Ce mai poate face actualul Presedinte pentru tara

[polldaddy poll=2302314] [polldaddy poll=2302307]

33 Comments

 1. Sigur ca trebuie eliberati din închisoarea satanica masonica, acesti Sfinti ai lui DUMNEZEU. Parintele Petru Daniil Corogeanu
  împreuna cu Maicutele Neonila,Siluana, Pahomia si Anastasia au fost întemnitati deoarece L-au iubit si-L iubesc pe HRISTOS. Ei sunt tinuti în temnita de catre slugile Satanei.
  Tradatorul Patriarh Daniel împreuna cu ceilalti preoti tradatori(toti comunisti si masoni în sutana) nu îl slujesc pe DUMNEZEU, caci daca L-ar sluji, Patriarhul ar da imediat ordin ca sa fie eliberati Parintele Petru Daniil impreuna cu cele patru maicute de la Tanacu. Acest Patriarh, Sinodul ( caci nu mai pot sa-l numesc Sfânt Sinod) si toti care au tradat Biserica
  si-au vândut sufletele Satanei si, deci, trebuie sa plece de la conducerea Bisericii.
  SA VINA IN FRUNTEA BISERICII ORTODOXE ROMANE UN PATRIARH DEMN, IERARHI SI PREOTI DEMNI !
  TRADATORII SA PLECE !

 2. Traian Basescu mai are o sansa foarte importanta , Dumnezeu , cred i-a lasat aceasta sansa.
  URGENT RERERENDUM ATI – CIP !

  DOMNULE BASESCU , VA ROG FACETI ACEST LUCRU PENTRU ROMÂNI!
  TOATE LUCRURILE V-AU IESIT /ATI AVUT REUSITA /SINTETI O PERSOANA INTELIGENTA /PUTETI CISTIGA ALEGERILE ,SI NOI UN PRESEDINTE CRESTIN

  VA IUBIM
  DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA LUMINEZE

 3. Acum sa spun si câteva cuvinte despre tradatorii care ne guverneaza. Si Traian Basescu si Mircea Geoana si Crin Antonescu, etc. sunt vânduti si fac ce le dicteaza stapânii lor, adica dusmanii lui HRISTOS.
  Guvernul român ( caci de el este vorba aici) este un guvern criminal care îsi bate joc de oameni. Acest guvern suge sângele Poporului, bogatii devin mai bogati si saracii devin mai saraci. In peste cei 20 de ani de la asa zisa revolutie s-au facut peste 20.000.000.( milioane) de avorturi si acest guvern criminal nu opreste acest Genocid al Poporului Român. Din contra, are acordul “Preafericitului” din Deal, si uite asa, mâna în mâna, toti acesti slijitori ai Satanei extermina românii.
  Alo! Se aude????? Cei care vorbiti, tot timpul, de “încalzirea planetei” nu va este mila ca fiinta superioara (Omul) este decimata? Faceti-va putin timp si pentru OM- creat dupa Chipul si Asemanarea lui DUMNEZEU- ! Crutat-ne cu manipularea voastra, cu “încalzirea planetei”! Nu toti sunt debili mintal, cum credeti voi. Rusine nu mai aveti, va bateti joc de oameni. Dar, va veni o vreme când veti plati pentru tot raul, napârci si serpi ce sunteti…..

  Tovarasul Mircea Geoana îl ia drept model de tinuta morala
  pe tovarasul Daniel din Dealul Patriarhiei ! Sa mori de râs sau de plâns?!?!?!?!
  Când un Patriarh este de acord cu avortul, cu homoxesualitatea, cu eutanasia, cu pedepsirea adevaratilor Slujitori ai Sfintelor Altare, etc.etc.. atunci acest “Patriarh” nu poate fi un exemplu moral pentru nimeni. Cred ca tov.M.Geoana se întâlneste cu tov.din Deal în aceeasi loja…….. nu la Opera, bineînteles………….

