ERA FARA DE VINA,CU ATAT MAI MULT NOI PACATOSII……CARE PENTRU PACATELE NOASTRE PATIMIM.
  DOAMNE AJUTA SI RABDARE!RABDARE!RABDARE! IN SUFERINTE…MA IERTATI…
  AMIN

 12. Voi merge la vot si pune stampila intre numele lor, pt ca nu vreau sa ma fac partasa la pacate straine.
  Pe buletinul pt referendumul care se organizeaza, voi scrie: SUNTETI DE ACORD CU DOCUMENTELE BIOMETRICE ? – si voi vota NU !!!

 13. Vadim, prin permanenta sa atitudine agresiva, demonstreaza ca nu are nimic de-a face cu ortodoxia (poate cu baptistii, cu care stiu ca are o relatie speciala ).
  Geoana este vizibil lipsit de pesonalitate si de forta ,este doar o “papusa manipulata “.
  Crin Antonescu , cu un limbaj de targovet mahalagiu, are o tactica diversionista creata de patriciu, maleficul personaj care a vandut ,prin tariceanu, avutiile nationale ale tarii,si continua acest proces.
  Becali este un agramat ,dar cred ca este mai patriot decat ceilalti.
  Iar Basescu ma dezamageste pe zi ce trece.
  Sediul de campanie al lui Basescu este la intrarea pe strada Lipscani. SE PRIMESC MESAJE PENTRU PRESEDINTE ACOLO .Eu am fost ieri si am lasat un mesaj prin care ii cer presedintelui sa fie transant in privinta problematicii documentelor biometrice .Ce-ar fi sa-l “bombardam” cu mesaje?Mai are afisata si o adresa de mail :basescu-live.ro
  Doamne ajuta !

 14. Cum sa treci la biometrie fara referendum cand legea spune clar ca nu se poate introduce fara dezbatere publica? Legea insasi vorbeste despre aceasta dezbatere. Au fost indeplinite toate canoanele si inca mai asteptam “indurare” de la politrucii astia? Atunci, acest milion de semnaturi va ramane valabil ca cerere de referendum pentru viitorul presedinte! Noi nu renuntam!
  Intradevar, aceste suflete meschine au o Romanie mica : mama soacra, fiica si nevasta! Pentru ei, restul e masa de experiment: Geoana militeaza cu tot neamul lui pentru gardasil, Basescu face pe victima in orice situatie ,dar te vinde fara sa clipeasca, Tribunul face spume la gura daca-l superi si mai e si ratacit de la caile Domnului (evanghelist mi se pare), pe cine sa votezi?
  Ce om cuminte isi incarca constiinta cu asemenea pacate, dand votul lor unor antiromani? Ca la Judecata dam socoteala impreuna cu ei…
  Eu una, imi voi pastra constiinta fara aceasta pata. Ce fac, votez impotriva neamului meu? Doamne fereste!
  E mult mai important votul pentru noi decat pentru ei cata vreme avem scopuri divergente…Singura cale de a-i face sa inteleaga asta e absenteismul . Iar ei trebuie sa priceapa ca votul e un drept, nu o obligatie.
  Asa ca la rugaciune, fratilor! Alta cale nu exista…

 15. Buna ziua!
  Nu cred ca Base va pica, sunt multi prea multi oameni care INCA il vad ca pe un presedinte capabil. Chair daca in ultimii 4 ani hotia, mistocareala, minciuna, nesimtirea politicienilor sa aratat mai pe fata ca oricand. Se fura, se minte, etc fara rusina si fara a se mai ascunde.
  Niciunul dintre actualii politicieni nu merita sa fie presedinte, nici Becali care nu are cultura si nici fler de presedinte, nici Vadim care din cate stiu eu NU este ortodox si nici prea intergu mintal nu este, nici Geoana si nici Crin pentru ca sunt politicieni vechi si nici cand au avut puterea (au fost ministri) nu au aratat ca le-ar pasa de populatie.

  Deci, eu am sa merg si am sa anulez votul, am sa scriu (desi nu cred ca ii va pasa cuiva) ca sunt toti niste incompetenti si nu merita sa fie presedinti. In rest… rugaciune, acum mai mult decat oricand.

  Doamne Ajuta!

 16. Pe oricine am alege nu are importanţă că nu se schimbă nimic în bine. Nu s-a schimbat nimic în 20 de ani, dar mai ales acum, când suntem vânduţi Uniunii Europene, nu se va mai schimba nimic spre bine ci spre rău. Aşa că mai bine nu participăm la vot sau anulăm buletinele de vot. Îi votăm pe toţi să nu se supere.

