Intru Multi Ani, Parinte Justin! 91 de ani de slujire a Ortodoxiei si a Romaniei!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DAuRPmiYpN8]

Astazi, 10 feb­ru­arie 2010, Par­in­tele Justin implineste 91 de ani. Unii din­tre noi poate cre­deam ca nu vom mai avea prile­jul si bucu­ria sa-l felici­tam pe par­in­tele si sa-i uram un inca La multi ani! Pen­tru aceasta mul­tumim Dom­nu­lui ca ne-a invred­nicit pe noi, ucenicii putin ravn­i­tori si ascul­ta­tori, sa ne mai des­fa­tam inca de binecu­van­tar­ile si dragostea par­in­teasca a mare­lui nos­tru duhovnic.

De la anul care a tre­cut si pana acum, Par­in­tele Justin a par­curs o perioada nu tare usoara, …continuare

Alte site-uri care se alatura sarbatoririi Parintelui Justin:

Victor Roncea: PARINTELE Justin Pârvu, 91 de ani de slujire a României

Savatie Bastovoi: La mulţi ani, Părinte Iustin!

Saccsiv: LA MULTI ANI! Azi PARINTELE IUSTIN PARVU implineste 91 de ani

Romania, uneste-te!: Părintele Iustin Pârvu împlineşte 91 de ani. La mulţi ani …

Napoca News: Părintele Iustin Pârvu a împlinit 91 de ani! La mulţi ani, Părinte!

Monitorul de Suceava: Părintele Iustin Pârvu, la 91 de ani

Curentul: Părintele Justin Pârvu, 91 de ani de slujire a României

Evenimentul: Părintele Iustin Pârvu împlineşte 91 de ani

Crestin ortodox: Parintele Iustin Parvu implineste 91 de ani

RealitateaMedia: Părintele Iustin Pârvu împlineşte 91 de ani

Manastirea Hancu: Părintele Iustin Pârvu împlineşte astăzi 91 de ani

Monitorul de Neamt: Pãrintele Iustin Pîrvu, la 91 de ani

Puterea Credintei: PARINTELE IUSTIN PARVU IMPLINESTE ASTAZI 91 DE ANI

Crestin ortodox(wordpress): La mulţi ani Părintelui Iustin Pârvu!

Ziare.com: Parintele Iustin Pirvu, la 91 de ani

Noua Galileie: Părintele Iustin Pârvu a împlinit 91 de ani

44 Comments

 1. La multi ani, Parinte Justin!
  Sa ne traiti si sa ne ocrotiti prin rugaciunile dumneavoastra!

 2. La Multi Ani! Vă dorim multă sănătate, împliniri şi multă putere să depăşiţi încercările.Avem mare nevoie de dumneavoastră! Sărut Mâna Părinte !

 3. Va doresc multi ani mantuitori,fii duhovnicesti ascultatori ca impreuna sa cuceriti Raiul.Multumesc bunului Dumnezeu care a lucrat prin sfintia voastra sa ne fiti indrumator in aceste vremuri tulburi cand deavolul loveste cu si mai multa viclenie.In razboiul dintre noi ce stapaneste aceste vremuri ne este prezentat raul in chip de bine si asa ne aruncam cu acrivie unii impotriva altora convinsi fiind ca facem binele .Elvira

 4. LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI !!! SA NE TRAITI PREA CUVIOASE PARINTE IUSTIN , BUNUL DUMNEZEU SA VA DARUIASCA MULTA SANATATE SI ANI INDELUNGATI, PT CA AVEM MARE NEVOIE DE DE SFIINTIA VOASTRA IN ACESTE VREMURI GRELE.

 5. La multi ani, Parinte Iustin ! Sa va tina Dumnezeu ani multi cu noi, cei ce avem nevoie de rugaciunile Sfintiei Voastre !

 6. La multi ani, Parinte Justin!
  Dumnezeu sa va mai tina sanatos printre noi ca sa ne calauziti pasii in aceste vremuri grele. Sarut mana Parinte.

