Bill Gates isi doreste reducerea populatiei globului prin vaccinuri

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064]

Deja a devenit o dogma a religiei lui antihrist, faptul ca principalul factor pentru incalzirea globala il constituie omul, pentru ca expira dioxid de carbon(CO2). Asadar, pentru a micsora drastic emisiile de CO2, dupa parerea multi-miliardarului Bill Gates, ar trebui micsorata populatia lumii. El propune urmatoarea ecuatie:

CO2 = P X S X E X C,

unde P vine de la numărul populatiei, S este numarul mediu de servicii de persoana, E de la valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si C media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an; Co2 reprezinta cantitatea totala de CO2 emisa de intreaga populatie a globului timp de un an.

El considera ca prin vaccinuri va reusi sa scada populatia globului si implicit emisiile de Co2. Totodata, propune si servicii “sanatoase” ce privesc inmultirea populatiei, considerand ca daca isi vor face “meseria” bine prin intermediul vaccinurilor, s-ar putea ajunge la o reducere de 10-15% a populatiei.

Prin urmare, vaccinurile promovate de Bill Gates au drept scop impiedicarea oamenilor de a avea copii, prin provocare de  infertilitate, sterilitate si senilitate (autism), deopotriva.

Bill Gates ne dezvaluie clar ca vaccinurile nu au drept efect apararea de boli, ci dimpotriva reduc varsta celor ce se vaccineaza si provoaca moartea.

Organizatia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, se ocupa masiv cu vaccinarea(click pt website).

28 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Îl invităm pe Bill să se dea drept exemplu împreună cu ai lui pentru reducerae CO2 să se facă martiri și promit că nu-i aprind lumînare în memoria lui ca să nu ard oxigen.,

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Filmuletul e autentic sau contrafacut?

    Ma gandesc ca trebuie sa fii prost tare de tot sa te dai de gol chiar asa, si Bill Gates nu e deloc prost. Poate a vrut sa spuna altceva, sau s-a incurcat in cuvinte. Sau a vrut sa ne trimita pe o pista falsa, o diversiune, ca ei sa isi vada linistiti de alte planuri ale lor?

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bill Gates si echipa lui sunt dusmanii omenirii si ai lui Dumnezeu. Sunt si inaintemergatori ai lui Antihrist. Dar isi vor lua plata lor, acesti slujitori ai intunericului.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnule administrator :

    "Ads by Google
    Cărţi creştine gratuite
    Literatură creştină. Nu vindem nimic. Tot ce avem este gratuit."

    e posibil sa se faca uz de credibilitatea saitului, incercati sa limitati accesul la astfel de... "literatura crestina"...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La calcule egoiste nu-l intrece nimeni pe Bill Gates, dealtfel, nici n-ar fi ajuns atat de bogat fara o mare doza de egoism.
    Desi nu prea cred teoria asta cu "efectul de sera" bioxidul de carbon in exces este nociv pentru vietuitoarele de pe planeta. Emisiile de bioxid de carbon in continua crestere combinate cu defrisarile masive pot conduce la un dezechilibru critic al gazelor atmosferice. Mai pe romaneste, nu vom mai putea respira, organismul nostru avand nevoie de oxigen pentru a functiona, ori, daca vegetatia care transforma bioxidul de carbon in oxigen este distrusa iar oxigenul si asa putin este "ars" in scopuri inutile, se va ajunge curand la acea situatie critica.

    Nu pot sa nu fiu socat de solutia gasita de Bill Gates... & CO. Oricare dintre factorii expresiei matematice expuse poate ameliora rezultatul dar el s-a oprit tocmai asupra lui "P". Asta spune multe...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.roncea.ro/2010/03/03/avatar-un-film-anti-uman-cameron-un-idiot-jurnalista-ann-mcelhinney-la-conservative-political-action-conference-video/

    🙂

  7. Pater Mihail

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Poate gasiti ceva de folos și aici: http://patermihail.wordpress.com/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E aberant. Daca Bill Gates ar fi avut alte intentii decat bune, credeti-ma ca ar fi de 1000 de ori mai rau, insa omul este un filantrop, un altruist si este solidar cu orice om pe care il poate ajuta. Eu stiu 2 oameni care au beneficiat de bani de la fundatia Bill Gates ca sa faca transplant de maduva, in conditiile in care erau pe ultima 100 de m si nimeni nu-i mai putea ajuta. Stateau pe listele de transplant de 7 ani si nimic.
    Dupa ce au apelat la fundatia Bill si Melinda Gates - in 15 luni au primit banii sa faca transplantul.

