Respingerea in masa a vaccinului de gripa porcina continua peste tot in Europa

nazi-meds-u-of-mn-ctr-for-holocaust-studies-cropd

Francezii se revolta, iar mai puţin de zece austrieci merg la clinicile din orasele importante
Steve Watson

Respingere în masă a vaccinului de gripa H1N1 continuă în Europa, determinat de temerile legate de siguranţa acestuia, cu procentaje extrem de scăzute reprezentand oamenii care intenţionează să si-l faca.În Franţa, un sondaj de opinie publicat în ziarul Dimanche Ouest-France şi despre care a relatat cel mai mare ziar din ţară “Le Monde”, arată că doar 17% din populaţie are acum intenţia de a se vaccina.O traducere aproximativa a articolului mentioneaza:

Potrivit unui sondaj publicat duminică în West-France, doar 17% din francezi vor lua în considerare obţinerea vaccinarii împotriva gripei H1N1. La mijlocul lunii Septembrie, 55% din respondenţi au spus că s-ar vaccina. Aproape unul din doi intervievati este în mod clar contra vaccinului.

Evolutia acestor cifre poate fi explicată prin reducerea anxietăţii simtita cu privire la  virus. Acum o lună, 32% din respondenţi au spus ca sunt “ingrijorati”; această valoare a scăzut la 16%.

Cifrele vin ca urmare a eforturilor în numele a nouă persoane care au depus taxele formale în instanţele judecătoreşti franceze, susţinând că această campanie de vaccinare în masă H1N1 este o tentativă deliberată de a otravi populaţia franceza.
Scăderea numărului de oameni dispuşi să se vaccineze reflecta acest lucru în Germania, unde doar 13% spun acum că sunt dispuşi să se vaccineze, în scădere de la 51%, în luna Iulie.
Între timp, mass-media de stat din Austria raporteaza că ieri, în prima zi in care vaccinul H1N1 a devenit disponibil, mai puţin de zece persoane au mers la centrele de vaccinare în Salzburg, cel mai mare al patrulea oraş al ţării.”Situaţia privind organizarea este aceeaşi ca şi cum ai invita persoane la o petrecere şi nu ştii dacă să faci trei sau 5000 sandwich-uri.” , a spus Norbert Muss, Medicul- Sef al Asociaţiei regionale de asigurări de sănătate.Site-ul dedicat acestui subiect relateaza ca un sondaj de opinie care urmează să fie publicat în această săptămână la Luxemburg, indică faptul că 77% din ţară nu are intenţia de a se vaccina, în timp ce 15% sunt indecisi.În plus, site-ul sugerează că rapoartele facute publice la radio in Polonia, au arătat ca doar 3% din populaţia din Kracovia, unul dintre cele mai mari oraşe, este interesata de respectarea planului de vaccinare.Respingerea in masa a vaccinului a fost raportata în toată Europa; mare parte dintre  danezi, finlandezi, spanioli, belgieni, olandezi şi britanici, de asemenea, spun că nu intenţionează să se vaccineze. Numărul de refuzuri este asteptat să crească în urma informaţiilor de la sfârşitul săptămânii trecute, privind reacţiile adverse severe şi  decesele din Suedia şi Bulgaria, care ar fi putut fi legate de vaccin.Refuzul categoric de a face vaccinul este, de asemenea, frecvent în rândul populaţiilor din SUA, Canada si China.

sursa: Iulian Urban

25 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pe undeva e imbucurator ca lumea incepe sa realizeze gravitatea acestui vaccin si e bine ca-l refuza. In felul asta taiem elanul raufacatorilor care doresc sa subjuge populatiile.
  Doamne ajuta!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  iti creste inima cand vezi ca oamenii sunt mai destepti si mai greu de manuipulat decat au crezut cei care le vor raul

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Corect: "Pe undeva e imbucurator". Pe de alta parte, vor gasi cu siguranta alte grozavii de pus in practica. Sa ne tinem aproape.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  VACCINUL UCIDE
  http://viculio.ecosapiens.ro/vaccinul-ucide/

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ne pot lovi pe doua cai: prin virusul propriuzis, raspandit in mod controlat in alimente, bauturi, etc (oculta controleaza deja o mare parte din industria alimentara mai ales dupa proaspetele achizitii din timpul crizei artificiale) si prin intermediului asazisului vaccin. Trebuie sa cautam metode alternative pentru a supravietui acestui atac. Cu cat vom rezista mai mult cu atat ei vor intelege ca nu au nici un fel de sorti de izbanda inaintea Lui Dumnezeu. Totusi, nu trebuie sa ne temem de ceea ce poate ucide doar trupul. Viata de dincolo de trup vine. Sa ne aparam credinta pana la sfarsit si dincolo de moarte, in Hristos viata vom gasi.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://ca.news.yahoo.com/s/capress/091101/national/flu_cda