 7. Fie ca D-zeu sa-si reverse bunatatea asupra parintelui Iustin si sa-i daruiasca pacea ! “La multi si fericiti ani”!

 8. La Multi Ani,Prea Cuvioase Parinte Iustin!Dumnezeu sa va dea putere in continuare, sa fiti pentru noi,romanii o lumanare sfanta ce strapunge si invinge intunericul acestei lumi rele si reci!Va urez,Parinte Drag,multa sanatate si bucurii duhovnicesti!Sunteti pentru mine,pacatoasa si netrebnica o alinare,un balsam care ma vindeca si sprijin in momente de ispita!

 9. Sărutăm dreapta, părinte Iustin.
  Întru mulţi ani, ca să ne întăriţi cu rugăciunile şi binecuvântarea domniei voastre!

 10. LA MULTI ANI, PARINTE! SA VA DEA DUMNEZEU MULTI ANI , fara dumneavoastra viata noastra ar fi mult mai searbada.

 11. La Multi Ani,parinte Iustin!!! Fie ca Bunul Dumnezeu sa va daruiasca anii sfantului Haralambie pentru a fi lumina neamului romanesc in acest veac intunecat si viclean! Avem atata nevoie de sfintia vostra,incat am credinta ca daca voiti sa mai stati alaturi de noi,Dumnezeu va binecuvanta aceasta,pentru ca ce este o mie de ani inaintea Celui Vesnic decat ca ziua de ieri care a trecut?!Si nu-i asa ca minunat este inaintea Domnului a locui fratii impreuna? Rugati-L, preacuvioase parinte, pe Hristos sa va mai lase alaturi de noi! Amin!

 12. LA MULTI ANI SI BINECUVANTATI CUVIOASE PARINTE IUSTIN ! Sa va dea DOMNUL DUMNEZEU sanatate si multa putere in tot ceea ce aveti de facut, rugati-va pentru noi pacatosii sa nu ne abatem de la calea cea dreapta si sa avem toti aceeasi dragoste de cele vesnice si aceeasi marturisire de credinta, fie in timp de pace fie in timp de prigoana si astfel, intotdeauna sa fim bineplacuti BUNULUI DUMNEZEU, AMIN !

 13. Preafericite Parinte Iustin, sarutam mainele blande ale sfintiei vostre.
  Multumim Bunului Dumnezeu pentru milostivirea ce Si-a facut-o cu noi, bucurandu-ne vietile mizerabile si pline de pacate cu asa un Patriarh al inimilor noastre.
  Multumim Bunului Mantuitor pentru ca a ingaduit sa ne pastoriti in vremurile acestea innegurate, si-L rugam din adancurile inimilor sa mai ingaduie sa ne manati inca vreo cateva decenii, pana la ceasul ce-l asteptam cu mare frica si nadejde.
  Multumim Bunului si de Viata Facatorului Duh Sfant pentru ca a ingaduit ca prin sfintia voastra sa curga si in inimile noastre bolnave si ratacite suvoiul de bunatate si dragoste dumnezeiasca.
  Rugam pe bunul Dumnezeu sa ne invredniceasca a va arata macar o miime din dragostea cu care preafericirea voastra ne intampinati ori de cate ori va calcam pragul.
  LA MULTI ANI intru Domnul!

 14. Sarutam dreapta,scumpe Parinte Justin! Sa ne traiti intru multi ani,pentru a pastori oile Domnului,caci alt Pastor nu avem! Doamne ajuta!

 15. La multi ani Parinte ! Nu am avut onoarea sa va cunosc dar va doresc din inima multi ani cu sanatate ! Doamne ajuta !

 16. Parinte drag Iustin, sa ne traiesti intru multi ani! Multumim bunului Dumnezeu ca ni te-a daruit! Multa sanatate si bucurie! Cu imensa recunostinta pentru tot binele si toata calauzirea in viata, va doresc din toata inima multi si binecuvantati ani!
  Magda Iftimie

 17. MULTI ANI SA NE TRAITI PARINTELE SCUMP.RUGAM PE BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA MAI TINA ALATURI DE NOI…SA NE CALAUZITI ..CA FARA DUMNEAVOASTRA ….VIATA MEA ..AR FI LUAT O INTORSATURA URATA…SAU INTR-UNUL DIN CAZURI NU MAI ERA..MULTUMESC PENTRU RUGACIUNI ,PENTRU INCURAJARE..SI SFATURI..SARUT CU EVLAVIE MANUTA DREAPTA CA O PREAPACATOASA CE SUNT….ASTEPTAND CU NERBADARE BINECUVANTARE BUNULUI DUMNEZEU DE A REVENI LA PETRU VODA.DANIELA -IASI

 18. In aceste vremuri parca din ce in ce mai tulburi, cand adevarul este negat, avem nevoie de duhovnici buni sa ne apere Ortodoxia

  La Multi Ani Parinte!!