  Atât Presedintele Basescu cât si Patriarhul Daniel ( si mai ales Patriarhul ) trebuie sa strige împotriva actelor de identitate biometrice, sa avertizeze oamenii de pericolul acestor acte satanice. Caci daca ei n-o vor face atunci pietrele vor striga …………

  Toti cei care tradeaza Biserica, Neamul si Tara vor avea parte de focul vesnic.
  Patriarhul, ierarhii, preotii si toti cei care ascund Adevarul, sunt slugile Satanei! Indepartati-va Tradatorilor din fata Sfintelor Altare si din fruntea Guvernului si nu-L mai batjocoriti pe HRISTOS !
  Respingeti actele de identitate biometrice – satanice -!

  Traiasca România Crestina Libera !
  Traiasca România Anti-cip!
  Afara cu Dusmanii Crucii !

 4. La prima intrebare nu se poate raspunde cu da sau nu. Parintele Daniil si maicutele trebuiesc gratiate grabnic insa nu stiu daca acum, in acest context. Referendumul trebuie insa anuntat acum. Acesta ar fi un mesaj concret pentru popor. Presedintele Cehiei oare nu se impotriveste cu curaj Tratatului de la Lisabona? Presedintele a fost marturisitor cand a spus ca a facut o fapta buna increstinind un musulman (poate nu si-a dat seama). Sa promita referedumul in contextul in care este cerut de catre 1 milion de cetateni ar insemna un gest mai mic.

 5. CE intrebari!!!!
  CUm sa-l gratieze Traian Basescu pe criminalul acela ordinar? Asa ceva nu s-a mai auzit. Daca as fi presedinte v-as baga la inchisoare si pe voi alaturi de el daca va lipseste asa de mult. Poate va crucifica rand pe rand pe toti!

 6. este momentul ca traian basescu sa se duca…, sa ne onoreze cu absenta ??? ne-am suprasaturat de minciuni..! gratierea pr de la tanacu po poate face si alt presedinte, la fel si varianta anti-cip o poate promova si altul..! de ideile lui libertine ne-am ingretosat…! deschide-ti ochii mari…!!! fti sinceri cu voi insiva…

 7. admin, nici Basescu nici Geoana nu o sa initieze un referendum sunt sigur, decizia s-a luat in alte centre de putere, daca unul din ei o sa ia in considerare un referendum anti cip, TOATA presa vanduta scrisa si tv ii va sari in cap si interna si externa plus reactii dure politice la bruxelles si americane si cum acesti 2 politicieni depind de stapanii lor, nu o sa-si permita iesirea din rand si “compromiterea” pe plan extern..sper sa nu am dreptate, dar din pacate o sa vezi ca asa o sa fie. Solutia e refuzul in masă de a primi acte cu cip, că de la actualii politicieni nici o sansă. Doamne ajuta.

 8. Sunt de parere ca fiecare dintre noi avem si o responsabilitate sociala. Nu putem sta in fata calculatoarelor si sa lasam aceste bestii cu chip uman sa ne batjocoreasca pe noi si credintele noastre. Nu mai suport toata aceasta minciuna in care traim. Nu mai suport nici ignoranta si indiferenta romanului de azi. Majoritatea stim ca s-au fraudat alegerile si s-au cumparat voturile si nimeni nu a facut nimic. I-am lasat sa isi faca jocul. Cat o sa mai rezistam in felul acesta? Mai mult de atat. Am citit o stire cum ca transportul vaccinului pe teritoriul Romaniei se va desfasura sub escorta. De cine le e frica???? Nici nu am mers la vot stiind ca votul se fraudeaza. Din 12 candidati nu cred sa fi fost unul nepatruns de coruptie. Se creeaza diversiuni pentru a se ascunde adevarul. De 42 de ani suntem sub dominatia ESCU. Asa sunt botezati masonii? Cu acest sufix? Trebuie sa incercam sa facem tot posibilul sa se repete alegerile. Sa aratam conducatorilor ca nu mai sunt legitimi, ca noi nu ii mai sustinem pe niciunul. Cata demagogie!!!! Sa ne organizam frati crestini !!!!

