Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:

– Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii….[1] Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange[2]. O  sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.

Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:

– Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?

– O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.

Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica[3], pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele..

 


[1] Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor doua blocuri gemene din New York, care, dupa cum spunea presedintele Bush, au schimbat soarta lumii (in mai rau pentru crestinii ortodocsi).

[2] Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Cine va participa in fiecare duminica si sarbatoare la Sfanta Liturghie, va implini canonul de rugaciuni, va posti, va face milostenie, se va spovedi si impartasi, va primi ajutorul lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.

[3] Pustnicul N. s-a mutat la viata cea vesnica in anul 2002, fiind in varsta de 108 ani.

extras din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului, Editura Panaghia

Cititi si:

92 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Profetiile sfintilor si pustnicilor sa ne fie calauza si avertisment. Nu mai este timp sa ne punem parul pe moate, este timpul pt. pocainta si indreptare, pt. plans pacatele cele multe si grele, pt. milostenie , iertare si priveghere. Sa nu dormim , caci vrajmasul se inarmeaza. Treziti-va si treziti-i si pe prietenii vostri ! Sa nu ne prinda Mirele cu candele goale !

 2. Musashi Takezo

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  din cele scrise ar rezulta ca in Iasi va fi masacrul =
  "Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii… Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange".

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  varsare de sange in iasi ar putea fi cauzata de o invazie ruseasca?pe ce trasee ar putea sa ne invadeze rusii sau ucrainienii?este iasiul in calea lor?

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca ne-ar invada rusii, nu cred ca ar face masacru doar in Iasi... ca sa ajunga la Iasi ar trebui sa treaca prin Botosani/Suceava sau prin Republica Moldova... In fine, daca ar trimite rusii niste bombardiere de-ale lor, intr-o ora nu mai au ce distruge.

  Oricum, as inclina mai mult spre un cutremur.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Va rog sa-mi spuneti unde poate fi gasita cartea din care citati? As dori sa o citesc si eu.
  Va multumesc.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu am inteles ca evenimentele din sept. 2001 il vor gasi in Iasi.Da, si cele din 2011 vor afecta si Iasul, dar este posibil sa fie si in celelalte orase.De ce nu ne-am gandi la o revolta, avand in vedere ca mergem din rau in mai rau, si ca indicatiile vin de la FMI, BM, CE, adica de la sistem?Oricum, pensionarii sunt niste nesimtiti, presa atenteaza la siguranta statului etc, etc.

 7. Istrate Maria Magdalena

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DOAMNE,ai mila de noi,pacatosii!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Oricum din Iasi nu putem fugi, este orasul nostru si daca trebuie sa murim aici cu Cuvioasa Parascheva, asta e!
  Domnul sa ne dea curaj si pocainta sa nu murim degeaba!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu am citit cartea, dar nu inteleg de ce un pustnic ce a vetuit in muntii carpati este dat intr-o carte ce prezinta vietuitori din muntele Athos (repet nu am citit cartea)?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   pt ca editia adaugita contine cateva pagini si despre pustinicii din Romania.

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania" este un extras din cartea Pustnicii de pe Rarau, Editura Panaghia si nu din din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului.

  Sa ne rugam mai bine pentru pacatele noastre si sa nu iscodim viitorul. Sa ne pazeasca Dumnezeu de vreo varsare de sange...

 11. Pustnicul Digital

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pe la ce pagina este ca am editia a doua (exact cea de la Sophia din legatura de mai sus), am rasfoit-o si nu gasesc nimic...

  Doamne ajuta.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sunt un cititor al siturilor voastre si sincer nu vad mai mare problema masacrului cat a lipsei de pocainta a noastra....

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La "Cronica Carcotasilor" radeau alde Huidu si Gainusa de o inregistrare cu o femeie care zicea ca i-a descoperit Dumnezeu ca va fi varsare de sange in Romania, o revolta sau asa ceva, si astia faceau misto de ea, ziceau ca e nebuna... Din ce scrieti aici, se pare ca nu e asa nebuna si ca ceva se va intampla in Romania. Nici nu e de mirare avand in vedere situatia sociala in care ne aduce guvernul.

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @Musashi...
  Dragul meu, acolo, adica la Iasi, se afla Sfanta ocrotitoare a Moldovei, cuvioasa noastra Maica Parascheva. Iti doresc din tot sufletul sa stii ce inseamna asta. Nu stiu cati ani ai, dar eu iti spun ca marturie cum Sfanta noastra cuvioasa ne-a ocrotit de macelul din '89, cand Revolutia putea incepe din 14 decembrie de la Iasi. Mare e ocrotirea si mila cuvioasei noastre, multmilostiva noastra maica Parescheva. Dar nici noi nu-i lasam sfintele moaste necinstite, dragul meu... Mitropolia geme de lume in fiecare sfanta zi.
  Domnul sa ne ajute.

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Iata inregistrarea: http://www.trilulilu.ro/Fedayn/ab5405566792e9 de la minutul 11:55.

 16. Pustnicul Digital

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu am cartea de 220 pg. (ediția a II-a) și la pagina 150 este despre călugării de pe Muntele Sinai. Nu cred că este aceeasi ediție fiindcă nu este o parte dedicată românilor în ea, deși este destul de nouă luată (1-2 luni). Mai căutăm...

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Asa o fi, dar pana in 2011 mai e mult, eu pot muri si maine (poate sa dea o masina peste mine, de ex).

  Sa ne rugam ca nu stim nici vremea si nici ceasul in care vom parasi aceasta viata.

  Bogdan.

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Legat de 2011, tocmai am fost pe Sf. Munte si am vorbit cu un parinte roman, care mi-a spus ca:

  - Cuv. Paisie Aghioritul i-a spus unui militar grec ca nu va apuca sa isi incaseze prima pensie pentru ca chiar atunci cand va iesi la pensie va incepe razboiul.

  - Militarul respectiv iese la pensie anul viitor (2011).

  Eu citez din memorie pe parintele respectiv, care cita si el tot din memorie, asa ca nu o luati chiar 100% de buna. A mai fost si anul trecut un zvon (dezmintit mai apoi) cum ca cel caruia ii prezisese Cuviosul Paisie ca va conduce armata greaca in Constantinopol urma sa iasa la pensie in 2009.

  Bogdan.

 19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu cred ca e vorba de cutremur. Pustnicul a spus ca macelul va fi consecinta evenimentelor din sept. 2001.

 20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cineva mi-a spus ca prin septembrie 1989 o biata nebuna, cu parul ravasit si aspect neingrijit, striga in gura mare prin Piata Unirii ca va fi omorat Ceausescu. Lumea o privea cu neincredere, dar si cu teama de a nu fi prin preajma vreun baiat ''cu ochii albastri" care sa o salte si pe ea, amarata, dar si pe ei ca ascultau. Cert este ca ''profetia'' bietei nebune s-a implinit. Probabil Dumnezeu le descopera unele taine unora pe care noi ii desconsideram.
  Eu cred ca trebuie sa luam in calcul tot ce ni se spune despre anii care vor urma. numai sa stim sa osebim duhurile. Lucrurile se vor precipita. SISTEMUL se grabeste, iar noi sa nu ne lenevim la rugaciune !

 21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu cred ca e intamplator ca in ultima perioada sunt unele icoane in Romania care plang...E o minune, dar nu e semn bun...Sunt mai multe,nu imi aduc aminte de la ce manastiri(una stiu sigur ca e de la Petru voda).
  Voi ati mai scris despre ele.
  Dar cred ca majoritatea sunt din moldova...

 22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ Alina
  Asa e. Abia dupa ce am scris comentariul mi-am dat seama ca nu are cum sa fie vorba de un cutremur... Probabil razboi, nu stiu 😕 imi dau si eu cu parerea ca n-am somn noaptea

 23. sfappetrupavelandrei

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acum şi eu am auzit de la cineva la Petru Vodă ( un fiu duhovnicesc al fostului meu duhovnic ) că s-a întâlnit el cu un pustnic sau un călugăr pe care îl ştia s-a întâlnit cu un pustnic şi i s-a spus că în 2011 va izbucni al treilea război mondial ( poate făcea referire la pustnicul din carte ). Acum eu unul nu ştiu ce să cred. Am spus şi atunci şi anume că pun cam la îndoială atunci când se face proorociri de genul "în anul X se întâmplă asta".

 24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Imi aduc aminte de profetiile parintelui Arsenie Boca :

  "Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)

  Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „În ea - ne-a spus părintele Arsenie - se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.
  Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus ca această „lucrare diavolească” nu este ceva ce a apărut în vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de mii de ani, pregătind încetul cu încetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Aici, însă, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”.(Radu Cinamar- Viitor cu cap de mort - în culisele puterii, Editura Daksha)

 25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "macelul va fi consecinta evenimentelor din sept. 2001."
  Parerea mea e ca va fi si la noi un atac terorist cu varsare de sange(daca e sa fie ceva local).Oricum, si noi am fost implicati vrand-nevrand trimitand trupe in Afganistan .Eu stiu? Poate asa vor si noua sa ne impuna cipurile alea...
  Nu cred ca trebuie sa ne gandim asa departe, ca ne vor ataca rusii fara motiv.
  Primele vizate de saracire, am remarcat ca au fost tarile ortodoxe-Grecia, Romania,aici e principalul nucleu de rezistenta.Unde mai pui ca se mai preconizeaza si mutilarea Romaniei-Ardealul sa fie vandut ungurilor.
  Ce sa mai zic, suntem chiar de plans! Vai de noi! Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam!

 26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De ce ma speriati? Ce varsare de sange? Numai razboi sa nu fie.

 27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Trebuie totusi sa platim mai devreme sau mai tarziu cumva pentru milioanele de avorturi care s-au facut si se fac in tara noastra.Doamne faca-se voia Ta !

