Institutul Cantacuzino are interdictie de a mai produce vaccinul Ah1N1. Speram ca nu se va importa din UE

Ziarul Gandul informeaza:

Agentia Nationala a Medicamentului a ridicat licenta de producere de vaccinuri Institutului Cantacuzino din Bucuresti, pe motiv ca nu respecta standardele europene in domeniu.

Incepand cu data de 8 Februarie, Insitutul Cantacuzino nu mai poate produce nici un fel de vaccin, inslusiv cel anti A H1N1.

Asa cum se intreaba si fratele saccsiv, oare nu cumva vor sa aduca vaccinul din alte tari, care stim ca este si mai cumplit, continand squalena, pe baza de celule canceroase provenite din tumori ale bolnavilor?

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    -probabil vaccinul produs la noi nu era suficient de''benefic'' si acum ai gasit un motiv ''standardele europene in domeniu''

    -acum ne aflam la mana lor si vor stii ei cum sa ''condimenteze'' vaccinul ca sa-l faca pe roman ''sanatos''

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar nici un vaccin! Ce ticalosie! Asa ne trebuie! Am vrut UE!Sa ne conduca altii cum vor ei acum! Sa faca bani pe buzunarul sarmanului roman, sa ne imbolnaveasca pe bani buni! Ce ar zice dr. Paulescu daca ar trai in vremea noastra!

  3. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dormiti in continuare,politicieni fatarnici!Asistam cu stupoare la genocidul poporului roman.Daca nu suntem vigilenti si tacem,vom fi si noi vinovati de tot ceea ce se petrece.Vom da seama!Si ziua aceea este infricosator de aproape.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ca m-as fi dat in vant dupa vaccinurile lor dar atata timp cat persista amenintarea unui razboi biologic acest institul are o importanta strategica. Cred ca este necesara doar o modernizare si un regulament de functionare bine pus la punct concomitent cu “purificarea” personalului care-l deserveste de orice influente masonice. Fiind un obiectiv strategic trebuie sa se supuna unor norme de securitate deosebite. (comentariu postat si pe sacssiv blog la un articol pe aceeasi tema).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*