  🙁

 7. Iubesc Patriarhul

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am gasit in cartea "Staretii si vremurile din urma" la sf Paisie aghioritul care a adormit in 1994 o propozitie in care zice ca din cauza unei boli vor vaccina obligatoriu populatia si prin acest vaccin se va injecta si cipul. Deci iata ca cu acest vaccin ar putea veni ceva mult mai rau decat moartea trupului, pierderea mantuirii.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In spatele unei panici fabricate se gasesc scopuri cat se poate de ne-onorabile pentru aceasta campanie de vaccinare a poulatiei. Cand oamenii incepeau sa inteleaga facatura, au lansat panica la modul greu. Aflati ce si cum si mai ales cum sa neutralizati acest vaccin daunator: http://wp.me/pAmVJ-gd

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu este punctul de vedere al unor ortodocsi, dar arata ca si altii cred ca ecumensimul nu ne aduce nimic bun si care sunt urmarile pentru cei ce-l refuza

  http://www.youtube.com/watch?v=P_tZgblyuGE&feature=related

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu cred ca se exagereaza, mass-media este principalul vinovat de toata aceasta tevatura facuta in zadar. Nu vad rostul acestei povesti SF. daca cineva ar vrea sa va omoare sau sa va imbolnaveasca cu nu stiu ce boala nu credeti ca ar gasii o modalitate mai subtila pt a face asta? Parerea mea e ca nu ar face-o atat de publica. Deci.... stati calmi oameni buni mai bine v-ar ingrijora adevaratele probleme.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am trimis aseara la Sinteze zilei de la Antena3, un mail continand cateva intrebari pentru dr Cercel precum si mici fragmente adunate de prin ziare, referitoare la reactiile vaccinului. Nu au publicat mailul, spunand ca ...."cuprinde afirmatii jignitoare" . Repet: totul era de bun simt, atat si nimic mai mult. Deci media are interes prin aceasta zona si nu tot ce zboara se mananca....

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”-Suceava
  organizează conferinţa

  LEGITIMA APĂRARE
  a cetăţeanului faţă de agresiunea statului

  conferinţa va fi susţinută de domnul avocat
  CEZAR AXINTE -vicepresedintele Baroului Constanţa
  D I S C U Ţ I I , Î N T R E B Ă R I , S O L U Ţ I I

  Din temele abordate:
  - gripa mediatică şi vaccinarea „obligatorie”
  - Codex Alimentarius sau monopolul alimentelor
  - Tratatul de la Lisabona şi dictatura globalizarii
  - actele biometrice, tehnologia şi controlul asupra populaţiei
  - libertinajul juridic: droguri, prostituţie, incest, pedofilie, avort
  - Biserica - intre Trupul lui Hristos si institutie a statului secularizat
  - sfinţii temniţelor comuniste - modele de reacţie la agresiunea unui sistem totalitar ateu

  Conferinţa va avea loc la
  Casa de Cultură - Sala Mică
  marţi, 10 noiembrie 2009, ora 18
  SUCEAVA

  http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/legitima-aparare-cetateanului-fata-de.html

  Dati mai departe. Raspanditi.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Stimabililor am sa va povestesc ceva caci vad multe comentarii cam aiurea dar sa trecem la treaba. Innainte cu trei saptamini de izbucnirea acestei nenorociri(la pandemie ma refer) daca aveti memoria buna si ati urmarit posturile din tara de televiziune, daca nu ma insel chiar la jurnalul de seara a fost anuntata spargerea unui laborator in SUA unde exact acest virus se fabrica.
  Dupa aceea liniste totala nu s-a mai auzit nimic despre acel furt,ca dupa aceea sa inceapa lumea sa se imbolnaveasca pe capete de gripa porcina. Si inca ceva au inceput sa se faca auzite din ce in ce mai tare voci ca am fi prea multi pe fata pamintului si ca ar trebui sa mai disparem citiva dintre noi, adica sa-i lasam pe bogatii lumii sa traiasca ne stingheriti.dovada cititi arhiva revistei rodulpamintului.ro si va ve-ti lamuri.in alta ordine de idei de ce statul roman la cam durut undeva de prostime in cazul de fata a gripei porcine?? Cum este posibil ca in alte state sa fii trimis in carantina direct de pe aeroport iar la noi sa te prezinti dupa 7 zile de la revenirea in tara???????
  Pai unde mai e grija fata de semenii nostri????????? Pai cum sa se prezinte frate romanul la spital pentru asa ceva daca el nu stie ce e cu gripa asta??? Banuieste ca-i o simpla raceala si se trateaza dupa ureche, sau au fost cazuri cind persoana in cauza s-a prezentat unde trebuia si au fost lasati de isbeliste . Deci fratilor treziti-va caci sfirsitul e foarte aproape.

