Salba Ortodoxiei romanesti nu este de acord cu erezia ecumenismului

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sxf2K6pXhBc]

06520parintele20iustin20parvu20manastirea20petru20vodaPr. Justin Parvu: “Ecumenismul nu e nascut din parerile bisericilor, ci din gandirea proprie a unor pastori ce nu au nimic profund crestin si religios in ei, ci doar o viata politica”

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xPqwh8ziOPw]

16 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfintii NU au fost ecumenisti !!!

 2. Vasile Ungureanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Biserica ortodoxa este o Institutie Divino-umana si asa va ramane in veci,si nu este cazul sa se faca compromisuri in numele ecumenismului.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce frumos! Doamne, fa auzite glasurile lor in intreaga tara si in intreaga lume. Doamne ajuta-ne sa vietuim dupa voia Ta pentru ca frumusetea Ortodoxiei sa nu paleasca in aceste vremuri.

  Biserica Ortodoxa nu poate fi sora cu cea catolica pentru ca nu au acelasi... tata! Ei il au pe papa, iar noi Il avem pe Iisus Hristos. Cata mandrie, cat egoism si cata slava desarta sataniceasca ii trebuie papei ca sa pretinda ca, printr-o eventuala unire, sa ia si locul lui Hristos, capul Bisericii Ortodoxe!

  In Ortodoxie, marii ierarhi din vechime, din smerenie, acceptau cu mare greutate orice demnitate, rang sau functie. Lupta pentru ocuparea acestora este straina Ortodoxiei. Iar lupta pentru atragerea Ortodoxiei in cursa vrajmasului este descalificanta pentru cei care se ocupa cu asa ceva.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si unde a-ti fost pina acum ...mai marilor duhovnici ?
  De ce nu ne-ati pregatit din anii 1995 cind parintii greci pregateau crestinii si luptau impotriva ecumenismului si a intregului sistem de subjugare a crestinilor ?
  De ce nu ne-ati spus prin anul 2000 ce inseamna UE si care este pretul asa
  zisei "libertati" ?
  Acum,pentru multi crestini sint greu de inteles si de crezut vremurile care vin...!!!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  pt."EA a zis":draguto(daca esti o "ea"...),daca tot ai o gura asa de mare...poti sa ne spui cam ce ai fi facut daca ai fi stiut dinainte?Chiar voiai sa stii unde au fost si de ce nu ne-au zis pana acum,sau intentiile tale sunt cu totul altele...PARINTELE se afla in acel loc atat de indepartat si greu de ajuns,de ce nu pretinzi acestea de la preotul din localitate in care locuiesti,ca poate-ti era mai aproape?!?Daca nu era PARINTELE nostru,nu ar fi stiut,poate,nimeni,NICI PANA AZI!La televiziuni,rado,ziare,nu poate avea "voce" decat cine este..."corect...politic",iar PARINTELE,din punctul "lor" de vedere,NU ESTE "corect...politic",ca doar pentru aceasta a fost arestat si chinuit prin inchisorile comuniste atatia ani...Daca intentia ta era doar aceea de a denigra intr-un fel sau in altul,te rugam:lasa-ne!Daca,poate,ai gresit,n-ai fost informata,fa-o,si fa-o cat mai repede,ca sa nu mai ataci pe cine nu trebuie! In cazul acesta iti zic:Domnul sa te ierte si sa te lumineze!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru "babi"...
  Acum 10 ani am citit o carticica "Pecetea fiarei" si apoi am tot intrebat preotii din jur si duhovnicul ...Toti aveau aceleasi raspunsuri ca si majoritatea preotilor astazi:nu este problema crestinilor,numai sectanrii sint preocupati de apocalipsa, nu apucam noi acele vremuri ...si multe alte vorbe goale ...Numai la pr. Paisie Aghioritul am gasit indemnul necesar ce sa facem:o viata la tara,trai modest si pregatire sufleteasca pentru acele timpuri ... Dar ,cu ajutorul lui Dumnezeu,peste 2 ani am cumparat o casa la tara si ne-am mutat....cu speranta omeneasca ca nu prindem acele timpuri ! Astazi cu infricosare sufleteasca vedem ca au venit acele timpuri !
  Poate pr.Iustin Pirvu era in pustie, pr.Arsenie Papacioc spunea despre 666
  http://www.youtube.com/watch?v=Bx3x0J9JFJA ,pr. Cleopa a zis ca face o cruce pe pecetea de pe buletin ...nimeni nu ne-a lamurit si nu ne-a intarit in framintarile noastre.
  Cred ca o viata retrasa la tara ,te "rupe" putin de intregul sistem electronic pina la un moment dat (fara carduri,fara datorii), te invata sa ai unele zile mai trudite ,oviata modesta si mult mai sanatoasa trupeste si sufleteste.
  De aceea cred ca era bine sa fi stiut toti crestinii de mai multi ani despre toate aceste lucrusi si vremuri care le traim si care vin cu pasi repezi...
  Poate daca se vorbea sau se stiau acestea,acum nu mai eram catalogati acesti crestini :extremisti,radicali,sectanti etc si poate si apelul pr.Iustin Pirvu ar fi avut un al ecou in inima mai multor crestini si oi...
  Nu stiu de ce intelegi altfel ceea ce am spus,poate Dumnezeu te lumineaza si pe tine sa intelegi ca aceste timpuri sint ca in timpul lui Noe...cine vrea sa asculte de

