Dr. Vasile Astarastoae si senatorul Iulian Urban despre manipularea in cazul vaccinarii cu CANTGRIP

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=G-85GfCFLBA]

Exterminarea romanilor; Cazul NASTASOIU NINEL decedat dupa vaccinarea cu CantGrip!

Din relatarile rudelor si apropiatilor defunctului, acesta a decedat ca urmare a administrarii vaccinului antigripal CantGrip impotriva gripei porcine. Desi Dl. Nastasoiu Ninel, din Satul Namaiesti, Comuna Valea Mare-Pravat, judetul Arges avea mari probleme cu inima, fiind sub tratament cu anticoagulante, medicul de familie a insistat ca acesta sa isi faca vaccinul inainte sa ajunga pe 1 februarie la Spitalul Fundeni unde avea sa sufere o interventie pentru boala cardiaca de care suferea. Venise la Spitalul Campulung-Muscel sa ceara sa i se dea trimiterea la Fundeni, insa i s-a pus in vedere sa se vaccineze cu CantGrip, desi suferea de INIMA si lua anticoagulante ! Cu siguranta nu ne vom lasa pana ce nu vom aduce in fata Justitiei acest caz. Deranjul provocat de acest deces dar faptul ca ne implicam sa descurcam itele ilegale si penale ale acestei morti a lui Nastasoiu Ninel sunt atat de mari incat, vineri 22 ianuarie exista martori care spun ca la Spitalul Campulung-Muscel a venit in vizita de lucru chiar secretarul de stat Streinu-Cercel !

Mai multe detalii: 1, 2

8 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Am aflat ca in judetul Bacau,au existat cazuri cind medicul de familie nu i-a dat pacientului(virstinic) reteta de medicamente compensate pina ce nu i-a facut acestuia si vaccinul pentru gripa porcina.S-a intimplat la Roman ,tatalui uneia dintre rudele mele,cam acum trei saptamini.Omul zace si acum in pat.La fel a fost conditionat un om racit dintr-un sat ,tot din Bacau-nu i s-au dat ingrijiri medicale decit daca face vaccinul mai sus - pomenit.Se pare ca si acesta se simte rau.
  Eu locuiesc in Timisoara. Nu cunosc nume,am aflat despre aceste lucruri,acum citeva zile, discutind telefonic cu oameni din Bacau.
  Vreau sa atrag atentia asupra faptului ca este posibil ca unii medici de familie sa fie prea aserviti (oare de unde atita exces de zel-iata o alta intrebare,simpla) celor ,,de la centru" si sa oblige oamenii mai putin informati asupra situatiei sa faca respectivul vaccin.Desi,ei stiu,- deci ,cu buna -stiinta!-ca este nociv sau chiar letal,mai ales in unele cazuri.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mai,dar de ce nu se duc oamenii peste medicul de familie si sa-l oblige pe acesta sa se autovaccineze in fata lor dar cu vaccinul autentic nu cu ser si sa astepte sa vada reactiile adverse!!!Pina cind mai rabdati mai oameni buni?

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta !
  Ii doresc domnului Profesor Astarastoaie multa sanatate si potere de a rezista!.Este singurul reprezentant DEMN si extrem de bine informat, fara interese materiale de moment ,ca ale ale lui peretianu si valcu.

 4. Mihai Ciobotaru

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu este singurul caz, sunt foarte multe.
  Ex:
  Dr.chirurg Mihai Debita din Galati a murit in data de 04.01.2010. Cu o saptamana inainte de a murii si-a facut vaccinul ...cel nou.

  Ex:
  Tatal unui prieten de -al meu a murit la inceputul lunii ianuarie , tot la o saptamana dupa ce s-a vaccinat.

 1. Pingback: SENATORUL IULIAN URBAN, Omul Politic al Anului 2009, a prins firul afacerii Vaccinului CantGrip. Testarea a fost facuta in doua zile de o firma de apartament si a costat 20 de miliarde de lei. VIDEO / DOC « VoxNews

 2. Pingback: Atentie! Incepe perioada de vaccinare anti-gripa. NU VA VACCINATI! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

 3. Pingback: Petitie impotriva defaimarii prof. doc. Vasile Astarastoae, cunoscut ca un luptator impotriva vaccinurilor si a cardurilor de sanatate cu cip | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

 4. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*