 28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sant multe comentarii referitoare la acest subiect si eu nu cred in aceste profetii
  lumea trece printro perioada de schimbare ..itradevar aceste schimbari au inceput de 26 de ani .
  Traim anii apocalipsei si mai sant numai 2 dar nu se va intampla un razboi ci o trecere into dimensine adica la o schimbare majora a intregului ....Si eu mai stiu ca noi toti santem copii Domnului si el este Tatal tuturor ..si este parintele nostru si acum spunetim care parinte isi omoara copii?
  schimbarea a inceput dar aceasta trecere trebuie facuta cu multe s
  acrificii de noi oamenii

 29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @anca: nu e vorba de speriat, ci de informare

 30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ne refugiem in munti si gata!

 31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Draga Alin,

  Daca ar fi asa usor,atunci da-mi voie sa te anunt ca acolo sunt alte ispite.Oricum nu scapam de cruce......!Ideea e ca trebuie dusa in orice loc,in orice timp cu Hristos.Am fost in Bucuresti la un parintel la manastire si mi-a zis cu o calmitate extraordinara ca eu ma voi mai vedea cu el in Bucuresti la facultate....(si eu sunt din Moldova si mi-ar placea sa dau la Iasi la facultate) si i-am zis ca nu imi place Bucurestiul desi ma duc pe acolo lunar cu o treaba si mi-a zis asa frumos: "IN TOT LOCUL BINECUVINTEAZA SUFLETE AL MEU PE DOMNUL":)+

 32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fratilor ,
  am observat ca sunt foarte multi cei care sunt disperati de aceste timpuri si mai ales de cele ce or sa vina . Daca sunteti disperati si speriati mergeti repede la duhovnic si marturisiti ca sa va intariti in credinta .
  Parintele Teofil Paraian spunea ca apocalipsa trebuie sa fie o bucurie pentru noi crestinii si nu o intristare caci se pune capat fortelor celui rau si o sa vina domnul nostru Iisus Hristos .
  Ca sa castigam aceasta lupta trebuie sa tinem post , sa participam la Sfanta Liturghie , sa ne spovedim , si sa renuntam putin cate putin la aceste "capcane" ca televizorul ,vorbele desarte (injuraturi , juraturi :pe cuvant ,jur ,zau ,etc) , bauturi fie alcool fie cola,pepsi .
  Doamne Ajuta !
  Iata cateva cuvinte de invatatura de la parintele Arsenie Boca :

  http://www.nistea.com/boca-predici.htm

 33. abraham fauritorul

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  2011, masacru, mare varsare de sange, voi ati spus, daca se adevereste am sa strig in Cuvantul Domnului, am sa ma pocaiesc de pacatele mele , daca nu, acest pustnic e doar un alt pseudoprofet fatalist. Doame ajuta si pazeste de doritorii de moarte.

 34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Desigur, cine doreste mântuirea si in numele ei va parasi confortul orasului, plecand intr-un loc pustiu, va fi intr-o siguranta mai mare. Dar oamenii se vor mângâia cu gândul că se vor salva pretutindeni pana la a Doua Venire. Iata ca in curand toti vor fi numerotati, ca sa fie toti numarati pana vine antihristul, apoi vor introduce cartele-pasapoarte deosebite, aceasta e ceva mai serios, se va putea determina astfel unde se afla fiecare om.
  Se poate fara toate astea? Da, numai ca nu se va putea cumpara, nici vinde, nici sa ai locuinta, nici toate celelalte. Şi se vor duce dupa buletinele acestea chiar si cei care se considera ortodocsi, vor sta la rand pentru ele.
  .........................
  (...)ratiunea e un lucru alunecos, nu exista ticalosie sau mârşăvie pe care ratiunea sa nu le poata justifica, sa nu gaseasca o cauza din care toate acestea n-ar trebui facute. Aşa va gasi o scuza si pentru numerele personale si pentru pasapoarte si pentru...666 ! Ca doar nu pe cadavre vor fi puse numerele astea si nici nu vor adormi simturile oamenilor, nu, nicidecum. Toti, toti vor intelege, dar ratiunea va gasi justificari, numaidecat va gasi, iar omul, pregatit deja in forul său interior sa trădeze, se va autolinisti cu argumentele ratiunii(...)"
  (din: Stareţii Despre vremurile din urmă, Mănăstirea "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" Petru Vodă, pp. 419, 2007)

 35. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  Mai intai de toate trebuie sa constientizam ca in fata unei asemenea conspiratii ajutorul trebuie cerut si poate sa vina numai de la Dumnezeu. Totodata trebuie sa nu cadem in deznadejde si frica care sunt pacate, ci trebuie sa luptam impreuna pentru a afla adevarul despre ce se pune la cale fara stirea si voia noastra. Trebuie sa nu ne fie frica si pentru faptul ca daca nu ne aparam noi prin lupta, ne omoara ei prin nepasarea noastra. TREBUIE SA NE OPRIM SI SA CUGETAM … NU E ALTA CALE DECAT LUPTA DUHOVNICEASCA, PRIN CUVANT!

  Poate va intrebati de ce nu am folosit “Treziti-va!” sau “Pocaiti-va!”, din pacate aceste cuvinte au fost compromise cu buna stiinta de niste oameni care au mers pana la ridicol cu reviste din usa in usa ale unei organizatii concepute de masonul Charles T. Russell http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/russell.htm astfel ridiculizand Pocainta, o taina caracteristica Ortodoxiei si eliminand cuvantul “treziti-va” care l-ar putea multa lume folosi pentru a-si trage semenii afara din apanajul de zi cu zi…ce comvenabil…oare de ce? … DECI OPRITI-VA, E VORBA DE VIATA VOASTRA!!! CITITI SI DATI MAI DEPARTE!!

  Din punctul meu de vedere al treilea razboi mondial e deja inceput iar in Romania e in plina desfasurare. Pana sa imbrace formele clasice cu armele de tot felul sa luam aminte la ce se intampla acum, asa ne invata si Ortodoxia, sa iertam trecutul si sa nadajduim la viitor. ACUM nu cred ca e momentul sa barfim (judecam) pe mai marii planetei cand tara noastra e cu un picior in groapa, raul vine de la ei pentru ca Dumnezeu ii lasa pentru ca asa ne trebuie! Cititi Cararea Imparatiei de Arsenie Boca, ceea ce are loc acum sunt fix surlele lui Dumnezeu cu care ii cheama pe oameni catre El si ele vor fi din ce in ce mai apasatoare daca nu ne trezim. Putem sa aratam spre elite pana ne va amorti mana daca nu aratam spre pacatele noastre si ne vom cai pentru ele, nu le vom spovedi, nu vom merge la Sfanta Liturghie, Maslu (pentru bolnavi). Ne pierdem energia si ne facem si pacate daca nu ne uitam mai intai in ograda noastra, sa avem grija cum marturisim asa cum spune si Parintele Justin http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/04/01/parintele-justin-parvu-in-cel-mai-recent-interviu-vezi-in-ce-duh-marturisesti-ca-sa-nu-fii-si-tu-in-afara-ortodoxiei/ . CRED ca mai constructiv e sa vedem ce putem face ACUM decat sa ne ingrozim/deznadajduim de ce va fi in viitor. Putem sa ne atentionam semenii la armele prezentului indreptate impotriva noastra, putem sa aratam si cum sa ne aparam cu ajutorul Lui Dumnezeu. DEGEABA propovaduim Orotdoxia daca vom cauta numai solutii lumesti, vremea lor a cam trecut. De multe ori e aratata problema fara nici o potentiala solutie – si asta trebuie evitat. In acest sens la rubrica Comentariu saccsiv propun sa fie adaugate si indemnuri crestine DE FIECARE DATA astfel ca lumea sa priceapa ca trebuie sa se roage chiar si pentru dusmani (nu sunt in masura sa spun cum sa fie rugaciunile) si ceea ce se intampla se intampla pentru pacatele noastre si asa ne trebuie, altfel exista riscul ca multi cititori sa cada in pacatul judecatii, urii (prin neiubirea de aproape sau dusman), in pacatul deznadejdii (daca vezi cat de in jos a luat-o lumea se poate intampla), in pacatul parerii de sine (prin caderea din smerenie). Ba mai mult, daca numai vom constata si nu vom propune solutii (si Rugaciunea e o solutie) vom ramane cu constatatul si ne vom apropia mai mult de stirile de la ora 5 decat de Adevar. O corelare intre ceea ce se intampla si pacate, poate chiar citatul cu cele 7 surle cu care Dumnezeu ii cheama pe oameni catre El din Cararea Imparatiei – intr-un articol separat http://www.fundatiaarsenieboca.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=94 .

  Armele indreptate catre popor sunt de natura sa slabeasca mintea fizic (anatomic), psihic cat si mai apoi prin pacat, odata mintea slabita distrugerea trupului nu mai este asa o problema. Si TOTUL se intampla in masa. Tocmai pentru ca slabirea mintii si inrobirea ei in pacat e asa inradacinata putina lume se trezeste si vede imaginea de ansamblu.