 9. @ Dan Patrascu

  Tu esti criminal ma banditule. Parintele Petru Daniil este un Sfânt al lui Dumnezeu si a fost întemnitat, pe nedrept, de serpi veninosi ca tine. Informeaza-te, cu exactitate, despre cazul Tanacu ( vezi ce spun, în acest sens, Adevaratii Preotii) si pe urma pronunta-te. Ignoranta este un pacat mare.

  Parintele Petru Daniil împreuna cu cele 4(patru) maicute sufera pentru HRISTOS. Slugile Satanei( ca tine) le prelungesc
  întemnitarea deoarece au vrut sa salveze viata aproapelui lor.
  Ei lupta pentru HRISTOS, dar tu faci jocul cui ? S-auzim……….

  Mars de pe internet, ca sa nu te blestem!

 10. @Tais, Buna ziua

  Sunt întru totul de acord cu dta. Ai facut o analiza perfecta a situatiei politice actuale. Felicitarile mele!

 11. crede cineva ca va organiza basescu referendumul? eu nu cred, pt ca e controlat de masoni, ca toti ceilalti politicieni romani. trebuie sa ne facem glasul mult mai auzit decat sa comentam pe bloguri!!!

 12. fratilor, cum zice tais, zice bine, are dreptate…

  chiar daca am avea un presedinte crestin si credincios, si toti politicienii din tara la fel, tot n-am putea face nimic…am pati ca sarbii, ne-ar bombarda imediat…

  nu ati auzit de a zis “lordul” ala englez, descoperitorul ebola? ca ce, e Romania asa de speciala incat sa refuze vaccinul anti gripa-porcina?! bine, ala e un yes-man si un promotor al companiilor farmaceutice…e cu gura…dar sunt si cei cu forta militara, care din pacate nu te mai lasa sa calci “pe alaturi” in ziua de azi…

  nadejdea la Hristos!

  si referitor la individul “dan patrascu”…sa-l lumineze Dumnezeu…admin si toti ceilalti, ignorati-l total! nu intrati pe blogul lui…de aia si posteaza aici si pe la saccsiv, ca sa-si faca publicitate, dar e din tagma lui “badilita”, e papistas!

  pe blogul lui are link la “catholica” si la “biserica romana unita”…un umanist notoriu, eretic si ratacit, la mila bunului Dumnezeu…deci ignorati-l…nici nu merita cenzurat, ca nu e nici un pericol…cred ca toti fratii si surorile de buna credinta de aici, cititorii fideli ai blogului nu au cum sa se lase pacaliti de tertipurile lui…incearca si el, dar fara sanse…

  Doamne ajuta fratilor!

 13. Atit timp cit Patriathul a facut din sinodul BOR, mai degraba minister de politica externa in relatiile cu celelalte rataciri risipite pe toata fata Pamintului, indemnindu-si turma sa ingaduie cu dragoste ereziiile ,,bisericilor surori”, mai avem pretentia ca Basescu sa apere sau sa marturiseasca trupul si mostenirea Bisericii lui Hristos?

 14. Am auzit azi ,la prima ora , ceva cutremurator: cum ca tot ce se spune murdar despre presedinte si PDL este cu acordul lor , pentru a scapa toti de hotiile si jaful de care toti sunt responsabili .
  Aproape ca nu te poti concentra la rugaciune da asa veste .Adica asta sa fie scaparea tuturor ? Voi nu recunoasteti nimic ,noi preluam puterea si ne vedem in continuare – TOTI de ce se mai poate imparti din aceasta tarisoara .
  Oare , diavolul a pus in asa hal stapanire pe ei incat si minciuna este la rang de mare adevar ? De aceea ne-a micsorat Bunul Dumnezeu ” CU PUTIN FATA DE INGERI “cu slava si cinste incununandu-ne pe noi , punandu-ne peste tot lucrul mainilor Sale ?…Asa de mult ne-a iubit , ne iubeste , incat macar in ceasul al unsprezecelea sa ne intoarcem sa-i slujim Domnului prin rugaciune , post si milostenie – asa cum putem fiecare , dar cu frica si cu cutremur – cum spune psalmistul .
  Ne zapacim rau de tot daca il pierdem din vedere pe Dumnezeu . Sa nu uitam de rugaciune : cand suntem pe strada ,la servici ,la bucatarie ,pe camp , in ograda – sa spunem macar: Doamne , iarta-ma !Doamne ajuta acestui popor ! Doamne nu ne lasa! Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , ajuta-ne cu cuvintele Tale:EU SUNT CU VOI SI NIMENI IMPOTRIVA VOASTRA !” ( Cititi acest acatist al Maicii Domnului cu numele de mai sus cat mai multi pentru a ne uni in rugaciune !).

