Parastas la Aiud, intru pomenirea mucenicilor din temnitele comuniste

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=waDyeB8FfUA]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6-rwRvLOHoY]

Apel la rugaciune pentru canonizarea Sfintilor Inchisorilor de catre Sinod.

4 Comments

  1. Multa bucurie mi-au daruit aceste postari ! De mult timp imi doresc sa ajung si eu la Sfintii Mucenici de la Aiud, si nu am mai ajuns ! Si acum mi i-ati adus dumneavoastra in casa ! Si pe parintele Iustin Parvu, si pe parintele Oprea Craciun, pe parintele Serafim Badila, si pe ceilaltii. Multa bucurie mi-ati daruit ! Domnul sa va rasplateasca inmiit ! Amin.

  2. Sfintilor Mucenici din Rapa Robilor , noi nu avem nicio putere in lupta cu potrivnicii. Veniti in ajutorul nostru si ajutati sa se ridice Manastirea in cinstea voastra si spre slava Domnului nostru Iisus Hristos !

  3. PARINTE IUSTIN ,VA IUBESC ,VA MULTUMESC PTR TOATE SFATURILE PE CARE MI LE-TI DAT MAICA DOMNULUI SI BUNUL DUMNEZEU SA SALVEZE NEAMUL ROMINESC DE,TOT CE SE INTIMPLA ACUM . DOAMNE AJUTA .

  4. Va multumim parinte drag inimilor noastre,ca in valtoarea acestui intuneric ce ameninta sa cuprinda intraga creatie a BUNULUI NOSTRU DUMNEZEU,ca un adevarat ostas ati dat in vileag pericolul ce ne paste ,luptand cu mult curaj pentru credinta noastra stramoseasca,ortodoxia,pentru sfintii si mucenicii nostri,pentru adevarata biserica a DOMNULUI SI MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS si nu in cele de urma,pentru izbavirea sufletelor noastre de inselatorul acestei lumi.DUMNEZEU sa va ajute si sa va dea putere in tot ceea ce faceti.DOAMNE AJUTA!AMIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
scroll to top