  Sa luam pe rand armele care slabesc mintea actionand fizic asupra ei (voi cita si de pe site-uri neortodoxe):
  - APA atat cea de robinet cat si in sticle de plastic http://www.armonianaturii.ro/Conspiratia-fluorurii.html*articleID_446-articol http://www.copilul.ro/stiri-copii/sanatate/Apa_de_la_robinet_dusmanul_gravidei-a1072.html
  - alimentele cu E-uri care ataca direct sistemul nervos E 621 (glutamat) http://roaim.co.nr/?a=articles&p=15 E 951 (aspartam) http://roaim.net.tc/?a=articles&p=9 E 535 – sarea de la noi care contine E536 care are rolul de a reduce transportul de oxigen de catre sange deci o oxigenare mai slaba a creierului, o gandire mai inceata http://dictionar.romedic.ro/e536 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=122
  ALUMINIU – continut atat in ambalaje http://roaim.co.nr/?a=articles&p=221 cat si in darele de chemtrails bogate in oxizi de aluminiu care ajung in panza freatica mai apoi in plante/animale si apoi la om
  ZAHAR – http://roaim.co.nr/?a=articles&p=223
  MEDICAMENTELE DE SINTEZA – multe din antigripale contin E110 care ataca palmanii, oare de ce? Mai putin oxigen in sange, mai putin oxigen la creier, mai putina minte…http://www.ecomagazin.ro/e110-galbenul-care-agita-copiii/ Medicamentele romanesti au fost “inlocuite” cu altele “mai bune” cautati de exemplu Penicilina…si nu e singurul caz, s-ar putea face o lista mi-a spus farmacista…
  VACCINURILE – cauzeaza autism (o slabire a mintii) si multe altele http://saccsiv.wordpress.com/2010/03/11/din-nou-despre-vaccinuri-si-autism/ http://active.info.ms/?a=articles&cat=7
  RADIATII ELECTROMAGNETICE – telefonie mobila (zgarda electronica – cum spune un prieten de la o multinationala – oare de ce?!?) sunt cartiere unde pe o raza de 500 de metri sunt cate 10 antene iar noi avem din cate stiu 4 operatori nu vi se pare cel putin SUSPECT?!?, retele wireless, bluetooth, boxe fara fir, tastaturi/mousi fara fir http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48 http://active.info.ms/?a=articles&p=24 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225 si cartile http://www.librarie.net/autor/27641/andrei-dragulinescu
  PLASTICELE – duc la homosexualitate http://active.info.ms/?a=articles&p=63
  BECURILE ECONOMICE, NEOANELE, MONITOARELE LCD, TELEVIZOARELE LCD – oare de ce UE obliga la alte becuri si nu recomanda, ca pana la urma consumul casnic e sub 15% deci nu in case trebuie economisit http://www.newmediaexplorer.org/chris/2005/12/06/sunlight_lighting_and_your_health_dangers_of_fluorescent_lighting.htm
  DETERGENTII, PARFUMURI ATIFICIALE, PASTE DE DINTI – cum inseala prin senzualitate (placere produsele toxice vedeti cartea http://www.jovis.ro/Cartea-Enciclopedia-aditivilor-Gregorian-Bivolaru-543.htm (nu are rataciri – poate il va ierta Bunul Dumnezeu pentru cartea aceasta) Sa luam aminte la ce spunea Parintele Arsenie Boca “sub fiecare placere e un sarpe”…vom intelege multe.

  Sa luam pe rand armele care slabesc mintea actionand psihic asupra ei (voi cita si de pe site-uri neortodoxe):
  TELEVIZORUL – atat pe fata prin ceea ce promoveaza (ca ai fi fericit daca ai avea un credit, telefon, bautura – DE CAND FERICIREA TINE DE ASTFEL DE LUCRURI?!?) cat si subliminal prin ceea ce ne induce in subconstient (imagini ascunse dati pe Youtube “subliminal messages”) nici macar nu vedem dar actionam cum spune, ataca mai ales tanara generatie, copii – ar trebui eliminat total ARTICOL RELEVANT!!! : http://www.razboiulnevazut.org/articol/13/TELEVIZORUL-o-noua-cetate-a-Sodomei- si cartile http://www.librariasophia.ro/autor-Gheorghe-Virgiliu–sa-650.html
  TELEFONUL, ANTENELE GSM – prin telefonie se pot transmite anumite “sunte tacute” pe frecvente percepute doar de creier, nu de putine ori am fost sunat de la mari companii, banci si am avut experiente relativ ciudate (moleseala, panica) de care probabil angajatii care sunau nu aveau habar http://active.info.ms/?a=articles&p=129 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=144
  CALCULATORUL – in special jocurile pe calculator duc la autism, la nepasarea de ceea ce se intampla imprejur, la o adormire a simtirii http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5952
  MUZICA – prin muzica se trezesc tot felul de pofte, ba mai mult iarasi mesaje subliminale (http://blog.pustniculdigital.info/articole/39/ , FILMUL SIRENELE http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/satanismul-in-muzica-rock.php , seria The Industry)
  COSMETICELE, MODA – nasc un cerc vicios al pierderii de timp pentru a alege cat mai multe lucruri, a munci pentru ele iar la final constati ca inca nu esti fericit “asa cum ti s-a promis la televizor” ba mai mult ataca si SANATATEA http://roaim.byethost15.com//?a=articles&p=47 http://blog.pustniculdigital.info/articole/73/
  CRIZELE – de sanatate (epidemii), financiara, sociala, razboaie promovate activ prin MEDIA (din nou) “”Socurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbarile de situatii. Stiinta a aratat ca exista limite clar demarcate ale numarului si naturii schimbarilor carora le poate face fata mintea omeneasca. Astfel, dupa un sir continuu de socuri, grupul vizat nu mai vrea sa aleaga între variantele existente care i se par incerte.
  În urma confruntarii cu prea multe posibilitati ambigue, populatia este astfel derutata si demoralizata, cuprinsa de o violenta necugetata, determinând astfel aparitia ucigasilor în serie, a violatorilor si a rapitorilor de copii, generându-se sentimente de frica, angoasa si teroare. Ulterior, se instaleaza o stare de apatie generala, de inertie si de indiferenta fata de orice alta schimbare. Un asemenea grup devine usor de controlat si va urma docil ordinele, fara sa se opuna.” DE ACEEA E FOARTE IMPORTANT “CUM MARTURISIM” DRAGI BLOGGERI http://active.info.ms/?a=articles&p=263 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=305 Caci “semeni vant, culegi furtuna” spune proverbul.

  Odata mintea slabita se invoieste mult mai usor la PACAT si pacatele impreuna cu mintea duc la betesugul corpului dar si al neamului. Sa luam din pacatele cele mai comune:
  ALCOOLUL in excess (ce e peste un pahar de VIN e in excess) – distruge la randul lui mintea, neuronii-sinucidere lenta (1 cerc vicios)
  TIGARA – denatureaza oxigenarea creierului-sinucidere lenta (2 cercuri vicioase)
  BULIMIA – multa mancare incurajata si prin tv duce la mai multa ingurgitare de E-uri, la LENE (adormirea mintii – 3 cercuri vicioase), la poftele trupului (sexuale)
  ENERGIZANTELE – cafea, cola etc pe langa efectele fiziologice de agitatie, slaba absortie a calciului in organism trezesc poftele trupului spre sexualitate
  MALAHIA, DESFRANAREA, SODOMIA – iau din energiile subtile ale organismului si duc catre LENE (adormirea mintii – 4 cercuri vicioase), duc la infertilitale (pierderea neamului – a se vedea Cararea Imparatiei sau macar Pravila Alba), sexul peste sarcina sau in timpul alaptarii duce la exacerbarea sexualitatii la noii nascuti(malahie), conceperea de copii in zilele de sarbatori duc la copii cu tot felul de malformatii, conceperea de copii in stare de ebrietate duce la copii inceti la minte, nervosi (marele cerc vicios al pierderii natiunii)

  Astfel, omul cu mintea slabita si cazuta in pacat intra intr-un cerc vicios din care numai Iconomia Lui Dumnezeu il mai poate scoate sau se poate afunda si mai mult. Prin caderea in pacat se astupa ochiul mintii, constiinta, Duhul Sfant de la Taina Botezului. Iisus, pe care il avem in noi de la Botez, DEVINE in ZEGHE, asa cum bine a desenat Parintele Arsenie Boca http://calindragan.wordpress.com/2009/08/07/parintele-arsenie-boca-maica-domnului-cu-pruncul-iisus-in-zeghe/ …oare de ce?!? Intelegeti?!? Cu constiinta adormita omul ajunge sa zica raului bine si binelui rau si cade in pacate tot mai mari avort, omor, sinucidere (care stim ca e fara de mantuire).

  DE CE SE MAI INDEPARTEAZA OMUL DE BISERICA (pe langa incetosare dar si ca un rezultat al incetosarii)?
  Dupa cum am aratat si la inceput s-a incercat si se incearca deturnarea de la adevarata credinta, doua metode sunt folosite cu precadere: atacul Bisericii si al Tainelor Ei si atacul si furtul Sarbatorilor ba chiar facerea unora noi.
  Biserica e atacata prin MEDIA prin tot felul de “probleme” medicale legate de Taina Sfintei Impartasanii cu o singura lingurita (sunt nenumarate dovezi ca e o falsa problema http://saccsiv.wordpress.com/category/sfanta-impartasanie/), prin igiena pupatului Sfintelor Icoane (adica Biserica si Sfanta Cruce inlatura radiatiile si se impiedica de o gripa … mai, mai http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/14/va-spuneti-rugaciunea-inainte-de-masa-iata-de-ce-ar-trebui/), prin deturnarea termenului de “pocainta” care a ajuns un periorativ datorita iehovistilor si altor secte ca ei, prin atacurile asupra clericului atat din interior dar mai ales din exterior de genul http://saccsiv.wordpress.com/2010/02/28/video-un-trucaj-ieftin-este-intens-mediatizat-in-presa-%E2%80%9Etrei-preoti-danseaza-manele%E2%80%9D/ si prin imaginile cu aglomeratii de la sarbatorile sfintilor iar presa SE STRADUIESTE sa creieze o imagine cat mai proasta bisericii. Oare de ce? Pentru ce? Merita?
  Sarbatorile sunt atacate (deturnate de la motivul lor) inca din copilaria omului la Pasti a ajuns sa i se spuna “iepuras” iar la Craciun, Mos craciun, mai exact se pierde voit si CONSUMIST semnificatia Nasterii si Invierii Mantuitorului si se face loc cadourilor si dezmatului generalizat (desfranarii) si iarasi un cerc vicios. La fel si cu Sf. Nicolae – Mos Nicolae. Nu ca ar fi ceva rau sa dai cadouri , dar sa nu uitam DE CE sarbatorim. Ziua Maicii Domnului a devenit Ziua Marinei si prin presa i se diminueaza rolul de sarbatoare Ortodoxa. O alta sarbatoare spre dezmat e cea importata de Sf. Valentin http://www.calauzaortodoxa.ro/credinta/valentines-day-o-pseudo-sarbatoare/ la fel cum e si cu importul Halloween http://ro.altermedia.info/opinii/halloween-ul-o-sarbatoare-de-care-nu-avem-nevoie_2918.html http://saccsiv.wordpress.com/2010/03/23/articolul-zilei-23-03-2010-rataciri-predate-in-facultatile-de-teologie/ … stiati ca portul de masti e un pacat…cel putin asa l-am gasit intr-un indreptar de spovedanie. La fel si cu sarbatoarea de 8 Martie, femeia a decazut din rolul ei de Mama http://apologeticum.ro/2010/03/06/ziua-femeii-de-8-martie-sarbatoare-comunista-cu-radacini-jidanesti-care-este-sarbatoarea-femeii-crestine/ http://saccsiv.wordpress.com/2010/03/08/8-martie-este-o-inventie-a-stangii-evreiesti/ . Deci sa nu uitam CE si CUM sa sarbatorim. In ritmul asta vom ajunge sa facem si din Ziua Americii sarbatoare nationala. Apropo’s ziua nationala a fost fixata in post de 1 Decembrie deci aproape intreaga natiune se chiolhaneste (desfraneaza!!!) in post. De ce nu au fixat in 24 ianuarie la unirea principatelor?!? Intelegeti cum lucreaza necuratul? Sa nu mai amintim de faptul ca ne-am impuscat conducatorul de Craciun iar acum serbam (conducator care ne infrana de la multe pacate cum ar fi avortul, lenevirea si ne incuraja sa nastem prunci ceea ce acum nu se mai intampla). Sincer acum, l-a pus cineva, oare, pe sotii Ceausescu pe pomelnic?!? Eu cred ca ar trebui sa o facem…cat mai multi…asa e crestineste.

