Parintele Arsenie Papacioc: Cipul din pasapoarte… miroase a 666. Este o primejdie foarte mare sa mergi pe drum necunoscut

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=jTKamXn8LIs]

Invitati: pr. prof. Gheorghios Metallinos si Prof. Dimitrios Tselenghidis, filmare realizata pe 1 iunie 2010

11 Comments

 1. Cata intelepciune! Multumim pentru postare. Sa ne tinem de acesti “batrani frumosi” ai Ortodoxiei. Este drept ca cel care isi doreste mantuirea, nu are cum sa accepte un act chiar daca doar miroase a 666. Si atata timp cat avem aceste “avertismente” de la marii duhovnici, nu ar trebui sa ne aventuram pe cai necunoscute. Este esentiala aceasta inregistrare. Iata cum cei doi mari duhovnici ai Romaniei ne spun la unison sa nu facem pact cu diavolul prin acceptarea actelor cu cip. Indrazniti fratilor! Sa fim cat mai multi! Restul trebuie lasat in seama lui Dumnezeu, caci El ne vrea in incercarile acestea, pentru a lupta pentru Imparatia Cerurilor! Cu cipuri si alte dracovenii multi vad raiul aici pe pamant. Noi trebuie sa alegem cealalta cale. Dumnezeu sa ne invredniceasca pe toti! AMIN.

 2. Sa ne opunem cu vehementa actelor cu cip si sa incercam sa lamurim si pe altii ! Nu trebuie sa facem niciun compromis cu oamenii antihristului ! Cipul este avanpremiera pecetii finale , cand multi isi vor pierde sufletul. Maica Domnului, vino in ajutorul nostru !

 3. vin acum si carnetele de sanatate cu acelasi diabolic scop:inregimentarea in slujba (robia) satanei.nu vom putea lua nici-un medicament fara sa acceptam codarea! daca DUMNEZEU ne da posibilitatea sa alegem ,satan NE FORTEAZA sa acceptam ce vrea el,altfel nu vom putea avea nici sa avem aerul de respirat! inca odata depinde de NOI ce cale alegem.in ceea ce ma priveste ,cu pretul vietii REFUZ orice insemnare!aici nu este loc de lasitate. plata tradarii este iad-ul si asta pentru eternitate!!!!!!!!!!!! merita pt o clipa de viata sa il tradezi pe DOMNUL DUMNEZEU?
  in toata lumea si in toate timpurile tradarea fost infamie si a pedepsita ca atare

 4. Cand parintele Arsenie Papacioc iesea din inchisoare,cineva a spus:,,Iese sfintenia pe poarta.”

 5. Deci de ceva vreme ne avertizeaza si el si alti ca nu e bine.Eu sunt sigur ca foarte putina lume a inteles si nu doar ei terbuie sa fie misionari ci si noi cu lumea.

  Nu trebuie sa repetam de multe ori, cine vrea sa inteleaga intelege cine nu, nu.

 6. Eu am spus asa in legatura cu aceste carnete de sanatate.
  Nu am sa imi fac! De ce? pai din cate stiu eu 80% din medicamente ne fac mai mult rau, si au un efect placebo, deci nu.

  Videcarea sa face mai bine prin plante si cam tot ce e natural.

  Exista oricum moduri de a ma vindeca de orice fara sa le folosesc medicamentele care si ele au un scop malefic.

 7. Sa-i de-a bunul Dumnezeu sanatate parintelui Arsenie Papacioc si sa-l mai tina printre noi.Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments
scroll to top