Sfintele moaste au izvorat din nou mir la manastirea Petru Voda

Minunea s-a repetat din nou la Manastirea Petru Voda. Fratele Danion a ajuns cu moastele la manastire si ne-a dat sa ne inchinam si sa ne bucuram sufletele cu mireasma dumnezeiasca a mirului. In timp ce tineam raclita in mana am observat ceva stralucitor si umed pe suprafata sfintelor moaste; mireasma devenise mai puternica. Toti cei de fata am vazut ca sfintele moaste izvorasc din nou mir, apoi am sters mirul cu o panza curata, daruita tot de fratele Danion. Slava lui Dumnezeu si sa fie spre intarirea sufleteasca a tuturor pentru vremurile ce or sa vina.

22 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava lui Dumnezeu pentru toate.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava lui Dumnezeu.Cinste si respect legionarilor martiri.Glorie Capitanului C.Z.Codreanu

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne-ajuta!
  Parintele Iustin a vazut minunea? Ce parere are?
  Eu am fost la conferinta am simtit mirosul de buna mireasma de la intrarea in sala, caci acolo ajunsese randul meu. Totul a fost minunat pana am vazut pe badia Danion si pe Alexandra Corbu apeland telefonic pe cineva de la niste televiziuni locale sa vina sa filmeze. In momentul acela in suflet mi-a patruns o umbra de indoiala, caci ma intreb: are nevoie minunea dumnezeiasca de publicitate la o televiziune? Sper din tot sufletul ca acest ghimpe sa fie din cauza putinei mele credinte. Insa sunt circumspect, poate pentru ca n-am inteles bine cuvintele Sfintei Scripturi care spune la 2 Tesaloniceni, 2: 9-12
  "Iar arătarea aceluia va fi prin lucrarea lui Satan, cu toată puterea şi cu tot felul de semne şi minuni mincinoase
  şi cu toată amăgirea nedreptăţii pentru cei ce pier din pricină ca n'au primit iubirea adevărului g spre a se mântui.
  Şi de aceea le trimite Dumnezeu lucrare de amăgire, pentru ca ei să dea crezare minciunii
  şi să fie osândiţi toţi cei ce n'au dat crezare adevărului, ci s'au complăcut în nedreptate. "
  Si nu inteleg de ce unele edituri de carte ortodoxa, inclusiv Egumenita, aplica cod de bare pe cartile tiparite la ei. Prin pangarele bisericilor si manastirilor n-am vazut cititoare de coduri de bare. Si nici la multe librarii, unele chiar moderne.

  Departe, foarte departe de mine intentia de a necinsti prin astfel de ganduri exemplul extraordinar de viata si moarte pentru Hristos al Sfintilor Marturisitori din puscariile comuniste, pentru care imi dau silinta sa port o cat se poate de mare evlavie. Ma rog la acestia sa-mi ierte aceste indoieli strecurate probabil de vrajmas in inima mea.
  Iertati-ma si sfintia voastra pentru acest comentariu, pe care va rog sa nu-l postati daca-l considerati smintitor pentru alti cititori. Aveti e-mailul meu, va rog sa-mi raspundeti acolo, daca puteti. Multumesc si iertati va rog!
  Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatosul!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ar fi bine sa nu va mai indoiti. P Justin a dat slava lui Dumnezeu pentru minunea petrecuta si se bucura ca martirii isi adeveresc sfintenia lor, pe care P Justin o marturiseste de multa vreme incoace.
  In privinta televiziunii si codului de bare, mi se par lucruri insignifiante pentru maretia sfintilor, adica sfintii raman sfinti indiferent de pacatosenia noastra.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  adris1919, si eu am fost la conferinta, m-am emotionat tare pt ca nu ma asteptam si mai ales nu mai vazusem asa ceva pana acum, am simtit cu adevarat ca astfel de minuni te intaresc in credinta... si la fel ca si tu , m-am mahnit parca atunci cand am vazut ca au chemat televiziunea, ma gandeam k parca iau din frumusetea intamplarii..
  dar, inainte, cand se intamplau minuni, cei care erau martori nu mergeau si strigau in gura mare in piete? toata lumea trebuie sa afle, nu trebuie tinut numai pt noi...
  cum vrem ca sfintii inchisorilor sa fie canonizati, daca nu facem cunoscute minunile savarsite de ei? iarta-ma te rog... Doamne miluieste-ne si intareste-ne in credinta!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @adris1919
  Otice produs are un cod de bare daca este vandut printr-un sistem de gestiune computerizat. Acest sistem foloseste o baza de date care genereaza un id - numar unic de identificare, este o metoda de a simplifica vanzarea sau si fiscalitatea produselor. Cu alte cuvinte nu ai piedici in desfasurarea activitatii comerciale. Iti mai spun o treaba, nu toate codurile au cifra de control 6 astfel nu ne mai duce cu gandul la 666 din biblie. Multi vanzatori isi aleg cifra de control standard 2 7 9 (daca nu ma insel se gasesc pe net o multime), dar cu 6 e mai greu sa asigur controlul, cu toate astea se gaseste la tot pasul. Ma intreb cine le inregistreaza, ca de obicei vanzatorul propune modul generarii de cod.

