Efectele negative ale vaccinului anti-gripa provoaca o paralizie unei tinere din Suceava

O eleva din Suceava a acuzat o paralizie usoara a mainii stangi dupa vaccinarea impotriva gripei noi, fiind internata in Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou din localitate, examenul neurologic infirmand insa diagnosticul de internare. In prezent aceasta se afla sub observatie.

Potrivit Directiei de Sanatate Publica (DSP) Suceava, citata de Mediafax, institutia a fost sesizata de un medic de familie despre o “manifestare paretica” mana stanga la o pacienta, simptom care a coincis cu administrarea in ziua precedenta a vaccinului antigripal A/H1N1 pandemic.

Sursa: Gandul

8 comments

  1. salvarearomaniei

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum ca stim – conform EPA din SUA, concentratia de mercur din apa trebuie sa fie sub 2 ppb, si din peste sub 1000 ppb, care este concentratia de mercur din vaccin in ppb?

    Pentru un vaccin tipic AH1N1 cum sint toate 4 aprobate de FDA, vezi prospectele pe http://salvarearomaniei.blogspot.com, cantitatea de mercur este 25mcg la 0.5mL. Deoarece Cantgrip nu precizeaza cit mercur contine, vom face calculul pentru vaccinele aprobate de FDA. Nota – tiomersalul / thimerosalul contine mercur, dar este mai toxic decit mercurul elemental pur.
    Deoarece 1 L apa = 1 kg, cit este concentratia de mercur in ppb (parti per miliard) daca avem 25mcg mercur in 0.5mL?
    0.5mL = 0.5g. (vaccin)
    25mcg = 0.025mg = 0.000025g. (mercur)
    Deci, 0.000025g mercur / 0.5g vaccin = 0.00005, adica, o concentratie de 5 parti din 100000,
    sau 50 000 din 1 000 000 000. ADICA 50000 PPB!!!
    Ati inteles?
    Cinci zeci de mii de parti per miliard mercur in vaccinurile AH1N1 aprobate de FDA in SUA.
    EPA zice ca nu e voie ca mercurul sa treaca de 2 ppb (parti per miliard) concentratie, dar vaccinul contine 50000 ppb MERCUR!
    Mai mult, MERCURUL SE ACUMULEAZA IN TRUPUL UMAN ASA CUM SE ACUMULEAZA SI IN PESTI!
    Acu intelegeti de unde vin socurile anafilactice si demielinarea celulelor nervoase, autismul, handicapurile si copii defecti la nastere?

    Detalii si referinte la
    http://salvarearomaniei.blogspot.com
    http://salvarearomaniei.wordpress.com

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Avea dreptate Mihail Eminescu - Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!- când afirma ca Tara Româneasca este stapânita de straini care sug sângele poporului. Atunci ca si acum venetici veniti de pe alte meleaguri îsi bat joc de Hristos si de Neamul românesc. Acesti ticalosi asasineaza creatia lui Dumnezeu prin: avort, vaccinuri, eutanasie, droguri, alcool, incest, prostitutie, casatorie contra naturii, hrana otravita, etc. etc.
    Acesti asasini ai Neamului nostru trebuie izgoniti din Tara!
    Nu exista alta cale cu aceste satane.

    Vesnica Pomenire Martirului Mihail Eminescu si tuturor Martirilor care au spus Adevarul cu pretul vietii !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cel mai bun joc al anului 2009