 17. Razvan, de ce sa nu ne prezentam la vot?
  E dreptul nostru!
  Ne prezentam si dam vot negativ – si astfel ne exprimam opinia ca nici unul nu merita, ca nu avem pe cine alege.
  Si daca o mare parte din populatie ar vota asa, poate ar intelege ceva si ei, ca nu poate o populatie intreaga sa puna stampila incorect.
  In afara faptului ca nu sunt credinciosi, pentru mine nu mai prezinta nici o credibilitate toate minciunile si promisiunile lor poleite.
  Nu trebuie sa admitem alternativa de a l alege pe “cel mai bun” dintre cei rai, ci de a nu alege pe nimeni.
  Oare cand va intelege poporul roman ca doar prin intoarcerea la Dumnezeu, vom fi izbaviti de vrajmasii nostri?

 18. candidatii antisistem nu au nici o sansa chiar de vor castiga alegerile cu 99%. Sistemul antihristic nu permite iesirea din rând. Boicotul ramasiţei crestinilor ortodocsi si indemnul parintelui Justin este singura solutie in vremurile blestemate pe care le trăim. Doamne ajuta.

 19. Fratilor, ascultati-ma cu atentie ! Nu va duceti la vot pt. ca toti sunt departati de Dumnezeu ! Rar gasesti un politician cu constiinta crestina . Eu sunt licentiata in studii politice si am fost adepta mersului la vot, dar de cand m-am dumirit, nu mai votez cu nimeni pt. ca nu vrea sa dau girul unor ticalosi.

 20. De acord cu Mihaela si cu Axa. Sa nu avem incredere in acesti ticalosi, caci vom da socoteala in fata lui Dumnezeu !

 21. Asa e, aveti dreptate, nu avem cu cine vota, pe cine vota… Dar si daca nu ne prezentam la vot nu le va fi mai usor sa faca frauda celor care vor sa o faca? Vor vota altii in numele nostru probabil…
  Mai bine mergem sa votam si ne anulam singuri votul, nu?

  Si legat de campania impotriva actelor bimetrice cu cip, nu putem scrrie un memoriu/memorii semnate de persoane juridice (asociatii) si persoane fizice (adica orice crestin), catre ceilalti patriarhi ortodocsi? Sa le cerem ajutorul, sa-i rugam sa se intalneasca si sa vorbeasca pe tema actelor electronice…
  N-ar fi normal asta???

 22. Ce se intampla, de fapt?
  Votand, stim ca bila noastra neagra devine cu certitudine la numarare, o bila alba in favoarea lor. La fel se va intampla cu voturile anulate-vor deveni valide. Experienta ne-a invatat ca frauda electorala e la ea acasa, iar televiziunile vor anunta procentajul asa cum au ordin . Fiind absent nu se poate numara nimic, nu se poate truca nimic-iar presa va fi obligata sa noteze lehamitea romanului. Adica greva alegatorului roman batjocorit la el acasa de toate liftele pamantului : masoni, semiodocti, cizme NATO, mengelisti,” iluminati”, securisti , iredentisti , si alte minorante veninoase care nu au nimic comun cu interesele acestei natii.
  E timpul fiilor intunericului acestui veac…si e destul atata.

 23. Aurora si ceilalti frati – am inteles ca “prietenii nostri traditionali” si-au desemnat deja un candidat la presedintie. E vorba de unguri care nici ortodocsi nu sunt si nici romani nu vor fi vreodata. SI DACA VOI NU VOTATI EI VOTEAZA – 1-2 MILIOANE DE MAGHIARI – VOM AVEA UN PRESEDINTE UNGUR ?! S-AR SCULA VOIEVOZII DIN MORMINTE…

 24. ultima oara am votat in alb , asa am sa fac si acum, adica ma duc , dar nu pun stampila pe niciunul dintre candidati, pe acestia nu,votul meu este pentru un Vlad Tepes, un Stefan cel Mare, un Mihai Viteazul.