  Odata constiinta adormita, ochiul mintii orbit, omul e capabil de cele mai mari rele, isi vinde poporul iar Dumnezeu il lasa fiindca nu are pe cine apara fiindca si poporul avand constiinta adormita e cu spatele la Dumnezeu. Astfel necuratul intuneca mintile si oameniii cad de acord la cele mai mari rele iar Dumnezeu ii lasa pentru ca asa ne trebuie! Pana nu ne vom smeri si incontinuu, ne vom semeti tot asa va fi! Sa luam dintre relele care se intampla in zilele acestea: Codex alimentarius http://roaim.net.tc/?a=articles&p=356 (in curand vom avea numai usturoi modificat genetic fara calitati curative printre care antigripal, anticancerigen si antiiradiant – contine arsenic, ceapa idem antigripala)
  , Initium http://active.info.ms/?a=articles&p=354 , Organisme modificate genetic (OMG) http://roaim.net.tc/?a=articles&p=298 , http://roaim.byethost15.com//?a=articles&p=154 , Chemtrails http://apologeticum.ro/2009/07/15/genocidul-pregatit-de-guvernele-lumii-pulverizarea-atmosferei-cu-virusi-gripa-aviara-sars-gripa-porcina/ , HAARP http://roaim.net.tc/?a=articles&p=203 , Cutremure http://roaim.co.nr/?a=articles&p=31 , manipulari in masa (cum ar fi senzatia de trecere mai rapida a timpului ) “În ultimile doua decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamânt – nn)”. http://roaim.co.nr/?a=articles&p=130 si multe altele de care probabil ca nu ne dam seama sau nu se stie de ele. Stiu, 2012 e scuza pentru trecerea timpului ca si pentru multe alte ciudatenii fabricate de mana omului (in ultima perioada) cum ar fi cutremurele (HAARP), schimbarile de vreme(chemtrails+HAARP), scaderea imunitatii (chemtrails), durerile de spate (chemtrails), semne pe cer (Blue Beam), tiuit de urechi (HAARP), trecerea timpului (HAARP). Oare nu va intrebati cum de toate prevestirile legate de 2012 vin prin canale de sorginte New Age/Esoteric/Yoga… intelegeti ratacirea?!? Eu unul cred in Iisus Hristos si Biblie iar in Biblie ordinea e putin alta din cate stiu. Mai intai antichrist si dupa aceea incepe mai repede sa treaca vremea … dar ei s-au grabit putin pentru a precipita lucrurile si a nu avea timp lumea sa reactioneze si sa puna totul in seama lui 2012. Intelegeti?

  Intelegeti dragi oameni si frati intru ortodoxie ca aceasta conspiratie e atat de mare ca e fara cu putiinta ca solutiile sa mai vina numai de la oameni. Intelegeti ca e atat de groasa treaba ca frica nu isi mai are nici un sens?!? Frica e de la diavol…si asa este! Ganditi-va numai, de cate ori ati trecut pe langa moarte iar Dumnezeu a avut grija de voi… veti gasi curajul daca veti fi sinceri … Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Îndrazniti, fiti curajosi în lupta asta cu fiara, caci razboaiele nu sunt pentru cei lasi, ci pentru eroi, si de veti îndrazni, veti învinge. „Îndrazniti, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitati si încurajati de Însusi Hristos Domnul, înseamna ca se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreuna, caci „fara Mine nu puteti face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

  A ne apuca acum sa ne facem planuri si sa le spunem inseamna a le desconspira in fata necuratului iar necuratul va cauta orice mijloc sa ni le darame (din scrierile Parintelui Arsenie Boca) Mai inseamna sa nu ai incredere in atotputernicia Dumnezeu. Iar atunci sa nu ne intrebam de ce se intampla de ce se intampla. Ce putem face e sa strangem niste adrese fixe si numere de telefon fix (undeva la o manastire de incredere Petru Voda de exemplu) pentru a putea comunica in caz de ceva. Cateva idei se pot desprinde si de la http://saccsiv.wordpress.com/2009/05/08/cum-actionam-dupa-ce-autoritatile-vor-interzice-blogurile-anti-sistem/ Am fost deja avertizati ca datorita exploziilor solare dupa 2012 actuala tehnologie va fi depasita. Iarasi 2012. Vor face sa cada un satelit si gata net-ul, gata electricitate, de aceea e atat de importanta viata simpla de care tot spune Parintele Justin!!! Viata simpla si rugaciunea cat de multa ! Sa luam aminte: http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/invatatura-despre-rugaciune-sfantului-simeon-noul-teolog-68651.html

  Arme asupra diavolului avem trei: numele Domnului, numele Maicii Domnului si Sfanta Cruce. Compasiunea si iubirea, fara a judeca pe ceilalti si eliminarea fricii sunt cheile pentru a rezista si trece cu bine aceste vremuri.

  Aveti mai intai grija de sufletele voastre, eliberati-va de pacate, pocaiti-va si spovediti-va sincer si daca primiti dezlegare impartasiti-va. http://blog.pustniculdigital.info/articole/80/ http://blog.pustniculdigital.info/articole/84/ Intoarceti-va in sanul Bisericii Ortodoxe unde veti gasi linistea ca dor “ortodoxia e firea omului”. Spuneti cat mai mult rugaciunea inimii “† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul ” despre care am citit undeva ca are efect chiar si asupra mesajelor subliminale. RESPECTATI CELE ZECE PORUNCI !

  CUM SE APROPIE OMUL DE BISERICA SI DE DREAPTA CREDINTA?
  Cercetati Ortodoxia, cititi Marturii din Tara Fagarasului, intamplari de la noi din tara din urma cu 30 de ani. Veti intelege ca am fost facuti dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu numai ca noi prin pacat suntem cam departe. http://www.fundatiaarsenieboca.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=94 Daca veti dori cu adevarat ascultand de Dumnezeu si El va asculta de noi. Cititi cartulii despre Sfanta Liturghie si vedeti ce minuni s-au intamplat de-a lungul timpului. Veti fi atrasi iremediabil de a participa la slujbe. Ortodoxia seduce nu reduce! Dar trebuie staruinta si credinta. Un fel de “noblesse oblige” daca vreti…

  Sunt si dovezi stiintifice despre puterile Sfintei Cruci (Doamne Iarta-ma!) http://gabrieltzu.wordpress.com/2009/10/16/semnul-crucii-mai-eficient-decat-aparatele-moderne-de-dezinfectie-a-apei/ , ale Bisericii “Se pare ca rugaciunile pot sa neutralizeze chiar si radiatiile. Se stie ca dupa explozia de la Cernobîl, instrumentele de masura pentru radiatii au aratat valori care depaseau capacitatea de masurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însa, aflata la patru km de reactoare, valoarea radiatiilor era normala.” http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/14/va-spuneti-rugaciunea-inainte-de-masa-iata-de-ce-ar-trebui/ si ale Rugaciunii http://corinanegreanu.blogspot.com/ Intelegeti, dragii mei, ce putere are Biserica si semnul Sfintei Cruci? Daca asupra apei are, iar omul e 70% apa, intelegeti? Daca are si asupra radiatiilor, dupa cum era de asteptat (stiintific demonstrat) caci toate stau in puterea Lui Dumnezeu. Asa se talcuieste si o parte din taina zicerii „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Dar noi credem suficient pentru ca Dumnezeu sa vrea sa ne apere? Credem?!? Facem semnul Sfintei Cruci cand trecem prin fata Bisericii?!? Au ajuns altii, nebotezati, sa creada, Masaru Emoto dupa ce a cercetat misterele apei, a concluzionat: “Cu cât vei întelege mai mult apa, cu atât iti va fi mai greu sa negi existenta unui Dumnezeu.” (Lui Dumnezeu spun eu) Sa nu ramanem in urma cu credinta ca ne-ajunge neputinta. Multe alte dovezi pot fi vazute si in filmele Ingerul Digital (icoane izvoratoare de Mir, Arca lui Noe) http://apologeticum.ro/2009/07/16/video-ingerul-digital-2-cu-traducerea-inclusa/ Sa plangem pentru pacate (nu numai ale noastre), sa ne bucuram ca am gasit Calea, Adevarul si Viata sau cel putin sa nadajduim cu bucurie catre ele!

