Romanii pe post de cobai: Vaccinul impotriva gripei porcine nu a fost testat conform standardelor

Vaccinul ucigas

Autoritatile au recunoscut ca testarea vaccinului impotriva virusului gripal nou nu a fost facuta conform standardelor si ca studiile clinice vor continua si dupa vaccinarea populatiei. Primele 250.000 de doze au plecat joi in tara.

Vaccinul impotriva gripei porcine produs de Institutul Cantacuzino nu a fost testat suficient. Conducerea Agentiei Nationale a Medicamen­tului (ANM) sustine ca a dat, totusi, autorizatia din cauza riscului pandemic. Studiile au fost facute de o organizatie de cercetare clinica, platita, in urma incheierii unui contract, din banii Institutului Canta­cuzino. „Vaccinul a fost testat doar pe 150 de oameni. Numarul acestora este relativ mic si, in conditii normale, am mai fi asteptat pana sa dam autorizatia.

Studiile clinice vor continua si dupa inceperea imunizarii populatiei, iar cei care vor fi vaccinati vor fi urmariti foarte atent”, ne-a declarat joi doctor farmacist Robert Ancuceanu, vicepre­sedinte al ANM.

sursa: Cotidianul

6 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  daca si l-a facut si streinu cercel atunci il voi face si eu.

 2. salvarearomaniei

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  salvarearomaniei.blogspot.com
  salvarearomaniei.wordpress.com

  INGREDIENTELE SI PROSPECTUL VACCINULUI ROMANESC CANTGRIP CARE CONTINE MERCUR FORMALDEHID SI ACID FOSFORIC CONFORM RECOMANDARILOR OMS plus
  toate informatiile oficiale despre vaccinele HPV-CANCER-COL-UTERIN si AH1N1-GRIPA-OMS-PORCINA-NOUA de la paginile oficiale ale guvernului SUA inclusiv INGREDIENTELE si PROSPECTELE OFICIALE CU LEGATURI LA FDA PENTRU FIECARE IN PARTE
  si de ce aceste vaccine trebuie evitate

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La Jurnalul postului Pro Tv am vazut cum Streinu Cercel, zis doctor, si-a suflecat maneca si si-a intors bratul catre camerele de filmat pentru a fi vaccinat.
  Poporul incapatanat trebuia sa ii urmeze exemplul.Am stat cu ochii pe erou si, culmea tupeului,a absurdului si nesimtirii,in momentul in care ar fi urmat sa vedem cum acul siringii ce continea vaccinul pentru care SC si-a vandut sufletul diavolului se infige in ins, camera este intoarsa razna, pe pereti, lasand poporul perplex, in incapatanarea lui, prada pornirii spre afurisire a ticalosului de Strein.
  Imi pare rau ca nu pot reproduce cuvintele ce mi-au venit in minte si de care va trebui sa imi amintesc la spovedanie.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Serpii veninosi vor sa reduca populatia României si prin acest vaccin satanic. Rusine criminalilor!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  streinu cercel ?

  De unde stii ca nu a primit o injectie inofensiva cu solutie salina ?

 6. Răul e mai rău decât pare

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ba vaccinul a fost testat. Iar compuşii (bineînţeles toxici) special au fost puşi acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*