  Doamne ajuta,
  Marius Pope

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @adris1919

  Nu te intrista frate!!! Cred ca trebuie sa luptam cu armelor lor.

  Eu dupa ce am citit aceasta minune pe apologeticum imi venea sa strig in gura mare de la balcon. Am trimis sms-uri la prieteni si i-am rugat la randu-le sa transmita mai departe.

  Gandeste-te ca sunt oameni care traiesc cu ceea ce vad la televizor, de-i manipuleaza astia cum vor ei. Nu stii aceasta stire cui ii inmoaie inima. Gestul fratelui Danion este un gest de evlavie si il apreciez ca e istet si actioneaza in consecinta.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @adris1919
  Au dreptate fratii, nu va intristati! Minunea este minune si nu poate fi negata. Iar daca moastele au izvorat mir in mana fratelui Danion, sa stam bine, sa nu ne indoim, ca stiu Sfintii ce au de facut. De altfel gandul lui Danion a fost cu siguranta curat, dovada ca a plecat apoi la Petru-Voda spre a-i arata si Parintelui Iustin ce s-a intamplat. Or Parintele nu poate fi pacalit, fiindca dumnealui este Parintele cu P mare, cum scria parintele Ioan Sismanian.
  Doamne ajuta!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.trilulilu.ro/vylyca84/81afed64441189

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si eu cred ca Dumnezeu ne ajuta sa ne intarim credinta prin astfel de minuni. Dumnezeu ii preamareste pe prietenii Lui, adica pe sfinti, asa cum n-ar putea niciun muritor. Oricate cuvinte frumoase s-ar scrie despre eroii martiri, acestea nu echivaleaza cu o astfel de minune ca aceasta la care unii dintre fratiile voastre ati fost martori.

  Mare este Dumnezeu intru sfintii Sai!
  Slava Tie, Doamne, slava Tie.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  apologeticum, ce spune Pr. Justin despre aceasta? Adica, inseamna ceva de genu`: incep vremurile grele si prin aceste minuni Dumnezeu vrea sa ne dea putere sa marturisim, si ne asigura ca nu va fi in zadar ?

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acesta este un semn de la Dumnezeu.Este una din dovezile ca noi nefiind cu adevarat credinciosi curati,ci pacatosi fiind peste masura nu ne uita pentru multimea greselilor noastre.Acesta este inca un indemn de la Dumnezeu ca trebuie sa ne lepadam de pacat si sa urmam calea cea dreapta catre mantuire.

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  intrati pe blogul lui

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Intrati pe blogul lui Claudiu Pantea si puteti vedea mai multe imagini cu sf.moaste a martirilor de la Aiud.Iata ca minunea s-a repetat tot in postul Pastelui.Slava lui Dumnezeu pentru toate!Sfintilor martiri ai inchisorilor comuniste rugati-va lui Dumnezeu pentru noi pacatosii!

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In legatura cu moastele Sfintilor Marturisitori de la Aiud. Am urmarit vineri seara pe B1, emisiunea Trenul vietii in care dl Danion Vasile si parintele Hrisostom povesteau despre puterea acestor Sfinte Moaste, care in afara de faptul ca sunt izvoratoare de mir, au efect binefacator si asupra demonizatilor. A dat marturie demonizatul insusi (intr-o interventie telefonica in timpul emisiunii), care in timpul conferintei tinuta la Timisoara, a simtit in mod direct puterea mare a acestor moaste asupra sa. Toti cei prezenti la conferinta de la Timisoara au marturisit ca au fot impresionati si chiar ingroziti de manifestarile violente ale acestui demonizat, care dupa ce se indeparta de moaste se linistea.
  Ceea ce e greu de inteles insa, este faptul ca acea persoana este casatorita si are si copii , asa in starea de posesiune in care se afla de multi ani din cate el insusi a marturisit. Este de mirare cum functioneaza totusi o casatorie crestina si se pot educa niste copii de catre un tata demonizat.