  Mai apoi, dupa putinta, incercati o viata simpla, asa cum sfatuieste si Parintele Justin http://apologeticum.ro/2010/04/20/mesajul-parintelui-justin-despre-retragerea-si-organizarea-in-comunitati-crestine/

  Daca sunteti prinsi de oras incercati sa evitati a locui in apropierea antenelor GSM. Analizati daca va sunt necesare 3 telefoane mobile sau ar fi bun si doar fixul. Incercati sa beti doar apa de izvor de munte sau forata si certificata. Daca nu e foarte bun si http://www.apa-vie-romania.ro/ Inlocuiti pastele de dinti traditionala cu unele bio care sunt si mult mai ieftine http://www.mamanatura.ro/products_manufacturers_info.php?manufacturers_name=viva_natura&page=&osCsid=qv65bpb76i842bqbnjbjrfh142 Inlocuiti detergentii traditionali cu unii bio, la fel si cosmeticale (daca chiar credeti ca sunt necesare) http://www.life-care.ro/produse-online.html http://www.ecomagazin.ro/magazine-ecologice/ http://www.lush.ro/ Inlocuiti medicamentele chimice cu medicina naturista, isihasta, homeopata http://www.enigmanaturale.ro/magazin.php Folositi mierea ca si indulcitor. Cautati “sare naturala” de import (de parca nu am avea zeci de saline). Incercati sa cumparati hrana NUMAI de la tarani, fara supermarketuri cu mancare iradiata sau modificata genetic (un exemplu.. http://www.realitatea.net/painea-care-anesteziaza–la-cora–e-grav–exista-riscuri–spun-medicii_709641.html ) Tineti minte vorbele parintelui Arsenie Boca „Ma, face-ti semnul sfintei cruci pe tot ce mâncati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfânta Cruce anuleaza tot ce este otravit” , eu cred ca tine si la E-uri.
  Renuntati la tot ce e fara fir ca e cu radiatii. Renuntati la televizor si media de duzina (tabloide chiar daca se dau gratis – si se dau). Odata cu renuntarea la televizor va va fi muuult mai usor sa va lasati si de vicii si pacate (stiu din experienta cuiva).

  Dupa cum ati vazut mai sus sunt solutii care vin prin Biserica si Tainele Lui Dumnezeu sau prin mana omului. Care va sunt mai la indemana? Care sunt mai dupa fire? Poti sa te feresti de radiatii peste tot sau poti sa te feresti tot timpul de mesaje subliminale? Dar poti merge la Biserica si poti sa te rogi ca Dumnezeu sa te apere…atunci cand trebuie.

  Sa multumim Lui Dumnezeu pentru timpul informatiile ce s-au intamplat sa ne fie la indemana.

  Dumnezeu Sa Ne Ajute!

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

 36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cititi cu atentie in Revista Atitudini sfatul Parintelui Iustin Parvu referitor la vremurile saraciei si la felul in care e nevoie de o rugaciune "aprofundata ", cu simtire a harului pentru a deosebi binele de rau .A trecut vremea supeficiala si noi mirenii e imperios necesar sa intelegem ca singura salvare este rugaciunea ,nu doar cu mintea si gura ,ci cu strapungerea inimii .Probabil Parintele Iustin vede mult mai multe ,dar nu pierde timpul cu explicatii de neinteles pentru cei mai multi dintre noi ,ci spune raspicat si clar ca asta trebuie facut acum :rugaciunea inimii cu focul Duhului Sfant .Sa trecem la treaba asadar !
  Dragul meu Parinte Iustin , ce mult imi doresc sa ajung la Petru Voda !

 37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ciprian, felicitari pt analiza!

 38. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Atentie la comentariul lui ciprian, si mie mi-a placut pana am ajuns la un link de la grig bivolaru (pe care-l apara in paranteze), apoi nu l-am mai citit.

  Dumnezeu cu mila, sminteala e mare. Da, toate sunt otravite dar poate o fi si suportarea lor mucenicie, ca doar pentru pacatele noastre ni le da Dumnezeu. Daca putem le ocolim si recurgem la solutiile batranesti - sapun de casa, lactate, fructe si legume romanesti de la piata. Sa invatam sa facem branza, paine, taietei si toate celelalte in casa ca-s mult mai sanatoase.

 39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta tuturor!
  |
  As dori sa stiu care este pana la urma cartea (si pagina) in care apar aceste informatii. Vad in aceste posturi ca se vorbeste de "Pustnicii nevazuti ai Athosului", insa unii nu gasesc in ea desi o au (este vorba despre o a 2-a editia secunda, adica cu mai multe adaugiri decat a 2-a clasica). Mai era cineva care a postat si a spus ca defapt este vorba de cartea "Pustnicii de pe Rarau". Exista aceasta carte?
  |
  Va multumesc anticipat

 40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta!
  |
  Iti scriu angela ([email protected]) in legatura cu ce ai postat tu aici in data de 28 iunie.
  |
  Ai scris: "Traim anii apocalipsei si mai sant numai 2 dar nu se va intampla un razboi ci o trecere into dimensine adica la o schimbare majora a intregului"
  Nu stiu de unde spui aceste lucruri, dar le-am mai auzit. Nu avem noi de unde sa stim cati ani mai sunt pana la sfarsitul lumii. Iar referitor la "trecerea intr-o dimensiune" si la "schimbarea majora a intregului", acestea nu sunt invataturi crestine (ci sunt mai degraba invataturi ezoterice sau de genul acesta).
  |
  Ai scris: "Si eu mai stiu ca noi toti santem copii Domnului si el este Tatal tuturor ..si este parintele nostru si acum spunetim care parinte isi omoara copii?"
  Intr-adevar, suntem copiii Lui, El este Tatal nostru, si bineinteles ca nici un parinte adevarat, precum este Parintele nostru cel ceresc, nu vrea sa-si omoare copiii. Moartea noastra o doresc cei ce urasc dreapta credinta si adevarul: acestia sunt deci cei ce ne doresc moartea.
  |
  Daca stai in alte credinte decat cea adevarata, ar fi bine sa cercetezi credinta ortodoxa si sa fi atenta la belsugul si sfintenia ei. Daca esti ortodoxa, scuzele mele, dar anumite parti din postarea ta mi-au starnit indoiala.
  |
  Iti doresc o zi buna si Dumnezeu sa-ti ajute sa mergi pe Calea cea dreapta si sa ajungi sa traiesti cu Hristos o vesnicie.

 41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  stiati ca u.s. are daja 3 portavioane in preajma Iranului? Mai exista acolo nave si submarine evreiesti si german? sursa: debka.com

 42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cred ca se refera profetia respectiva la un razboi intre greci si turci,apoi cu implicarea imediata a Rusiei.Ce credeti ?Grecia acum isi vinde din insule din cauza UE, iar Turcia poate sa le cumpere.Va interveni Rusia la apararea Greciei impotriva NATO!Apoi va ajunge peste tot armata Rusiei? ,oare pana in Bucuresti(noul Ierusalim) ??

  Doamne ajuta ,frate Petru intru Domnul si al multi ani!
  Va scriu deorece cred aveti cunostinte si trairi mai mult duhovnicesti si nu puneti accent si pe cunostinte de fizica, care patrund existenta omului(nu ezoterice!)
  .. iau apararea celor spuse de angela referitor la trecerea intr-o alta dimensiune a intregului, a aceea ce suntem!Celelalte spuse de angela sunt prostioare spuse de oameni simpli!
  Un staret din Rusia a spus unor pelerini:,,se simt totusi energii ciudate din univers de la cel rau, probabil.. Domnul lasa raul sa se desfasoare...''eram si eu prezent.
  Intradevar se mai spune ca:,, daca nu s-ar scurta zilele(din urma) nimeni nu s-ar mai mantui ``...
  Dar, noi nu prea intelegem ce se intampla.Doar ca suntem tot mai sufletisti unii cu altii (in bine sau rau) si apoi lucrurile cu care interactionam sunt foarte relativizat facute. Timpul se comprima la propriu(vezi candela de la Sf.mormant care consuma tot mai putin ulei ) ,iar noi nu intelegem ce facem toata ziua vorbind la un telefon mobil sau avem lucruri care nu satisfac cugetul omului, caci sunt relative ,si nu ni le putem explica(deslusi) cu cugetul nostru ..
  toate astea duc la cele spuse anterior ca punem accent pe a cincea dimensiune si uitam de timp...adica ne framantam in mocirla technologiei..
  cele ce ne inconjoara nu ne mai dau nici-o satisfactie reala si suficienta a sinelui si traim intr-o lume demonica...iar aici intervine si Dumnezeu care vrea totusi binele oamenilor scurtand timpul pentru binele omenirii ,pentru cei care au trecut in Duhul este mai usor (cred)...iar pe cei pacatosi ii lasa sa se zbata in goana acestei lumi ,doar doar sa treaca ,,pacatosii si sa nu mai fie''(Psalm).
  Dar nu sa piara vreun pacatos ,ci sa-si poata spune catre dansul:,,am vazut pe cel mandru mandrindu-se ca cedrii Libanului'' si,,iata am trecut si nu era si am cautat locul lui si nu l-am aflat''.Aici cedrii Libanului = cugetele proprii in care umbla umanitatea,in afara Sf.Fecioare a Domnului Iisus ,si a sfintilor caci de la cuget pana la fapta totul ii pacat..
  Dar revin la stiinta si se poate spune ca totul este pregatit pentru sfarsit, a se vedea captarea energiei de punct zero despre care din pacate ``nu se mai aude nimic``ca si cu fizicianul Tesla :
  uk.video.yahoo.com/watch/5743077 sau
  uk.video.yahoo.com/watch/6568807/17053445

  Doamne ajuta,slavit sa fie Domnul!

 43. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca prorocia este adevarata si va fi varsare mare de sange la Iasi in anul 2011 , atunci eu voi fi in Iasi ,atunci in acel moment ,pentru ca este dat sa se intample .
  Intamplator am dat peste acest mesaj ( oare intamplator ?) si acest mesaj ma intristeaza si mai mult ,dar in acelasi timp stiu menirea vietii mele .
  Daca v-as spune ca acel masacru este de fapt o lupta intre bine si rau ,voi ce ati spune ?
  Acest fel de mesaj este bine sa fie evitat pentru ca nu poti sti reactia omului .
  Voi fiti doar pregatiti , ramaneti in Hristos !

