4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cine sa marturiseasca ortodoxia..??? doar daca se mai naste un sf Maxim Marturisitorul sa-l combata pe "patriarhul pir" in public si celelalte erezii aparute..!
    cine sa marturiseasca ortodoxia ? parintele iustin parvu si atat ? a facut Dumnezeu in asa fel incat un yoghin sa fie convertit la ortodoxie si sa faca "apostolie" , un protestant convertit la fel face misiune apostolica, mai e un parinte din basarabia si.. cam atat? am uiatat de pr. amfilohie branza, astia se implica concret si poate inca cativa.. , restul ce faceau inainte de a incepe ei sa marturisesca adevarul din BOR ?
    cine mai spune lucrurilor pe nume astazi in fata oamenilor ? faptul ca scrie cineva pe un site si citesc cativa, si comentam noi intre noi ..., asta e asa .. frisca de post! una e sa-l combati in public, pe unul care minte oamenii si greseste, si mai are si o "functie" de preot sau arhiereu si alta e sa-i "dedici" tu o pagina pe un site !
    lumea nu se schimba din vorbe ..! am vorbit ca nu vrem actele biometrice si totusi ele vin, vor fi obligatorii, si mai grav unii preoti sunt de acord cu ele: "..sunt normale, n-au nimic voi sunteti habotnici ..!" deci despre asta-i vorba !
    unde se greseste.. si la ce nivel..? de unde vine sminteala..?
    eu, am lucrat vesminte pt preoti si nici in ziua si ceasul in care va scriu nu mi-am primit banii pe trei seturi de vesminte vandute ! niciodata, dar niciodata, nu mai vreau sa aud de preoti de mir, mai am incredere in unii preotii calugari.., atat ! asa..teoretic se cred multi preoti si abuzeaza de haina lui Hristos ! ..e unul teodor in adjud care se crede preot, (prima biserica cum vii din bucuresti-sv ,ca sens) pe partea stanga are parohie, mai sunt doi in bacau.. pr.mihai si inca unul (biserica care are cimitir in curte, pe partea dreapta cum vii din bucuresti-sv, ca sens) care se cred preoti si poarta vesminte care nu le-au platit nici in ziua de azi, dupa luni de zile.. de la primire!
    iarta-ma Doamne, dar daca incurajam furtul si minciuna ce ortodoxie e asta..??? mint in fata sf. altar ! presupun trebuie sa faca spovedanii grozave..!
    avem porunca :" SA NU JUDECAM..!" dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim prosti sau orbi..!(preotii asteapta pomana!asa s-au invatat)
    tot mi-am zis ca o sa merg la otv, pt ca e vb de munca mea si banii mei, dar am asteptat sperand ca-i voi primi si parca nu as vrea sa duc "haina" lui Hristos prin toate mahalalele..!
    am ajuns sa gandesc ca monte cristo:" Dumnezeu imi va face dreptate..!" cred cu incapatanare asta, pana in ultimul minut al vietii mele..!
    iarta-ma Doamne, dar nu am mai putut sa tin in mine!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ niculina
    nu trebuie sa crezi in preoti. trebuie sa crezi in Iisus si in credinta ortodoxa. preotii sunt si ei oameni ca si noi, marea majoritate. putin au cu adevarat harul preotiei si cred in ceea ce predica. din pacate, in ziua de azi preotia a devenit o afacere care se lasa din tata in fiu. inteleg ca esti suparata ca nu ti-ai primit banii pentru munca ta. dar ura iti va pierde sufletul si e pacat. nu rezolvi nimic daca te duci la otv. roaga-te lui Dumnezeu sa-l ierte pe cel ce ti-a facut asta. Dumnezeu intr-adevar iti va face dreptate, sa nu te indoiesti nici o clipa de asta. Cu masura cu care judecam vom fi judecati. Nu spune nimeni sa nu spui adevarul, sa fi prost sau orb. Dar chiar si atunci cand demasti pe cineva fa-o cu dragoste in suflet, asa cum ai face-o cu propriul tau copil. Nu lasa ura sa-ti patrunda in suflet. Este pacat sa te macini pentru bani indiferent cat de multi sau putini ar fi ei.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze.
    P.S. iti recomand sa vezi un film care o sa te puna putin pe ganduri. De fapt il recomand la toata lumea. Se numeste FIREPROOF si a aparut in 2008. il gasesti pe net cu subtitrare in limba romana. E un film care pe multi ii va ajuta sa-si inteleaga viata de zi cu zi.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu trebuie sa judecam preotii,calugarii, deoarece Dumnezeu va avea grija de fiecare in parte.sa ne rugam pentru ei sa le lumineze Dumnezeu si Maica Domnului ,mintea,pentru ca ei sunt cei care ne reprezinta in neamul ortodox crestin. DOAMNE AJUTA!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se urmareste distrugerea Romaniei ca stat cu ajutorul a tot felul de misei care au condus destinele tarii din decembrie 1989 pina in ziua de azi!Ni se impun niste reguli de viata care nu sunt ale noastre,ni se calca in picioare obiceiurile si traditiile,se incearca discreditarea religiei ortodoxe prin orice mijloace,inclusiv prin impunerea in fruntea Bisericii noastre a unui afacerist ordinar,Daniel,care in cirdasie cu Flutur au devastat padurile moldovenesti!Daca nu ne vom trezi,vom disparea ca natie!!!Hai sa ne unim si sa-i alungam pe vinzatorii de tara,daca este cazul si cu forta!La 20 de ani de la Revolutie sunt convins ca trebuie neaparat sa mai facem una,pentru a scapa cu adevarat tara de ticalosi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*