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Tot pentru "babi" ,(in continuare cu scuzele necesare )
  ....CINE VREA SA-L ASCULTE SI SA-L URMEZE PE ADEVARATUL PASTOR,HRISTOS,vine in staulul,LUI , si cu putina bunavointa se pregateste si Bunul Dumnezeu il apara de Lupi !

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Admin,de ce nu mi-ati dat comentariul anterior ? Cu ce am gresit?
  Cred ca sinteti putin tradatori...Prin aceasta dovediti ca sinteti robii ..preotilor ,nu ai lui Hristos !
  Cred ca v-ar sta mai bine daca a-ti avea mai multa "verticalitate"in aceste postari ...Si la voi ca si printre acesti crestini care comenteaza este ca in Turnul Babel !
  Prea i-l idolatrizati pe pr. Iustin si pe alti preoti.Ne-ati sufocat cu Aiudul,cu Purice.... Tot respectul si toata cinstea pentru toti adevaratii traitori in Hristos care au suferit si au murit pentru credinta ortodoxa....dar nu toti cei inchisi care au murit sint sfinti si nu toti au murit pentru ortodoxie !!!
  Iertati-mi acest moment de sinceritate,dar tocmai la voi ar trebui sa gasim mai multa intelepciune si ADEVAR !

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @EA
   Iertare ca am intarziat cu postarea comentariilor tale. Si duhovnicii spun acelasi lucru pe care ar trebui sa-l facem de la sine: sa urmam sfaturile Sfintilor Parinti. Asa ne vom calauzi in orice lucru. Insa nu trebuie sa-i acuzam pe duhovnici ca noi nu am avut "urechi de auzit"

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pacat ca pe aceasta salba a ortodoxiei dintre preotii neamului au mai ramas doar parintele Iustin Parvu si parintele Arsenie Papacioc. Biserica lui Hristos a ramas doar in acesti stalpi care o mai sustin.
  De ce nu-si mai fac auzite glasurile si alti preoti? De ce nici un inalt ierah care efectiv ar avea mai multa putere prin functia pe care o detine nu isi arata dezacordul si nu militeaza in lupta anticip? Constat cu mare durere ca cei pe care ii credeam mari duhovnici sau mari ierahi acum cativa ani s-au pierdut si ei in aceasta apostazie a ecumenismului sau si-au aratat in sfarsit adevarata fata. Cu adevarat traim ultimele vremuri...
  Apropiati.va mai mult efectiv de Biserica si de rugaciune in aceste vremuri. Practic,sunt singurele arme impotriva vrajmasului...

 1. Pingback: Viclenia ecumenismului: Kiril face front comun cu papa impotriva ateismului occidental « † Apologeticum

 2. Pingback: Patriarhul Alexandriei, Nicolae VI (1968-1986) despre influenta pagubitoare a ecumenismului asupra Ortodoxiei. Anatema data ecumenismului in 1983 de catre Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei « † Apologeticum

 3. Pingback: Dupa mesajul catre rabin, ss Daniel merge pe aceeasi “cale”, contrara Evangheliei, considerand papismul si protestantismul Biserici si renuntand la dialogurile dogmatice in favoarea cooperarilor pe plan filantropic | † APOLOGETICUM: Ortodoxi

 4. Pingback: Pr. Gheorghe Popa, prorectorul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a participat la rugăciunea cu ereticii ca reprezentant al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

 5. Pingback: NU ȘTIM CE VA FI, DAR NOI AȘTEPTĂM CA SINODUL PAN-ORTODOX DIN CRETA SĂ CONDAMNE CATEGORIC PAN-EREZIA ECUMENISTĂ ȘI EREZIA MASONICĂ (ÎNCHINAREA LA LUCIFER)… – Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, 19 martie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*