 44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Exista o carte care se numeste "Romania in timp (trecut, prezent si viitor)" editia a 2-a 2002, scrisa de Ioan Istrate. Acolo se vorbeste despre marele razboi (al 3-lea razboi mondial) la capitolul 8. Coincide cu ce s-a scris mai sus si anume ca rusii vor intra in Romania prin nord, prin judetele Suceava si Botosani , iar Iasi si Bacau vor fi evident si ele afectate. Razboiul va tine maxim 6 luni, va fi nuclear, cu mari pierderi de vieti omenesti in lume. Rusii vor ajunge pana aproape de oceanul Atlantic , iar cand China va trece de partea Nato, rusii vor pierde razboiul. Romania va fi mai putin afectata nuclear, dar cu multi morti si deportati, va fi din nou impartita pana la jumatatea razboiului cand americanii si englezii vor debarca la Constanta. La sfarsitul razboiului vom avea o suprafata mai mare decat cea actuala si vom face parte din puterile invingatoare. Pana atunci insa tot in carte se scrie despre un cutremur care va darama Bucurestiul ce va fi reconstruit din temelii ! Amanunte despre carte gasiti la www.ioanistrate.ro/cartea/ . Chiar recomand aceasta carte !

 45. vasile mircea

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Se face referire la "extras din carteapustnicii>>>>", dar nu exista nici o referire in aceasta carte legat de masacrul din 2011. Oare se face doar reclama la carte pentru a se vinde ?

 46. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  @ admin
  Eu am editia din 2008 unde nu scrie asa ceva. E vorba, cumva, de o noua editie din 2010 revazuta si adaugita care contine de la pag. 148 la 168 aceste relatari ?
  Te rog foarte mult sa confirmi aceasta.

 47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu mai stiu ce sa cred. Ramane de vazut daca este sau nu este adevarat. Timpul va demonstra asta.

 48. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  eu nu inteleg un lucru: de ce pana sa se ia aceste masuri drastice de guvern aceasta profetie nu a aparut nicaieri? totusi din 2001 si pana acum sunt 9 ani...so?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @Andrei
   Probabil pt ca a fost descoperita recent de cel care a scris cartea... prorocia existand doar in viu grai pana atunci.

 49. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  este totusi un avertisment indiferent de care fel este el , ca va fi razboi ca va fi revolta , important este ca suntem avertizati, asta conteaza.

 50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DUMNEZEU sa ne calauzeasca pasii,dar trebuie foarte multa rugaciune! In Ierusalim este o icoana a MAICII DOMNULUI care varsa lacrimi de sange,acest lucru prevesteste ceva rau. Dar ne va ajuta pe cei cu adevarat crestini. DOAMNE AJUTA!

 51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sunt editorul cartii Pustnicii nevazuti.
  In aprilie 1999, am fost in Sfantul Munte Athos, unde l-am cunoscut pe mh. Vlasie Cipriotul care lucra la cartea Pustnicii de pe Athon.
  I-am spus ca scriu si editez carti religioase ortodoxe, rugandu-l sa-mi permita tiparirea cartii Pustnicii… in Romania. I-am spus ca am aflat ca se afla Pustnici cu vietuire ingereasca si pe Muntele Rarau. Mi-a dat binecuvantarea.
  La prima editie a cartii, am mentionat intr-o nota de subsuol, existenta pustnicilor cu vietuire ingereasca si pe Muntele Rarau.
  Dupa aceasta m-am intalnit cu fratele Ioan, care mi-a spus ca i-a cunoscut personal pe Pustnicii Zosima si Zinon, si am inregistrat pe telefon mobil prorocirile despre Romania din anul 2011.
  In luna mai 2009, m-am intalnit din nou cu mh. Vlasie Cipriotul si i-am cerut binecuvantarea ca la editia a II a a cartii Pustnicii… sa adaug ce am aflat de la fratele Ioan, despre Pustnicii de pe Rarau. Am primit binecuvantarea si am tiparit cartea.
  In legatura cu prorocirile, daca ne pocaim, se vor schimba in bine. Vezi cartea prorocului Iona din Sfanta Scriptura.
  Criza financiara si economica se agraveaza pe plan mondial deci si in Romania.
  Fostul ministru de finante, Vladescu a spus : Criza din 1933 s-a rezolvat abia dupa al III-lea Razboi Mondial, iar criza actuala este mult mai grava.
  Este vorba de o reimpartire a lumii, piete noi de desfacere si influenta, energie, petrol. etc.) iar acest lucru se va face cu Razboi: NATO contra Rusia si China. Prin instalarea scutului antiracheta, NATO va detine suprematia mondiala. De aceea Rusia va fi nevoita sa inceapa razboiul, prin Caucaz, Turcia, Dardanele.
  In Romania lucreaza in sfera productiva aproximativ 3 milioane de oameni, care prin impozitele platite, TVA, impozite pe profit… trebuie sa sustina financiar aprox. 14 milioane de oameni: 6 miliane de pensionari, 1,2 milioane de bugetari, 4 milioane de copii, 1 milion de someri, 1,5 milioane de romi…
  Fondul de pensii a fost cheltuit, 40 miliarde de euro, si daca Romania se va redresa economic, trebuie aproximatit 30 de ani ca sa fie refacut. Deci, numai pentru a plati pensiile, Romania trebuie sa imprumute in fiecare an, 4 miliarde Euro. timp de 30 de ani. Romania are o datorie de 40 miliarde de euro, si trebuie sa imprumute anual 8 miliarde de euro. De aceea ne comanda FMI. Cine mai crede ca vom putea returna sau obtine alte imprumuturi, pastrandu-ne independenta?
  Ce a fost bun in Romania s-a vandut iar profitul merge in strainatate. Afirmatiile guvernatilor ca ne redresam sunt simple gogosi. Tarile ordodoxe si-au pastrat independenta pentru ca erau in CAER. Cei saraci se ajutau intre ei. O data cu deschiderea granitelor, am intrat in concurenta cu tarile puternic industrializate: Japonia, SUA, Germania, Franta, China… Cu ce produse putem noi concura?
  Intr-un templu masonic, grupul Bildeberg si-a propus reducerea populatie mondiale de la 6,7 miliarde la 0,5- 1 miliard de oameni. (prin e-uri, virusi, razboaie, vaccinuri etc.)
  Pr. Argatu Ilarion, are o prorocire in care spune ca a fost rapit cu duhul si in Bucuresti a vazut pe strazi masini stationand, fara soferi. A intrat intr-un apartament si a vazut o masa cu farfurii… Pe scaune erau numai hainele oamenilor. Este posibil sa fie un atac cu bombe nucleare cu neutroni, care distrug numai ce este viu.
  Specialistii spun ca ne aflam foarte aproape de un cutremur devastator.
  In legatura cu cele doua prorociri, pentru pacatele noastre, poate fi cutremur, revolta,razboi…
  Oamenii se curatesc de pacate cu harul Duhului Sfant prezent in Sfintele Taine sau daca nu Dumnezeu ingaduie pedeapsa: razboi, revolte, cutremure, inundatii…
  Important este sa ne pocaim, ca sa fim pregatiti. Pentru ca si in razboi, si in calamitati tot Dumnezeu conduce.
  Deci sa nu ne panicam. Sa participam in fiecare sarbatoare la Sfanta Liturghia, sa ne rugam, sa postim, sa facem milostenie, sa ne spovedim, sa ne impartasim…
  In scurt timp va urma prigoane impotriva Bisericii Ortodoxe. Pr. Arsenie Boca spune ca prima prigoana va fi financiara. Se vor pune taxe si impozite, iar bisericile, schiturile si manastirile care nu pot plati vor fi inchise.
  Crestinul este ostas al lui Hristos. Pe timp de pace se pregateste de razboi. Sa invatam sa folosim armele noastre crestine, de care se cutremura tot iadul: smerenia, Sfintele Taine (spovedania, Sfanta Impartasanie), rugaciunea, postul, milostenia, rugaciunea. Cand incepe razboiul, sa fim pregatiti sa luptam duhovniceste unde va ingadui Dumnzeu sa fim: pe campul de lupta, in padure, in manastiri, in inchisori…
  Cum vom trai fara cipuri, fara alte compromisuri?
  Cu ajutorul lui Dumnezeu, Daca vom avea credinta si faptele credintei, Dumnezeu ne va da putere, sanatate, copii buni, ne va hrani duhovniceste si trupeste.
  Cum a trait poporul evreu in pustia Egiptului, copii, femei, batrini, bolnavi timp de 40 de ani. Cu ajutorul lui Dumnezeu care ii hranea din cer cu mana cereasca, cu prepelite iar apa izvora din stanca.
  Pentru ca nu avem darul unirii firesti, precum il au ungurii, romii, grecii… crucea noastra a romanilor ortodocsi este smerenia, dragostea, iertarea, rabdarea. Sa nu ne punem nadejdea in oameni, ci numai in Dumnezeu. Grecii care au salarile de 2000-3000 de euro, au facut mai multe greve generale care au paralizat toata tara.
  La noi, daca printr-o masura guvernamentala, (se reduc 25% salariile bugetarilor, creste TVA la 24%, taxa Forfetari) fiind afectate veniturile lunare a peste 10 milioane de oameni, care au salarii si pensii de 150-200 euro, la o greva participa cateva mii de oameni.

  Cred ca urmeaza un important exercitiu inainte de venirea lui Antihrist.

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale şi a tuturor Sfintilor mantuieste-ne pe noi.

 52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  numai credinta in bunul dumnezeu ne poate salva, nu vedeti ca necuratul deja isi face lucrarea? doamne ajuta

 53. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu stiu de ce ne miram asa de mult. Pana la urma trebuia sa izbucneasca un alt conflict, un alt razboi, o alta revolta ... asa a fost mereu. De la inceput au fost lupte intre oameni pentru ca sunt rai si egoisti, pentru ca nu stiu sa se accepte.