 15. Privind aseara confruntarile virulente, scelerate, mincinoase prin metode diabolice de denigrare,de inscenari si acuzatii nefondate, imi dau seama ca se implinesc cuvintele parintelui Iustin Parvu si ne astepta mucenicia. Ma intrebam cu cateva luni in urma cum va fi acesta ?Nu mi se parea prea apropiata acesta perspectiva. Acum, insa, nu vad alta solutie. Se pare ca acesta “monstruoasa coalitie anti” este in stare de orice si nu are nici un fel de scrupule de a ascede la putere. Pentru 30 de arginti si un blid de linte ne vor da legati atat occidentului cat si puterilor oculte.Miza este extrem de mare pentru a pune mana atat pe resursele care au mai ramas cat mai ales pe fondurile externe care trebuie sa vina.Deja au convenit sa-si imparta atat averile tarii cat si TERITORIILE TARII .Imi vine sa plang cand ma gandesc cate jertfe,cat sange si cate lacrimi au curs pentru unitatea si integritatea tarii acesteia, iar acesta noua putere demonica se instaureaza in cateva zile prin cele mai ordinare si josnice metode de manipulare a bietilor romani bulversati de avalansa de minciuni si denaturari.
  Fratilor, ce referendum credeti ca se mai poate organiza acum , cand insasi ideea de referendum a fost terfelita si incriminata ca fiind generatoare de dictatura.Nu vedeti oare puterea lui Antihrist care isi pregateste terenul pentru “noua ordine mondiala”?
  Nu doresc sa induc si altora o stare de neliniste sau disperare, dar se pare ca parintii nostri sfiintiti si luminati de sus au dreptate.
  Pregatiti-va de mucenicie!

 16. Citisem intr-o profetie cum ca unul dintre marile semne ale Apocalipsei este reconstruirea Templului lui Solomon de catre evrei…adica in Israel-ul de astazi. Am cautat imediat detalii despre acest templu pe net si am gasit ca deja a inceput reconstruirea lui. In acest templu i se pregateste tronul antihristului de unde va stapani lumea. Nu stiu cat de reala este aceasta profetie insa vad ca evreii deja au inceput de cativa ani reconstructia templului. Pe steagul Israelului este desenata steaua lui David, zvastica despre care am aflat ca este un simbol masonic. Plus ca nu mai este o noutate. Am aflat din filme dar si de la ambasadorii acestei tari cum ca America este condusa de un “pumn” de evrei, ca ei nu ar fi in stare de nimic fara evrei. Poate unele lucruri par conspiratii dar unele poate sunt chiar adevarate. Am observat insa ca si daca spui un simplu adevar in fata acestor oameni corupti ei il vor prezenta ca o conspiratie si te vor defaima. Si in cine sa credem in ziua de astazi? E simplu. Sa credem in oamenii sinceri, calzi, nesecretosi si care nu hulesc numele Domnului. Oricat de mult veti crede ca mai sunt oameni buni implicati in politica cu atat amarul va este mai mare. Pentru ca nu exista oameni cu intentii bune in politica. Nu rezista. Toti cacatii astia: Basescu, Geoana, Vadim, Becali…toti , absolut toti sunt patati. Toti s-au ridicat imediat dupa 1990. Cu totii au fost implicati in marea minciuna din 1990. Si ne-au mintit pe toti si oamenii si-au dat viata pentru ei. A curs sange nevinovat atunci. Si va mai curge. Din pacate tot ce e mai rau abia urmeaza sa vina. Masonii sunt oameni si au slabiciuni si ei. Putem oricand sa ii facem daca vrem asta. De ce nu luam initiativa asta? Sa ne organizam si sa le distrugem cuibul? De frica??? Fratilor haideti sa ne deschidem ochii. Armageddon-ul vine !!!