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Ramona,
  Nu vor sa faca aceste crime intr-un mod prea evident deoarece nu acesta e scopul lor final - si-ar atrage ura universala asupra lor si in felul asta ar fi scosi din circuit pe termen nelimitat (cum au fost fascistii). Ei vor ca imediat dupa aceasta "afacere" sa poata castiga simpatia celor ramasi pozand in eroi care s-au luptat pentru salvarea omenirii si sa obtina puterea mondiala cu binecuvantarea acestei ramasite umane sau cel putin sa faca un mare pas in directia respectiva, "netezind calea" antihristului. Eu presimt ca toata conspiratia asta cu vaccinurile va fi un esec colosal. Vazind acest esec oculta va trece la planul B : declansarea unui razboi mondial si la tensiunile care exista in prezent pe toata planeta acest plan ma tem ca va reusi, dar acest plan in loc sa le aduca profit ca in cazul vaccinurilor si afacerii cu medicamente de dupa, ii va costa enorm si pe fondul acestui razboi vor fi ucisi si multi dintre membrii ocultei. Un conflict de asemenea proportii odata declansat nu poate fi tinut sub control deoarece evolutia lui este la fel de complexa si instabila ca evolutia fenomenelor meteorologice. La nivel psiholocic se va crea o adevarata reactie in lant rezultand o inversunare si o dezbinare fara precedent. De aceste efecte se tem si ei.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  E clar ca acest virus este premeditat. Foarte curios este si faptul ca la TV nu se aduce deloc vorba de asta. Probabil le iese si lor ceva, vreun comision ca la Avon :). Foarte important este sa ne pastram Credinta si sa nu ne vindem sufletul.
  Dumnezeu sa ne aiba in paza!

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cu siguranta ca exista si vaccin real impotriva acestui virus dar... pentru "cei alesi".

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  www.antivaccin.tk

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
  Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
  http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html

  Dati mai departe. Raspanditi.

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1

  Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este
  aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precautiilor. Contactul cu virusul
  H1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
  Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei cu virusul H1N1, pentru a evita
  proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe
  deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de
  stocare a medicamentelor antivirale):
  • Spalarea frecventa a mâinilor.
  • Abordarea "Jos mâinile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu
  exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati sau sa va palmuiti).
  • Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere
  în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea initiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze
  si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa
  sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana
  infectata. Nu subaprecia)i aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
  • În mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata,
  suflarea puternica a nasului o data pe zi si curatarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa
  calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
  • Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati
  tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea contin si Zinc pentru a accelera
  absorbtia.
  • Beti cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu
  pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau.

  Centrul Medical Unirea

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  salut, interesati-va cum a reactivat dr. jeffrey taubenberger virusul gripei spaniole in laborator in 2005! Suntem in 2009 si acelasi virus apare brusc pe piata. Cititi mai multe pe http://legrandmish.wordpress.com/

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/02/cum-sa-neutralizezi-un-vaccin/ DOAMNE AJUTA!

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cine se teme de gripa porcina sa citeasca in fiecare zi acatistul Acoperamantul Maicii Domnului pt ca scrie acolo: "Bucura-te, ceea ce ne pazesti de molima si de bolile cele aducatoare de moarte".Doamne ajuta!

 23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Uite ce contine vaccinul contra gripei !!!

  By:Jim Stachowiak
  Freedom Fighter Radio.net

  http://freedomfighterradio.net/?p=10787

  The contents of the H1N1 vaccine that the World Health Organization (and soon too the US Government, via Executive Order or treaty) will be mandating that we all take? The contents might surprise you.
  * aluminum hydroxide* aluminum phosphate* ammonium sulfate* amphotericin B
  * animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney,
  * chick embryo, chicken egg, duck egg* calf (bovine) serum* betapropiolactone
  * fetal bovine serum* formaldehyde* formalin* gelatin* glycerol*squalene
  * human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
  * hydrolized gelatin* mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
  * monosodium glutamate (MSG)* neomycin* neomycin sulfate* phenol red indicator
  * phenoxyethanol (antifreeze)* potassium diphosphate* potassium monophosphate
  * polymyxin B* polysorbate 20* polysorbate 80
  * porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein* residual MRC5 proteins* sorbitol
  * tri(n)butylphosphate,
  * VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
  * washed sheep red blood

  Now, considering the fact that the elites of this nation and of the world, the same elites who so many times have ripped us off, destroyed our banks and wealth, lied to us all, started wars for profit, left our border open for invasion of cheap labor and the lowering of our standard of living, sent our good-paying jobs overseas, those who will be making hundreds of billions of dollars from this vaccine if it is mandated, who will benefit from more illnesses the vaccine may cause and basically. have turned man against his own brother for profit, don’t you think that it might be just a little bit of wisdom to first do in-depth research as to what effects the contents (especially the chemical ones) of this untested and unproven vaccine might have on the human body

  BEFORE you, your pregnant wives and your children line up like mindless sheep to take it? After all, even if you do take it, there is no guarantee you will not still contract the disease itself, is there? Maye you want to honestly ask yourself the question if the virus itself has been engineered by these evil elitists’ to further their agenda of control and power.
  Is this an unreasonable request of you America, to use the gray matter that God gave you to protect yourselves and your children from these evil elitists criminals who have repeatedly proven themselves to be your enemies? Think outside the box people, for the information that these elitists provide us within the confines of the box is mostly false.

  If anyone doubts the above information,
  1st. I ask you to prove the H1N1 vaccines are safe.
  2nd. I ask will you take the shots if not then why not?
  Learn about the dangers of vaccines click this link: http://drcarley.com

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne al puterilor fii cu noi !

 1. Pingback: Informează-te! Ignoranța face victime. Nu te uita în gura ”guvernanților” «

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*