  Concluzia este ca sunt oameni si oameni, cu diferite credinte si interese. Noi, ortodocsii incercam doar sa ii facem pe ceilalti sa vada belsugul si sfintenia credintei noastre. Iata ca dupa atatia ani inca incercam si inca mai sunt conflicte. Ar trebui sa ridicam un semn de intrebare?

 54. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce ciudat este acest site, foarte ciudat, anti-cip, anti-masonerie, anti-vaccin.
  Nu toti crestini care traim in Romania am ales sa fim calugari si/sau preoti. Un lucru foarte important l-am primit de la Dumnezeu si pe care l-am uitat, acela de : A ALEGE prin propria vointa si nu impusa de cineva, nici chiar Dumnezeu nu ne-a impus ceva.
  Nu cred in astfel de prevestiri la distanta de ceva timp fata de data cand s-au intamplat.
  2011 va fi un an mai rau decat 2010 pt noi romanii, dar sangeros in nici un caz (e o problema alarmista fara suport rational).

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   @steff
   si noi nadajduim ca nu va fi sangeros.. dar acelea sunt prorociile, care pot fi amanate prin rugaciunile noastre

 55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Va spun eu ce va fi: un colaps economic. Asta se datoreaza in primul rand marilor elite mondiale, inclusiv americanilor care au pornit razboiul din Irak in urma evenimentelor din 2001 pentru a pune mana pe ultimele resurse de petrol. De ce vor fi afectate in primul rand orasele ? Pai este simplu. In momentul in care bancile vor pica pe capete, iar orasenii dependenti de carfur nu vor mai avea ce sa manance, vor iesi in strada.

  Vorbeam de toate astea inca din primavara lui 2009, atunci cand Romania nu auzise inca de criza, de posibile transe FMI, de taieri de salarii si pensii, de posibile falimente bancare si de stat, de manipulatori toxici din USSA sau porcusori din Europa. Vorbeam inca de atunci despre pierderea valorii banilor de hartie in timp ce lumea se va intoarce la metalele pretioase ca moneda de tranzitie catre noul sistem. Despre problemele energetice si naturale ce vor duce la scumpirea hranei si a combustibililor. Despre schimbari de mentalitate, despre o transformare totala a lumii pe care o stiam si despre alternative la multe din aceste dificultati pe care le avem in ziua de azi: http://blog.flavian.ro/2010/07/cele-mai-apreciate-articole.html#previziuni

  O parte din lucrurile pe care le spuneam de pe atunci s-au indeplinit deja in 2010. Altele inca le mai asteptam, iar 2011 ne va aduce cu siguranta si mai aproape de indeplinirea lor. Cu toate ca lumea in jurul nostru pare sa intre in haos, ramanem optimisti, pentru ca stim deja oricum ca teama nu ajuta la nimic. Asa cum am repetat de atatea ori, cel mai important este sa pastram o minte deschisa, sa acceptam noutatile cu bune si cu rele, sa incercam sa ne informam si sa intelegem cat mai bine ceea ce ni se intampla. Pentru ca singura constanta a universului in care traim este schimbarea: http://blog.flavian.ro/2010/03/teama-fara-rost-si-experientele-utile.html

 56. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu pot sa cred cum multi de aici comenteaza aceleasi lucruri : faca-se voia Domnului (oricum se face fie ca noi vrem sau nu), sa ne rugam sa postim etc. Intradevar prin acestea mintea si corpul se curata dar voi chiar credeti ca doar asa o sa realizam ceva? cand nu exista unire, se recurge la credinta,asa si trebuie dar : "doua maini care muncesc fac mai mult decat 1000 care se roaga".Nu dau crezare zicalei, dar o farama de adevar tot are.Scopul cipurilor, cardurilor de sanatate, alimentelor contaminate, chiar masurilor de austeritate etc nu este cel al controlului decat pe planul 2. ADEVARATA ARMA A CELOR CE NE CONDUC ESTE DEZINFORMAREA SI DESCURAJAREA!.Toti cei de aici ar trebui sa inteleaga ca puterea e a noastra si de credeti altfel, cei ce ne vor supusi si-au facut treaba pentru voi.RUGATI-VA dar nu stati neutri.SPERATI pentru ce e mai bine si PREGATITI-VA pentru ce e mai rau.Aveti CURAJ si CREDETI pana la sfarsit in Dumnezeu, nu in Cel in care ati fost obligati sa credeti ci in Cel pe care il simtiti.

 57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sunt curios!Pe nou sau pe vechi?M-ar interesa,asa as sti ce sa cred despre ceea ce spui!!!

 58. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  daca aceasta prorocie nu se va mai implini in cine sa ne mai incredem?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Nici proorocia lui Iona nu s-a adeverit, si asta pentru pocainta ninivitenilor. Oare Iona era prooroc mincinos? Sa ne bucuram daca nu se va implini si va fi spre binele tuturor. Dumnezeu stie. Dar e bine sa cunoastem prorociile si sa ne pocaim de pacatele noastre.

 59. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Draga Gicu raspunsul intrebarii tale!"daca aceasta prorocie nu se va mai implini in cine sa ne mai incredem?"
  In Dumnezeu fratioare al meu,caci El e Vesnic si Bun totdeauna! Nu trebuie sa se implineasca o proorocie ca sa crezi in El. Mai degraba sa ne rugam sa nu se intample cele prevestite. Multumesc pentru timpul acordat!>:D<

 60. maria-lucia cornea

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este trist si in acelasi timp adevarat despre aceste profetii.Cititi cartea:,, staretii despre vremurile din urma", si ceea ce veti citi acolo va va cutremura.Sunt parinti din manastiri care parca striga in zadar, noi parca nu mai vrem sa auzim.Sunt si altii care spun ca le place sa bage panica in oameni, dar va spun ca vom trai si vom vedea.,,Fericita va fi sluga pe care Stapanul o va gasi priveghind".Sa inchidem ochii la tot pacatul care musteste in societatea noastra, parca ne-ar face si pe noi partasi la pacate straine, nu pentru ca noi am fi fara de pacat,dar cel putin sa ne straduim sa punem inceput bun.Ma bucur ca exista si oameni care mai trag asemenea semnale de alarma, si Il rog pe Dumnezeu sa le dea putere, sanatate sa aduca la lumina sufletele oamenilor.

 61. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Aflând despre vedenia Arhim. Ilarion Argatu, înclin să cred că este vorba de atac cu arme nucleare cu neutroni care distrug numai viaţa. Acestea au o precizie foarte mare şi cred că se urmăreşte, reducerea selectivă a populaţiei de la 6,7 miliarde la 0,5-1 miliard.

  VEDENIA ARHIMANDRITULUI ILARION ARGATU

  „Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărămături şi o jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să alegi pe care vroiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuia. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăligă, masa era arănjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe femeie făcând mâncare, iar pe scaune şi spătare haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu. Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine alhe, semn că numai atâţia drepţi s-au găsit printre oamneni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost şapte oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţii şi la câmpii şi clădiri dărămate ca la cutremur” .

  În anul 1992 fratele M.L. a mers la Mânăstirea Cernica şi a intrat în chilia Părintelui Ilarion Argatu. Erau mai mulţi credincioşi iar părintele a spus cu voce tare:
  - Când vine prigoana, să fugi în munţi!
  Fratele nu ştia cui i s-a adresat Părintele. Acesta însă, s-a uita la el şi a spus:
  - Ai auzit ce am spus? Când vine prigoana să fugi în munţi!
  Poate este vorba de prigoana finaciară care va veni asupra monahismului ortodox, după cum spune Părintele Arsenie Boca. Vor impune taxe şi impozite, obligativitatea angajării tuturor monahilor, pe care puţine mănăstiri, schituri şi parohii le vor putea plăti şi atunci vor fi închise.
  De ce să fugim în munţii? Munţii ne apără de efectele radiaţilor armelor nucleare.
  Tot fratele M.L. mi-a spus că l-a auzit pe I. I. când era preşedinte afirmând că România va avea nu peste mult timp o populaţie de cel mult 8 milioane de locuitori.
  În anul 1993, am vorbit cu un general de armată, căruia i-am spus de prorocirile Sfinţilor Părinţi în legătură cu cel de al III-lea Război Mondial. Acesta mi-a spus:
  - Noi avem studii strategice în legătură cu un posibil Război Mondial care ne arată că de la arabi va începe.
  Iată că lumea arabă a început să se revolte cu consecinţe grave pe plan mondial. Lumea a inceput sa fiarba si sa se cutremure mai mult ca oricand.
  Ce este de făcut? Lumea se curăţeşte de păcate cu ajutorul harului Duhului Sfânt prezent în Sfintele Taine. Altfel, oamenii păcătoşi se înmulţesc şi Dumnezeu îngăduie pedeapsa: cataclisme, războaie, etc. Să ne pregătim, să postim, să facem milostenie, să iertăm, să ne spovedim, cu binecuvântarea duhovnicului să ne împărtăşim şi să ne rugăm lui Dumnezeu să ne ierte, să ne păzească şi să ne mântuiască. Amin.

 62. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sunt de acord cu aceste profetii ce vor urma insa evitati sa dati date exacte caci asa a fost si cu informatia referitoare la generalul Grapsas din Grecia ca va fi comandantul armatei si uite ca anul 2009 si 2010 a trecut iar Grapsas nu mai este conducatorul armatei si nici razboiul nu a inceput.Singura varianta care a ramas e ca odata cu declansarea razboiului Grapsas sa fie chemat la conducerea trupelor . ACUM a mai ramas o problema : are cinava confirmarea lui Grapsas ca acesta a fost la parintele Paisie si lui i ar fi spus ca va fi conducatorul armatei in razboi.
  In legatura cu profetia despre Romania lui 2011 . Ramane de vazut daca va fi intocmai da nu neaparat in 2011.
  Eu cred in ceea ce spun sfintii parinti da vedeti voi ca chestia asta cu anii , cu data cand va fi nu prea se potrivesc .