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Adris 1919
  Bucura-te ca ai asistat la o asemenea minune! Sa sti ca cel rau n-o sa faca minuni cu sfinte moaste...
  Dimpotriva "minunile" lui or sa fie sa ne indeparte-ze de Sfinta Biserica si Sfinti.
  Atunci sa ne pazim cu ajutorul Domnului!

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Frate Admin de la Apologeticum! uite ce minciuni am găsit azi pe un forum ortodox, referitoare la ultimele conferinţe ale lui Danion şi ale pr. Hrisostom! Nu crezi că ar trebui răspuns?
  Răstălmăciri şi iar răstălmăciri! Dar şi mai dureros mi s-a părut că au răsărit imediat şi comentarii de genul: "Vaaaii! Dar nu am crezut că Danion poate face aşa ceva... vaaaiii, ce chestie!" - şi alte vaiuri şi of-uri, de la atâţia şi atâţia "buni creştini, îngrijoraţi de soarta altora"!
  Era de aşteptat ca, spunând adevărul şi spunându-l atât de tranşant, să fie unii are să se ardă de acest adevăr! Era firesc să înceapă să urle lupii în blană de oaie.
  [Frate Admin, am văzut aseară, târziu, Patimile lui Hristos. Ştii ce m-a cutremurat cel mai puternic? Răutatea şi prostia torţionarilor, hidoşenia răului, plăcerea de a chinui!]
  Frate Admin, poate e o naivitate, dar te întreb: ce putem face, legat de cei care vor să pervertească mesajul conferinţelor? Ajută-mă să mă fac de folos!

  "Propaganda stilista sub numele unei conferinte

  In seara zilei de Buna Vestire, in cadrul unei conferinte organizata de ASTRADROM, conferinta cu tema "Semnele vremurilor de pe urma" sustinute la Oradea, teologul Danion Vasile a vorbit despre semnele vremurilor apocaliptice. Printre aceste semne spune ca ar fi si calendarul nou acceptat de Biserica Ortodoxa Romana in anul 1923.
  Aducand argumente din canoanele Bisericii Ortodoxe si ale unor Sfinti Parinti, Danion a afirmat ca in Biserica Ortodoxa Romana nu exista har. In aceeasi conferinta invitatul a spus ca parintele Cleopa Ilie de la manastirea Sihastria "a mintit credinciosii in problema calendarului" iar parintele Arsenie Boca dadea credinciosilor "invataturi in contradictie cu traditia Bisericii" si a sfintilor parinti, Ioanichie Moroi a fost un depravat etc. In opinia lui Danion Vasile doar sfintii de la Optina (care indeamna la necomuniune cu cei de pe stil nou) detin Adevarul de credinta.
  Tot in cadrul aceleiasi conferinte, Danion a spus ca "Muntele Athos a cazut" si singura manastire care s-a mentinut este Esfigmenu, o manastire zelotista.
  In cele din urma conferinta lui Danion Vasile s-a transformat intr-o propaganda stilista condamnand totodata oameni de valoare ai Bisericii Ortodoxe Romane. Atat Danion cat si duhovnicul sau, ieroschimonahul Hrisostom Manolescu, au sustinut ca parintele Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda apreciaza gestul de "curaj" al celor doi "eroi" care au raspandit acelasi mesaj in mai multe orase din tara.
  Organizatorii conferintei ASTRADROM, se dezic de unele afirmatii la adresa duhovnicilor sus amintiti: "Danion ne-a contactat cerandu-ne sa il invitam la o conferinta in Oradea si eventual in alte orase unde avem filiale. Nu stiam ce ganduri are. Fiecare e responsabil pentru afirmatiile facute" spune Ancuta Avram, presedinte interimar a asociatiei organizatoare.
  In ziua de Buna Vestire, Danion Vasile si parintele Hrisostom au asistat la Liturghie la Schitul Huta unde si-au manifestat nemultumirea fata de faptul ca a auzit pomenindu-se numele episcopului Sofronie (din a carui subordine canonica se afla schitul). Staretul schitului de la Huta, ieromonahul Visarion, a spus ca intr-o discutie ce a purtat-o la masa in prezenta a aproximativ 20 persoane Danion i-a propus sa iasa de sub ascultarea canonica a Bisericii Ortodoxe Romane.
  Mijlocitor intre Danion si ASTRADROM a fost parintele Eftimie de la Huta care regreta ca s-a ajuns aici. L-am contactat telefonic si ne-a spus ca: "afirmatiile dure la adresa marilor duhovnici m-a surprins ca venind din partea unui om ca Danion, la fel si problema calendarului care nu vad ce rost are sa o agitam acum dupa atatea decenii. Ne-a intrebat daca vrem sa trecem sub ascultarea canonica a unui episcop Antonie, pe stil vechi, al unei biserici numite de sub catacombe. Mi s-a parut dubioasa propunerea dar pe moment nu am realizat. Abia dupa conferinta de la Oradea m-am dezmeticit despre ce e vorba. Tare ma tem ca cineva profita de zelul lui Danion si vrea sa faca o dezbinare in Biserica, ceea ce nu foloseste nimanui. Nu cred ca trebuie condamnat ci mai degraba sa il ajutam sa se linisteasca. A facut multe lucruri bune si ar fi pacat ca acum sa dea cu piciorul in tot. Extremele acestea nu sunt bune, nici ecumenismul dar nici stilismul".
  Pentru a afla pozitia parintelui Iustin Parvu ne-am deplasat pana la manastirea Petru Voda. Aici am aflat ca ieroschimonahul Hrisostom care pretindea ca e trimis de parintele Iustin sa marturiseasca nu a mai fost prin aceasta manastire de cativa ani. "A fost mai demult pe aici - spune un monah - dar nu a rezistat sa stea mult. Tot il vorbea de rau pe parinte".
  Intrebandu-l pe parintele Iustin despre sustinerea celor doi "misionari" ne-a spus ca: "Nu am nici o partasie cu oamenii Satanei care vor sa dezbine Biserica. Niciodata nu mi-am amestecat limba si neamul, nici cu rusii si nici cu americanii. Cleopa, Arsenie si toti ceilalti au luptat pentru unitatea Bisericii, pentru apararea si pastrarea traditiilor neamului si a bisericii noastre, cum sa ii vorbesti in halul acesta! Ce interese se ascund in spatele acestor vorbe? Fiecare sa ramana in Biserica, asa cum a fost botezat".
  ASTRADROM si-a propus sa nu il mai invite pe Danion la nici o conferinta in orasele unde are filiale si nici sa nu ii mai distribuie carti pana ce nu isi va revizui greselile morale fata de atitudinea sa.
  Parintele Eftimie considera ca orice farmitare duce la tulburare "iar acum, cand vremurile sunt tot mai tulburi, numai de asa ceva nu avem nevoie. Nu suntem ecumenisti dar nici nu trebuie sa parasim Biserica. Daca un episcop a cazut in erezia ecumenista nu inseamna ca am cazut si noi. Sa ramanem in Biserica si sa ne ducem crucea cu demnitate".