    Stiu ca suntem inconjurati de manipulari si manipulanti, dar macar faptele sa conteze (si Bill Gates are portfolio plin pana la refuz de fapte bune).

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    vrem inregistrarea video a lui dl.danion vasile din conferinta ''Marturisirea credintei: intre dragoste si toleranta'' si cea a impartasirii ereticilor din sf potir ortodox, in pesterea apocalipsa din insula patmos (daca am retinut bine).
    doamne ajuta !

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Înainte mai erau războaiele care mai scădeau din numarul populației, acum sunt dezastrele naturale și o să fie din ce în ce mai rău, pentru că ne batem joc de lumea în care trăim.
    Suntem ca niște capușe care sug dintr-un animal, dacă ajungem să fim pre multe, animalul moare iar altul este cam greu de găsit, deci ce este de făcut ?
    PS: Să criticați un om doar atunci când puteți fi mai bun ca el, până atunci nu cred că este nici corect, nici bine.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu-l cred pe bill gates atat de prost incat sa-si strige imaginea lui si imaginea microsoft in halu asta... parerea mea este ca a fost interpretat gresit, sau s-a exprimat gresit

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fiind cel mai bogat om,asta crede ca ii da dreptul sa se joace si considere Dumnezeu,eu zic sa se mai gandeasca ce face caci poate ii da Dumnezeu vreo boala de nu il mai vindeca toti banii pe care ii are,mai bine s-ar ruga pentru binele omenirii si nu pentru distrugerea sa caci dorind rau TE ALEGI CU RAU,asa ca mai vedem cine moare PRIMUL... .

    In final DUMNEZEU FACE DREPTATE nu omul!!!!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    interesant

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    da cam are dreptate bill 🙂

  15. Pater Mihail

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ceva important!
    http://patermihail.wordpress.com/2010/03/05/geneza-%C8%99i-evolu%C8%9Bia-schismei-de-la-1054-prof-teodor-m-popescu/

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Radem, noi, radem, dar rasul nostru se poate transforma in plans.

    Deocamdata , cei care suntem crestini, suntem datori sa gandim crestineste. Sa sustinem fortele binelui si sa-i informam pe fratii nostri pentru a-i proteja. Asta ar insemna sa ne iubim aproapele, adica sa respectam a doua porunca evanghelica.

    Datori suntem sa ne informam si sa nu ne aruncam inaintea tunului, caci putem fi considerati sinucigasi.

    Trecerea de la viata vremelnica la cea vesnica trebuie privita cu responsabilitate de catre crestini. Asa cum ne hranim trupul, trebuie sa ne hranim si sufletul pentru a reusi sa luam decizii pe placul lui Dumnezeu.

    Toti vom muri cand va considera Dumnezeu, nu neaparat cand vor fortele raului. Celor fara de Dumnezeu putin le pasa daca-si mai adauga niste pacate in plus. Astfel de oameni fac si acte de caritate, dar si milostenia conteaza in numele cui o faci. Iar Dumnezeu nu va ingadui sa moara nimeni fara voia Sa. Sa avem incredere ca Dumnezeu poate transforma chiar si otrava in ceva care sa nu dauneze trupului nostru.

    Bine este sa insemnam cu semnul crucii fiecare mancare pe care o consumam, oriunde ne-am afla.

    Unui sfant i s-a dat chiar otrava sa bea si toti il supravegheau pentru a nu face semnul crucii peste ea. Atunci sfantul a dat de inteles ca se va conforma, dar a pus gura mai intai pe partea de sus, apoi pe partea de jos, apoi pe partea dreapta si stanga a vasului, intreband de fiecare data daca poate sa inceapa sa bea de acolo. Cand semnul crucii a fost facut pe vasul respectiv, sfantul a baut pe nerasuflate din otrava fara sa pateasca nimic. Prigonitorul, crezand ca a fost inselat de catre slujitori, a baut si el si a murit.

    Sa avem grija de sufletul nostru in primul rand, caci Dumnezeu ne poate salva si trupul daca asa va considera. Doamne ajuta.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si se va injecta si el nu?

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @westfingers,
    ... asa cum si-a cumparat si licenta windows...