 63. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta!
  Stim cu totii ca uneori proorocirile nu se implinesc la timpul hotarat, in sensul ca Bunul Dumnezeu modifica perioada desfasurarii evenimentelor, respectiv chiar evenimentele in sine. Asadar, poate ca nu va fi anul acesta (2011) insa cu siguranta ca timpul viitor nu ne va aduce roze... Ma astept ca aceste proorociri sa aiba loc intr-o forma oarecum modificata si cu un alt plasament in timp; nu pentru ca ar fi gresit Sfintii Parinti ci datorita aparitiei unor evenimente ulterioare. Stim din istoria Sfintei Biserici ca au existat astfel de situatii in care, pentru rugaciunile Maicutei Domnului sau ale Sfintilor sau ale unor credinciosi, Dumnezeu a ingaduit ca o nenorocire sa nu mai aiba loc deloc, sa fie decalata in timp sau sa fie schimbata cu alta, mai usoara. Fiecare doreste sa scape, sa-i fie bine, insa Domnul stie cu adevarat ce va fi... In orice caz, cu nici un chip nu trebuie sa ne pierdem credinta.
  Doamne ajuta!

 64. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Foarte interesant ce am citit .Cred ca ne asteapta ceva la care nimeni nu se gandeste.pacat de cei care se nasc in perioada asata de rastriste. Ne meritam SOARTA cu PRISOSINTA . Suntem PACATOSI SI RAI. Printre cele mai rele ANIMALE care traiesc pe planeta noastra .Nu am vazut atata RAUTATE fata de SEMENII NOSTRI si de alte fiinte care locuiesc pe acest PAMANT. Nu ne gandim decat sa MANCAM BINE SI SA FACEM RAU ALTORA.
  Pacat de CEI NEVINOVATI care vor avea de suferit din CAUZA NOASTRA.
  Niciodata nu este prea tarziu sa ne CAIM pentru FARADELEGILE NOASTRE dar sunt sigura CA NU SE INTAMPLA ASA CEVA.
  De cand ne nastem stim ca nu traim vesnic DAR DEPINDE CUM VOM MURI.
  O ZI BUNA

 65. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bai Popa, mai crestinule, asa vorbesti tu despre creatia lui Dumnezeu, omul, ca este un animal ? Esti evolutionist ?

 66. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Parintele Arsenie Boca spunea ca pentru pacatele noastre, ale romanilor, o sa pierdem si Ardealul. Nu numai ca nu o sa ne unim cu Basarabia, dar o sa ne pierdem si tara, asa cum este ea.

 67. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bai Vazduh!
  Popa spunea ca suntem mai rai decat animalele; nu ca suntem animale!
  E o diferenta.

 68. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vad e e aproape gata anul 2011 si nu sa intamplat nimic din fericire
  acum suntem in octombrie dar mai e putin si se termina anul ...
  numai dak nu vom avea din nou o decembrie grea

 69. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DEA DOMNUL SA NU SE INTAMPLE NIMIC ,CA NU SANTEM PREGATITI ,MAI RAU CA ,DUPA 89' ,deoarece am decazut ENORM ,datorita gustului in toate ale EUROPEI .

 70. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Toata lumea sa rasufle usurata......2011 este deja istorie.
  La multi ani si bun venit in 2012......

 71. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La multi ani!
  Cred ca e necesara o analiza a acestor tipuri de profetii care nu se implinesc. Astfel de profetii publicate sunt precum ciobanul din fabula care tot anuanta ca vine luplul. Cum trebuie abordate? Ca fiind profetii false, ca fiind preluari eronate a celor ce le-au publicat, sa fie simple pareri sau previziuni?

 72. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cred ca ne ingrijoram degeaba. Sau pentru ca ne-am ingrijorat si cumintit ne-a crutat Dumnezeu. In orice caz, ar fi culmea sa fim dezamagiti ca nu a fost un masacru.

 73. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Profetia se va implini. COnform calendarului vechi in seara aceasta suntem inca in 2011. Vedeti si voi ce energii se agita in toata tara. Nu iesiti in strada, este o inselare.

 74. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ....si uite ce vad la tv pe antena 3.........seviciile secrete l-au avertizat pe presedinte sa nu mearga in data de 24 ianuarie in iasi pentru celebrarea unirii !!!!

 75. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Deja e o paranoie patologica, 2011 a trecut, nu a fost nici un masacru mai mare decat in alti ani. End of. Masacrele de acum inainte vor fi in alti ani. Nu putem trai toata viata cu frica de ce s-ar putea intampla.

 76. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  2011 bisericesc....abia a inceput la 01.09......

 77. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  O fi vorba de pusticii pomeniti aici: http://apologeticum.ro/2012/10/01/intre-cer-si-pamant-pustnicii-romaniei/ ?

 78. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  “Pustnicul Zosima

  Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

  Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
  – Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
  – O să fie mare măcel în oraşe*. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
  Fratele I. a insistat să afle mai mult:
  – Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
  Zosima i-a răspuns:
  – O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.
  Sihastrul Zosima A SPUS SA NU LUAM DOCUMENTELE BIOMETRICE şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie. ….”
  Si stii , cum se Roaga MAICA DOMNULUI catre DUMNEZEU ca sa nu vie Mania sau Urgia lui DUMNEZEU peste acest Pamint , pentru aproape 25 milioane de avorturi , Romania – numarul 3 mondial la crima si pruncucidere dupa anglia(1) si franta (2) ,…
  ” Mai lasa-i Fiul Meu , mai ingaduie-i pentru Rugaciunile Mele , pentru a Ta Maica care Stau in genunchi si ma rog pentru acestia …”
  asa a vazut un Sfant cum se roaga MAICA DOMNULUI , in genunchi si coate pentru Tara Fagarasului , care mult este pazita de MAICA DOMNULUI -Sfantul Parinte Arsenie Boca ;
  si sa nu credem ca daca nu s-a intamplat , nu se poate intampla sau nu va fi asa ceva , pentru ca aceasta este Plata pentru Fapta sau avorturile savarsite , 5 copii ucisi pe zi caci acel sange nevinovat striga catre CREATOR din pamintul acesta …;
  si Tot Sfantul Parinte Arsenie Boca a spus
  “Acum nu mai e Timpul Sfintilor . Acum Incepe Timpul Mucenicilor ”

  ———————————————–Incepe timpul mucenicilor”

  Neindoielnic, parintele isi cunostea sfarsitul. Ucenicul sau, Preasfintitul Daniil, episcopul ortodox din Varsetul Voivodinei, isi aminteste ca, in decembrie 1988, la ultima lor intalnire de la Prislop, parintele a plans pentru prima si ultima oara, in fata obstii adunate sa celebreze apropierea sfintelor sarbatori de Craciun. Anul urmator, in prag de iarna, parintele va cadea nemiscat la pat si se va stinge sfielnic si tacut, ca palpairea unei lumanari suflate de boarea unui vant. Nimeni nu poate sti cui anume ii erau adresate lacrimile de la Prislop. Cu siguranta, era un semn de despartire, dar si de intarire a ceea ce se spune ca profetise pentru ultima oara poporului roman, cu putin timp inainte de caderea comunismului: “Imi pare rau pentru voi. Frica e de la diavol… Imi pare rau pentru voi. Vor cadea multi dintre cei alesi. Va vor pune impozite, taxe si alte dari. Nu veti mai putea fi sfinti… Acum nu mai e timpul sfintilor. Acum incepe timpul mucenicilor”. ———————————

  Asa Ca daca ne mai si Lepadam de DUMNMEZEU prin aceste acte cu cip , sau biometrice sau cipuri pe corp cu numarul fiarei va fi vaiul si urgia peste noi si se vor implini ce s-a spus DE LA DUMNEZEU prin Gura Sfintilor si Placutilor Sai , chiar daca erau lipoveni sau de credinta crestin ortodoxa pe stil vechi ;
  intru ORTODOXIE suntem si trebuie sa nu mai fie dezbinare intre noi ci iubire si front comun , ca avem cu cine sa luptam , cu fiara antihristica ce inghite natii intregi sau chiar ‘europa crestina ‘ !
  Trezirea crestini ortodocsi , ca nu mai este timp de pierdut sau de huzurit in ale desertaciunii viclene ,
  amin!

 79. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ... Asa ca daca ne mai si lepadam de DUMNEZEU prin aceste acte cu cip sau biometrice (pustnicul Zosima a spus clar : NU LUATI ACTELE BIOMETRICE sau cipurile pe acte si corp , numarul fiarei ) va fi vaiul si urgia peste noi si se vor implini ce s-a spus ...
  asa ca sa fim Adevarati Crestini ortodocsi sa nu ne lepadam de Adevaratul DUMNEZEU ;
  sa nu le padam de HRISTOS este ORTODOX !
  amin!

 80. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  si parca din 2011 au dat drumul la buletine biometrice din ce stiu ,
  asa ca ce a spus Pustnicul Zosima , a prezis bine anul 2011 cand au fost introduse documentele biometrice ;
  sa ne fereasca DUMNEZEU sa se si implineasca ce a prezis , daca romanii crestini ortodocsi nu constientizeaza ca aceste documente biometrice sunt lepadari de DUMNEZEU si Botezul Crestin Ortodox;
  Reprezentantii de frunte din Bor tac din gura , nu spun nimic , intrucat este lupul paznic pus la oi !
  Dar DUMNEZEU , Nu Tace niciodata cand omul se leapada de DUMNEZEU !
  amin!

 1. Pingback: Profeție despre România anului 2011: «MĂCEL!» — Pustnicul Digital

 2. Pingback: Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?” « Saccsiv's Weblog

 3. Pingback: Parintele Justin avertizeaza sa nu participam pe 15 oct. 2011 la revoltele de strada, caci fac parte dintr-o capcana | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

 4. Pingback: Sihastrul Zosima catre credinciosii ortodoxi: “să nu participe la aceste revolte.” « suveranitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*