 17. Basescu n-a putut si nu va putea face nimic, cu adevarat, pentru Tara! Pt. ca e impotent din punctul asta de vedere! Si, mai mult, nu-i nici de buna credinta!
  Aceleasi aprecieri si pt. Geoana! Am un dispret egal pt. amandoi!

 18. Ma mir cum nu vedeti manipularea grosolana la care este supus un intreg popor. Toate “uneltele” si metodele de murdarire, de umilire, de denigrare, de amestecare a unor asa zise bune si rele, de a crea un shake mincinos si otravit pe care ni-l dau sa-l bem acesti “purtatori de cuvant” ai satanei.Chiar nu va dati seama ca se implinesc cuvintele Scripturii care dezvaluie scopul celui rau de a “dezbina, de a rupe, de a desfinta relatiile dintre frati”?
  Iata ca scopul este implinit si voi nu mai puteti vedea in semenul vostru “chipul lui Hristos”.Cine esti tu cel ce judeci? “Judecata este a Mea” zice Domnul.Iata ca judecati, condamnati si ucideti cu inima si sufletul pe semenii vostri. Iata ca scopul satanei s-a implinit.
  Oare nu ati citit, n-ati auzit ca planul lui Dumnezeu se implineste oricum !Problema este ca noi sa alegem “VOIA LUI DUMNEZEU” .Nu oameni, nu partide!Ci acei oameni si acele partide prin care Dumnezeu poate sa-si implineasca voia. Toti suntem “manjiti, patati,impotenti”, dar putem sa-i dispretuim, sa-i scuipam , sa-i infieram pe fratii nostri cei ce poarta chipul lui Hristos, cei pentru care a murit Hristos. Vai noua!Si noi ne credem crestini drept maritori.Noi suntem mai presus de acesti “mizerabili”
  Ce ar fi sa tacem, sa intram in noi insine si sa intrebam pe Dumnezeu ce avem de facut.”Plangeti-va pe voi si pe copiii vostri”Ce ar fi sa plangem cu amar pentru noi insine, pentru cei din familiile noastre,pentru colegii si apropiatii nostri, pentru conducatorii nostri, asa cum ne invata Biserica-mama noastra si asa , luminati de Duhul Sfant, sa alegem.
  Prin atei si “liberi cugetatori”se implineste voia celui rau.
  Toti suntem rai si ticalosi,TOTI CONDUCATORII NOSTRI SUNT NE-MERNICI( adica nu merita sa fie in functii) dar diferenta este de ATITUDINE.Talharii de pe cruce amandoi au fost criminali si hoti. Cu toate acestea destinul lor a fost total diferit.
  Nu va lasati prostiti! UITATI-VA LA ATITUDINE !UITATI-VA LA CER!!

 19. Va amagiti crezand ca actualul presedinte- evreul sionist traian basescu- va face ceva bun pentru romani! El , la fel ca si Patriarhul Daniel este un apropiat al Lojei B’nai B’rit! Pentru a putea avea un conducator bun, mai intai trebuie sa avem o biserica. Daca BOR-ul, prin ierarhii sai, L-a tradat pe Hristos, cum ati vrea ca neamul sa se ridice? Cine sa-i conduca? Luptati pana la moarte contra masonilor, contra sionistilor, contra ecumenistilor!
  Dumnezeu cu noi!