  Viorel Nistor,
  Oradea, 28 martie 2010."

  Am citat acest articol, în întregime, ca să vedeţi cât de subţire poate fi meşteşugul defăimătorilor.

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Danion Vasile pare pentru multi asa mai ... diferit- chiar pentru unii preoti(insa sincer zic ca ei se inseala, eu m-am convins de asta)
  Dar pentru ca se lupta si risca cred ca va avea rasplata de la Dumnezeu si de la oameni mai primeste si astfel de calificative. Asta nu inseamna ca e sfant - sa ne rugam pentru el.
  Eu ma rog pentru el ca sa nu fie descurajat de unii dintre acestia - mai prudenti sau mai lasi, poate chiar rau intentionati fiecare cu motivele lui. Sa rugam pe bunul Dumnezeu si pe sfintii martiri sa ne ajute si pe noi si pe acestia sa ne mantuim sufletele.

  Minunea izvorarii de mir eu am vazut-o si cred ca imi va ajuta in viata spre mantuire. Si domnul Danion Vasile cu parintele Hrisostom erau acolo ca simpli martori ai acestei minuni - nicidecum nu s-au gandit sa-si asume merite sau alte avantaje * precum au banuit cei care au vazut ca a chemat televiziunea. Si eu zic la fel - a vrut sa arate minunea si celorlati crestini.
  Doamne Ajuta !

 1. Pingback: Articolul zilei (21.03.2010): MOASTELE Sfintilor inchisorilor AU IZVORAT DIN NOU MIR mir la manastirea Petru Voda « Saccsiv’s Weblog

 2. Pingback: Izvorâtorii de mir, casnicii și prietenii Domnului « Cuvântul din coastă……………. Crisalida din cristelniță………. Intimitatea intimităților, Totul este Intimitate!!!

 3. Pingback: MARTURISITORII – Minuni. Marturii. Repere « Saccsiv's Weblog

 4. Pingback: EXCEPTIONAL. Sf. MOASTE DE LA AIUD AU IZVORÂT A TREIA OARĂ MIR | Viata fantastica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*