 19. Toti romanii buni va iubesc, parinte Iustin! Multi ani si sanatate ne rugam lui Dumnezeu sa va daruiasca.

 20. din binecuvintate probleme nu am reusit sa urez Pr. IUSTIN LA MULTI ANI de ziua frumoasa pe care a inplinito dar cu sufletul am fost de sf. sa , fie ca Bunul Dumnezeu sai daruiasca prin milostivirea Sa MULTI Ani cu pace si inplniri duhovnicesti alaturi de toti fii sai duhovnicesti
  parinte va rog sa ma ertati cu nu am avut posibilitatea sa va felicit personal dar stie Bunul Dumnezeu ce am simtit
  nadajduiesc sa va vad anul acesta cu rugaciunile sf. voastre
  Amin
  fr. gheorghe Bacau

 21. La multi ani parinte Iustin! Pentru fiecare rugaciune pe care ati rostit-o Domnului Dumnezeu pentru noi pacatosii Preabunul Stapan sa va daruiasca de o mie de ori mai multe bucurii. Doamne ajuta!

 22. Gratie dumneavoastra ,iubite Parinte , am inceput sa iubesc starea duhovniceasca a indreptarii , am inceput sa ma gandesc mereu la Dumnezeu si sa-i simt imensa dragoste . De am cazut ,m-am ridicat , de am sovait si m-am tulburat, am plans Maicii Domnului cerandu-i sa nu-mi dea drumul din bratele sale .Incerc sa fiu neclintita si in picioare in calea Domnului si am aflat ca nu este usor . Dupa cum stiti , cu cat vrea omul sa se apropie mai mult de Dumnezeu ,cu atat se inmultesc si ispitele .De aceea , Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa ajung in viata aceasta la Manastirea Petru Voda sa va sarut dreapta si sa ma spovedesc bunului si dragului meu Parinte Iustin , si-l mai rog sa va dea in suflet roadele Duhului Sfant – dragostea ,bucuria si pacea , si pentru rugaciunile Sfintiei voastre sa nu ne paraseasca nici pe noi , cei care inca nu am invatat ca “lupta neincetata este lucru de capetenie “.
  ” La multi ani pe calea mantuirii !”cum bine ziceti .

 23. DOAMNE AJUTA! vreau sa-i multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca m-a ajutat si am ajuns la pr.Iustin in ziua de 10 feb,sa-i urez sanatate ,multi ani si Domane Ajuta.ne-a binecuvantat si am participat la slujbele din acea zi. va rog din suflet sa-mi spuneti cum as putea sa copii acest filmulet cu parintele in calculator la mine. multumesc.DOAMNE AJUTA

 24. Ma alatur cu multa bucurie tuturor celor care urează Multi Ani Parintelui Iustin si ma rog bunului Dumnezeu sa il tina in continuare pentru a ne indruma spre mantuire.
  Am insa o obiectie fata de filmuletul de mai sus: Desi la sfarsit e un scurt text care spune ca muzica din fundal este un extras din Vecernia Sf. Iustin Martirul si Filozoful, totusi de la inceputul filmului textul pare intentionat asociat cu Parintele Iustin, dand impresia ca ii sunt adresate lui apelativele ca “fericit marturisitor” sau “sfant”. NU cred ca acest lucru are binecuvantarea părintelui Iustin, intrucat ii cunosc smerenia si nu ar accepta niciodata publicarea unui film care sa sugereze ca deja este trecut in randul sfintilor, avand si slujba!
  Prin aceasta, consider ca ucenicii care au facut filmul au exagerat in evlavia lor fata de parintele Iustin, dand inca o data prilej de manifestare dusmanilor Ortodoxiei.
  Ca o mica paranteza: Niciodata in Ortodoxie nu s-au acceptat sa fie aduse cinstiri ca sfant unui om aflat inca in aceasta viata, indiferent de sporirea lui duhovniceasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 Comments
scroll to top