 25. E drept ce spune Marius Liviu.
  Dar cred ca se vor prezenta la urne mai mult de 2 milioane de romani, astfel incat sa nu lasam scroafa maghiara sa urce in cires.
  Si trei maghiari sa fie in Transilvania, vor fi mereu o sursa de scandal. Nu le place linistea, vor vrea mereu ce nu-i al lor. O populatie venita dintr-o pusta si complexata de originile ei. Din cate ne spune istoria, Atila nu era un gentilom si nici hunii un popor de pravoslavnici…
  Cat despre adevaratii barbati ai neamului nu-i cautati printre politicieni… Ei stau numai printre marturisitorii credintei noasatre, acolo unde se cere curaj si sacrificiu.Si ii cunoastem bine. Domnul sa ni-i tina sanatosi.

 26. MIRCEA VULCANESCU:

  “Noi, care incercam sa gandim si sa simtim cu proprii mijloace,nu folosim nici unei partide, nici celeillalte.Nu mai vorbiti de proletariat sau de burghezie,fapt este ca,in amandoua cazurile exista mase si interese de grupuri pentru care noi,… nu pretuim nimic.Nu pretuim nimic atat timp cat nu ne robim intereselor lor…Azi trag jandarmii in muncitori;maine vor trage muncitorii in burghezi.Ce avem noi de-a face cu unii sau cu altii? Nu ne recunosc …..SUNTEM SUPRIMATI, ASTA SUNTEM!”

 27. Parerea mea este ca vor veni mai multi la vot de data aceasta. criza ii va scoate pe oameni la vot, pt ca sunt multe nemultumiri dupa cum am vazut si in cazul fermierilor ieri. Iar dupa cum se vede in propunerea de premier a unui neamt la conducerea Romaniei, cred ca sunt sanse serioase ca ungurii sa ne ia tara, dupa cum de altfel mai profetea si P Arsenie Boca. Doamne fereste!

 28. Voi da vot nul!Nu doresc sa fiu marioneta masoneriei!S-a sfarsit!Nu tin cu nici un politician!Toti vor sa ne vanda Biserica si Neamul!
  Traim intr-un stat Big Brother!Dovada:am trimis un mesaj prin e-mail la Muntele Athos si “cartitele” care “ne supravegheaza”mi l-au cenzurat!Mi-a fost lezata libertatea!De multe ori am avut “probleme” cu internetul!Nu am crezut niciodata totusi ca un mesaj sa nu ajunga la M.Vatopedi sau Schitul Lacu.A inviat Ceausescu!!!!….Internetul si orice forma de corespondenta sunt urmarite!Ce va urma?!…Cred ca un genocid sau/si o nivelare dobitoceasca a constiintelor.

 29. Nu credeam ca in 2009 sa mai aud indemnuri de neparticipare la vot.Prin neparticipare la vot,ajunge presedinte tot nemernicul de Basescu!In alta ordine de idei,v-ati convins de nesimtirea actualului presedinte care nu da un ban pe romini si doleantele lor,vezi cererea de organizare a referendumului pe tema documentelor electronice si recenta greva a fermierilor.Asa ca ,oameni buni,mergeti la vot si exercitrati-va acest drept constitutional!

 30. Daca nici patriarhia romana nu ia atitudine in acest caz atunci este foarte clar ca nu constituie decat o masca a antihristului, un fals slujitor fata de Dumnezeu.
  As vrea sa ma insel daca nu e asa!
  Doamne ajuta!

 31. base de spunea pe fatza ca nu-i a buna chipu’, era impuscat la fel ca si J.F. Kennedy ( si acesta a indraznit sa povesteasca fara perdea de ocultzi). Asta nu inseasmna ca cred ca Base al nostru ar fi crestin practicant, tziitor al tradiditziei.
  Doamne Ajuta!
  off-topic
  p.s. Axa n-ai nimerit neamu’ ; maghiarii (ungurii) n-au nimic cu Attila, aceea erau hunii, maghiarii au venit cu cateva sute de ani dupa huni. Poate nu va vine sa credeti dar exista ortodoxie si la ei de crestinarea lor pana acum, nu-s multi e drept, opresiunea anti-ortodoxa acolo a fost mai lunga si viguroasa, dar tot au ramas o mana de adevarati Drept Marturisitori (‘ …si portile iadului nu o vor biruii’) … un exemplu Sf. Moise Ungurul sau Ungarul , moastele lui intregi sunt la Lavra Pecerska in Kiev

 32. pentru catalin…

  la ce profetie te referi frae?! din cate stiu, nu am postat nimic la saccsiv…o singura data am comentat, am pus o intrebare, si am cerut o lamurire…

  poate ma confunzi cu alt “razvan” 🙂
  dar daca imi spui despre ce profetie e vorba, poate te pot ajuta cu ceva!

  sanatate si Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 Comments