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai oameni buni.
    El se refera la imbunatarirea vietii celor 3 miliarde de la 6.8 la 9. Degeaba sunt multi daca mor pe capete.
    in plus are o discutie de 30 de minute si voi o taiati la 3?
    aici e conferinta completa:
    http://www.ted.com/talks/bill_gates.html

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    era bine daca conferinta respectiva ar fi fost tradusa si in romana. E adevarat ca bill gates vorbeste despre reducerea populatiei, insa intr-un alt mod. Si anume, spune ca daca populatiile din tarile sarace ar avea serviciile medicale din vest si nivelul de trai al tarilor dezvoltate, atunci populatia ar scadea si automat si nivelul emisiilor de CO2.
    Prin urmare vedeti ca reducerea populatiei nu e ceruta prin metode violente si impotriva vointei oamenilor (gen vaccinuri obligatorii) ci se va face ca o consecinta logica a dezvoltarii serviciilor medicale si a nivelului de trai. Iar oamenii singuri vor alege sa aiba mai putini copii, deoarece traind mai bine vor dori sa traiasca din ce in ce mai bine, dar fara obligatii si raspunderi - de ex: copiii.
    E un genocid? Da. Insa un genocid pe care oamenii singuri il vor face (ca si in Romania, prin avorturi) fara a-i forta cineva din afara. Mai bine spus e propunerea unui genocid frumos ambalat in haina cresterii nivelului de trai si a serviciilor medicale. Tentant, nu?

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va dati seama ca in spatele lui e conspiratia si in calitate de ce doreste moartea aproapelui?de copil din familie monoparentala,de hot inteligent,de nefamilist convins,de miliardar obisnuit sa fie respectabil?sa-i fi vazut in facultate cu pantalonii rupti in spate, de aia sunt frustrati si suparati pe viata,nu de CO2 e vorba

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce mai tura vura, populatia globului e in scadere, momentan suntem o populatie foarte batrana, in foarte multe tari se nasc copii foarte putini care sa inlocuiasca populatia batrana, nu ne trebuie vaccinuri pentru acesta problema, deja foarte multi tineri nu pot avea copii nu din vina vaccinurilor ci din vina vietii dute si alimentatiei proaste, statutul social, avorturile si asa mai departe..., problema e ca o sa se moara pe capete din simplu fapt ca nu o sa ce manca, nu o sa iaba cine sa-i ncgrijeasca, si daca o luam ca populatia aa crscut in ultmii ani a crescut doar in china si india, in europa populatia stagneaza

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu se opresc defrisarile masive?De ce a fost oprit proiectul de productie in serie a masinilor cu motor electric?De ce nu se trece de la producerea energiei prin poluare , la producerea energiei ecologice:Solara , Romanotronica, etc?!
    Ca sa vina acest .....om..... sa ne impuna noua , celorlalti , teoria sa de distrugere a omenirii?!
    Daca as fii fost pe scena langa el , i-as fii propus sa-si ia familia de mana , sa-si bage toti capul in nisip , si averea sa o doneze pentru reimpadurirea junglei amazoniene , etc etc...
    Domnul sa ne aiba in paza!

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    rickymontana ,ai dreptate ! Bill este un papitoi,o marioneta,eu zic ca toata lumea are dreptul sa traiasca in mod egal.Problema este mult mai departe decat treaba cu oxigenul.Treaba cu oxigenul este doar un motiv sa reduca populatia lumii.Daca ar fi sa ne luam dupa ce vor masonii ar trebui sa ne reduca la 500 de milioane.Nu ai oxigen impaduresti,impui legi contra poluarii,nu dai vina pe oameni si dupa aia vrei sa ii omori!!Daca suntem in pericol de moarte din cauza co2 ne scapa bill?cum? ne omoara?? Cica "ba,ca sa nu muriti din lipsa de oxigen,va omor eu" si asta este rezolvarea!Sa se omoare el si familia lui!Planul este sa faca importiva lui Dumnezeu,Dumnezeu a creat viata iar ei vor sa o ia,sa o reduca,sa o stopeze,orice numai sa fie impotriva lui Dumnezeu!Nu este admis homosexualismul in crestinism!ei il promoveaza, de ce?pt ca este impotriva lui Dumnezeu!Nu se acepta sa iei viata unui om,ei fac razboaie,inventeaza teroristi ca sa isi justifice crimele prin afganistan gaza irac,etc. de ce?ca sa fie impotriva lui Dumnezeu!Nu se accepta preacurvismul,ei legalizeaza prostitutia si 99% dintre vedete isi arata curu la mtv pt ca tinerii sa copieze si sa fie inca o data si mai aproape de preacurvie,de ce?pt ca vor sa fie impotriva lui Dumnezeu!promoveaza valori artificiale si tot felul de lucruri lumesti de care nu avem nevoie si care ridica in slavi puterea banului (ochiul dracului) si bogatia lui,si nu nobletea sufleteasca de ce??pt ca asa ii invata satan PT CA EL ESTE IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*