Conferinta pr. prof. Mihai Valica, la Suceava

Fundatia”Sfintii Martiri Brancoveni”- Suceava, ASCOR-Suceava

organizeaza conferinta

BIOETICA TEHNOLOGIEI INFORMATIONALE

– cipul controlului total –

sustinuta de Pr.Prof.Dr. Mihai VALICA

joi, 26 noiembrie 2009, ora 18

sala de conferinte a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor

(vis-a-vis de Taco-Loco, cladirea fostului Inspectorat)

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    domnilor de la ascor-suceava de ce nu l-ati invitat pe danion vasile, doctor in teologie sa vb despre tema asta ? sau pr.savatie bastovoi sau pr.amfilohie branza ? suntem atat de cum..., incat nu meritam ca acestia sa vina si la suceava ?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    talharule, esti sucevean?
    iti pot raspunde la intrebari, dar ai grija sa nu critici inainte de a fi sigur ca poti tu face ceva mai bun.

    MP
    FSMB-SV

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pt puscasu ( marin sau... de care?) "eu mi-s MOLDOVEAN" apoi celor care au facut studii teologice le-a spus Mantuitorul :" mergand invatati toate neamurile, botezandu-le in numele Sfintei Treimi ! ...sa nu aveti nici doua haine, nici bani la cingatoare ...etc" (deci nicidecum mie) iar botezul in numele Sfintei Treimi, se taxeaza actualmente ! domnule, lucrez numai cu preotii si tocmai m-au tepuit de 40 si ceva de mil, zilnic ma rog sa-mi pot scoate banii , munca mea, asa ca .te rog mult !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    apropos adresa de mail am imprumutat-o deci ...inutil!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    frate talharule,
    regret nespus suferintele matale pricinuite de preoti.
    sunt preoti si preoti...

    vezi fragmentele din conferinta puse tot pe acest blog si te convinge singurel de calibrul nemaipomenit al discursului parintelui Valica.

    Despre e-mail, si altele, pe mine nu ma intereseaza. Nu inteleg de ce te ascunzi asa strasnic. Cine, ce-o sa-ti faca?

    Cele bune tie si la toti ai tai!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu am inteles mare lucru din discutiile de mai sus, dar sincer nu stiu ce aveti cu pr.Valica ...este un om de exceptie care spre marea mea bucurie l-al avut si ca profesor timp de un an de zile la master . Il admir si pe Danion Vasile si sunt total de acord si cu prezenta lui in astfel de conferinte dar si pr. Valica are tot dtreptul sa vorbeasca. Va rog sa cautati articolele pe care le-a publicat pr. Valica la inceputul campaniei impotriva cip-urilor si apoi sa vorbiti.... si inca ceva pentru talharul cauta si cate ceva pe net despre activitatea pr. Valica si afla ca si el e doctor in teologie si profesor universitar si in Germania si la noi in tara si poti sa ii faci si o vizita parintelui la Catedrala din Vatra Dornei unde te va primi cu bratele deschise.....si apoi daca tot nu vei fi multumit tot nu vei avea dreptul sa critici..
    Doamne ajuta!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ma fac si eu ca o piatra de aia care vorbeste si ... spun ca de doctori in teologie nu duce romania lipsa, mai ales de acei care s-au "desavarsit" in facultatile ereticilor !
    apropos de germania, daca tot ai mentionat, dar prietene multi dintre ei sunt de acord cu cipul, deci nu ne intereseaza astia.. ! multi il prefera pe Danion si ceilalti mentionati pt ca au traire ..., nu doar vorbarie..!
    nu te supara, duhul ala ascetic te convige nu diploma..!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar l-ai auzit pe pr. Valica vorbind ?fara suparare...
    asa cum am mai spus il admir pe Danion Vasile la fel de mult ca pe pr. Valica de aceea sunt asa de amarata cand aud ca acesta din urma nu e dorit... dar in fine ... nimeni nu e in masura sa critice ... si parerea mea e neschimbata..
    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*