 20. DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU, VETI AVEA NUMAI DE CISTIGAT DACA IL VETI MARTURISI PE HRISTOS,ORGANIZIND REFERENDUMUL ANTI -CIP CERUT DE NOI ,POPORUL ROMAN.cHIAR DE VA VOR OMORI PENTRU ACEASTA,MERITA!VA VETI SALVA SUFLETUL.VETI INTRA CA MARTIR ,CA PATRIOT,CA OM CINSTIT IN ISTORIE-CARE ,SI EA,ESTE ETERNA…sINTETI TOTUSI,PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR.NU NE LASATI PE MINA MASONILOR SI A COMUNISTILOR= A DRACILOR CU CHIP DE ASA-ZISI OAMENI.BUNUL DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA,PE DUMNEAVOASTRA SI FAMILIA DUMNEAVOASTRA.

 21. buna ,si eu imi doresc din tot sufletu ca cineva ca presedintele tari care are datoria de-a lupta in primul rand pt religia acestei tara sa ne demonstreze ca macar acest lucru ii poate implini cred ca meritam macar atat .

 22. Tot acest demers este fundamental gresit! Iata o ”matematica” simpla: Sa presupunem ca basescu organizeaza referendum anti-cip si il gratiaza pe p. Daniil( ceea ce nu se va intampla nicicand, oricum nu mai are timp pana la alegeri), iar pe de alta parte, legalizeaza prostitutia, casatoriile intre homosexuali( proiecte pe care le sustine fara rezerve, si vrea sa le realizeze, asa cum a declarat!), precum si alte anticrestinisme sugerate( a se citi ”impuse”) de catre ue, la care domnia-sa este f. sensibil si intru totul supus. CE-AM CASTIGAT IN FOND?!!! Am schimbat un iad cu un alt iad, eventual unul mai caldut, DAR TOT IAD!
  Sa nu confundam scopul cu mijloacele! Scopul nostru, al vietii crestine, este DOBANDIREA DUHULUI SFANT, cum spunea Sf. Serafim, adica MANTUIREA! Lupta impotriva cipurilor este si ea unul din mijloacele si din fronturile de lupta crestine, DAR NU UN SCOP IN SINE! Cand ajungem sa votam un presedinte anticrestin, doar pt. ca face referendum anti-cipuri, inseamna ca ne-am uitat SCOPUL ADEVARAT, enuntat mai sus!
  Haideti, fratilor intru Hristos, REVENITI-VA!

 23. Sa vedem cum va legifera acest presedinte prostitutia si consumul de droguri asa cum a spus. Dumnezeu nu i-a mai dat o sansa domnului Basescu, ci ingaduie, pentru pacatele noastre, ca rautatea sa devina peste masura de rea. Crestinismul conducatorilor nu mai este de multa vreme decat o chestiune de fatada. Cuvintele lor spun multe, iar faptele, si mai multe.

 24. Romania este de multa vreme un mare Cahal. Intr-o tara plina de jidani, nu putea castiga presedintia decat tot un jidan!
  Ma simt tot mai singur si mai strain in Tara Mea!
  Cu tristete…

 25. dar cum ramane cu basescu care a spus ca daca castiga voturile, francmasoneria din tara? Am mai aflat ca el a fost facut anul trecut cavaler iezuit.E adevarat? Atata stiu ca daca vom face rugaciunea Inimii la fel ca Sfintii inchisorilor si vom spune “PUNE DOAMNE PAZA GURII MELE SI USA DE INGRADURE IMPREJURUL BUZEKOR MELE. SA NU ABATI LIMBA MEA LA VICLESUG CA SA TE LAUD PE TINE…” SI SA RAMAN CU SUFLETUL CURAT CA ZAPADA CA SA FIU MIREASA TA.. VOM RAZBI. NU UITATI DE POEZIA LUI RADU GYR:
  “MORTI DRAGI DIN TEMNITI SI PRIGOANE/MORTI DRAGI DIN LUPYE SI FURTUNI/NOI AM FACUT DIN VOI ICOANE/SI VA PURTAM PE FRUNTI CUNUNI!”

 26. Basescu nu va face nimic pentru nici una din cauze deoarece e doar o sluga pusa sa faca ce vor altii de la tara aceasta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 Comments