    Precis ca ati auzit, si v-ati si intrebat, ce o fi aia „Pandemie“?
    Ei bine, este cel mai nou si mai de succes joc al anului 2009, produs de firma „Pandemic & Co.“
    Este un joc de societate interactiv. Desi a aparut abea în 2009, il joaca toata lumea.
    Scopul jocului este de a combate cat mai eficace posibil o boala contagioasa, care se raspandeste in toata lumea. Puteti alege diferite figuri de joc: medici, politicieni sau oameni de stiinta. Sau chair sef de marketing la un concern farma, care doreste sa-si tripleze castigul. Pentru un astfel de rol primiti din start 2 miliarde de Euro bonus in jetoane.
    Tabla de joc este o harta a lumii. Pe ea se pot pune stegulete colorate pentru raspandirea epidemiei sau pentru rata de vaccinare. Pe deasupra mai există si cartonase cu rezultate şi statistici. Pe ele poate figura, de exemplu, care tara va fi urmatoarea invadata de epidemie, sau care va primi bonus pentru crearea vaccinului.
    Oamenii de stiinta, care stau pe lista de plati a concernelor bine situate in joc, si care de asemenea sunt situati in pozitii bune de joc (ca de exemplu consilieri pe langa guverne, specialisti in epidemiologie, etc.) primesc extra-bonusuri. De asemenea primesc bonusuri si politicienii care ajung ss se cocoate pe scaunul de Ministru al Ssnststii sau chiar pe cel de Prim-Ministru. De fapt din acest moment ati si castigat (jocul? jetoanele fraierilor? egal, ati castigat oricum!).
    Exista mai multe trepte de dificultate a jocului. Deocamdata Romania se afla la gradul de dificultate „Strain incepator cu cercel“. Dar invata repede si in curand va primi un belgiug in rat, precum porcul (strainul, nu Romania!)
    Jocul incepe la Geneva, la OMS. Apoi intra in joc figurile de politicieni. Aici este nevoie de indeminare si de strategie in manipularea steguletelor si a cifrelor statistice de pe cartonase, pentru a castiga capital politic (implicit jetoane) si a avansa in combaterea epidemiei, conform regulilor jocului. Asta inseamnă ca cel mai bine este sa jucati in doi, pereche, pentru a avea randament mai bun.
    De exemplu, daca un medic incepe sa joace pe cont propriu, si face o mutare gresita, afirmand ca nu exista pandemie, sau ca vaccinul este mai daunator decat virusul insusi, atunci se aplica penalizari, puncte minus, iar la urmatoarea reforma a sanatatii se pierd jetoane. Multe jetoane! De fapt, in acest joc, medicii nu ar trebui sa faca nimic altceva decat sa intepe fraierii cu vaccinuri si harta cu stegulete. Si totusi ei se baga cu placere in joc si participa, atata timp cat nu le ia vreunu jetoanele, cabineteale si licenta.
    Apoi in joc mai apar oamenii de stiinta, care cu o indemanare si rapiditate suspecta (cum am vazut eu la targ ca faceau aia cu Alba-Neagra) creaza vaccinuri. Acuma, nu are importanta ce anume vaccinuri. Pentru jocul nostru este egal ce fel de vaccin creati. Se zgaltaie bine impreuna ceva nanoparticule cu putin mai mult mercur si cu o priza de squalen intr-un vas de aluminiu. Si gata vaccinul. Important este doar ca mai tarziu să primiti Premiul Nobel pentru salvarea omenirii de la pierzanie. Pentru asa ceva se dau multe jetoane, frumos colorate!
    Nu trebuie sa va faceti ganduri asupra responsabilitatii pe care o sa o aveti pentru efectele nedorite sau ulterioarele boli provocate de vaccin. Nu va priveste chestia asta, caci intotdeauna mortul e de vina (fraierul care a ramas fara jetoane si a iesit din joc!)
    Pentru a face jocul mai atractiv, puteti sa faceti pariuri pe jetoane, ca de exemplu: Ce este mai mortal, vaccinul sau epidemia? Aveti grija sa nu pariati prea mult, ca sa nu ramaneti de fazan.
    Apropos, o data cu echinoctiul de primavara (21 Martie) va apare o nouă varianta a jocului, versiunea de primavara gripata 2010, mai evoluata. In aceasta veti putea alege intre o noua tulpina virala virtuala, desigur complect imprevizibila si invizibila, total mutanta şi transmisibila de la guvizi la oameni, sau un atac bioterorist cu virusuri mutate dintr-o parte in alta (principiul Alba-Neagra) , pana va apuca ameteala si panica.
    Intrati in joc! E palpitant!
    Soarta omenirii se afla in mainile Dumneavoastra!

  4. Mircea Puscasu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pro-vita Bucureşti a facut plângere penală împotriva lui Streinu Cercel
    ABUZURILE REPETATE ÎI ADUC LUI STREINU–CERCEL O PLÂNGERE PENALĂ
    - Comunicat de presă -
    Bucureşti, 15 ian. 10 – Asociaţia Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi – Filiala Bucureşti a depus, astăzi, o plângere penală împotriva Secretarului de stat la Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.
    Plângerea vizează încălcarea de către cel învinuit a art. 246 (Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor), 247 (Abuzul în serviciu prin îngrădirea unor drepturi) şi 248 (Abuzul în serviciu contra intereselor publice) Cod Penal. În fapt, printr-o adresă semnată de Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel şi trimisă Direcţiilor judeţene de sănătate publică, Ministerul Sănătăţii stabilea că personalului medical care refuză vaccinarea contra noii gripe i se va interzice prestarea de activităţi medicale care presupun prezenţa pacienţilor. Continuarea la
    http://ro.altermedia.info/mediusanatate/streinu-cercel-va-da-cu-subsemnatu-la-parchet_18288.html

    Dati mai departe. Raspanditi.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://blogcatalin.wordpress.com/2010/01/16/academia-medicalafratia-doctorilor-politicieni-si-masoni-legatura-cu-gripa-ah1n1-sau-doar-pura-coincidenta/

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://blogcatalin.wordpress.com/2010/01/17/ortodoxie-sau-moartemiting-de-protest-impotriva-ecumenismului/

  1. Pingback: Atentie! Incepe perioada de vaccinare anti-gripa. NU VA VACCINATI! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

  2. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*